Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Αν η Μπειταρ δεν χασει παικτες ειδικα τους μπροστινους ειναι μια ομαδα παρα πολυ καλυτερη απο τους Βούλγαρους.Με πολυ καλυτερη εδρα και περισσοτερη οργάνωσή και εμπειρια σε προκρηματικα παγιδα τον Ιουλιου . Εμεις ειμαστε σε πτωτικη πορείας. Στο ποδοσφαιρο τα λαθη πληρώνονται. Παλι κάποιοι αρνούνται να δουν την πραγματικότητα και ζουν σε ενα ρομαντικο κοσμο.
- WeWillRockYou
Επιτέλους μια επίσημη ανακοίνωση για το τι ακριβώς έχει στο μυαλό της η διοίκηση. Τουλάχιστον γνωρίζοντας τον φετινό στόχο στα μεταγραφικά, θα ξέρουμε και πως να κρίνουμε την πορεία των πραγμάτων.
Τώρα για τον Chalov μου έκανε εντύπωση ένα σχόλιο στο twitter, από έναν λογαριασμό που ασχολείται με το ρωσικό ποδόσφαιρο: πώς ίσως είναι μια κίνηση που θα συμφέρει την ΤΣΣΚΑ, διότι θα μπορεί να έχει μεταφορά κεφαλαίων χωρίς περιορισμούς;
Μακάρι να προχωρήσει. Επίσης στο Gazzetta γράφτηκε πως μάλλον προχωράει του Μπαμπά τις επόμενες ημέρες.
Τώρα για τον Chalov μου έκανε εντύπωση ένα σχόλιο στο twitter, από έναν λογαριασμό που ασχολείται με το ρωσικό ποδόσφαιρο: πώς ίσως είναι μια κίνηση που θα συμφέρει την ΤΣΣΚΑ, διότι θα μπορεί να έχει μεταφορά κεφαλαίων χωρίς περιορισμούς;
Μακάρι να προχωρήσει. Επίσης στο Gazzetta γράφτηκε πως μάλλον προχωράει του Μπαμπά τις επόμενες ημέρες.
- figurehead4
Το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ γιατί κάθε μέρα που περνά αποδεικνύεται όλο και πιο πολύ. Η μπουρδελοκατάσταση στη λειτουργία της ΠΑΕ αλλάζει όλο και πιο πολύ. Δεν έχει αλλάξει ακόμη εντελώς, αλλά αλλάζει.
Οι μεταγραφές είναι η μεγαλύτερη απόδειξη. Δεν θα ξανάρθει γκασμάς στον ΠΑΟΚ ή ορθότερα, γιατί μπάλα είναι θα ελαχιστοποιηθούν οι πιθανότητες. Φαίνεται από κάθε στόχο κι ας είναι κάποιοι δύσκολοι. Δείτε με τον Γκάμπια τζίνι που ανακίνηση χθες ο ίδιος την υπόθεση.
Το άλλο στοιχείο είναι πως κόπηκαν οι διαρροές στους ρεπόρτερ. Όχι τελε>ως, αλλά καθαρίζει η μπουγάδα. Αυτό τώρα μας τρελαίνει, γιατί έχουμε το άγχος μας, έχουμε και την παπαριά του κάθε πικραμένου, αλλά καλύτερα έτσι.
Το τρίτο είναι η περιθώριοποίηση του παπατζή Ζαφείρη, που ενώ τα έχει κάνει σαν τα μούτρα του κοιτά τον εαυτό του και στ'αρχίδια του ο ΠΑΟΚ. Μέχρι που πάει να πιστωθεί την ανάδειξη Κωνσταντέλια, Κουλιεράκη με πολύ πρόσφατη συνέντευξή του. Για τον Τουρσουνίδη και τον Πέλκα δεν είπε πάντως. Δεν ξέρω αν μπαναριστώ γι' αυτό που λέω, αλλά ειλικρινά δεν κρατιέμαι με αυτόν.
