Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Τι φοβερά τελειώματα έχει αυτός ο Τσαλοφ. 60 Σφυγμους πρέπει να έχει στα τετ α τετ
Αναγκαία η τοποθέτηση του Κυρ-Κυρ. Μετά από όλο αυτό το "εικοινωνιακό τουρλουμπούκι" των τελευταίων ημερών καλό ήταν να ειπωθούν κάποια πράγματα από επίσημα χείλη. Πραγματικά ή "ξύλινα" θα μάθουμε σύντομα...
Τι γέλιο ρίχνω με τον χοντρό
Βάλτε όποιος θέλει να δει κονσέρβα την εκπομπή του.
Νευρακια χοντρούλη με την ανακοίνωση Κυριάκου?
Βάλτε όποιος θέλει να δει κονσέρβα την εκπομπή του.
Νευρακια χοντρούλη με την ανακοίνωση Κυριάκου?
ασχετο, αλλα αλήθεια τα χαρακτηριστικά της ξύλινης γλώσσας τα γνωρίζεται;
γιατί είναι όντως ολόκληρη "επιστήμη" το πως η "ξυλινη γλώσσα" δομείται.
σορρυ για το οφ τοπικ και αυτομνπαναρομαι για σήμερα
γιατί είναι όντως ολόκληρη "επιστήμη" το πως η "ξυλινη γλώσσα" δομείται.

σορρυ για το οφ τοπικ και αυτομνπαναρομαι για σήμερα
Επίσης αν είναι να διαλέξει κανείς να ακουσει την εκδοχή του κολκα ή του κυρκυρ κ δυσκολεύεται δεν ξέρω τι να πω
Εμένα με κάλυψε ο κυρ κυρ
Πιστεύω ότι τελικά γίνεται προσπάθεια,το θέμα είναι να το παλέψει και η ομάδα όσο μπορεί και να έχουμε και λίγη τύχη στα ευρωπαϊκά, γιατί σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ που το συναίσθημα επικρατεί της λογικής,τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν εύκολα.
Καταλαβαίνω του δύσπιστους, έχουν λόγο να είναι, καταλαβαίνω επίσης τους απογοητευμένους, έχουν και αυτοί λόγο να είναι.
Αυτοί που με εκνευρίζουν είναι κάποιες νυφιτσες που κυκλοφορούν εδώ μέσα και μιλάνε συνεχώς με υπονοούμενα.
Άντε να δούμε τι θα γίνει.
Πιστεύω ότι τελικά γίνεται προσπάθεια,το θέμα είναι να το παλέψει και η ομάδα όσο μπορεί και να έχουμε και λίγη τύχη στα ευρωπαϊκά, γιατί σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ που το συναίσθημα επικρατεί της λογικής,τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν εύκολα.
Καταλαβαίνω του δύσπιστους, έχουν λόγο να είναι, καταλαβαίνω επίσης τους απογοητευμένους, έχουν και αυτοί λόγο να είναι.
Αυτοί που με εκνευρίζουν είναι κάποιες νυφιτσες που κυκλοφορούν εδώ μέσα και μιλάνε συνεχώς με υπονοούμενα.
Άντε να δούμε τι θα γίνει.
- ΑποστόληςΑ
Πολύ προμοτάρει την πώληση του Ίγκι ο Σταύρος. Εδώ δεν έχουμε αναπληρωματικό δεξιό στόπερ θα διώξουμε και αυτό που έχουμε!aivas19 έγραψε:Κολκας μολις ειπε οτι η πωληση Ιγκι δυσκολα να μην γινει απλα το καθυστερουν για να βρουν στοπερ
- Kabamaru11
Καλα τα ειπε ο ΚυρΚυς αλλα για να περιμενεις τον Αυγουστο τα ονοματα θες οι 2ες επιλογες του ροστερ να ειναι ποιοτικα αναβαθμισμενοι.
Δεν μπορει να εχεις το μοναδικό Φορ σου
με στοιχεια παικτη ειδικου σκοπου.
Δεν μπορει να εχεις το μοναδικό Φορ σου
με στοιχεια παικτη ειδικου σκοπου.
