Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2023-2024
-
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2023-2024
Μεγάλη η υποβάθμιση στα κέντρα κ απορώ...έβλεπα τον λιναρδο στον γκει κ ελαφρώς νε έπιαναν τα γέλια. Μου άρεσε όμως ο χαρακτήρας του στα μεταξύ μας παιχνίδια διότι δεν προκαλούσε. Στοίχημα είναι κ υα δείξει. Πάντως είναι η πρώτη φορά μετά απο χρόνια που δεν θα έχεις κεντρικό αξιο αναφοράς. Από τους τρεις έχουμε το χειρότερο κέντρο..μακράν...
Το επόμενο Στοίχημα η παρουσία του κατά ένα χρόνο μεγαλύτερου ντεν τρις, που δεν τον λες κ πολυβόλο. Ελπίζω να τον βοηθήσουν οι ακραίοι
Το επόμενο Στοίχημα η παρουσία του κατά ένα χρόνο μεγαλύτερου ντεν τρις, που δεν τον λες κ πολυβόλο. Ελπίζω να τον βοηθήσουν οι ακραίοι
Μάλλον μου ξέχασες τον Άγκανιτς αγαπητέ μου για να μιλάς για πρωτόγνωρη απουσία αξιόλογου κεντρικού. Σίγουρα δεν είναι και τα πιο μεγάλα ονόματα. Σίγουρα είναι παίκτες που δεν έχουν δείξει τα διαπιστευτήριά τους ακόμα. Όμως το μπλοκ είναι ένας παράγοντας που δεν κρίνεται μόνο από τον παίκτη, αλλά και από τη δουλειά του προπονητή. Και προσωπικά προτιμώ να δουλεύουμε παίκτες από το να φέρνουμε παίκτες που θα ακριβοπληρωθούν και δε θα κάνουν τίποτα.
Στην περίπτωση των Λινάρδου και Παπαλεξίου έχουμε 2 παίκτες που ψάχνουν τα πατήματά τους. Έχουμε έναν προπονητή που ξέρουμε ότι θα δουλέψει πολύ για να αναβαθμίσει αυτά τα παιδιά. Και προπαντώς έχουμε την όρεξη αυτών των παικτών. Ο Λινάρδος θα μπορούσε να αράζει στον Ολυμπιακό ως τρίτος αλλά προτίμησε να έρθει να παίξει βασικός. Μπορούμε να πατήσουμε σε αυτό και να βελτιώσουμε αυτά τα παιδιά, κερδίζοντας παίκτες.
Για να επανέλθω και στο μπλοκ, το μπλοκ είναι ένας συνδυασμός παραγόντων. Και μάλιστα επειδή είδαμε το ενδεχόμενο πρόβλημα, κρατήσαμε τον Ντε Ντρις που είναι καλός στο μπλοκ, ενώ ενισχυθήκαμε με ακραίους που συμβάλλουν και αυτοί στο μπλοκ.
Επιπλέον στον φετινό ΠΑΟΚ θα δούμε ένα τελείως διαφορετικό στυλ παιχνιδιού. Δε θα δούμε τόσα μπλοκ-άμυνα και τόσες κόντρα μπάλες. Θα δούμε μεγαλύτερη επιθετική πολυφωνία, καθώς ο Μπλανκενάου αρέσκεται να παίζει με όλους τους παίκτες. Αυτό αυτόματα βάζει όλους τους παίκτες στο να συμβάλλουν στο παιχνίδι, κάτι που οδηγεί και στη δική τους βελτίωση. Και μαζί με την επιθετική πολυφωνία, θα δούμε και πιο γρήγορο παιχνίδι κάτι που θα αντισταθμίσει το downgrade στο μπλοκ. Επαναλαμβάνω όμως ότι θα δούμε τελείως διαφορετικούς παίκτες μέσα στη χρονιά.
Λες για τον Ντε Ντρις ότι είναι στοίχημα. Ποτέ δεν ήταν στοίχημα. Είναι ένας παίκτης που ξέρουμε τι παίρνουμε. Μπορεί να μην είναι ο killer αλλά είναι ο διαγώνιος με τη μεγαλύτερη συμβολή. Εγώ προσωπικά ούτε τον Στερν ούτε τον Ερνάντεζ είδα να βοηθάνε στο μπλοκ, στο σερβίς και στα κρίσιμα στο βαθμό που βοήθησε ο Ντε Ντρις. Και μάλιστα με τον Μπλανκενάου στην πάσα και με τους Φαν Χάρντερεν και Ρουσσό θα έχει και λιγότερες επιθέσεις να πάρει και πιο φρέσκος θα είναι. Ο Ντε Ντρις φέτος ούτε 40 ούτε 50 επιθέσεις θα πάρει, 20 με 25 επιθέσεις κάτι που θα βελτιώσει και τον ίδιο στην αποτελεσματικότητά του, καθώς θα ξέρει ότι δε θα είναι μόνος του στο επιθετικό κομμάτι.
