Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Και το ΠΑΟΚ24 το ίδιο αναφέρει:
Στον ΠΑΟΚ υπήρξε προβληματισμός για συγκεκριμένα περιστατικά που καταγράφηκαν στη διάρκεια της καριέρας του. Με βάση όλα αυτά τα δεδομένα, είναι πλέον εξαιρετικά αμφίβολο για τον αν ο ΠΑΟΚ προχωρήσει τη συγκεκριμένη υπόθεση. Πολλά θα εξαρτηθούν και από τις λύσεις που θα προκύψουν σε αυτή τη θέση και τις συζητήσεις που θα γίνουν με άλλους μεταγραφικούς στόχους.
Στον ΠΑΟΚ υπήρξε προβληματισμός για συγκεκριμένα περιστατικά που καταγράφηκαν στη διάρκεια της καριέρας του. Με βάση όλα αυτά τα δεδομένα, είναι πλέον εξαιρετικά αμφίβολο για τον αν ο ΠΑΟΚ προχωρήσει τη συγκεκριμένη υπόθεση. Πολλά θα εξαρτηθούν και από τις λύσεις που θα προκύψουν σε αυτή τη θέση και τις συζητήσεις που θα γίνουν με άλλους μεταγραφικούς στόχους.
αν εννοεις πωληση της παε δεν υπαρχει περιπτωση γιατι απλα δεν υπαρχει καποιος που θα δωσει ενα τεραστιο ποσο να αγορασει την ομαδα που συμμετεχει στο ελληνικο πρωταθλημα με τις μαφιες της αθηναςjoshua έγραψε:Αν δεν υπάρξει κάποιο νέο σύντομα μετά και τη ξαφνική σιωπη των τελευταίων μερων θα αρχίσω να πιστεύω ότι γίνονται αλλού είδους διεργασίες μέσα στη παε που προέχουν των μεταγραφών. Υπομονή λίγες μέρες.
-
Αυτο που βλεπω ειναι οτι υπαρχει οικονομικο θεμα.
Αλλιως δεν εξηγειται.
Και οτι προσπαθουν να κερδισουν λιγο χρονο μπας και πουληθει κανενας και πεσει ζεστο χρημα στην παε
Αλλιως δεν εξηγειται.
Και οτι προσπαθουν να κερδισουν λιγο χρονο μπας και πουληθει κανενας και πεσει ζεστο χρημα στην παε
-
Που να τρεχει ο λογισμος σου αραγε;joshua έγραψε:Αν δεν υπάρξει κάποιο νέο σύντομα μετά και τη ξαφνική σιωπη των τελευταίων μερων θα αρχίσω να πιστεύω ότι γίνονται αλλού είδους διεργασίες μέσα στη παε που προέχουν των μεταγραφών. Υπομονή λίγες μέρες.
Ξερεις κατι και ζητας την υπομονη μας;
- Σουριναμέζος
Τα σημερινά νέα είναι ότι
1. "Χαλάει του Μισιτζάν"
2. "Παγώνει του Οζντόεφ"
Καλά ξεκίνησε και αυτή η εβδομάδα...
1. "Χαλάει του Μισιτζάν"
2. "Παγώνει του Οζντόεφ"
Καλά ξεκίνησε και αυτή η εβδομάδα...
Αυτό από πέρυσι υπάρχει, (αν και θα το έλεγε πρόβλημα ρευστότητας) δε θυμάσαι που περίμεναν να μπουν τα λεφτά από την πώληση Τσόλακ για να κλέισει ο Νάρειgiliopoulos έγραψε:Αυτο που βλεπω ειναι οτι υπαρχει οικονομικο θεμα.
Αλλιως δεν εξηγειται.
-
Όλα θα κολλάνε μέχρι να αποφασίσει ο μεγαλομετοχος τι θέλει να κάνει..
Μέχρι τότε υπομονή παλικάρια..
Την Μπειταρ θα την αποκλείσουμε με αυτούς που έχουμε.
Αν πουληθεί ο ΝΤΕΛΙΑΣ ανοίγει ο δρόμος των μεταγραφών πιο γρήγορα. Αν δεν πουληθεί, ο Ιβάν θα δείξει τον δρόμο αν θέλει να κάνει κάτι ή όχι. Αν θέλει να μείνει να πουλησει να χώσει κτλ..
Εμένα πιο πολύ με πειράζει που δεν υπάρχει Επικοινωνία με τον κόσμο. Οι εξαφανίσεις γενικώς δεν μου αρέσουν.
Μέχρι τότε υπομονή παλικάρια..
Την Μπειταρ θα την αποκλείσουμε με αυτούς που έχουμε.
Αν πουληθεί ο ΝΤΕΛΙΑΣ ανοίγει ο δρόμος των μεταγραφών πιο γρήγορα. Αν δεν πουληθεί, ο Ιβάν θα δείξει τον δρόμο αν θέλει να κάνει κάτι ή όχι. Αν θέλει να μείνει να πουλησει να χώσει κτλ..
