Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από Ettien26 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν πιστεύω πλέον κανένα από τα ονόματα που ακούγονται.
Προτάσεις για Gabbiadini, Chalov είναι δεδομένο ότι είναι ανέφικτες. Όποιος στον ΠΑΟΚ έχει χάσει χρόνο για τέτοιους παίκτες νομίζω ότι δεν πρέπει να πληρώνεται περαιτέρω από τον ΠΑΟΚ, εκτός και αν είναι θαυματοποιός και καταφέρει να έρθουν οι συγκεκριμένοι παίκτες, κάτι που δεν είναι πιθανό.
Τα τραγικά αποτελέσματα για τις μεταγραφές Paolo Fernandes και φορ, τον Γενάρη που μας πέρασε, είναι πολύ πρόσφατα.
Δεν ξέρω αν φταίει ο Boto, η Μαρία, ή κάποιος άλλος.
Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.
Δεν ελπίζω σε τίποτε.
Ούτε καν σε πρόκριση ΠΑΟΚ.
Και μάλιστα με τον ίδιο προπονητή.
Γι' αυτὀ Αποστολή λέω εδώ και καιρό να αφήσουν τις μεταξωτές κορδέλες και να εστιάσουν σε κανονικούς 2-3 παίκτες από το μεσαίο ράφι ... να καλυφθούν έστω και ποσοτικά τα κενά που υπάρχουν για τα πρώτα παιχνίδια... παίκτες δηλαδή που θα μας αντέχουν και θα τους αντέχουμε....Φοβάμαι ότι απλά χάνουμε τον χρόνο μας αναζητώντας δύσκολες έως που για την ώρα φαντάζουν ανέφικτες. Αυτές είναι περιπτώσεις που μπορεί να απασχολήσουν προς το τέλος των μεταγραφών και εφόσον υπάρξει έξτρα μπατζετ είτε από πρόκριση σε ομίλους είτε απο καμιά πώληση, Τότε ναι ίσως και να γίνουν ρεαλιστικότερες,
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Τέλο;πάντων ας δούμε τι θα γίνει μέχρι να φύγει η ομάδα για προετοιμασία...εκεί πια θα φανούν όλα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien26 την Πέμ 29 Ιουν 2023, 19:07, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
donkixotis

Δημοσίευση από donkixotis »

Γνωρίζουμε κατι για αυτόν?
https://www.transfermarkt.com/zan-vipot ... ler/506942
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Το δίδυμο πάντως με καλεσμένο τον Σουντουλιδη που κάνει το ρεπορτάζ στο γκαζετα λένε ότι το θέμα φορ προχωράει αρκετά και έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό και ότι μέσα από την ΠΑΕ υπάρχει αισιοδοξία.
Βέβαια λένε ότι δεν είναι κανένας από τα ονόματα που έχουν ακουστεί
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Νομίζω πάντως ότι σιγά σιγά περνάμε από την γκρίνια στην αδιαφορία τις τελευταίες μέρες. Τουλάχιστον εδώ μέσα, δεν ξέρω τι γίνεται στον πραγματικό κόσμο καθότι μακριά, ούτε στα τοξικά σοσιαλ μύδια. Εδώ βλέπω μειωμένο ενδιαφέρον πλέον για μεταγραφικές κινήσεις, για σχολιασμό της ομάδας της Νέας χρονιάς όπως γινόταν κάθε καλοκαίρι και εν τέλει μια πλήρης έλλειψη αυτής της ανυπομονησίας. Ελπίζω να είναι κάτι παροδικό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος buffalobill4 την Πέμ 29 Ιουν 2023, 19:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Απο ελευθερους δεν κλεισαμε κανεναν. Οκ ειναι νωρις, το δεχομαι. Τωρα παλευουμε να κλεισουμε παικτες που εχουν συμβολαιο εναντι αντιτιμου. Αν δεν βγει και αυτο τι θα κανουμε;
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

buffalobill4 έγραψε:Νομίζω πάντως ότι σιγά σιγά περνάμε από την γκρίνια στην αδιαφορία τις τελευταίες μέρες. Τουλάχιστον εδώ μέσα, δεν ξέρω τι γίνεται στον πραγματικό κόσμο καθότι μακριά, ούτε στα τοξικά σοσιαλ μύδια. Εδώ βλέπω μειωμένο ενδιαφέρον πλέον για μεταγραφικές κινήσεις, για σχολιασμό της ομάδας της Νέας χρονιάς όπως γινόταν κάθε καλοκαίρι και εν τέλει η πλήρη έλλειψη αυτής της ανυπομονησίας. Ελπίζω να είναι κάτι παροδικό.
Μα τι να γινει buffalo? Αφου δεν ερχονται παικτες, τι να πουμε δηλαδη; Τζαμπα θα γραφουμε. Κουραστηκαμε. Ας ερθουν οι παικτες (αν ερθουν) και βλεπουμε
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Καλος παικτης ο Εξποσιτο;
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Λογικά
spiridoula