Ο ΠΑΟΚ με δεδομένη την απουσία επιλογών στους Έλληνες κινήθηκε πολύ σοφά και έφερε πολύ καλές κινήσεις στους ξένους και μάλιστα στις πιο κομβικές θέσεις. Δεν υποτιμώ τους κεντρικούς, αλλά ο καλός πασαδόρος είναι αυτός που ανεβάζει όλους τους παίκτες και βοηθάει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.
Θα έχουμε πολύ καλή ομάδα φέτος και μάλιστα άμα ενισχυθούμε ποιοτικά και στον πάγκο, δε θα αντιμετωπίζουμε και προβλήματα μέσα στα παιχνίδια.
ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά μεταξύ τους. Και μάλιστα οι διεκδικητές μας δεν είναι τα φαβορί που μας λανσάρουν. Έχουν την ομοιογένεια με το μέρος τους, αλλά έκαναν και αυτοί αστοχίες στο ρόστερ τους.
Στην περίπτωση των Λινάρδου και Παπαλεξίου έχουμε 2 παίκτες που ψάχνουν τα πατήματά τους. Έχουμε έναν προπονητή που ξέρουμε ότι θα δουλέψει πολύ για να αναβαθμίσει αυτά τα παιδιά. Και προπαντώς έχουμε την όρεξη αυτών των παικτών. Ο Λινάρδος θα μπορούσε να αράζει στον Ολυμπιακό ως τρίτος αλλά προτίμησε να έρθει να παίξει βασικός. Μπορούμε να πατήσουμε σε αυτό και να βελτιώσουμε αυτά τα παιδιά, κερδίζοντας παίκτες.
Για να επανέλθω και στο μπλοκ, το μπλοκ είναι ένας συνδυασμός παραγόντων. Και μάλιστα επειδή είδαμε το ενδεχόμενο πρόβλημα, κρατήσαμε τον Ντε Ντρις που είναι καλός στο μπλοκ, ενώ ενισχυθήκαμε με ακραίους που συμβάλλουν και αυτοί στο μπλοκ.
Επιπλέον στον φετινό ΠΑΟΚ θα δούμε ένα τελείως διαφορετικό στυλ παιχνιδιού. Δε θα δούμε τόσα μπλοκ-άμυνα και τόσες κόντρα μπάλες. Θα δούμε μεγαλύτερη επιθετική πολυφωνία, καθώς ο Μπλανκενάου αρέσκεται να παίζει με όλους τους παίκτες. Αυτό αυτόματα βάζει όλους τους παίκτες στο να συμβάλλουν στο παιχνίδι, κάτι που οδηγεί και στη δική τους βελτίωση. Και μαζί με την επιθετική πολυφωνία, θα δούμε και πιο γρήγορο παιχνίδι κάτι που θα αντισταθμίσει το downgrade στο μπλοκ. Επαναλαμβάνω όμως ότι θα δούμε τελείως διαφορετικούς παίκτες μέσα στη χρονιά.
Λες για τον Ντε Ντρις ότι είναι στοίχημα. Ποτέ δεν ήταν στοίχημα. Είναι ένας παίκτης που ξέρουμε τι παίρνουμε. Μπορεί να μην είναι ο killer αλλά είναι ο διαγώνιος με τη μεγαλύτερη συμβολή. Εγώ προσωπικά ούτε τον Στερν ούτε τον Ερνάντεζ είδα να βοηθάνε στο μπλοκ, στο σερβίς και στα κρίσιμα στο βαθμό που βοήθησε ο Ντε Ντρις. Και μάλιστα με τον Μπλανκενάου στην πάσα και με τους Φαν Χάρντερεν και Ρουσσό θα έχει και λιγότερες επιθέσεις να πάρει και πιο φρέσκος θα είναι. Ο Ντε Ντρις φέτος ούτε 40 ούτε 50 επιθέσεις θα πάρει, 20 με 25 επιθέσεις κάτι που θα βελτιώσει και τον ίδιο στην αποτελεσματικότητά του, καθώς θα ξέρει ότι δε θα είναι μόνος του στο επιθετικό κομμάτι.