25 χρονων με φοβερα τελειωματα. Μου μοιάζει σαν όνειρο να έρθει. Μας αλλάζει επίπεδο.Luigi Vampa έγραψε:Τι φοβερά τελειώματα έχει αυτός ο Τσαλοφ. 60 Σφυγμους πρέπει να έχει στα τετ α τετ
https://www.youtube.com/watch?v=0cso-LwTRn4
δεν ξέρω τι λέει ο ΚυρΚυρ και ο Κόλκας ... ξέρω ότι ο Ίνγκασον είναι η νούμερο 1 σταθερά της ομάδας ... για εμένα πάνω από Ντέλια και Αουγκούστο. για πολλούς λόγους πέρα από αγωνιστικούς ... όχι ότι είναι ο μεγάλος παιχταράς στόπερ ... αλλά έχει την δύναμη που δεν έχουν πολλοί άλλοι της ομάδας ... και πνευματική δύναμη και αγωνιστικήΑποστόληςΑ έγραψε:Πολύ προμοτάρει την πώληση του Ίγκι ο Σταύρος. Εδώ δεν έχουμε αναπληρωματικό δεξιό στόπερ θα διώξουμε και αυτό που έχουμε!aivas19 έγραψε:Κολκας μολις ειπε οτι η πωληση Ιγκι δυσκολα να μην γινει απλα το καθυστερουν για να βρουν στοπερ
και να πω ότι έχουμε αντικαταστάτη ... είμαστε η μόνη ομάδα που δεν έχει δεύτερο δεξί στόπερ ... απίστευτα πράγματα ... ενώ έχουμε τρία αριστερά που δεν έχουν άλλοι ....
- Unpsofable78
Εγώ δεν πιστεύω λέξη από αυτά που είπε ο κυρ κυρ.
Πιστεύω τα "αδέρφια" μας που τόσο καιρό λένε ότι δεν παίζει φράγκο, ότι ο Ιβάν παράτησε την ομάδα, ότι "πρέπει ο λαός να ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΑΜΕΣΑ" κτλπ.
Μας πουλάνε τόσο καιρό παραμύθι ότι κάνανε πρόταση για Γκαμπιαντινι, τώρα βγάλανε στην φόρα ότι ο Ιβάν "τρελάθηκε" και δίνει 4 μύρια για το 60% κάποιου Τσαλοφ.
Πουλάνε και τον Ινγκασον και περιμένουν να ανακοινώσουν κανένα παικτακι της σειράς για να αποδεχτούν τις προτάσεις για Ντελια.
Ιβάν φύγε από τον ΠΑΟΚ μας. Φτάνει με τα ψέμματα
Τα είπα και ξαλάφρωσα. Δεν θα μας σπάτε μόνο εσείς τα νεύρα.
Πιστεύω τα "αδέρφια" μας που τόσο καιρό λένε ότι δεν παίζει φράγκο, ότι ο Ιβάν παράτησε την ομάδα, ότι "πρέπει ο λαός να ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΑΜΕΣΑ" κτλπ.
Μας πουλάνε τόσο καιρό παραμύθι ότι κάνανε πρόταση για Γκαμπιαντινι, τώρα βγάλανε στην φόρα ότι ο Ιβάν "τρελάθηκε" και δίνει 4 μύρια για το 60% κάποιου Τσαλοφ.
Πουλάνε και τον Ινγκασον και περιμένουν να ανακοινώσουν κανένα παικτακι της σειράς για να αποδεχτούν τις προτάσεις για Ντελια.
Ιβάν φύγε από τον ΠΑΟΚ μας. Φτάνει με τα ψέμματα

Τα είπα και ξαλάφρωσα. Δεν θα μας σπάτε μόνο εσείς τα νεύρα.
- ΑποστόληςΑ
Τη μια διαβάζω ότι είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε το κλειστό 3ετές του Ιταλού φορ και την άλλη ότι χτυπάμε τον Chalov!
Κάτι τέτοια με κάνουν και κουμπώνομαι.
Άσε που ο Σταύρος έλεγε ότι δεν είμαστε κοντά σε φορ!!
Κάτι τέτοια με κάνουν και κουμπώνομαι.
Άσε που ο Σταύρος έλεγε ότι δεν είμαστε κοντά σε φορ!!
Μια χαρά τα είπε ο Κυριάκος.