Δημοσίευση από spiridoula »

donkixotis έγραψε:Γνωρίζουμε κατι για αυτόν?
απο που προκυπτει αυτος
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

aivas19 έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:Νομίζω πάντως ότι σιγά σιγά περνάμε από την γκρίνια στην αδιαφορία τις τελευταίες μέρες. Τουλάχιστον εδώ μέσα, δεν ξέρω τι γίνεται στον πραγματικό κόσμο καθότι μακριά, ούτε στα τοξικά σοσιαλ μύδια. Εδώ βλέπω μειωμένο ενδιαφέρον πλέον για μεταγραφικές κινήσεις, για σχολιασμό της ομάδας της Νέας χρονιάς όπως γινόταν κάθε καλοκαίρι και εν τέλει η πλήρη έλλειψη αυτής της ανυπομονησίας. Ελπίζω να είναι κάτι παροδικό.
Μα τι να γινει buffalo? Αφου δεν ερχονται παικτες, τι να πουμε δηλαδη; Τζαμπα θα γραφουμε. Κουραστηκαμε. Ας ερθουν οι παικτες (αν ερθουν) και βλεπουμε
Εννοείται έχεις δίκιο, δεν ψεγω τον κόσμο που αρχίζει να αδιαφορεί. Το βλέπω και στον εαυτό μου. Είπα στην αρχή την γνώμη μου αρκετές φορές, ήρθα σε αντιπαράθεση γιατί πίστευα ότι η παε έχει για άλλη μια φορά κάνει στρατηγικό λάθος βάζοντας στόχο ελεύθερους ακριβούς εγνωσμενης αξίας παίκτες τον Ιούνιο (εν τω μεταξύ αυτό έχει αλλάξει τις τελευταίες μέρες και τώρα ακούγεται ότι πάμε για αγορά-δηλαδή πόσα πλάνα μπορείς να αλλάξεις μέσα σε 1 μήνα), είπα ότι δεν αντέχουμε άλλο αποκλεισμό στην Ευρώπη ούτε αγωνιστικά ούτε οικονομικά... Ε δεν νομίζω να υπάρχει κάτι άλλο να ειπωθεί. Έχω φτάσει σε σημείο που είτε πάρουμε τον γκαμπιαντινι είτε πάμε με γκορτεζιανι είμαι στα ίδια.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ετσι οπως τα λες
Άβαταρ μέλους
Psuxo_logos

Δημοσίευση από Psuxo_logos »

buffalobill4 έγραψε:
aivas19 έγραψε:
Εννοείται έχεις δίκιο, δεν ψεγω τον κόσμο που αρχίζει να αδιαφορεί. Το βλέπω και στον εαυτό μου. Είπα στην αρχή την γνώμη μου αρκετές φορές, ήρθα σε αντιπαράθεση γιατί πίστευα ότι η παε έχει για άλλη μια φορά κάνει στρατηγικό λάθος βάζοντας στόχο ελεύθερους ακριβούς εγνωσμενης αξίας παίκτες τον Ιούνιο (εν τω μεταξύ αυτό έχει αλλάξει τις τελευταίες μέρες και τώρα ακούγεται ότι πάμε για αγορά-δηλαδή πόσα πλάνα μπορείς να αλλάξεις μέσα σε 1 μήνα), είπα ότι δεν αντέχουμε άλλο αποκλεισμό στην Ευρώπη ούτε αγωνιστικά ούτε οικονομικά... Ε δεν νομίζω να υπάρχει κάτι άλλο να ειπωθεί. Έχω φτάσει σε σημείο που είτε πάρουμε τον γκαμπιαντινι είτε πάμε με γκορτεζιανι είμαι στα ίδια.
Μετά από την χαλάρωση και το χιούμορ όμως, έρχεται η αγανάκτηση.

Συμφωνώ μαζί σου όσον αφορά την παρούσα κατάσταση, αλλά η υπομονή κάποια στιγμή θ έχει και αυτή τα όρια της.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

spiridoula έγραψε:
απο που προκυπτει αυτος
Απο οπου κιαν προκυπτει εγω πιστευω ο ο σεντερ φορ πρεπει να ειναι εμπειρος και να ξερει καλα την θεση. Οποτε σχετικα μεγαλης ηλικιας παικτη θελουμε.
Τωρα να φερουμε κιαλλο προτζετ την ωρα που εχουμε και αυτο του Τζιμα ειναι αυτογκολ. Απο τα λιγα.

Οποτε για τον ΠΑΟΚ Β μμια χαρα ειναι.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

spiridoula έγραψε:
απο που προκυπτει αυτος
Απ'όπου και να προκύπτει μάλλον καταλήγει Celtic
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”