Το πιο σημαντικό όμως είναι πως πατέρας και γιος Σαββίδη ασχολούνται με τις μεταγραφές. Αυτή είναι η διαφορά. Εκεί δεν έχει γιατί πέρυσι έτσι, φέτος αλλιώς. Πέρυσι μιλούσε ο Ζαφείρης ή μάλλον έφερνε παίχτες δικούς του και φέτος μιλάνε τα αφεντικά.
Αν νομίζει κανείς ότι είναι το ίδιο, ας φοβάται.
Και καλά έκανε ο Κυριάκος και μίλησε. Αυτό δεν θέλαμε;
Οι μεταγραφές είναι η μεγαλύτερη απόδειξη. Δεν θα ξανάρθει γκασμάς στον ΠΑΟΚ ή ορθότερα, γιατί μπάλα είναι θα ελαχιστοποιηθούν οι πιθανότητες. Φαίνεται από κάθε στόχο κι ας είναι κάποιοι δύσκολοι. Δείτε με τον Γκάμπια τζίνι που ανακίνηση χθες ο ίδιος την υπόθεση.
Το άλλο στοιχείο είναι πως κόπηκαν οι διαρροές στους ρεπόρτερ. Όχι τελε>ως, αλλά καθαρίζει η μπουγάδα. Αυτό τώρα μας τρελαίνει, γιατί έχουμε το άγχος μας, έχουμε και την παπαριά του κάθε πικραμένου, αλλά καλύτερα έτσι.
Το τρίτο είναι η περιθώριοποίηση του παπατζή Ζαφείρη, που ενώ τα έχει κάνει σαν τα μούτρα του κοιτά τον εαυτό του και στ'αρχίδια του ο ΠΑΟΚ. Μέχρι που πάει να πιστωθεί την ανάδειξη Κωνσταντέλια, Κουλιεράκη με πολύ πρόσφατη συνέντευξή του. Για τον Τουρσουνίδη και τον Πέλκα δεν είπε πάντως. Δεν ξέρω αν μπαναριστώ γι' αυτό που λέω, αλλά ειλικρινά δεν κρατιέμαι με αυτόν.
Το πιο σημαντικό όμως είναι πως πατέρας και γιος Σαββίδη ασχολούνται με τις μεταγραφές. Αυτή είναι η διαφορά. Εκεί δεν έχει γιατί πέρυσι έτσι, φέτος αλλιώς. Πέρυσι μιλούσε ο Ζαφείρης ή μάλλον έφερνε παίχτες δικούς του και φέτος μιλάνε τα αφεντικά.
Αν νομίζει κανείς ότι είναι το ίδιο, ας φοβάται.
Και καλά έκανε ο Κυριάκος και μίλησε. Αυτό δεν θέλαμε;
Ναι τεράστια εμπειρία στο να αποκλειστεί από αλβανικές και Γεωργιανους...εκεί που ήταν σούπερ σταρ ο νινουα.
Όσο για την οργάνωση κ το ρόστερ... μιλάμε για την ομάδα που κατέληξε 4η μεταξύ 8 ομαδων στο Relegation group ... φόβητρο
Όσο για την οργάνωση κ το ρόστερ... μιλάμε για την ομάδα που κατέληξε 4η μεταξύ 8 ομαδων στο Relegation group ... φόβητρο
- Shivaspace
ολόκληρη δηλωση ο κυρ κυρ για ν ανεβασει τις τιμες ..10+, 5+
πονηρός

πονηρός
Αυτά που είπε ο Κυριάκος για τις μεταγραφές ήταν ξεκάθαρα.
Δεν πρέπει μόνο να γκρινιάζουμε (και για μένα μιλάω) αλλά και να ακούμε όταν μας μιλάνε. Πολλές φορές δεν ακούμε αυτά που δεν μας συμφέρουν.
Εγώ καταλαβαίνω τώρα τι πάει να κάνει η ΠΑΕ. Μάλιστα διαπιστώνω οτι μας ακούει περισσότερο απότι νομίζαμε. Πχ όταν λέγαμε όλοι μέσα στη χρονιά οτι αρκετά με τις μετριότητες, η ομάδα χρειάζεται ποιότητα. Άρα τώρα δεν μπορούμε να φωνάζουμε που δεν φέρνουν γρήγορα 2-3 μέτριους για να κλείσουν τις τρύπες.
