71. Brandon Thomas Llamas
-
Re: 71. Brandon Thomas Llamas
Τα πραγματα εδειξαν απο μονα τους τελικα. Φορ μεταγραφη, Μπραντον και Τζιμας.
Με περισσότερα γκολ από το βασικό φορ γιατί να μη ζητήσει διπλασιασμό για ανανέωση;
το συμβόλαιο του ήταν 1+1.
τι μπορεί να σημαίνει αυτό ώς προς τις ρήτρες της ανανέωσης;
τι μπορεί να σημαίνει αυτό ώς προς τις ρήτρες της ανανέωσης;

Καταρχήν επειδή το είχα διαβάσει και το είχαν πει και τον Οκτώβριο το συμβόλαιο του όταν τον έφερε ο Boto μπήκε όρος στο συμβόλαιο του που παίρνει λίγο πάνω από 400χιλΕ με bonus για <αν τον θέλει και μείνει ικανοποιημένη η ομάδα με τα ίδια λεφτά να τον ανανεώσει για 1 χρόνο ακόμα χρόνο με τα ίδια λεφτά,
Αυτός δείχνει επίσης πως τον αρέσει εδώ τον στείλανε και για να μάθει Ελληνικά και κ@υλώνει εδώ
αφού το είχαν πει και σε ράδιο παλαιότερα και αυτό ακούστηκε από την αρχή και αυτό ισχύει και με συζητήσεις που έχω κάνει και με άλλα παιδιά ΠΑΟΚτσίδες ότι γνωρίζω δλδ και το λέω εδώ.
Τώρα τα ζηταει 700χιλΕ και 1,2 του παλτού της χάρτινης δεν ισχύει αφού υπάρχει όρος στο συμβόλαιο του και έχει βουήξει και το θέμα στο παρελθόν Τέλος πάντων τώρα δλδ
επειδή σκυλιάζει τον αποθεώνουμε όταν λέγαμε 'δεν μπορεί το παιδί και το έγραφαν αρκετοί εδώ είναι Καλός>;
Να μείνει σίγουρα εγώ από τον Ιαν που έχω γράψει για αυτόν είπα είναι τίμιος παίχτης και προσωπικά όταν βλέπω να θέλει να μείνει πετάει και Ελληνικά προτάσεις να μείνει και παραπάνω από 1 χρόνο 28 είναι δεν είναι 38 +
να έρθει στην θέση του N.Oliveira 1 από πάνω ράφι 9αρι θέλω να πιστεύω τα βλέπει αυτά η διοίκηση και όχι άλλα λάθη στα μεταγραφικά.
Αυτός δείχνει επίσης πως τον αρέσει εδώ τον στείλανε και για να μάθει Ελληνικά και κ@υλώνει εδώ
αφού το είχαν πει και σε ράδιο παλαιότερα και αυτό ακούστηκε από την αρχή και αυτό ισχύει και με συζητήσεις που έχω κάνει και με άλλα παιδιά ΠΑΟΚτσίδες ότι γνωρίζω δλδ και το λέω εδώ.
Τώρα τα ζηταει 700χιλΕ και 1,2 του παλτού της χάρτινης δεν ισχύει αφού υπάρχει όρος στο συμβόλαιο του και έχει βουήξει και το θέμα στο παρελθόν Τέλος πάντων τώρα δλδ
επειδή σκυλιάζει τον αποθεώνουμε όταν λέγαμε 'δεν μπορεί το παιδί και το έγραφαν αρκετοί εδώ είναι Καλός>;

Να μείνει σίγουρα εγώ από τον Ιαν που έχω γράψει για αυτόν είπα είναι τίμιος παίχτης και προσωπικά όταν βλέπω να θέλει να μείνει πετάει και Ελληνικά προτάσεις να μείνει και παραπάνω από 1 χρόνο 28 είναι δεν είναι 38 +
να έρθει στην θέση του N.Oliveira 1 από πάνω ράφι 9αρι θέλω να πιστεύω τα βλέπει αυτά η διοίκηση και όχι άλλα λάθη στα μεταγραφικά.
