Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
- thanos-xanthi
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
ο χοντρός με τον άλλο τον μιζερόγλου έχουν χάσει τελείως τις διαρροές τους μέσα από την ΠΑΕ και βγάζουν κακία, χολή, και την ξερολίαση που έχουν πάντα
αφού βρε κακομοίρηδες εδώ μέσα τα μαθαίνετε όλα, δήθεν δημοσιογράφοι
αφού βρε κακομοίρηδες εδώ μέσα τα μαθαίνετε όλα, δήθεν δημοσιογράφοι
- PAOKevolution
Ευχαριστώ Μπάρκα για το απόσπασμα.
@Νunies, κλασική υπεροψία. Δήθεν ξέρουμε και δε σας λέμε γιατί δε μας αφήνουν, αλλά τον Ίνγκασον μια χαρά τον πουλήσανε...
@Νunies, κλασική υπεροψία. Δήθεν ξέρουμε και δε σας λέμε γιατί δε μας αφήνουν, αλλά τον Ίνγκασον μια χαρά τον πουλήσανε...
-
O Πορκυ ειναιDimitrisS έγραψε:Σταυρο καλημερα!
Αφου μπαινεις να δεις σαν επισκεπτης τι γραφουμε ρε πασα μου, γραψε μια καλημερα εστω.
Ή μηπως γραφεις;
- Kabamaru11
To ονομα του ειναι ΚΟΥΒΑνος,για ευνοητους λογους που δεν εχουν να κανουν με την συμπαθη χωρα.Αυτος δεν πιανει ουτε τονο σε κονσερβα,που θελει να βγαλει και λαβρακιαvasgias έγραψε:Λόγια Κουλιανού στο Μετρόπολις μόλις: "Ενδεχομένως το απόγευμα περισσότερα για τον Αφρικανό νέο στόχο του ΠΑΟΚ στα εξτρέμ ο οποίος δεν είναι ο Μίσιτζαν"

δεν εχω προτεινει ποτε παικτες αλα αν πρεπει να ασχοληθουμε με φορ και ελευθερο μαλιστα γιατι δεν ασχολουμαστε με τον Stevan Jovetic?
Μεγάλη κόμπλα βγάζουν φέτος οι 24. Ίσως χάσανε κανένα sms και ζορίζονται μήπως και χρειαστεί να κάνουν καμια κανονική δουλειά.Όποιος θέλει να ρωτήσει ονοματολογία και παπαριές, μπορεί κάλλιστα να επισκεφτεί τα δήθεν οπαδικά φόρουμ που τα συζητάνε όλα..ωραία, από 'δώ από εκεί, μπορεί τέλος πάντων να κοιτάξει να βρει μια δίοδο επικοινωνίας αααα στο ύφος που του αρέσει.
Δύσκολο να το χωνέψει ο κάθε έμπορας ότι οι ερασιτέχνες στα forum μπορεί να έχουν καλύτερη ενημέρωση από τα "ξέρω αλλα δε λέω".
- sourmenetes
- Moderator
Στάνταρ μας λεει καλημέρα!!DimitrisS έγραψε:Σταυρο καλημερα!
Αφου μπαινεις να δεις σαν επισκεπτης τι γραφουμε ρε πασα μου, γραψε μια καλημερα εστω.
Ή μηπως γραφεις;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπορει απλα να ειναι και ενστικτο επιβιωσης. Οταν δεν εχουν τι να πουν και τι να γραψουν, πιανουν την παλια και δοκιμασμενη συνταγη. Μιση ντροπη δικια τους, μιση δικια μας γιατι αυτα πουλανε.
Εχετε χαθει στην μεταφραση ρε παιδια και τζαμπα κουβεντες κανετε. Χθες εκανε χαβαλε και σημερα μετεφερε τι ειπαν οι αρδ.
λενε ότι η midiland αύξησε την προσφορά απο 3,3 σε 4 χαρτια για Ινγκι
"106.1"
"106.1"
5 μυρια και τον παω στο αεροδρομο...ο ιγκι δεν εχει να προσφερει τιποτε αλλο, επιασε το ταβανι του
- paokovios1974
Πρώτα να βρεθεί άξιος αντικαταστάτης.
Εδώ πάμε να προσθέσουμε αν αντί για αυτό αφαιρούμε η 4η θέση θα μοιάζει όνειρο
Εδώ πάμε να προσθέσουμε αν αντί για αυτό αφαιρούμε η 4η θέση θα μοιάζει όνειρο
Δεν εχουμε δευτερο στοπερ για δεξια και θα το σκεφτουμε για τον Ινγκασον;