Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Totem_pk έγραψε:
spiridoula έγραψε:
donkixotis έγραψε:Γνωρίζουμε κατι για αυτόν?
https://www.transfermarkt.com/zan-vipot ... ler/506942
απο που προκυπτει αυτος
Απο οπου κιαν προκυπτει εγω πιστευω ο ο σεντερ φορ πρεπει να ειναι εμπειρος και να ξερει καλα την θεση. Οποτε σχετικα μεγαλης ηλικιας παικτη θελουμε.
Τωρα να φερουμε κιαλλο προτζετ την ωρα που εχουμε και αυτο του Τζιμα ειναι αυτογκολ. Απο τα λιγα.

Οποτε για τον ΠΑΟΚ Β μμια χαρα ειναι.
Η Σελτικ πάντως δεν τον υπολογίζει για την Β ομάδα. Βέβαια δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Σελτικ. Είναι πολύ μικρή ομάδα μπροστά μας, οπότε λογικό να τον προοριζουν για την 1η ομάδα. :geek:

Πάντως όντως δεν έχει λογική να κοιτάμε περίπτωση τόσο νεαρού φορ σύμφωνα με τα θέλω του Λουτσεσκου. Εκτός και εάν τον έχει εγκρίνει και τον πιστεύουν.
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Αυτο που ειπε ο φιλος. Η γκρινια μετατρεπεται σε αδιαφορια βλεπωντας οτι δε θα γινει κατι αμεσα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

renegade έγραψε:Συγνώμη αλλά αυτοί κάνουν ότι κάνουν για να εξασφαλίσουν το εισόδημα τους.
Πρέπει να γράψουν άρθρα, πρέπει να βγάλουν τις εκπομπές τούς στο Youtube , πρέπει να βγουν στο ραδιόφωνο να πουν τις αερολογίες τους.
Το θέμα είναι εμείς τι κάνουμε?
Θα συνεχίσουμε να περιμένουμε σαν τζανκια τι θα πει ο κάθε αστοιχειωτος αρδ ή θα επιδείξουμε την στοιχειώδη ωριμότητα και θα περιμένουμε τις εξελίξεις.

Η ομάδα έχει κάνει συγκεκριμένες προσφορές και περιμένει απαντήσεις. Οτιδήποτε πέρα από αρνητική ή θετική οριστική κατάληξη των συγκεκριμένων προσφορών είναι απλά παπατζιλικια των αρδ που μόνο περαιτέρω εκνευρισμό στον κόσμο μπορούν να δημιουργήσουν

Προτείνω στην μοντ team να κλειδώσουμε το topic μέχρι αύριο πρωί και τελευταίο ποστ να είναι αυτό.
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

τώρα κλειδώστε το, το τελευταίο να είναι το δικό μου :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Για ποιο λόγο ακριβώς να κλειδώσει; Ίσα ίσα που σήμερα η γκρίνια ήταν λιγότερη από ποτέ.
Προφανώς αρκετοί είναι αυτοί που καλύφθηκαν από την τοποθέτηση του ΚυρΚυρ και κάνουν την ανάλογη υπομονή
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Μια χαρα ειναι η σελτικ. Μπορει να εχει τον χρονο και το ροστερ να αναπτυξει ενα πιτσιρικα. Δεν χρειαζεται απαραιτητα απευθειας συγκριση της ομαδας μας με αυτους. Απλα η ομαδα μου χρειαζεται εμπειρο και παστελωτη φορ. Αυτο θα βοηθησει και την ομαδα και τον Τζιμα.
Τινα πω ρε φιλε. Δεν ξερω πια τιποτα. Εναν ανθρωπο να βαζει γκολ θελουμε. Δυστυχως ολη η επιθετικη μας γραμμη δεν ειναι και τοσο παραγωγικη. Οποτε μονο ο σεντερ ειναι η ελπιδα μας.
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν πιστεύω πλέον κανένα από τα ονόματα που ακούγονται.
Προτάσεις για Gabbiadini, Chalov είναι δεδομένο ότι είναι ανέφικτες. Όποιος στον ΠΑΟΚ έχει χάσει χρόνο για τέτοιους παίκτες νομίζω ότι δεν πρέπει να πληρώνεται περαιτέρω από τον ΠΑΟΚ, εκτός και αν είναι θαυματοποιός και καταφέρει να έρθουν οι συγκεκριμένοι παίκτες, κάτι που δεν είναι πιθανό.
Τα τραγικά αποτελέσματα για τις μεταγραφές Paolo Fernandes και φορ, τον Γενάρη που μας πέρασε, είναι πολύ πρόσφατα.
Δεν ξέρω αν φταίει ο Boto, η Μαρία, ή κάποιος άλλος.
Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.
Δεν ελπίζω σε τίποτε.
Ούτε καν σε πρόκριση ΠΑΟΚ.
Και μάλιστα με τον ίδιο προπονητή.
Αποστόλη, είσαι μες το μυαλό μου ρε συ, τα ίδια ακριβώς σκέφτομαι, σωστά η λάθος δέν έχει σημασία.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Ο Belfodil που έμεινε ελεύθερος μας κάνει; Ο Jese για αριστερό εξτρεμ;
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

ΟΧΙ

Άντε ο ψηλός, ίσως.

