Κάποιος από την ΠΑΕ βγαίνει και μιλάει...
- Α δεν τον πιστεύω!

Επίσης Ρωσία έχει συμβόλαιο κοντά 2Μ (ο φόρος εκεί είναι χαμηλός, 13%).rainmaker έγραψε:Να τονίσουμε τα εξής:
- Ο παίκτης, είτε είναι πραγματικά καλός είτε απλά αποδοτικός στο μέτριο ρωσικό πρωτάθλημα, έχει πλέον "Τερματίσει" την πίστα της λίγκας εκεί.
- Είναι συνεπώς λογικό να θέλει να κάνει κάτι καινούριο
- Είναι γνωστό οτι έφτασε να χτυπάει πόρτα μεγάλων ομάδων της Δύσης
- Πλέον όμως αυτό δεν είναι εφικτό. Δεν δίνουν οι Άγγλοι και οι Ισπανοί λεφτά σε Ρώσους
- Άρα περιορίζεται η δυνατότητα να πάει κάπου καλύτερα, τουλάχιστον άμεσα
- Μήπως λοιπόν ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή δίοδος για αυτόν;
- Επιπλέον, τα 4 εκατομμύρια είναι όντως λίγα. Ας θυμόμαστε όμως οτι μιλάμε για το 60% του παίκτη. Τα 5 εκατομμύρια για το 50% δεν είναι και τόσο άσχημα ε;
paok24
Ο ΠΑΟΚ έχει βγει στην αγορά κι εξετάζει διάφορες περιπτώσεις παικτών, ενώ μία από τις θέσεις που απασχολούν είναι κι αυτή του στόπερ μετά την πρόταση της Μίντιλαντ και την στάση του Ίνγκι Ίνγκασον.
Μετά τις πιέσεις από την πλευρά του Ισλανδού, οι “ασπρόμαυροι” βγήκαν στην αγορά, θέλοντας να καλυφθούν σε περίπτωση που ο παίκτης και το περιβάλλον του επιμείνουν, με φόντο την αποχώρησή του από την ομάδα.
Ο ΠΑΟΚ ψάχνει -σε αυτή τη φάση- για κεντρικό αμυντικό με εμπειρία και παραστάσεις, ενώ δεν αποκλείεται ακόμη και το ενδεχόμενο αγοράς, ώστε να βρεθεί άμεσα λύση στο συγκεκριμένο θέμα.
Είναι ξεκάθαρο πως δεν υπάρχει περίπτωση να πουληθεί ο παίκτης, αν δεν βρεθεί πρώτα αντικαταστάτης, ενώ στον ΠΑΟΚ συζητούν ακόμη και το ενδεχόμενο επέκτασης του συμβολαίου του Ίνγκασον, έτσι ώστε να τον αναγκάσουν να αλλάξει στάση.
Το συμβόλαιο του Ισλανδού ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2025 και μένει να φανεί ποια θα είναι η εξέλιξη και στη συγκεκριμένη υπόθεση, που απασχολεί τον ΠΑΟΚ.
Ο Ίνγκανσον ή θα μείνει στον ΠΑΟΚ ή θα πάει στη Μιντιλαντ ή θα πάει αλλού ή θα παρατήσει το ποδόσφαιρο!icue έγραψε:Δηλαδη το 24 μας λεει οτι ψαχνουμε παικτη γιατι ο Ινγκασον θελει να φυγει, αλλα μπορει και να τον ανανεωσουμε