Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Re: Fernando Santos

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Gospi έγραψε:κι αν εχει λιγη αξιοπρεπεια ο κυριος Σαντος δεν πρεπει να την υπογραψει την ανανεωση πριν τελειωσει την χρονια εκπληρώνοντας έστω και έναν στοχο...
να κατεβάσει μια ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμο...
γιατι αν είναι να ανανεώσει (είπε ότι θα υπογράψει μετά το χθεσινό ματς) τωρα και να με βγαλει 5-6 φετος τί να το κανω?

δεν καταλαβαινω τιποτα..ειναι ο Σαντος αναξιοπρεπης αν δεχτει ανανεωση συμβολαιου?εγκβιαζει κανεναν να του την κανει και δεν το ξερω??
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Αφου ρε παιδια ΔΕΝ προκειται να φυγει, αδικο δεν ειναι να τρωμε τα σωθικα μας...?Εδω δεν τον εδιωξε ο Ζαγορ οταν βγηκαμε 10οι, θα τον διωξει τωρα..?Αφου του κανει και ανανεωση..Η Θα αποδεχτουμε την υπαρχουσα κατασταση η θα διωξουμε τον Τεο να αναλαβει καποιος απο εμας και θα φερει οποιον θελει...
ΥΓ. Η Χερενφεν παιζει καθε χρονο στην Ευρωπη συνεχεια και εμεις μετα απο 4 χρονια..Τυχαιο ειναι και αυτο σιγουρα..
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ο Σάντος μπορεί να είναι ο μεγαλύτερος ποδοσφαιράνθρωπος που έχεις παρακολουθήσει αγαπητε...δεν θα διαφωνησω σ' αυτό, μπορεί να κάνει την καλύτερη δουλειά στις προπονήσεις, μπορεί να έχει φοβερές γνώσεις...αλλα με τίποτα δεν κάνει για τον πάγκο του ΠΑΟΚ!
αυτός ο πάγκος είναι ηλεκτρική καρέκλα και αυτός απλώνεται πάνω και ξεχνάει να σηκωθεί!
ο ΠΑΟΚ είναι πάνω απ' όλα ομάδα ψυχολογίας!
θέλει πάθος και δύναμη...και έναν προπονητή που να μπορεί να τα προκαλέσει όλα αυτά...

:?
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

D.A.A.T. έγραψε:
Gospi έγραψε:κι αν εχει λιγη αξιοπρεπεια ο κυριος Σαντος δεν πρεπει να την υπογραψει την ανανεωση πριν τελειωσει την χρονια εκπληρώνοντας έστω και έναν στοχο...
να κατεβάσει μια ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμο...
γιατι αν είναι να ανανεώσει (είπε ότι θα υπογράψει μετά το χθεσινό ματς) τωρα και να με βγαλει 5-6 φετος τί να το κανω?

δεν καταλαβαινω τιποτα..ειναι ο Σαντος αναξιοπρεπης αν δεχτει ανανεωση συμβολαιου?εγκβιαζει κανεναν να του την κανει και δεν το ξερω??
διάβασε το καλύτερα αν δεν καταλαβαίνεις ή βάλε κάποιον άλλο να στο διαβάσει αργά και δυνατά για να το κατανοήσεις...
πρέπει να αποδείξει ότι αξίζει να μείνει στον πάγκο μας μετά από τον αποκλεισμό-ντροπή που μόνο αυτός μπορούσε να καταφέρει!
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

μα βρε αγορι εφοσον η διοικηση τον θελει τον κρινει πετυχημενο..αυτος ειναι δυνατον να πει οχι ειμαι στοκος...

Και παλι δεν καταλαβαινω...Το προβλημα δεν το εχει αυτος που θα δεχτει την ανανεωση.το προβλημα το εχει αυτος που την προτεινει..

Αυτο δε λες?????γιατι αν εννοεις αυτο που γραφεις με συγχωρεις αλλα δεν εχει καμια λογικη
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

eleos έγραψε:
ΥΓ3: Χωρίς Σάντος δε θα βγαίναμε ΚΑΝ ευρώπη. Εκτός αν μας έβγαζε ο αόρατος προπονητής που θέλετε...
Πραγματικά αόρατος.
Από παίχτες όλοι ξέρουν και αραδιάζουν ονόματα ότι να'ναι.
Για τον προπονητή μούγκα, μόνο ότι δεν κάνει ο σάντος ξέρουν να λένε. Ποιος όμως κάνει? Για ρίχτετα να γελάσουμε? Γιατί θα γελάσουμε πολύ!!!
Άβαταρ μέλους
paokovia

Δημοσίευση από paokovia »

Ε τι ρωτάς ρε thrix?Δεν ξέρεις ποιον θέλουν?......
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

προσωπικά θα ήθελα πολλά να πω, αλλα θα καθίσω τώρα μέχρι το έτος 2012 να πινω το ξίδι μου (μάρκας top αν δε με απατά η μνήμη μου), όπως μου συνέστησαν κάποιοι συνπαοκτσήδες αυτού του forum.
Με τις υγειές μου...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

εννοω ότι αν θέλει μπορεί να αναβάλει την υπογραφή της μέχρι το τέλος της σεζόν και αφού θα έχει κατακτήσει έστω και έναν από τους στόχους που έχει θέσει...
σόρρυ για το ύφος της προηγούμενης απαντησής μου αλλα από χθές έχω μονίμως έναν σφίξιμο στην καρδιά κααι κυριολεκτικά πονάνε τα μυαλά μου....