Ο ΠΑΟΚ με δεδομένη την απουσία επιλογών στους Έλληνες κινήθηκε πολύ σοφά και έφερε πολύ καλές κινήσεις στους ξένους και μάλιστα στις πιο κομβικές θέσεις. Δεν υποτιμώ τους κεντρικούς, αλλά ο καλός πασαδόρος είναι αυτός που ανεβάζει όλους τους παίκτες και βοηθάει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.
Θα έχουμε πολύ καλή ομάδα φέτος και μάλιστα άμα ενισχυθούμε ποιοτικά και στον πάγκο, δε θα αντιμετωπίζουμε και προβλήματα μέσα στα παιχνίδια.
ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά μεταξύ τους. Και μάλιστα οι διεκδικητές μας δεν είναι τα φαβορί που μας λανσάρουν. Έχουν την ομοιογένεια με το μέρος τους, αλλά έκαναν και αυτοί αστοχίες στο ρόστερ τους.
Σε άλλα νέα ο Ανδρέας Ανδρεάδης θα συνεχίσει την καριέρα του στον Φλοίσβο και για πρώτη φορά θα αγωνιστεί στη Pre League.
Δεν ξέρω αν είναι τρολιά, αλλά φαίνεται legit.
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 7587313438
Δεν ξέρω αν είναι τρολιά, αλλά φαίνεται legit.
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 7587313438
Ο Μπάτακ θα ήταν πολύ καλό πρότζεκτ. Ήταν πολύ καλός στο μπλοκ (51 μπλοκ είχε, στατιστικό πολύ μεγάλο για πασαδόρο), από πάσα ήταν καλός στην ψηλή και βοηθούσε πολύ τους ακραίους και το διαγώνιο να παίρνουν εύκολα μπλοκ άουτ. Σερβίς είχε επίσης επιθετικό.Timelord έγραψε:Επιτέλους ξεκινάει χρονιά που οι ξένοι είναι στα χαρτιά τουλάχιστον, στο επίπεδο που πρέπει. Ούτε μπατατζιμ ούτε άλμπο ούτε Κουβανοί της πλάκας,αλλά ούτε εκπτώσεις στην ποιότητα των ακραίων όπως γινόταν τα τελευταία χρόνια πχ κουκλινσκι. Κουβανε ο Σέρβος που ακουγόταν για την πάσα και δεν προχώρησε ποιο ήταν το επίπεδο του; [url][/url]
Τα αρνητικά ήταν ότι δεν ήταν καλός στον πρώτο χρόνο (αν και μπορώ να δώσω μια δικαιολογία λόγω της κάκιστης υποδοχής που είχε η Παρτιζάν) αλλά και στο ότι στις χαλασμένες υποδοχές έπαιζε την πιο εύκολη επιλογή (κάτι που οδηγούσε σε οργανωμένο μπλοκ).
Σίγουρα ήθελε πολύ δουλειά, αλλά προσωπικά δε θα με χαλούσε να τον αναδείξουμε και να τον βελτιώσουμε σαν παίκτη. Έδειξε γενικά πολύ καλά στοιχεία και ήταν από τις ελάχιστες φορές που βλέπω 23χρονο να είναι τόσο κοντρολαρισμένος. Και μάλιστα όταν πας να στηρίξεις νεαρούς, δέχεσαι και το όποιο ρίσκο.
Τελικά αποφασίσαμε να κινηθούμε με στόχο την εμπειρία, που επίσης δεν είναι κακό, αλλά θα πρέπει οι παίκτες να αντέξουν στην πίεση και να είναι αντάξιοι των βιογραφικών τους.
- Willie the Pimp
Το παζλ της ομάδας για τη νέα χρονιά φαίνεται να ολοκληρώνεται, απομένουν οι κινήσεις για τον πάγκο. Η ομάδα τηρουμένων των αναλογιών και βάσει συνθηκών έκανε καλές κινήσεις. Κατά την άποψη μου θεωρητικά αναβαθμίστηκε σε σχέση με την περσινή χρονιά (το οποίο ήταν και το ζητούμενο), με εξαίρεση το κέντρο μας, στο οποίο εκ των πραγμάτων μετά τη μη ανανέωση του Ράπτη, άλλαξε όλο το πλάνο και ο σχεδιασμός κι έπρεπε να κινηθούμε με Έλληνες κεντρικούς. Βέβαια τα πάντα θα φανούν στο τάραφλεξ.