Έδωσε και νούμερα, σου λέει τόσους ποιοτικούς σε κάθε θέση χτυπάμε, τόσα προσφέρουμε. Τόσα μας δίνουν για καλούς παίκτες (χωρίς να τους ονομάσει τους φωτογράφισε) και δεν τους δίνουμε.
Όλα μια χαρά μέχρι εκεί. Δηλαδή από την έστω και αργοπορημένη επικοινωνία έμεινα ικανοποιημένος. Η υπομονή μου προσωπικά ανανεώθηκε για κάμποσο καιρό. Η ελπίδα μου οτι υπάρχει ένα πλάνο επίσης.
Εκεί που δεν έχω μείνει ακόμη ικανοποιημένος είναι στην πρακτική εφαρμογή όλων αυτών. Καλά οι διαπραγματεύσεις αλλά ξέρεις να ΚΛΕΙΝΕΙΣ τις δουλειές; Είσαι έτοιμος να ρίξεις ένα διακοσάρι παραπάνω πχ για να κλείσεις μια διαφορά όταν η διαπραγμάτευση φτάσει στην κόψη του ξυραφιού; Ή θα μας βγάζεις την πίστη για το ποιά πλευρά θα πληρώσει το χαρτόσημο μέχρι να κλείσει αλλού ένας παίκτης που σ'εμάς θα έκανε τη διαφορά;
Οπότε υπομονή μεν αλλά για τα αποτελέσματα επιφυλάσσομαι. Τα ωραία λόγια τού Κυριάκου να μην είναι μόνο λόγια.
Δεν πρέπει μόνο να γκρινιάζουμε (και για μένα μιλάω) αλλά και να ακούμε όταν μας μιλάνε. Πολλές φορές δεν ακούμε αυτά που δεν μας συμφέρουν.
Εγώ καταλαβαίνω τώρα τι πάει να κάνει η ΠΑΕ. Μάλιστα διαπιστώνω οτι μας ακούει περισσότερο απότι νομίζαμε. Πχ όταν λέγαμε όλοι μέσα στη χρονιά οτι αρκετά με τις μετριότητες, η ομάδα χρειάζεται ποιότητα. Άρα τώρα δεν μπορούμε να φωνάζουμε που δεν φέρνουν γρήγορα 2-3 μέτριους για να κλείσουν τις τρύπες.
Έδωσε και νούμερα, σου λέει τόσους ποιοτικούς σε κάθε θέση χτυπάμε, τόσα προσφέρουμε. Τόσα μας δίνουν για καλούς παίκτες (χωρίς να τους ονομάσει τους φωτογράφισε) και δεν τους δίνουμε.
Όλα μια χαρά μέχρι εκεί. Δηλαδή από την έστω και αργοπορημένη επικοινωνία έμεινα ικανοποιημένος. Η υπομονή μου προσωπικά ανανεώθηκε για κάμποσο καιρό. Η ελπίδα μου οτι υπάρχει ένα πλάνο επίσης.
Εκεί που δεν έχω μείνει ακόμη ικανοποιημένος είναι στην πρακτική εφαρμογή όλων αυτών. Καλά οι διαπραγματεύσεις αλλά ξέρεις να ΚΛΕΙΝΕΙΣ τις δουλειές; Είσαι έτοιμος να ρίξεις ένα διακοσάρι παραπάνω πχ για να κλείσεις μια διαφορά όταν η διαπραγμάτευση φτάσει στην κόψη του ξυραφιού; Ή θα μας βγάζεις την πίστη για το ποιά πλευρά θα πληρώσει το χαρτόσημο μέχρι να κλείσει αλλού ένας παίκτης που σ'εμάς θα έκανε τη διαφορά;
Οπότε υπομονή μεν αλλά για τα αποτελέσματα επιφυλάσσομαι. Τα ωραία λόγια τού Κυριάκου να μην είναι μόνο λόγια.