όσο με πληγώνεις τόσο με πορώνεις...

:?
Άβαταρ μέλους
georgedoulk

Δημοσίευση από georgedoulk »

Δεν υπάρχουν αμάδες ψυχολογίας, όπως και δεν υπαρχουν ομάδες που παίζουν φουλ επιθετικά.

Η Αρσεναλ πριν τον Βενγκέρ ήταν το ανέκδοτο της Αγγλίας. Boring Arsenal τη λέγαν οι Αγγλοι γιατι έπαιζε εν ετοι 1988 με γιομες απ τα πλάγια οπως τη δεκαετια του 60'.

Ο πάγκος του Π.Α.Ο.Κ. ΗΤΑΝ ηλεκτρική καρέκλα γιατί πολύ απλά οποιος είχε βύσμα στην εκαστοτε διοικηση αναλάμβανε για κανα εξάμηνο. Αυτά πέρασαν ευτυχώς. Μηπως σου λείψανε? Εμένα καθόλου.
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

paokovia έγραψε:Ε τι ρωτάς ρε thrix?Δεν ξέρεις ποιον θέλουν?......
Ξέρω, αλλά γιατί δεν το λένε ανοιχτά? αλλά μόνο στην πλακίτσα?
comealot

Δημοσίευση από comealot »

Boring Arsenal μέχρι το '90...άνα μπράβο,κάτι ήξερε ο 'κανονιέρης' Νικ Χόρνμπυ όταν τα έλεγε στο βιβλίο του...
Άβαταρ μέλους
georgedoulk

Δημοσίευση από georgedoulk »

comealot έγραψε:Boring Arsenal μέχρι το '90...άνα μπράβο,κάτι ήξερε ο 'κανονιέρης' Νικ Χόρνμπυ όταν τα έλεγε στο βιβλίο του...
Βλέπεις σήμερα? Η μέρα με τη νύχτα. Η πιο μοντέρνα ομάδα παγκοσμίως με ενα προπονητη που τον αμφισβήτησαν οσο κανέναν άλλο στην Αγγλία.
Αλλά τον στήριξαν παρά τα γιούχα που έτρωγε απο τον κόσμο και τον κράτησαν για κοντά 20 χρόνια.
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Oσο ενοχοι ειναι αυτοι που εκφραζουν τη γνωμη τους για κατι που δεν τους αρεσει στο Σαντος , αλλο τοσο ενοχοι ειναι κι αυτοι που του κανουν τεμεναδες.

Κι επειδη καποιοι ειλικρινα σπατε καρυδια και δεν εχετε καν τη στοιχειωδη ικανοτητα επειχηρηματολογιας παρα μονο κλαιτε σαν γιαγιαδες "Ναι ναι κραζε εσυ , θες Παγωνη ε? θες Γουμενο ε?"

Το οτι θελω η ομαδα να εχει παθος σημαινει αυτοματα οτι γουσταρω τον Γουμενο?Γιατι?Μηπως η ομαδα με τον Γουμενο ειχε παθος?Τι σκατονοοτροποια ειναι αυτη?

Ποιος ειπε οτι θελουμε να φυγει ο Σαντος?(εκτος απο μερικους αθεραπευτους)...Να μεινει 100 χρονια αλλα οπως προσπαθουμε ολοι μας να προσαρμοστουμε με αυτον ας προσπαθησει κι αυτος να προσαρμοστει λιγο με μας.Προσπαθεια και κατανοηση μονο απο τη μια μερια δεν κανει καλη σχεση.

Επειδη ζητησαμε να δουμε και καμια τριπλα (το περισσοτερο) ή τουλαχιστον λιγο τσαμπουκα (το λιγοτερο) - πραγματα αυτονοητα στο ποδοσφαιρο(?) - ειμαστε υποσκαπτες του Ζαγορακη?

Συνελθετε....Απο ποτε ο φασισμος και η λογοκρισια ειναι ιδανικα του ΠΑΟΚ???????????
comealot

Δημοσίευση από comealot »

Σε αυτό είμαι σύμφωνος κι εγώ...να κρατήσουμε προπονητή για χρόνια και όχι μέσα σε 3 αγώνες να ανατρέπονται τα πάντα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”