Εγραψε κατι τετοιο ο Κολκας; Που; Υπαρχει λινκ;Demir έγραψε:συμφωνα με κολκα
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
- soflodoras
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Στο 24 το γράφουν αδερφέ. Μπες και δες.soflodoras έγραψε:Εγραψε κατι τετοιο ο Κολκας; Που; Υπαρχει λινκ;Demir έγραψε:συμφωνα με κολκα
Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- john4serres
Εγώ γιατί νομίζω ότι αυτός ο παίκτης αν φύγει φέτος θα πιάσει μια 15αρα;soflodoras έγραψε:Μακαρι να ισχυει του Τσαλοφ. Περαν του οτι ειναι μαλλον υπερπαικτης, απο τα λιγα που ειδα για αυτον θεωρειται περισσοτερο «second striker” παρα φορ περιοχης. Σαν τον Μπραντον δηλαδη. Αν ισχυει λοιπον, αυτο σημαινει πως μαλλον στα πλανα του Λου φετος το ροτεισον θα γινεται περισσοτερο με τον Τζιμα παρα με τον Μπραντον Τομας
- buffalobill4
Αν δεν έχουμε σοβαρό οικονομικό πρόβλημα δεν εξηγείται αυτό που συμβαίνει ως τώρα. Δηλαδή όχι μόνο δεν προχωράμε σε μεταγραφές σε θέσεις που είναι επιτακτική ανάγκη λίγο πριν φύγουμε για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, αλλά τώρα ακούγονται και σκεψεις/πιέσεις πώλησης του αρχηγού και μονού προς ώρας δεξιού στόπερ.
Ο τρόπος που βγαινει το άρθρο για τον Ιγκασον μαζί με ένα άλλο άρθρο για τον Πάμπλο Γκαρσία που ανέβηκε το πρωί (και τα δύο από τον μεγαλοδημοσιογραφο και δικτυωμένο με την παε) με βάζουν σε άλλες σκέψεις.
Ο τρόπος που βγαινει το άρθρο για τον Ιγκασον μαζί με ένα άλλο άρθρο για τον Πάμπλο Γκαρσία που ανέβηκε το πρωί (και τα δύο από τον μεγαλοδημοσιογραφο και δικτυωμένο με την παε) με βάζουν σε άλλες σκέψεις.
-
Επομενη ειδηση, 15 μυρια δινει για λαουταρο ο ΠΑΟΚ, 100 ζηταει η ιντερ
-
Ο Τσώχος είπε στο Λίμπερο ότι υπάρχει αναθέρμανση της υπόθεσης Γκαμπιαντίνι από χθες το βράδυ και ότι είμαστε τώρα διατεθειμένοι να του προσφέρουμε το τριετές...
Αυτός ο τσωχος ρε γμτ τι σκατα αποκλειστικά δημοσιογραφία Γκαμπιαντινι κάνει;
Σε οποιαδηποτε σοβαρη ομαδα η ειδηση της πιθανης πωλησης του 30χρονου Ινγκασον με 4+ μυρια, θα ηταν ευχαριστο νεο.
Στον ΠΑΟΚ ομως του Σαββιδη, ππυ δυσκολευεται να κανει μιση μεταγραφη και ανανεωσε κακην κακως τον μετριο Μπραντο για να μην μεινει χωρις εμπειρο φορ, αυτη η ειδηση προκαλει τρομο.
Να ξεπουλησουμε τον Ιγκι και να φερουμε κανα νεο Καργα ή Νεσμπεργκ να στρώσουμε. Εξαλλου η στοχευση ειναι να κρατησουμε την θεση μας. 4οι απο 4 ομαδες...
Στάλθηκε από το 2201117SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στον ΠΑΟΚ ομως του Σαββιδη, ππυ δυσκολευεται να κανει μιση μεταγραφη και ανανεωσε κακην κακως τον μετριο Μπραντο για να μην μεινει χωρις εμπειρο φορ, αυτη η ειδηση προκαλει τρομο.
Να ξεπουλησουμε τον Ιγκι και να φερουμε κανα νεο Καργα ή Νεσμπεργκ να στρώσουμε. Εξαλλου η στοχευση ειναι να κρατησουμε την θεση μας. 4οι απο 4 ομαδες...
Στάλθηκε από το 2201117SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- buffalobill4
Α πολύ ωραία. Πάμε άλλες 3 βδομάδες μέχρι να μας πει ότι τώρα δεν θέλει τριετέςdonkixotis έγραψε:Ο Τσώχος είπε στο Λίμπερο ότι υπάρχει αναθέρμανση της υπόθεσης Γκαμπιαντίνι από χθες το βράδυ και ότι είμαστε τώρα διατεθειμένοι να του προσφέρουμε το τριετές...
Τζορμπατζόγλου και Κόλκας μέσα από τα κείμενα τους, αφήνουν να εννοηθεί πως ανέφικτες περιπτώσεις σαν αυτή του Βιγιάρ είναι για να κάνουν κάποιοι το κομμάτι τους, φωτογραφίζοντας μάλλον τον Μπότο.
Εγω παντως τα αρθρα ολων εκει μεσα στο 24 εχω αρχισει να τα "διαβαζω" με αλλο ματι. Για να μην πω κατι πιο βαρυ.
- Shivaspace
ίσως λίγες μέρες πρίν την αναχώρηση για Ολλανδία να μην έχει σκάσει πρόταση πληρωμένης ημιδιαμονής για την συντακτική ομάδα του 24 

-
2 Ιουλίου βγαίνουν τα εισιτήρια διαρκείας. Από θέμα μάρκετινγκ να το πάρεις θεωρώ αδύνατο μέχρι τότε να μην έχουν κλείσει τουλάχιστον 2 παιχταραδες να ζεστάνουν λίγο τον κόσμο...
Μη πεις καταλάβαμε...icue έγραψε:Εγω παντως τα αρθρα ολων εκει μεσα στο 24 εχω αρχισει να τα "διαβαζω" με αλλο ματι. Για να μην πω κατι πιο βαρυ.