Απλά πρώτον άργησε
Δεύτερον πρέπει να μπει μια τάξη στα αρδ του ΠΑΟΚ γιατί χάνουν τη μπάλα και το μέτρο και μεταφέρουν ότι πληροφορίες ναναι με ότι τρόπο ναναι
Και τρίτον το βασικό πρόβλημα παραμένει ότι και πέρυσι και προπερσι οι προθέσεις ήταν καλές (ίσως όχι στα ίδια ποσά αλλά αν μη τι άλλο θετική στόχευση) αλλά η δυσλειτουργία ίδια.
Και αυτό το τρίπτυχο της αργής - κακής ενημέρωσης με τα ανεπιτυχή αποτελέσματα, οχι μόνο άφησαν τον κόσμο έρμαιο στη δημιουργία κακού κλίματος αλλά εν τέλει σχεδόν τον έπεισαν κιόλας ότι είμαστε κάπου ανάμεσα στη διάλυση και το θάνατο
Βεβαίως τίποτα από τα παραπάνω δεν αναιρει ότι τα κενα στο ρόστερ παραμένουν .
Προσωπικά έχω πει δέκα φορές σε δεν χρόνια ότι την Ευρώπη όσο δεν έχουμε ισχυρή ομάδα την έχω χεσμενη και διαφωνώ και με τις βαθμολογίες και με τα πρεστίζ. Ο ΜΑ ΔΑ πρέπει να κάνεις και μετά οι ευρωπαϊκές πορείες έρχονται.
Εκτός αν εξαρτας την οικονομική σου ευμάρεια και το μέγεθος της επένδυσης στο αγωνιστικό τμήμα, από τα έσοδα. Οπότε ναι τότε όλες οι προκρίσεις είναι αναγκαίες και άρα οι παίκτες πρέπει να έρθουν άμεσα και όχι σε ένα μηνα
Απλά πρώτον άργησε
Δεύτερον πρέπει να μπει μια τάξη στα αρδ του ΠΑΟΚ γιατί χάνουν τη μπάλα και το μέτρο και μεταφέρουν ότι πληροφορίες ναναι με ότι τρόπο ναναι
Και τρίτον το βασικό πρόβλημα παραμένει ότι και πέρυσι και προπερσι οι προθέσεις ήταν καλές (ίσως όχι στα ίδια ποσά αλλά αν μη τι άλλο θετική στόχευση) αλλά η δυσλειτουργία ίδια.
Και αυτό το τρίπτυχο της αργής - κακής ενημέρωσης με τα ανεπιτυχή αποτελέσματα, οχι μόνο άφησαν τον κόσμο έρμαιο στη δημιουργία κακού κλίματος αλλά εν τέλει σχεδόν τον έπεισαν κιόλας ότι είμαστε κάπου ανάμεσα στη διάλυση και το θάνατο
Βεβαίως τίποτα από τα παραπάνω δεν αναιρει ότι τα κενα στο ρόστερ παραμένουν .
Προσωπικά έχω πει δέκα φορές σε δεν χρόνια ότι την Ευρώπη όσο δεν έχουμε ισχυρή ομάδα την έχω χεσμενη και διαφωνώ και με τις βαθμολογίες και με τα πρεστίζ. Ο ΜΑ ΔΑ πρέπει να κάνεις και μετά οι ευρωπαϊκές πορείες έρχονται.
Εκτός αν εξαρτας την οικονομική σου ευμάρεια και το μέγεθος της επένδυσης στο αγωνιστικό τμήμα, από τα έσοδα. Οπότε ναι τότε όλες οι προκρίσεις είναι αναγκαίες και άρα οι παίκτες πρέπει να έρθουν άμεσα και όχι σε ένα μηνα
- buffalobill4
Ονειρο θερινής νυκτός του Ουίλιαμ Σαιξπηρ.kalamata4 έγραψε:25 χρονων με φοβερα τελειωματα. Μου μοιάζει σαν όνειρο να έρθει. Μας αλλάζει επίπεδο.Luigi Vampa έγραψε:Τι φοβερά τελειώματα έχει αυτός ο Τσαλοφ. 60 Σφυγμους πρέπει να έχει στα τετ α τετ
https://www.youtube.com/watch?v=0cso-LwTRn4