Συμφωνώ μαζί σου. Θεωρητικά έχουμε πολύ καλύτερους ξένους βάσει βιογραφικών και απόδοσής τους πέρσι και στα προηγούμενα χρόνια. Τώρα βέβαια εδώ είναι που θα είμαστε και εμείς πιο απαιτητικοί και θα πρέπει αυτοί οι παίκτες βάσει της εμπειρίας τους να φανούν και αντάξιοι των προσδοκιών. Γενικά θα δούμε έναν τελείως διαφορετικό ΠΑΟΚ στον τρόπο παιχνιδιού του.
Για μένα μεγάλο ενδιαφέρον μου προκαλεί το πως θα παρουσιαστούν οι Παπαλεξίου και Λινάρδος. Αν πραγματικά ο Μιλενκόσκι καταφέρει να τους αναβαθμίσει τότε θα μιλάμε για μια μεγάλη επιτυχία. Έχουμε υπέρ μας το κίνητρο αυτών των παικτών. Το περιβάλλον της ομάδας είναι καλό και βέβαια η εμπειρία παικτών όπως του Ντε Ντρις, του Κοκκινάκη και του Τακουρίδη που βρίσκονται ήδη στην ομάδα και θα βοηθήσουν στη δημιουργία χημείας.
Η χημεία θα παίξει μεγάλο ρόλο και εδώ θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για σκαμπανεβάσματα μέχρι τον Ιανουάριο. Εκεί θα δούμε και το που μπορούμε να φτάσουμε κιόλας. Αν δέσουμε και δείξουμε την ομάδα που ήμασταν φέτος, τότε θα μιλάμε για σπουδαία πράγματα.
Ενδιαφέρον θα έχει και που θα αγωνιστούμε στην Ευρώπη. Με τις δυνατές χώρες να έχουν ομάδες και στις τρεις διοργανώσεις θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον το που θα συμμετάσχουμε.
Για μένα μεγάλο ενδιαφέρον μου προκαλεί το πως θα παρουσιαστούν οι Παπαλεξίου και Λινάρδος. Αν πραγματικά ο Μιλενκόσκι καταφέρει να τους αναβαθμίσει τότε θα μιλάμε για μια μεγάλη επιτυχία. Έχουμε υπέρ μας το κίνητρο αυτών των παικτών. Το περιβάλλον της ομάδας είναι καλό και βέβαια η εμπειρία παικτών όπως του Ντε Ντρις, του Κοκκινάκη και του Τακουρίδη που βρίσκονται ήδη στην ομάδα και θα βοηθήσουν στη δημιουργία χημείας.
Η χημεία θα παίξει μεγάλο ρόλο και εδώ θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για σκαμπανεβάσματα μέχρι τον Ιανουάριο. Εκεί θα δούμε και το που μπορούμε να φτάσουμε κιόλας. Αν δέσουμε και δείξουμε την ομάδα που ήμασταν φέτος, τότε θα μιλάμε για σπουδαία πράγματα.
Ενδιαφέρον θα έχει και που θα αγωνιστούμε στην Ευρώπη. Με τις δυνατές χώρες να έχουν ομάδες και στις τρεις διοργανώσεις θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον το που θα συμμετάσχουμε.
- Willie the Pimp
Στα "χαρτιά" οι κεντρικοί μας είναι το μεγάλο ερωτηματικό. Είναι εξελίξιμοι παίκτες όμως και συμφωνώ με το κίνητρο που έγραψες. Π.χ ο Λινάρδος (αν και δεν με ενθουσιάζει) με την απόφαση του να μην θέλει να είναι 3ος στο γαύρο, μου δείχνει ότι έχει φιλοδοξία να βελτιωθεί. Χωρίς να γνωρίζω δεν πιστεύω ότι του προσφέραμε πολύ περισσότερα χρήματα για να έρθει σε μας. Ο Παπαλεξίου είναι κι αυτός "ακατέργαστος" αλλά να θυμίσω ότι κι ο Βουλκίδης στην ηλικία του δεν παρουσίαζε κάτι ιδιαίτερο. Θετικότατο ότι πάμε με τον ίδιο (καλό) προπονητή και φέτος.
Αυτή η τελευταία πρότασή σου είναι όλα τα λεφτά. Είναι ένα πολύ καλό δείγμα ωριμότητας πια του οργανισμού που λέγεται ΠΑΟΚ. Επιβράβευσαι με τον καλύτερο τρόπο την υπέρβαση που έκανε ο Μιλενκόσκι, προστάτεψε τον ίδιο και του έδωσε την ευκαιρία να χτίσει ξανά την ομάδα παρά το ότι δε βγήκε η παραμονή ενός βασικού κορμού.