Εμένα πιο πολύ με πειράζει που δεν υπάρχει Επικοινωνία με τον κόσμο. Οι εξαφανίσεις γενικώς δεν μου αρέσουν.
- buffalobill4
Βγείτε βρε και πείτε τέλος οι μεταγραφές για φέτος πάμε όπως είμαστε και αφήστε αυτά τα δεν θέλει ο ένας να έρθει, ο άλλος που τον έχω σταντ μπαι τώρα δεν τον θέλω, κλπ Φαιδρα.
Παιδιά να ξεκαθαρίσω ότι δεν γνωρίζω τίποτα,απλά όλα αυτά που συμβαίνουν η δεν συμβαίνουν δεν μπορεί να μην έχουν καποιου είδους επίπτωση σε πρόσωπα και καταστάσεις χωρίς να γνωρίζω ποια μπορεί να είναι αυτά.
Παντως με το υπαρχον ροστερ ανετα βγαινουμε 3ο-4οι. Αν ειναι να πετάξουν λεφτα, ας το κανουν για να διεκδικησουμε κατι παραπανω. Αλλιως ας εμπιστευθουν τις ακαδημιες και το υπαρχον υλικο. Να ενεργοποιηθει αμεσα Ρικαρντο Μπραντονιτς, Βρακας, Τζημας κλπ. Η μονη εξαιρεση π θα εκανα ειναι στον φορ. Θα εφερνα εναν μπομπερ γιατι η θεση μπορει να επηρεασει κατα πολυ το αποτελεσμα.
Στάλθηκε από το 2201117SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εδω ξερουμε και τις προθεσεις του και τις επιχειρηματικες του δυνατοτητες. Οχι;pagotatzis έγραψε:Μου αρέσει που ξέρουμε και τι λέει ο Ιβαν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Δευ 26 Ιουν 2023, 14:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Να πουνε τελος οι μεταγραφες; Τι μερα εχουμε ρε παιδια; Τι εχασα; Ηρθε 31/8;;;buffalobill4 έγραψε:Βγείτε βρε και πείτε τέλος οι μεταγραφές για φέτος πάμε όπως είμαστε και αφήστε αυτά τα δεν θέλει ο ένας να έρθει, ο άλλος που τον έχω σταντ μπαι τώρα δεν τον θέλω, κλπ Φαιδρα.
Και δεν εφυγα για διακοπες; Πως την πατησα ετσι;
- john4serres
Έναν γκολτζη να φερουν μπροστά θα κάνει μάγκες τους μεσοεπιθετικους
- Σουριναμέζος
Οι τέσσερεις που αναφέρεις είναι παίκτες Β εθνικής, δεν καταλαβαίνω γτ τα διλλήματα πρέπει να είναι μεταξύ παικτών τύπου Γκαμπιαντίνι και παικτών Β εθνικής.Gospi έγραψε:Παντως με το υπαρχον ροστερ ανετα βγαινουμε 3ο-4οι. Αν ειναι να πετάξουν λεφτα, ας το κανουν για να διεκδικησουμε κατι παραπανω. Αλλιως ας εμπιστευθουν τις ακαδημιες και το υπαρχον υλικο. Να ενεργοποιηθει αμεσα Ρικαρντο Μπραντονιτς, Βρακας, Τζημας κλπ. Η μονη εξαιρεση π θα εκανα ειναι στον φορ. Θα εφερνα εναν μπομπερ γιατι η θεση μπορει να επηρεασει κατα πολυ το αποτελεσμα.
Στις καλές ομάδες που στήσαμε στο παρελθόν φέραμε ποτέ διεθνής Ιταλούς, Ισπανούς και Γάλλους? Παίκτες με είτε μια καλή παρουσία σε πρωταθλήματα δεύτερης ταχύτητας όπως το ελληνικό είτε ρεζέρβες των κορυφαίων πρωταθλημάτων χρειάζονται σε ηλικίες 28-31 και αυτόματα θα ανέβει πολύ το ταβάνι της ομάδας που είδαμε πέρσι
- buffalobill4
Λες να κερδίσουμε κάνα λαχείο μέχρι 31/8;nunies4 έγραψε:Να πουνε τελος οι μεταγραφες; Τι μερα εχουμε ρε παιδια; Τι εχασα; Ηρθε 31/8;;;buffalobill4 έγραψε:Βγείτε βρε και πείτε τέλος οι μεταγραφές για φέτος πάμε όπως είμαστε και αφήστε αυτά τα δεν θέλει ο ένας να έρθει, ο άλλος που τον έχω σταντ μπαι τώρα δεν τον θέλω, κλπ Φαιδρα.
Και δεν εφυγα για διακοπες; Πως την πατησα ετσι;