Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

gergeo4 έγραψε:πουλιεται οπως ειναι επιπλωμένο με χιλιάδες αναμνήσεις φορτωμένο (κατι δικά μου) :evil:

Πωλείται ο Κάργας;! :o
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

omerta76 έγραψε:Όταν δεν δίνεις 1εκ σε παίχτη, τότε ο παιχτης του 1εκ δεν έρχεται, είναι απλό! Όλα τα άλλα είναι παπαριές και μεγαλοστομίες τύπου "ο ΠΑΟΚ κάθε χρόνο κάνει πρωταθλητισμό".

Αυτάρκεια και αυτόματος πιλότος!

Δεν βαρέθηκες κάθε μέρα να λες τα ίδια;!
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Οσο δεν γίνονται μεταγραφες, στις 22/6 στην 1η ένας θα ειναι απο τους Λουτςε Μποτο. Και οι 2 δύσκολα. Αφού υπάρχει ασυνεννοησία.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Мир έγραψε:Καλα το ονομα του Ιταλού γραφτηκε στο φορουμ τουλαχιστον εδω και 2 εβδομαδες.
Τωρα ξυπνησε ο στρογγυλος παντογνωστης;
Σήμερα το δημοσίευσε η Ελένη.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Ποια Ελένη ? (assist μεγάλου παίκτου)
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

astral έγραψε:Ποια Ελένη ? (assist μεγάλου παίκτου)
Πάρε alley-oop:

[youtube]EibIxCh3vts[/youtube]
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Για όσους θέλουν να δουν την αλήθεια, το πρόβλημα του ΠΑΟΚ εδώ και δύο-τρία χρόνια είναι ένα. Η κοροιδία συνεχίζεται εντελώς ξεδιάντροπα.
Όταν ΘΕΛΕΙΕΣ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ, ΤΑ ΣΚΑΣ (αν έχεις) και τελειώνεις. Χωρίς να αφήνεις τις πολύτιμες εβδομάδες να περνάνε.
Αποτυχία είναι επίσης το γεγονός ότι απαξίωσαν την ομάδα πλέον με αποτέλεσμα κάποια ονόματα να μην δέχονται να έρθουν.

Πάνε στο τόπικ του να τα πεις, της αλήθειας κάτοχε.

Άμα το έσβηνα, θα γκρινιάζατε για φίμωση ορισμένοι.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Astral, αυτό κατάλαβες ότι με ενδιαφέρει; Η δικαίωση;

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην πετάτε στα σύννεφα και να έχετε επαφή με την πραγματικότητα.

Επίσης, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μοιράζομαι πράγματα που γνωρίζω με τους συνοπαδους μου γιατί καταλαβαίνω ότι έχουμε τις ίδιες αγωνίες.

Από κει και πέρα οποιος προτιμά να ζει στον «δικό του ονειρικό κόσμο» be my guest.

Δεν έχω σκοπό να ενημερώσω ξανά για το οτιδήποτε, άλλωστε το μόνο που βγήκε είναι να την ακούω πριν την επιβεβαίωση και να την ακούω και μετά την επιβεβαίωση.

Μόνο ποστ χαλαρης διάθεσης από δω και πέρα :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
omerta76 έγραψε:Όταν δεν δίνεις 1εκ σε παίχτη, τότε ο παιχτης του 1εκ δεν έρχεται, είναι απλό! Όλα τα άλλα είναι παπαριές και μεγαλοστομίες τύπου "ο ΠΑΟΚ κάθε χρόνο κάνει πρωταθλητισμό".

Αυτάρκεια και αυτόματος πιλότος!

Δεν βαρέθηκες κάθε μέρα να λες τα ίδια;!
Όχι δεν βαρέθηκα. Άλλαξε κάτι και δεν το ξέρω;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Αν άλλαξε, πού θα το ήξερες; Θα έβγαιναν να σ'το πουν;

Εγώ βαρέθηκα. Αν έχεις να πεις τίποτα καινούριο, γράψ'το... Είπε τόσος κόσμος ότι κούρασε η μιζέρια και μπαίνεις κάθε μέρα σε καναδυό τόπικ να κάνεις 5-6 ποστς να πετάξεις μπηχτές. Ε φτάνει, οκ, δεν σ'αρέσει ο ΠΑΟΚ, καταλάβαμε.
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δημοσίευση από tzo_1926 »

rainmaker έγραψε:Ειδικά σε ο,τι αφορά τον Κόλκα, ήταν ξεκάθαρο πως μόλις έσκασε το όνομα Γκαμπιαντίνι από Μετρόπολις, έβγαλε την ίδια μέρα εκνευρισμό. Και εμμέσως αυτό έδειχνε πως αυτός είναι ο στόχος.

Νομίζω το είχαμε σχολιάσει και εδώ μέσα.

Από εκεί και πέρα εμένα ο παίκτης ΩΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΠΑΟΚ, δεν με ενθουσιάζει. Δεν καταλαβαίνω τι ρόλο θα έχει.

Βεβαίως καλός είναι και αξίζει τα λεφτά του.

