71. Brandon Thomas Llamas

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
JoeNagbeg4

Re: 71. Brandon Thomas Llamas

Δημοσίευση από JoeNagbeg4 »

Τα πραγματα εδειξαν απο μονα τους τελικα. Φορ μεταγραφη, Μπραντον και Τζιμας.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Με περισσότερα γκολ από το βασικό φορ γιατί να μη ζητήσει διπλασιασμό για ανανέωση;
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

ακουγεται οτι παιρνει 430κ και ζητησε 700κ για ανανεωση
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

το συμβόλαιο του ήταν 1+1.

τι μπορεί να σημαίνει αυτό ώς προς τις ρήτρες της ανανέωσης; :roll:
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ποιες ρητρες; Ισχυει το 1+1 ;
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Καταρχήν επειδή το είχα διαβάσει και το είχαν πει και τον Οκτώβριο το συμβόλαιο του όταν τον έφερε ο Boto μπήκε όρος στο συμβόλαιο του που παίρνει λίγο πάνω από 400χιλΕ με bonus για <αν τον θέλει και μείνει ικανοποιημένη η ομάδα με τα ίδια λεφτά να τον ανανεώσει για 1 χρόνο ακόμα χρόνο με τα ίδια λεφτά,

Αυτός δείχνει επίσης πως τον αρέσει εδώ τον στείλανε και για να μάθει Ελληνικά και κ@υλώνει εδώ
αφού το είχαν πει και σε ράδιο παλαιότερα και αυτό ακούστηκε από την αρχή και αυτό ισχύει και με συζητήσεις που έχω κάνει και με άλλα παιδιά ΠΑΟΚτσίδες ότι γνωρίζω δλδ και το λέω εδώ.

Τώρα τα ζηταει 700χιλΕ και 1,2 του παλτού της χάρτινης δεν ισχύει αφού υπάρχει όρος στο συμβόλαιο του και έχει βουήξει και το θέμα στο παρελθόν Τέλος πάντων τώρα δλδ
επειδή σκυλιάζει τον αποθεώνουμε όταν λέγαμε 'δεν μπορεί το παιδί και το έγραφαν αρκετοί εδώ είναι Καλός>; :D

Να μείνει σίγουρα εγώ από τον Ιαν που έχω γράψει για αυτόν είπα είναι τίμιος παίχτης και προσωπικά όταν βλέπω να θέλει να μείνει πετάει και Ελληνικά προτάσεις να μείνει και παραπάνω από 1 χρόνο 28 είναι δεν είναι 38 +
να έρθει στην θέση του N.Oliveira 1 από πάνω ράφι 9αρι θέλω να πιστεύω τα βλέπει αυτά η διοίκηση και όχι άλλα λάθη στα μεταγραφικά.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

aivas19 έγραψε:ακουγεται οτι παιρνει 430κ και ζητησε 700κ για ανανεωση
Αν ισχύει αυτό βλέπω να χαιρετάει.
Υποψιάζομαι ότι στον ΠΑΟΚ του 23-24 το 700 θα θεωρείται μεσαίο προς μεγάλο συμβόλαιο και δεν νομίζω να δοθεί για την θέση του 2ου φορ
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Νταξει αυτα πληροφοριες απο εκπομπες ειναι, δεν ξερω αν ισχυουν 100%. Εγω εικαζω πως αν του πουν 500-600 θα μεινει εφοσον λεει οτι γουσταρει
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Διδακτικοτατη αγωνιστική πάντως. Ανοιξε τα μάτια σε πολλούς για το πώς πρέπει να κινηθεί η ομάδα στα φορ (ελπίζω τουλάχιστον).
Να πω επίσης ότι ανήκω σε αυτούς που έκαναν κολοτουμπα. Το παιδί με διέψευσε. Πέρα από τα γκολ του είναι το πόσο πιο πιεστική γίνεται η ομάδα με αυτόν μέσα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Με ένα ετήσιο μισθό γύρω στα 500Κ θα τα βρούμε. Άντε 550.
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Είσαι παοκτσακι ρε μλκ Τόμας

Για πάντα εδώ !!
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Ασχετως που ειναι αρβυλα αλλα..
Οταν θελει ο Ολιβειρα να κανει την αρπαχτη με 1.2,αυτος δλδ γιατι να μην ζητησει 700 ???
Ειναι παιχταρα δεν ειναι μλκς και θελει να μεινει με τα ιδια βασει συμβολαιου..
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Πολύ αισιόδοξους σας κόβω, στην ασπρόμαυρη πραγματικότητα το πιο πιθανό είναι να μείνει το όρθιο ξύλο με 1,2εκ. και να αποχωρήσει ο Beverly Hills, 90210...!!!
Τους λόγους τους ξέρουμε όλοι.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Δεν έχω αλλάξει σημαντικά γνώμη όσον αφορά τη ποδοσφαιρική αξία του παίκτη.
Αν αναλογιστείς όμως τη διάθεση που δείχνει , την αποτελεσματικότητα και τα γενικότερα οικονομικά δεδομένα της ομάδας μάλλον με το φετινό ντιλ θα ήταν καλό νέο η παραμονή του.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

DimitrisS έγραψε:Eιναι ο ορισμος αυτου που θελει να φτιαξει η ομαδα και η διοικηση ως μια βαση παικτων. Ενας ρολιστας, σκυλος που θα ερθει τις περισσοτερες φορες απο τον παγκο και δεν θα σταματησει να παιζει για την ομαδα και θα μπορει να υποστηριξει και την θεση βασικου γιατι...ετσι.

Γιατι το ποδοσφαιρο δεν ειναι παντα νουμερα σε μια επιταγη.
Ο Μπραντον ειναι πολυ πιο χρησιμος απο πολλους που παιρνουν περισσοτερα απο τον ιδιο.

Μπραβο του και μπραβο και στον Μποτο που τον εφερε με αμεσες κινησεις ως ελευθερο στην ομαδα.

Δεν το συζηταω οτι πρεπει να μεινει. Τον κρατας να εχεις σιγουρα δυο επιθετικους μαζι με τον Τζιμα για αρχη και ψαχνεις να φερεις φορ που θα του δινεις ενα χαρτι και θα παιζει σαν να παιρνει ενα χαρτι.
Δεν αλλαζω ουτε κομα.-

Βεβαια εχω γραψει αναλογα σχολια
και κριτικη εδω και καιρο μαλιστα!
papwolf έγραψε:Πολύ αισιόδοξους σας κόβω, στην ασπρόμαυρη πραγματικότητα το πιο πιθανό είναι να μείνει το όρθιο ξύλο με 1,2εκ. και να αποχωρήσει ο Beverly Hills, 90210...!!!
Τους λόγους τους ξέρουμε όλοι.
Προτιμω χιλιες φορες να
εκλειψουν αυτοι οι λογοι.-
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”