Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Κάποιο νεότερο για την φήμη με τον Μακσίμοβιτς ;
Παίζει να στέκει ;
Να υποθέσουμε βάσει όσων είπε ο Κυριακος για προτάσεις σε 3 χαφ πως είναι Μεϊτέ, Οζντόεφ και Μακσίμοβιτς ;
Επίσης για τον φορ νομίζω πως είπε πως έχουμε κάνει προτάσεις σε περισσότερους από 3.
Γκαμπιαντίνι, Ντιάν, Τσαλόφ και μετά ποιος ;
Παίζει να στέκει ;
Να υποθέσουμε βάσει όσων είπε ο Κυριακος για προτάσεις σε 3 χαφ πως είναι Μεϊτέ, Οζντόεφ και Μακσίμοβιτς ;
Επίσης για τον φορ νομίζω πως είπε πως έχουμε κάνει προτάσεις σε περισσότερους από 3.
Γκαμπιαντίνι, Ντιάν, Τσαλόφ και μετά ποιος ;
Εγω νομιζω πως μονο του Οζντοεφ παιζει τουλαχιστον απο τους τρεις.Οι αλλοι απαιτουν χρημα προς ομαδες που δεν δινουμε τουλαχιστον φετος.
- nikos_algio
Είναι σίγουρο ότι έγινε προσέγγιση και για τους 3, μάλλον εννοείς ότι μόνο του Οζντόεφ έχει πιθανότητες.joshua έγραψε:Εγω νομιζω πως μονο του Οζντοεφ παιζει τουλαχιστον απο τους τρεις.Οι αλλοι απαιτουν χρημα προς ομαδες που δεν δινουμε τουλαχιστον φετος.
-
montekristo
Αυτο που γινεται φετος στα
μεταγραφικα μας μπορουσε
να ονομαζεται και T e t r i s!
μεταγραφικα μας μπορουσε
να ονομαζεται και T e t r i s!
- soflodoras
Ο Μπραντονιτς προπονειται με την πρωτη ομαδα; Ή ειναι στη Β ακομα; Επισης ποιους θα παρει στην προετοιμασια απο τη Β;
(Ξερω. Λιγο οφφτοπικ μιας κ τωρα βλεπω ασχολειστε με βομβες κ ηφαιστεια).
Ε ναι.Τους αλλους μπορει να τους ζητησαμε δανεικους αλλα δεν παιζει κατι τετοιο τουλαχιστον σε αυτη τη φαση και ειναι λογικο.
Μορικελι και Μπραντονιτς.soflodoras έγραψε:Ο Μπραντονιτς προπονειται με την πρωτη ομαδα; Ή ειναι στη Β ακομα; Επισης ποιους θα παρει στην προετοιμασια απο τη Β;
- black_star_ninja
Εγω θα πονταρα σε Οζντοεφ και Τσαλοφ. Ο τριτος μαλλον εξτρεμ θα ελεγα.adman έγραψε:Μάλλον Μειτέ, Οζντόεφ, Βιγιάρ.
Επισης διαβασα οτι η Μπενφικα εριξε τη ρητρα για Νταντας στα 3.5. Τους δινουμε 5.5 και παιρνουμε και Μειτε? Και μετα εχουμε περιθωριο και για μια ακομα αποχωρηση.
Στο δικό μου το μυαλό ο Π.Α.Ο.Κ θα κινηθεί για 2 χαφ. Ένα τώρα και ένα αργότερα. Αρα δεν θα μου κανει εντύπωση αν σε αυτή τη λίστα με τα ονόματα που ακούμε ,δεν κυνηγάμε απλα έναν απο αυτούς , αλλά δυο.
Καλώς σας βρήκα και πάλι.
Καλώς σας βρήκα και πάλι.
Και γω πιστεύω ότι μετά τον δεκαπενταύγουστο θα πάμε για ακόμα ένα χαφ επιπέδου
- Mitsospaoki4
- Moderator