Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
omerta76

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από omerta76 »

gergeo4 έγραψε:
omerta76 έγραψε:Τώρα εσύ, συγκρίνεις τα λεφτά που δίνουν οι Τούρκοι σε μισθούς με τα δικά μας για να την πεις στον Μποτο. Ωραία λογικη
δε νομίζω να εδωσε πανω απο 2εκ/χρονο..
Έτσι πες εσύ φίλε Γιώργο για να δικαιολογήσεις τα λεγόμενά σου. Και σιγά τον παίχτη που πήρε από τη Σαουθάμπτον που ξεπουλαει όσους δεν χρειαζεται γιατί έπεσε Championship
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

gergeo4 έγραψε:
omerta76 έγραψε:Τώρα εσύ, συγκρίνεις τα λεφτά που δίνουν οι Τούρκοι σε μισθούς με τα δικά μας για να την πεις στον Μποτο. Ωραία λογικη
δε νομίζω να εδωσε πανω απο 2εκ/χρονο..
Καλα ας ειμαστε σοβαροι. Στην τουρκια πληρωνουν και με μαυρες σακουλες αλλα τοσα. Μην συγκρινουμε καν την Τουρκια με μας.

Στάλθηκε από το 2201117SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

οκ, ο ορσιτς λοιπον που τον εχουμε δει καποιους αγωνες στο τσ.λ και ναι ηταν αρκετα καλος εξαργυρωνοντας με μεταγραφη στην πρεμιερ, μετά και απο περάσματα από ομάδες της Ιαπωνίας πήγε στην Αγγλία όπου μετά από 6 μήνες έφυγε κακήν κακώς. και αυτό στα 30-31 του έτη. και εσυ παιρνεις (θεωρητικα) το σαματα, που οκ ειναι ταζμανος διαολος που επαιξε σε καλες ομαδες του βελγιου, στη φενερ, ειχε καλα ποσοστα, δεν τον εχουμε ομως πολυ παρακολουθησει στην τιβι, και ερχεται τζαμπα. σημαντικο, ειχε προσφατα περασμα και αυτος απο την πρεμιερ λιγκ οπου ναι, εφυγε εχοντας ομως παιξει 16 αγωνες και σκοραροντας και οχι 1 μολις οπως ο ορσιτς..

δεν το λεω για να υποστηριξω το σαματτα, αλλα ερωτουμαι για την διαδικασια της κριτικης μας σκεψης... η οπποια μαλιστα μερικες φορες μας οδηγει σε ιδιαιτερα πομπωδης εκφρασεις
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

οχι να την συγκρινουμε φιλοι μου..γουαι νοτ;ας δωσουμε και εμεις μεγαλα συμβολαια και οχι 1 μυριο που δινουν ολες οι ομαδες καποιου α επιπεδου....
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Ρε παιδιά ένας επιθετικός των 6 γκολ και από ένα πρωτάθλημα που δεν είναι στα 6-7 top ,πιστεύεται ότι αξίζει να πάρει 1.5 με 2 εκατομμύρια τον χρονο;
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Κάνε σαματά, άντε αφού σε τρώει
όμως οι αθώοι δε κοιτάνε χαμηλά.
Κάν' τα ρημαδιό, ή με ψυχραιμία
φτάσε ως τη γωνία πες αντίο και άντε γεια.

Στα μεγαφωνα μετα απο κάθε γκολ, και θα ρίχνουμε και κανα δυο γυροβολιες

https://youtu.be/HPOmFME40TU
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Psaras την Παρ 30 Ιουν 2023, 22:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ναι και εχει δειξει σε αλλες χρονιες οτι εχει δυνατοτητες. οπως εκανε και ο ορσιτς. 8-) :mrgreen:
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

gergeo4 έγραψε:οχι να την συγκρινουμε φιλοι μου..γουαι νοτ;ας δωσουμε και εμεις μεγαλα συμβολαια και οχι 1 μυριο που δινουν ολες οι ομαδες καποιου α επιπεδου....
Τα λεφτά που πέφτουν εκεί δεν πέφτουν από κανένα και ποτέ στην Ελλάδα όποτε όχι δεν μπορείς να συγκρίνεις..τώρα εντάξει εσυ θες να την πεις στον μποτο και τους υπόλοιπους βέβαια όποτε ψιλά γράμματα…το οτι για εμάς ο ΠΑΟΚ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στον πλανήτη δεν σημαίνει οτι ισχύει για όλους ..για τους άλλους μια ομάδα α επιπέδου είσαι όπως και όλες οι ελληνικές ..
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Gospi έγραψε:
renegade έγραψε:[quote="Gospi"
renegade έγραψε:[quote="Gospi"Αυτος ειναι ο πανωραφισιος φορ του 1.5 μυριου? Καλοφορετος.

