gergeo4 έγραψε:πουλιεται οπως ειναι επιπλωμένο με χιλιάδες αναμνήσεις φορτωμένο (κατι δικά μου)
Πωλείται ο Κάργας;!

gergeo4 έγραψε:πουλιεται οπως ειναι επιπλωμένο με χιλιάδες αναμνήσεις φορτωμένο (κατι δικά μου)
omerta76 έγραψε:Όταν δεν δίνεις 1εκ σε παίχτη, τότε ο παιχτης του 1εκ δεν έρχεται, είναι απλό! Όλα τα άλλα είναι παπαριές και μεγαλοστομίες τύπου "ο ΠΑΟΚ κάθε χρόνο κάνει πρωταθλητισμό".
Αυτάρκεια και αυτόματος πιλότος!
Σήμερα το δημοσίευσε η Ελένη.Мир έγραψε:Καλα το ονομα του Ιταλού γραφτηκε στο φορουμ τουλαχιστον εδω και 2 εβδομαδες.
Τωρα ξυπνησε ο στρογγυλος παντογνωστης;
Πάρε alley-oop:astral έγραψε:Ποια Ελένη ? (assist μεγάλου παίκτου)
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Για όσους θέλουν να δουν την αλήθεια, το πρόβλημα του ΠΑΟΚ εδώ και δύο-τρία χρόνια είναι ένα. Η κοροιδία συνεχίζεται εντελώς ξεδιάντροπα.
Όταν ΘΕΛΕΙΕΣ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ, ΤΑ ΣΚΑΣ (αν έχεις) και τελειώνεις. Χωρίς να αφήνεις τις πολύτιμες εβδομάδες να περνάνε.
Αποτυχία είναι επίσης το γεγονός ότι απαξίωσαν την ομάδα πλέον με αποτέλεσμα κάποια ονόματα να μην δέχονται να έρθουν.
Όχι δεν βαρέθηκα. Άλλαξε κάτι και δεν το ξέρω;Μπαρκαρούτσος έγραψε:omerta76 έγραψε:Όταν δεν δίνεις 1εκ σε παίχτη, τότε ο παιχτης του 1εκ δεν έρχεται, είναι απλό! Όλα τα άλλα είναι παπαριές και μεγαλοστομίες τύπου "ο ΠΑΟΚ κάθε χρόνο κάνει πρωταθλητισμό".
Αυτάρκεια και αυτόματος πιλότος!
Δεν βαρέθηκες κάθε μέρα να λες τα ίδια;!
rainmaker έγραψε:Ειδικά σε ο,τι αφορά τον Κόλκα, ήταν ξεκάθαρο πως μόλις έσκασε το όνομα Γκαμπιαντίνι από Μετρόπολις, έβγαλε την ίδια μέρα εκνευρισμό. Και εμμέσως αυτό έδειχνε πως αυτός είναι ο στόχος.
Νομίζω το είχαμε σχολιάσει και εδώ μέσα.
Από εκεί και πέρα εμένα ο παίκτης ΩΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΠΑΟΚ, δεν με ενθουσιάζει. Δεν καταλαβαίνω τι ρόλο θα έχει.
Βεβαίως καλός είναι και αξίζει τα λεφτά του.
Ας δούμε που θα κάτσει η μπίλια, θεωρώ αδιανόητο να κάνουν το ίδιο γαμημένο λάθος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά (γιατί και πρόπερσι και πέρυσι μονίμως περιμέναμε κάποιον να μείνει ελεύθερος και ούτε έμενε, ούτε καιγόταν να έρθει σε εμάς)
Ολιβέιρα, Κουρτίνα, Ζιφκοβιτς, Αουγκούστο και Ινγκανσον είναι 5 συμβόλαια 1+ που έγιναν στα τελευταία 2χρονια και δείχνουν ότι δεν έμειναν στο "αν".JohnDag έγραψε:Ε σε αυτό το «αν» έγκειται η διαφωνία μας.joshua έγραψε:Ρε John ανεξαρτήτως των ποσών αγοράς που διαθέσαμε η όχι ,είχαμε 5-6 παίκτες με 1 μυριο μέσο όρο συμβολαίων και καποια παρκαρισμενα συμβολαια υψηλου κοστους. Ε δεν τα λες λίγα αν τα διαθέσουμε φέτος.
Η πρόσφατη ιστορία δείχνει ότι έμενε «αν».
Δεν έχω πειστεί ακόμα ότι έχει αλλάξει κάτι για φέτος, μετά χαράς μου να με διαψεύσουν οι εξελίξεις.
Sent from my iPhone using Tapatalk