Ο αλλος όμως ξεκάθαρα σε πτώση κατακορυφη
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

renegade έγραψε:Συγνώμη αλλά αυτοί κάνουν ότι κάνουν για να εξασφαλίσουν το εισόδημα τους.
Πρέπει να γράψουν άρθρα, πρέπει να βγάλουν τις εκπομπές τούς στο Youtube , πρέπει να βγουν στο ραδιόφωνο να πουν τις αερολογίες τους.
Το θέμα είναι εμείς τι κάνουμε?
Θα συνεχίσουμε να περιμένουμε σαν τζανκια τι θα πει ο κάθε αστοιχειωτος αρδ ή θα επιδείξουμε την στοιχειώδη ωριμότητα και θα περιμένουμε τις εξελίξεις.
Η ομάδα έχει κάνει συγκεκριμένες προσφορές και περιμένει απαντήσεις. Οτιδήποτε πέρα από αρνητική ή θετική οριστική κατάληξη των συγκεκριμένων προσφορών είναι απλά παπατζιλικια των αρδ που μόνο περαιτέρω εκνευρισμό στον κόσμο μπορούν να δημιουργήσουν
Το ξανακανω παραθεση για να πω οτι ενω συμφωνω, ερχομαι να κανω τον δικηγορο του διαβολου και να πω οτι ο καθενας απο εμας, μπορει να εμπιστευτει και να πιστεψει τον καθε δημοσιογραφο και τον καθε παραγωγο. Ειναι θεμα επιλογης. Το να εχεις ευαγγελιο βεβαια την αποψη/ρεπορταζ του χ Κολκα, ειναι πανευκολο να ερθω και να το χλευασω, παραθετοντας παρα πολλα παραδειγματα κακορεπορταζ και αερολογιων ολα αυτα τα χρονια.

Οντας ακομα μαλλον λιγο ρομαντικος, πιστευω κι γω αυτα που βγηκε και ειπε ο Κυριακος, προφανως μετα απο οδηγιες που πηρε, ειτε γιατι θελω να τα πιστεψω, ειτε γιατι ειναι πιο κοντα σε αυτο που εχω σχηματισει στο κεφαλι μου.

Ομως ας μη γελιομαστε, μια εταιρεια προφανως θα πει και ψεματα και θα αποκρυψει μια αληθεια για να κρατησει ζεστους και οχι ξενερωμενους τους πελατες της....

Συμπερασμα; Μην εχετε την αναγκη να πιστεψετε σωνει και καλα καποιον. Οι δημοσιογραφοι εχουν αποδειξει πολλακις οτι ουτε σοβαρο ρεπορταζ κανουν, ουτε καλη πληροφορηση εχουν. Και απο την αλλη μια ΠΑΕ, πρεπει να λειτουργει πολλες φορες σαν μια κανονικοτατη εταιρεια.

Παρτε τα ερεθισματα απο καθε κατευθυνση και σχηματιστε την δικη σας αποψη γυρω απο τα γεγονοτα.
Πιο κοντα στην αληθεια θα φτασετε ετσι.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

boogeyman77 έγραψε:Ο Belfodil που έμεινε ελεύθερος μας κάνει; Ο Jese για αριστερό εξτρεμ;
Εμένα ο Jese μια χαρά μου κάνει. Μας έκανε ο Μισιτζαν και δεν μας κάνει αυτος;
dev

Δημοσίευση από dev »

boogeyman77 έγραψε:Ο Belfodil που έμεινε ελεύθερος μας κάνει; Ο Jese για αριστερό εξτρεμ;
τους προτεινεις η ακουσες και κατι? καλες πριπτωσεις ε?
donkixotis

Δημοσίευση από donkixotis »

Στο Τουίτερ σουηδικό προφίλ έγραψε για αυτόνhttps://www.transfermarkt.com/joel-asoro/profil/spieler/375391
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Εδω που φτασαμε δεν χρειαζεται να αναρωτιομαστε ποιος δημοσιογραφος λεει αληθεια και ποιος απλα προσπαθει με παπαδες να βγαλει τα προς το ζην.
Δεν χρειαζεται καθολου.
Εδω που φτασαμε μονο οι πραξεις θα δειξουν. Και ο χρονος ειναι κοντα πιστευω. Ας δουμε τι θα φερουμε και μετα θα καταλαβουμε και το οποιο πλανο.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Όχι δεν άκουσα κάτι. Απλώς τους θεωρώ από τους λίγους εφικτούς για εμάς και συνάμα ποιοτικούς που υπάρχουν στην δεξαμενή των ελεύθερων.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”