- black_star_ninja
Γιατί πρέπει να πληρώσουμε την ομάδα του τσαλωφ για να τον πάρουμε; Δε μένει ελεύθερος όπως και άλλοι που παίζουν σε ρωσικές ομάδες;
Εγω με μια απορία έχω μείνει... χθες μας είπαν οι δημοσιογράφοι ότι στελέχη της ΠΑΕ κάνουν προτάσεις με πολλα λεφτα ενώ γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει μαντήλι...μονο και μονο για να καλυψουν τον κωλο τους. Η ΠΑΕ ομως λέει, οτι οι προτάσεις μας δείχνουν εάν τα παρατήσαμε ή όχι...
τελικά μας πούλησαν παπά οι δημοσιογράφοι ή η ΠΑΕ;
οι δημοσιογράφοι σήμερα θα θάψουν τις χθεσινές αναλύσεις τους ή θα επιμένουν ότι κάνουμε προτάσεις για το θεαθήναι;
τελικά μας πούλησαν παπά οι δημοσιογράφοι ή η ΠΑΕ;
οι δημοσιογράφοι σήμερα θα θάψουν τις χθεσινές αναλύσεις τους ή θα επιμένουν ότι κάνουμε προτάσεις για το θεαθήναι;
Καλα ηταν και η εστερσουντ πιο παλια, αρα δεν ειναι εξαιρεση στις θητειες του ραζβαν, αλλα πιθανοτητα σχεδον 50-50...abc_o_ karpouzas έγραψε:ρε συ...Gospi έγραψε:........Γιατι ρε καρπουζα, η Λεφσκι περσι ποιους σκατα ειχε και σε εκανε το καζο?
Στάλθηκε από το 2201117SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
κατσε καλα ....
η λεφσκι και η λεφσκι....
η λεφσκι ηταν η εξαιρεση και οχι ο κανονας....
πως να το κανουμε δηλ...
σε συνολο αγωνων ποσες φορες ο ΠΑΟΚ εμεινε εκτος απο την ....λεφσκι....
Στάλθηκε από το 2201117SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Περισσότερο με φοβίζουν οι πωλήσεις παικτών μας παρά οι αγορές νέων...
- PAOKevolution
Καλημέρα σας! Σημαντικά τα όσα (επιτέλους) μας επικοινωνήθηκαν δια στόματος Κυρ Κυρ. Άργησε πολύ, αυτό είναι σίγουρο. Όπως είπε και ο Μπάνε, λίγη γαμημένη τύχη να έχουμε ένα καλοκαίρι θα περάσουν πολλά εγκεφαλικά οι από κάτω.
Υ.Γ.1: Τρελή παικτάρα ο Σαλοφ. ΜΑΚΑΡΙ να έρθει.
Υ.Γ.2: Μακάρι και ένας χαφαρος στην προετοιμασία!
Υ.Γ.1: Τρελή παικτάρα ο Σαλοφ. ΜΑΚΑΡΙ να έρθει.
Υ.Γ.2: Μακάρι και ένας χαφαρος στην προετοιμασία!
Ρώσος ιδιοκτήτης να εκμεταλλευτεί το νόμο εναντίων των ρωσικών ομάδων; Δύσκολο.black_star_ninja έγραψε:Γιατί πρέπει να πληρώσουμε την ομάδα του τσαλωφ για να τον πάρουμε; Δε μένει ελεύθερος όπως και άλλοι που παίζουν σε ρωσικές ομάδες;
Επίσης ο παίκτης δεν μένει ελεύθερος. Έχει το δικαίωμα να παίξει σε άλλη ομάδα μέχρι 30/6/24. Δεν έχεις στην κατοχή σου τον παίκτη, απλά τον "δανείζεσαι" για ένα έτος.
Ο κανονισμός της ΟΥΕΦΑ ρε παιδιά είναι για ξένους παίκτες, όχι για Ρώσους. Λογικό δεν είναι;