Αν ισχύει αυτό βλέπω να χαιρετάει.aivas19 έγραψε:ακουγεται οτι παιρνει 430κ και ζητησε 700κ για ανανεωση
Υποψιάζομαι ότι στον ΠΑΟΚ του 23-24 το 700 θα θεωρείται μεσαίο προς μεγάλο συμβόλαιο και δεν νομίζω να δοθεί για την θέση του 2ου φορ
Νταξει αυτα πληροφοριες απο εκπομπες ειναι, δεν ξερω αν ισχυουν 100%. Εγω εικαζω πως αν του πουν 500-600 θα μεινει εφοσον λεει οτι γουσταρει
Διδακτικοτατη αγωνιστική πάντως. Ανοιξε τα μάτια σε πολλούς για το πώς πρέπει να κινηθεί η ομάδα στα φορ (ελπίζω τουλάχιστον).
Να πω επίσης ότι ανήκω σε αυτούς που έκαναν κολοτουμπα. Το παιδί με διέψευσε. Πέρα από τα γκολ του είναι το πόσο πιο πιεστική γίνεται η ομάδα με αυτόν μέσα
Να πω επίσης ότι ανήκω σε αυτούς που έκαναν κολοτουμπα. Το παιδί με διέψευσε. Πέρα από τα γκολ του είναι το πόσο πιο πιεστική γίνεται η ομάδα με αυτόν μέσα
- ΑποστόληςΑ
- loukas karadimos
- Amsterdamer_87
Ασχετως που ειναι αρβυλα αλλα..
Οταν θελει ο Ολιβειρα να κανει την αρπαχτη με 1.2,αυτος δλδ γιατι να μην ζητησει 700 ???
Ειναι παιχταρα δεν ειναι μλκς και θελει να μεινει με τα ιδια βασει συμβολαιου..
Οταν θελει ο Ολιβειρα να κανει την αρπαχτη με 1.2,αυτος δλδ γιατι να μην ζητησει 700 ???
Ειναι παιχταρα δεν ειναι μλκς και θελει να μεινει με τα ιδια βασει συμβολαιου..
Πολύ αισιόδοξους σας κόβω, στην ασπρόμαυρη πραγματικότητα το πιο πιθανό είναι να μείνει το όρθιο ξύλο με 1,2εκ. και να αποχωρήσει ο Beverly Hills, 90210...!!!
Τους λόγους τους ξέρουμε όλοι.
Δεν έχω αλλάξει σημαντικά γνώμη όσον αφορά τη ποδοσφαιρική αξία του παίκτη.
Αν αναλογιστείς όμως τη διάθεση που δείχνει , την αποτελεσματικότητα και τα γενικότερα οικονομικά δεδομένα της ομάδας μάλλον με το φετινό ντιλ θα ήταν καλό νέο η παραμονή του.
Αν αναλογιστείς όμως τη διάθεση που δείχνει , την αποτελεσματικότητα και τα γενικότερα οικονομικά δεδομένα της ομάδας μάλλον με το φετινό ντιλ θα ήταν καλό νέο η παραμονή του.
-
Δεν αλλαζω ουτε κομα.-DimitrisS έγραψε:Eιναι ο ορισμος αυτου που θελει να φτιαξει η ομαδα και η διοικηση ως μια βαση παικτων. Ενας ρολιστας, σκυλος που θα ερθει τις περισσοτερες φορες απο τον παγκο και δεν θα σταματησει να παιζει για την ομαδα και θα μπορει να υποστηριξει και την θεση βασικου γιατι...ετσι.
Γιατι το ποδοσφαιρο δεν ειναι παντα νουμερα σε μια επιταγη.
Ο Μπραντον ειναι πολυ πιο χρησιμος απο πολλους που παιρνουν περισσοτερα απο τον ιδιο.
Μπραβο του και μπραβο και στον Μποτο που τον εφερε με αμεσες κινησεις ως ελευθερο στην ομαδα.
Δεν το συζηταω οτι πρεπει να μεινει. Τον κρατας να εχεις σιγουρα δυο επιθετικους μαζι με τον Τζιμα για αρχη και ψαχνεις να φερεις φορ που θα του δινεις ενα χαρτι και θα παιζει σαν να παιρνει ενα χαρτι.
Βεβαια εχω γραψει αναλογα σχολια
και κριτικη εδω και καιρο μαλιστα!
Προτιμω χιλιες φορες ναpapwolf έγραψε:Πολύ αισιόδοξους σας κόβω, στην ασπρόμαυρη πραγματικότητα το πιο πιθανό είναι να μείνει το όρθιο ξύλο με 1,2εκ. και να αποχωρήσει ο Beverly Hills, 90210...!!!
εκλειψουν αυτοι οι λογοι.-