Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2023-2024
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2023-2024
Zωντανα από το Rotterdam Ahoy με τον Φαν Χαρντερεν να είναι καυτός!
2-0 με 25-22 και το πάρτι δε σταματά! Όλη η Ολλανδία βλέπει βόλεϊ!
-
Μπαρκαρούτσος
Ο Jorna δεν βλέπεται, πρόεδρε πούλα.
Κάντε ολλανδοποίηση κανέναν Αφρικανό!
Κάντε ολλανδοποίηση κανέναν Αφρικανό!
Παιδια η χειραψια και η κουβεντα με Dante ηταν ολα τα λεφτά. Για καποιο λογο ηταν στο γηπεδο. Επισης οι van Garderen και Jorna πολυ φιλικοί και χαρηκαν μολις ειδαν τη σημαια του ΠΑΟΚ
.
ΥΓ All around, Πολυβολο ο van Harderen μαγκες και παρα πολυ καλος στις υποδοχες και αμυνες.
ΥΓ All around, Πολυβολο ο van Harderen μαγκες και παρα πολυ καλος στις υποδοχες και αμυνες.
-
Μπαρκαρούτσος
Λέω να κόψω το δεξί μου χέρι και να το βάλω σε γυάλινη προθήκη.
Εν τω μεταξύ, 3-0 σκούπα τους Κινέζους η μεγάλη Ολλανδία!
Εύκολη σχετικά νίκη για την Ολλανδία απέναντι στην Κίνα σε ένα γεμάτο Rotterdam Ahoy όπου οι Νιμίρ και Φαν Χάρντερεν ήταν σε καλή μέρα. Ειδικά ο Αμπντελ-Αζιζ ήταν σε μεγάλα κέφια.
Ο Φαν Χάρντερεν ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 14 πόντους έχοντας 10 στις 25 επιθέσεις (40%), 2 μπλοκ και 2 άσσους (πιέζοντας πάρα πολύ από το σερβίς). Στην υποδοχή είχε σε 15 προσπάθειες 2 άριστες, 12 θετικές και 1 λάθος, ενώ στην άμυνα είχε 5 πετυχημένες σε 5 προσπάθειες.
Ο Νιμίρ έκανε παιχνιδάρα με 19 πόντους έχοντας 17 στις 29 επιθέσεις και 2 μπλοκ. Πάλεψε πολύ για τον άσσο αλλά δε του βγήκε με όλο το γήπεδο να ζητάει έναν άσσο.
Στα highlights βέβαια η φοβερή αντίδραση των Φαν Χάρντερεν και Γιόρνα όταν είδαν τον Μπαρκαρούτσο να κυματίζει τη σημαία της ΠΑΟΚαρας. Με τον Μάαρτεν να μας χαιρετάει και να δίνει χειραψίες λέγοντας ότι περιμένει πως και πως να παίξει με τον ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη, και τον Γιόρνα να μας χαιρετάει στα Ελληνικά και να εκφράζει και αυτός τη χαρά του που αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ.
Βέβαια το κορυφαίο όλων ήταν η παρουσία του Ντάντε Αμαράλ στο γήπεδο και η ευκαιρία που είχαμε να του μιλήσουμε. Με το που είδε τη σημαία τελείωσαν όλα. Αυτά τα 3 λεπτά θα είναι τα κορυφαία που έχω ζήσει. Ο Ντάντε δεν ξέχασε ποτέ τη Θεσσαλονίκη και είχε μόνο καλά να μας πει. Τον κάναμε ψηστήρι να επιστρέψει αλλά δεν τα καταφέραμε.
Στιγμές μοναδικές και απλά δεν μπορώ να τις περιγράψω!
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ!! ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
Ο Φαν Χάρντερεν ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 14 πόντους έχοντας 10 στις 25 επιθέσεις (40%), 2 μπλοκ και 2 άσσους (πιέζοντας πάρα πολύ από το σερβίς). Στην υποδοχή είχε σε 15 προσπάθειες 2 άριστες, 12 θετικές και 1 λάθος, ενώ στην άμυνα είχε 5 πετυχημένες σε 5 προσπάθειες.