Ας δούμε που θα κάτσει η μπίλια, θεωρώ αδιανόητο να κάνουν το ίδιο γαμημένο λάθος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά (γιατί και πρόπερσι και πέρυσι μονίμως περιμέναμε κάποιον να μείνει ελεύθερος και ούτε έμενε, ούτε καιγόταν να έρθει σε εμάς)

To κακό είναι rain ότι αυτό το αυτονόητο, το φοβόμαστε πολύ... Δυστυχώς η στόχευση παικτών και το ρεπορτάζ για τη διαπραγμάτευση είναι μια λουπα... Μέχρι πέρσι ήμουν από τους αισιόδοξος, με την έννοια του ότι είναι αδιανόητο να μην ενισχυθεί η ομάδα. Φέτος λέω ας περιμένω μέχρι να φύγει η ομάδα Ολλανδία, και μόλις βγήκαν τα ονόματα των λιστών, άρχισε η ίδια καραμέλα.
-Περιμένουν να μείνουν ελεύθεροι
-Δε καίγονται να έρθουν στον ΠΑΟΚ
- Θέλουν μεγάλο συμβόλαιο και είναι σε μεγάλη ηλικία...
-Δύσκολη περίπτωση και θέλει χρόνο, δείγμα όμως του που στοχεύει η ομάδα

Και φυσικά είναι όλα σωστά.. Το. Θέμα είναι να βρεθούν παίκτες που θα είναι προϊόν προγραμματισμού, και όλη αυτή η συζήτηση να έχει γίνει στα κρυφά τον Απρίλιο. Αλλιώς, όταν τα έχεις κάνει σκατα, πας και αγοράζεις τον παίκτη για να τον έχεις την ώρα που θες..
Επειδή καταλαβαίνω πως χωρίς πώληση δε γίνεται αγορά, με ζωνουν τα φίδια...
loukas1963

Δημοσίευση από loukas1963 »

Καλυτερος παιχτης φενετε ο Σενεγαλεζος αλλα κατα τη γνωμη μου αν δοειτε εσεις μεταγραφες εγω θα γινω Αρχιμανδρητης

Δεν χρειάζεται να δημιουργείς νέο topic κάθε φορά.
Να μπαίνεις εδώ και να βρίσκεις το τρέχον θέμα μεταγραφών στο οποίο γράφουμε όλοι, για να συμμετέχεις στη συζήτηση.
Δεν δημιουργούμε νέα θέματα, ενώ ήδη υπάρχει το ίδιο ακριβώς.

Mod Team
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Για ακόμα μία φορά, καλοπροαίρετη αλλά αυστηρή παράκληση:

Σταματήστε να κάνετε ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ το τόπικ και το φόρουμ, άλλοι με την ανελέητη αρρωστημένη γκρίνια και άλλοι με τις επί προσωπικού αντεγκλήσεις (και κάποιοι συχνά και με τα δύο μαζί).

Το λέμε ΧΡΟΝΙΑ: Όταν μια άποψη, κριτική, αγανάκτηση έχει γραφτεί 1,10, 100 χιλιάδες φορές, τότε ξεπερνά και παραβιάζει τα όρια ελευθερίας έκφρασης στο φόρουμ και απλά γίνεται αντιληπτή ως εμμονή, ως προσπάθεια φυτιλιάσματος, ως "ανεξήγητη" στάση.

Για εκατομμυριοστή φορά: ΟΛΟΙ έχουμε παράπονα, αλλά υπάρχουν και κάποιες φορές που ο κόσμος θέλει να συζητήσει και δεν μπορεί, αφού κάτω από μια πληροφορία ή μια άποψη, μεσολαβούν άμεσα 50 ποστ ΜΙΡΛΑΣ και καυγάδων, που δεν είναι προσφέρουν καν κάτι νέο, είναι απλά τα ίδια λόγια σε λούπα.

ΚΟΦΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ. Τόσες μέρες αφήσαμε να ξεσπάσουν όλοι, να φύγει ο φοβερός αρνητισμός με τον οποίο έκλεισε η σεζόν, να γίνει και η κριτική στην διοίκηση για τις καθυστερήσεις και τα λάθη. ΑΛΛΟ όμως αυτό, και άλλο να το τραβάμε απ τα μαλλιά για να ανακυκλώνεται η ίδια μαλακία κάθε μέρα.

Που θα πάει; Τι διάολο; Κάποια στιγμή θα σκάσουν και ειδήσεις. Υπάρχουμε και εμείς που είμαστε ακόμα αισιόδοξοι. Συγγνώμη κιόλας.
Zarka4

Δημοσίευση από Zarka4 »

JohnDag έγραψε:
joshua έγραψε:Ρε John ανεξαρτήτως των ποσών αγοράς που διαθέσαμε η όχι ,είχαμε 5-6 παίκτες με 1 μυριο μέσο όρο συμβολαίων και καποια παρκαρισμενα συμβολαια υψηλου κοστους. Ε δεν τα λες λίγα αν τα διαθέσουμε φέτος.
Ε σε αυτό το «αν» έγκειται η διαφωνία μας.

Η πρόσφατη ιστορία δείχνει ότι έμενε «αν».

Δεν έχω πειστεί ακόμα ότι έχει αλλάξει κάτι για φέτος, μετά χαράς μου να με διαψεύσουν οι εξελίξεις.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ολιβέιρα, Κουρτίνα, Ζιφκοβιτς, Αουγκούστο και Ινγκανσον είναι 5 συμβόλαια 1+ που έγιναν στα τελευταία 2χρονια και δείχνουν ότι δεν έμειναν στο "αν".
Το ότι μόνο ο τελευταίος παίζει για τα λεφτά που περνάει είναι το πρόβλημα.
Αν μιλούσαμε για αύξηση μπάτζετ θα συμφωνούσαν μαζί σου, όμως μιλάμε για αντικατάσταση συμβολαίων.
Άλλωστε το μπάτζετ μας δεν ήταν μικρό, το ίδιο ακριβώς είχε και ο βασικός και η χάρτινη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”