Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Και το ΠΑΟΚ24 το ίδιο αναφέρει:

Στον ΠΑΟΚ υπήρξε προβληματισμός για συγκεκριμένα περιστατικά που καταγράφηκαν στη διάρκεια της καριέρας του. Με βάση όλα αυτά τα δεδομένα, είναι πλέον εξαιρετικά αμφίβολο για τον αν ο ΠΑΟΚ προχωρήσει τη συγκεκριμένη υπόθεση. Πολλά θα εξαρτηθούν και από τις λύσεις που θα προκύψουν σε αυτή τη θέση και τις συζητήσεις που θα γίνουν με άλλους μεταγραφικούς στόχους.
dev

Δημοσίευση από dev »

joshua έγραψε:Αν δεν υπάρξει κάποιο νέο σύντομα μετά και τη ξαφνική σιωπη των τελευταίων μερων θα αρχίσω να πιστεύω ότι γίνονται αλλού είδους διεργασίες μέσα στη παε που προέχουν των μεταγραφών. Υπομονή λίγες μέρες.
αν εννοεις πωληση της παε δεν υπαρχει περιπτωση γιατι απλα δεν υπαρχει καποιος που θα δωσει ενα τεραστιο ποσο να αγορασει την ομαδα που συμμετεχει στο ελληνικο πρωταθλημα με τις μαφιες της αθηνας
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Αυτο που βλεπω ειναι οτι υπαρχει οικονομικο θεμα.
Αλλιως δεν εξηγειται.
Και οτι προσπαθουν να κερδισουν λιγο χρονο μπας και πουληθει κανενας και πεσει ζεστο χρημα στην παε
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

joshua έγραψε:Αν δεν υπάρξει κάποιο νέο σύντομα μετά και τη ξαφνική σιωπη των τελευταίων μερων θα αρχίσω να πιστεύω ότι γίνονται αλλού είδους διεργασίες μέσα στη παε που προέχουν των μεταγραφών. Υπομονή λίγες μέρες.
Που να τρεχει ο λογισμος σου αραγε;
Ξερεις κατι και ζητας την υπομονη μας;
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Τα σημερινά νέα είναι ότι

1. "Χαλάει του Μισιτζάν"
2. "Παγώνει του Οζντόεφ"

Καλά ξεκίνησε και αυτή η εβδομάδα...
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

giliopoulos έγραψε:Αυτο που βλεπω ειναι οτι υπαρχει οικονομικο θεμα.
Αλλιως δεν εξηγειται.
Και οτι προσπαθουν να κερδισουν λιγο χρονο μπας και πουληθει κανενας και πεσει ζεστο χρημα στην παε
Αυτό από πέρυσι υπάρχει, (αν και θα το έλεγε πρόβλημα ρευστότητας) δε θυμάσαι που περίμεναν να μπουν τα λεφτά από την πώληση Τσόλακ για να κλέισει ο Νάρει
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

Όλα θα κολλάνε μέχρι να αποφασίσει ο μεγαλομετοχος τι θέλει να κάνει..
Μέχρι τότε υπομονή παλικάρια..
Την Μπειταρ θα την αποκλείσουμε με αυτούς που έχουμε.
Αν πουληθεί ο ΝΤΕΛΙΑΣ ανοίγει ο δρόμος των μεταγραφών πιο γρήγορα. Αν δεν πουληθεί, ο Ιβάν θα δείξει τον δρόμο αν θέλει να κάνει κάτι ή όχι. Αν θέλει να μείνει να πουλησει να χώσει κτλ..
Εμένα πιο πολύ με πειράζει που δεν υπάρχει Επικοινωνία με τον κόσμο. Οι εξαφανίσεις γενικώς δεν μου αρέσουν.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Βγείτε βρε και πείτε τέλος οι μεταγραφές για φέτος πάμε όπως είμαστε και αφήστε αυτά τα δεν θέλει ο ένας να έρθει, ο άλλος που τον έχω σταντ μπαι τώρα δεν τον θέλω, κλπ Φαιδρα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Παιδιά να ξεκαθαρίσω ότι δεν γνωρίζω τίποτα,απλά όλα αυτά που συμβαίνουν η δεν συμβαίνουν δεν μπορεί να μην έχουν καποιου είδους επίπτωση σε πρόσωπα και καταστάσεις χωρίς να γνωρίζω ποια μπορεί να είναι αυτά.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Παντως με το υπαρχον ροστερ ανετα βγαινουμε 3ο-4οι. Αν ειναι να πετάξουν λεφτα, ας το κανουν για να διεκδικησουμε κατι παραπανω. Αλλιως ας εμπιστευθουν τις ακαδημιες και το υπαρχον υλικο. Να ενεργοποιηθει αμεσα Ρικαρντο Μπραντονιτς, Βρακας, Τζημας κλπ. Η μονη εξαιρεση π θα εκανα ειναι στον φορ. Θα εφερνα εναν μπομπερ γιατι η θεση μπορει να επηρεασει κατα πολυ το αποτελεσμα.