Ο Νιμίρ έκανε παιχνιδάρα με 19 πόντους έχοντας 17 στις 29 επιθέσεις και 2 μπλοκ. Πάλεψε πολύ για τον άσσο αλλά δε του βγήκε με όλο το γήπεδο να ζητάει έναν άσσο.
Στα highlights βέβαια η φοβερή αντίδραση των Φαν Χάρντερεν και Γιόρνα όταν είδαν τον Μπαρκαρούτσο να κυματίζει τη σημαία της ΠΑΟΚαρας. Με τον Μάαρτεν να μας χαιρετάει και να δίνει χειραψίες λέγοντας ότι περιμένει πως και πως να παίξει με τον ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη, και τον Γιόρνα να μας χαιρετάει στα Ελληνικά και να εκφράζει και αυτός τη χαρά του που αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ.
Βέβαια το κορυφαίο όλων ήταν η παρουσία του Ντάντε Αμαράλ στο γήπεδο και η ευκαιρία που είχαμε να του μιλήσουμε. Με το που είδε τη σημαία τελείωσαν όλα. Αυτά τα 3 λεπτά θα είναι τα κορυφαία που έχω ζήσει. Ο Ντάντε δεν ξέχασε ποτέ τη Θεσσαλονίκη και είχε μόνο καλά να μας πει. Τον κάναμε ψηστήρι να επιστρέψει αλλά δεν τα καταφέραμε.
Περιττό να σου πω ότι είμαι κατουρημένος από εδώ μέχρι την Παπούα-Νέα Γουινέα.charlie έγραψε:Παιδια η χειραψια και η κουβεντα με Dante ηταν ολα τα λεφτά. Για καποιο λογο ηταν στο γηπεδο. Επισης οι van Garderen και Jorna πολυ φιλικοί και χαρηκαν μολις ειδαν τη σημαια του ΠΑΟΚ![]()
![]()
.
Τι ζήσαμε ρε πούστη μου!
Εμένα πια κοσμεί το σαλόνι μου.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Λέω να κόψω το δεξί μου χέρι και να το βάλω σε γυάλινη προθήκη.
-
Μπαρκαρούτσος
-
Μπαρκαρούτσος
PaokCuba4 έγραψε:Βέβαια το κορυφαίο όλων ήταν η παρουσία του Ντάντε Αμαράλ στο γήπεδο και η ευκαιρία που είχαμε να του μιλήσουμε. Με το που είδε τη σημαία τελείωσαν όλα. Αυτά τα 3 λεπτά θα είναι τα κορυφαία που έχω ζήσει. Ο Ντάντε δεν ξέχασε ποτέ τη Θεσσαλονίκη και είχε μόνο καλά να μας πει. Τον κάναμε ψηστήρι να επιστρέψει αλλά δεν τα καταφέραμε.
Ο Dante μας είπε ότι έρχεται διακοπές Θεσσαλονίκη!
- kataramenos5
Μπαρκα στηριζουμε και βολει αλλα προσεχε μη σε παρασυρουν οι αλητες (μεγαλη μαλαγανα ο κουβανος) .Η καρδια σου ανηκει αλλου.
Τώρα που θα με δείτε και στο παιχνίδι με τη Σερβία, προσηλυτισμός loading!!

-
Μπαρκαρούτσος
kataramenos5 έγραψε:Μπαρκα στηριζουμε και βολει αλλα προσεχε μη σε παρασυρουν οι αλητες (μεγαλη μαλαγανα ο κουβανος) .Η καρδια σου ανηκει αλλου.
Ρώτα τον Κουβανό, καθόταν δίπλα μου.
Έβγαλα το κινητό να δω αν έκανε ο Franke story, μήπως ήρθε κι εκείνος στο γήπεδο.. Θα πήγαινα να τον αρχίσω τον πρόλογο να ανανεώσει στον ΠΑΟΚ!