:lol: :lol:
Τι σ προκαλει γελιο?

Στάλθηκε από το 2201117SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/quote
Εσύ δηλαδή ξαναδιαβαζεις αυτό που έγραψες και δεν γελάς?
Από ανθρώπους μιας κάποιας ηλικίας και ενός κάποιου επαγγελματικού background περιμένω κάτι παραπάνω από απλή επιφανειακή κριτική
Τι ειδους κριτικη να κανω δηλαδη? Μονοι τους, και φετος, ανεβασαν τον πηχη ψηλα με δυνατα ονοματα, και μονοι τους απογοητευουν. Μακαρι ο παιχτης να βγει διαμαντι, αλλα οι τελευταίες του σεζον δεν δειχνουν οτι ειναι αυτο που θεωρητικα ζητουσε ο προπονητης για την επιθεση. Δεν δειχνει σκορερ.
Εσυ προφανως εχεις καλυτερη εικόνα του παιχτη και θεωρεις οτι ειναι και πανω ραφι, και οτι θα προσφερει. Μακαρι ξαναλεω

Στάλθηκε από το 2201117SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/quote
Να καθίσουμε να γράψουμε εκθέσεις πάνω σε αυτό που γράφεις τώρα και έτσι όπως το γράφεις.
Το οποίο δεν έχει καμία σχέση με το αρχικό σου μήνυμα.
Και μία ερώτηση σε όσους ήθελαν το χειμώνα τον λαριν ( Δεν ξέρω αν συμπεριλαμβάνεται και εσύ σε αυτούς)
Πώς είναι δυνατόν να θέλατε τον Καναδο αλλά να θεωρείτε παλτό τον σαματτα?
Ένας παίκτης ο οποίος έρχεται από εμφανώς καλύτερες ομάδες από τον σημερινό ΠΑΟΚ
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Σίγουρα δεν είναι όνομα ή γνωστός, αλλά αν είναι κανονικός παίκτης και πάρουμε και 2 καλούς μέσους ο Λούτσε ομάδα θα φτιάξει.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Λες "ενας παιχτης που ερχεται απο καλυτερς ομαδες" και αυτο απο μονο του δεν λεει τπτ απολυτως. Απο ποτε τον παιχτη τον κανουν οι ομαδες? Το θεμα ειναι αν ο παιχτης κανει την δουλεια για την οποια τον θελουμε. Αν ειναι καλυτερος απο αυτους που ειχαμε και απο αυτον π ηδη ανανεωσαμε.

Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Αν είναι τι τα κοιτάμε τα βιογραφικά ; Συζητάμε αν είναι καλύτερος του Μπραντον;
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Εγώ βλέπω ότι επιτέλους αλλάζουμε στυλ....με την προσθήκη του δικού μας Μπακαμπου, + Μπράντον, Τάισον, Ντελια, Ζιβκο, Νάρεϊ, Ντάγκλας και υποψιάζομαι ότι και ο ένας εξτρέμ και το χαφ θα είναι τέτοιου είδους παίκτες, θα βγάζουμε τα συκωτια στο τρέξιμο και στην πίεση σε όλους.
Τέρμα το αργοσυρτο ποδόσφαιρο με τους αργούς παίκτες.
Για να δούμε...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Luigi Vampa έγραψε:Αν είναι τι τα κοιτάμε τα βιογραφικά ; Συζητάμε αν είναι καλύτερος του Μπραντον;
Και τι ακριβως μας λεει το βιογραφικο του? Περσι στο βελγιο 6 γκολ. Προπερσι τουρκια 5 γκολ. Παραπροπερσι παλι 5 γκολ. Τι το ενθαρρυντικο υπαρχει στο βιογραφικο του περα απο την μεταγραφη στην aston villa?

Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εκτος αν ετοιμαζονται να φερουν χαφ και εξτρεμ με νουμερα στο βιογραφικο τους και με ικανοτητα στο σκοραρισμα. Γιατι αλλιως δεν βλεπω ποιος θα την σπρωχνει μεσα.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”