Μόνο και μόνο που κοιτάξαμε και παίκτες σαν τον Μπάτακ και ανοίξαμε τη Βαλκανική αγορά σημαίνει ότι ο προπονητής ήταν υπεύθυνος για το σχεδιασμό. Και μάλιστα αυτό αποτυπώνεται περισσότερο και στο ότι θα έχουμε νέα πρόσωπα στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Εκεί που παλιότερα παίκτες σαν τον Μπούτο και τον Σωτηρίου είχαν μόνιμο στασίδι, τώρα βγαίνει προς τα έξω το κλίμα του ότι κανείς δεν είναι σίγουρος.
Θέλω να δω τι κινήσεις θα γίνουν στον πάγκο. Θα δείξει κιόλας το τι βλέψεις έχουμε και το πως θα προσεγγίσουμε όλες τις διοργανώσεις.
Μόνο και μόνο που κοιτάξαμε και παίκτες σαν τον Μπάτακ και ανοίξαμε τη Βαλκανική αγορά σημαίνει ότι ο προπονητής ήταν υπεύθυνος για το σχεδιασμό. Και μάλιστα αυτό αποτυπώνεται περισσότερο και στο ότι θα έχουμε νέα πρόσωπα στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Εκεί που παλιότερα παίκτες σαν τον Μπούτο και τον Σωτηρίου είχαν μόνιμο στασίδι, τώρα βγαίνει προς τα έξω το κλίμα του ότι κανείς δεν είναι σίγουρος.
Θέλω να δω τι κινήσεις θα γίνουν στον πάγκο. Θα δείξει κιόλας το τι βλέψεις έχουμε και το πως θα προσεγγίσουμε όλες τις διοργανώσεις.
-
Στον γκει ο λιναρδος όπως είπατε θα ήταν τρίτος.. εμείς θα τον φτιάξουμε; ;; κ αν ,ναι του χρόνου δηλώσεις ότι πάω βαζελο για να παίζω με κόσμο..α ρε κόσμε σαλονικιε...
Επίσης έχουμε τους ίδιους στόχους με τον γκει όπου ο λιναρδος θα ήταν τρίτος κ αν...
Μακάρι να μας βγει.. αν κ πιστεύω πως δεν θα έχουμε αυτό το κέντρο μέχρι τέλους της σεζόν. Επίσης πιστεύω ότι ο τακουριδης θα πάρει πιο πολύ χρόνο από πέρσι
Επίσης έχουμε τους ίδιους στόχους με τον γκει όπου ο λιναρδος θα ήταν τρίτος κ αν...
Μακάρι να μας βγει.. αν κ πιστεύω πως δεν θα έχουμε αυτό το κέντρο μέχρι τέλους της σεζόν. Επίσης πιστεύω ότι ο τακουριδης θα πάρει πιο πολύ χρόνο από πέρσι
- john4serres
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Δημοσθένη Λινάρδο, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

- Willie the Pimp
Τα κουκιά στους κεντρικούς ήταν και είναι μετρημένα, από τη στιγμή που οι θέσεις των ξένων κάλυψαν διαγώνιο, πασαδόρο και ακραίους. Αρκεί να δεις ποιοι Έλληνες αξιόλογοι κεντρικοί (τυχαία η σειρά) Πετρέας, Παπαγγελόπουλος, Βουλκίδης (βάζελος), Τζούριτς (γαύρος), Λινάρδος, Παπαλεξίου. Δεν βάζω στη συγκεκριμένη λίστα τον Μπάση του βάζελου ή τους Βαιόπουλο, Τσέλιο, Χαραλαμπίδη, Ανδρεάδη, Αρμενάκη που την περσινή χρονιά είτε έπαιζαν ως τρίτες επιλογές στους μεγάλους ή σε μικρότερες ομάδες, γιατί φαντάζομαι δεν τίθεται θέμα συζήτησης να δίναμε τη μια εκ των δύο θέσεων σε κάποιον απ' αυτούς.τσιριγωτης έγραψε:Στον γκει ο λιναρδος όπως είπατε θα ήταν τρίτος.. εμείς θα τον φτιάξουμε; ;; κ αν ,ναι του χρόνου δηλώσεις ότι πάω βαζελο για να παίζω με κόσμο..α ρε κόσμε σαλονικιε...