Στάλθηκε από το 2201117SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

pagotatzis έγραψε:Μου αρέσει που ξέρουμε και τι λέει ο Ιβαν
Εδω ξερουμε και τις προθεσεις του και τις επιχειρηματικες του δυνατοτητες. Οχι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Δευ 26 Ιουν 2023, 14:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

buffalobill4 έγραψε:Βγείτε βρε και πείτε τέλος οι μεταγραφές για φέτος πάμε όπως είμαστε και αφήστε αυτά τα δεν θέλει ο ένας να έρθει, ο άλλος που τον έχω σταντ μπαι τώρα δεν τον θέλω, κλπ Φαιδρα.
Να πουνε τελος οι μεταγραφες; Τι μερα εχουμε ρε παιδια; Τι εχασα; Ηρθε 31/8;;;
Και δεν εφυγα για διακοπες; Πως την πατησα ετσι;
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Έναν γκολτζη να φερουν μπροστά θα κάνει μάγκες τους μεσοεπιθετικους
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Gospi έγραψε:Παντως με το υπαρχον ροστερ ανετα βγαινουμε 3ο-4οι. Αν ειναι να πετάξουν λεφτα, ας το κανουν για να διεκδικησουμε κατι παραπανω. Αλλιως ας εμπιστευθουν τις ακαδημιες και το υπαρχον υλικο. Να ενεργοποιηθει αμεσα Ρικαρντο Μπραντονιτς, Βρακας, Τζημας κλπ. Η μονη εξαιρεση π θα εκανα ειναι στον φορ. Θα εφερνα εναν μπομπερ γιατι η θεση μπορει να επηρεασει κατα πολυ το αποτελεσμα.

Στάλθηκε από το 2201117SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οι τέσσερεις που αναφέρεις είναι παίκτες Β εθνικής, δεν καταλαβαίνω γτ τα διλλήματα πρέπει να είναι μεταξύ παικτών τύπου Γκαμπιαντίνι και παικτών Β εθνικής.

Στις καλές ομάδες που στήσαμε στο παρελθόν φέραμε ποτέ διεθνής Ιταλούς, Ισπανούς και Γάλλους? Παίκτες με είτε μια καλή παρουσία σε πρωταθλήματα δεύτερης ταχύτητας όπως το ελληνικό είτε ρεζέρβες των κορυφαίων πρωταθλημάτων χρειάζονται σε ηλικίες 28-31 και αυτόματα θα ανέβει πολύ το ταβάνι της ομάδας που είδαμε πέρσι
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

nunies4 έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:Βγείτε βρε και πείτε τέλος οι μεταγραφές για φέτος πάμε όπως είμαστε και αφήστε αυτά τα δεν θέλει ο ένας να έρθει, ο άλλος που τον έχω σταντ μπαι τώρα δεν τον θέλω, κλπ Φαιδρα.
Να πουνε τελος οι μεταγραφες; Τι μερα εχουμε ρε παιδια; Τι εχασα; Ηρθε 31/8;;;
Και δεν εφυγα για διακοπες; Πως την πατησα ετσι;
Λες να κερδίσουμε κάνα λαχείο μέχρι 31/8;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”