Όπως βλέπεις οι Έλληνες κεντρικοί είναι πολύ περιορισμένοι αριθμητικά. Από αυτούς που σου παρέθεσα από τη στιγμή που έκλεισαν αλλού είτε με περισσότερα χρήματα είτε για τον πολύ κόσμο (μέγιστη παπάτζα δεν το συζητάμε) ποιο δίδυμο πιστεύεις θα μπορούσαμε να πάρουμε και δεν το κάναμε; Αν η "ένσταση" σου είναι στο σχεδιασμό με ξένο πασαδόρο αντί Έλληνα και ξένου κεντρικού είναι άλλο ζήτημα και φυσικά προς συζήτηση. Αν είναι για το ότι από το σύνολο των Ελλήνων κεντρικών που παρέθεσα κλείσαμε αυτούς και αυτό συζητήσιμο αλλά δεν γνωρίζουμε τι χρήματα υπήρχαν διαθέσιμα και τι ζήτησαν οι εκάστοτε παίκτες. Εγώ τουλάχιστον δεν γνωρίζω. Αν η "ένσταση" είναι γιατί η ομάδα δε διαθέτει μεγαλύτερο μπάτζετ ώστε να έκλεινε αυτή π.χ τον Βουλκίδη ή τον Τζούριτς (τυχαία παραδείγματα) κι αυτό συζητήσιμο (κατά πάσα πιθανότητα θα συμφωνήσουμε για τον ΑΣ και τις κινήσεις που κάνει στο θέμα των εσόδων).
ΥΓ Πάντως ο Λινάρδος θεωρητικά θα ήταν 3ος στο γαύρο αλλά λόγω της μεγάλης ευπάθειας του Τζούριτς στους τραυματισμούς λογικά θα έπαιζε εξίσου πολλά παιχνίδια βασικός.
Παίκτης του Αρη θα είναι τη νέα σεζόν στην Volley League ο Αλέξανδρος Μπούτος.
Ο 25χρονος διαγώνιος ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στο βόλεϊ από τον Αρη, παίζοντας στις ακαδημίες του (2010-14)μ για να πάει μετά στον Ηρακλή κι από εκεί κατά σειρά σε Περσέα, Πήγασο Πολίχνης και ΠΑΟΚ. Αφήνει φέτος τον ΠΑΟΚ με τον οποίο κατέκτησε τρία κύπελλα, για να φορέσει ξανά τα «κιτρινόμαυρα».
«Ήταν μια σχετικά εύκολη απόφαση για εμένα, το να γυρίσω στην ομάδα από την οποία ξεκίνησα το βόλεϊ και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω το διοικητικό και προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπό μου. Είμαι έτοιμος να δώσω το 100% του εαυτού μου ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της, οι οποίοι συμπίπτουν με τους προσωπικούς μου στόχους. Περιμένουμε τον κόσμο να είναι δίπλα μας και να μας στηρίξει σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος όπως μόνο αυτοί ξέρουν. Εύχομαι να έχουμε μια σεζόν με υγεία, χωρίς τραυματισμούς και στο τέλος να είμαστε μια από τις ομάδες που θα πανηγυρίσουν την άνοδο στη Volley League» είπε στις πρώτες του δηλώσεις.
Ο 25χρονος διαγώνιος ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στο βόλεϊ από τον Αρη, παίζοντας στις ακαδημίες του (2010-14)μ για να πάει μετά στον Ηρακλή κι από εκεί κατά σειρά σε Περσέα, Πήγασο Πολίχνης και ΠΑΟΚ. Αφήνει φέτος τον ΠΑΟΚ με τον οποίο κατέκτησε τρία κύπελλα, για να φορέσει ξανά τα «κιτρινόμαυρα».
«Ήταν μια σχετικά εύκολη απόφαση για εμένα, το να γυρίσω στην ομάδα από την οποία ξεκίνησα το βόλεϊ και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω το διοικητικό και προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπό μου. Είμαι έτοιμος να δώσω το 100% του εαυτού μου ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της, οι οποίοι συμπίπτουν με τους προσωπικούς μου στόχους. Περιμένουμε τον κόσμο να είναι δίπλα μας και να μας στηρίξει σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος όπως μόνο αυτοί ξέρουν. Εύχομαι να έχουμε μια σεζόν με υγεία, χωρίς τραυματισμούς και στο τέλος να είμαστε μια από τις ομάδες που θα πανηγυρίσουν την άνοδο στη Volley League» είπε στις πρώτες του δηλώσεις.
- painkiller4
- Μπαρκαρούτσος