Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Re: Fernando Santos

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

μα βρε αγορι εφοσον η διοικηση τον θελει τον κρινει πετυχημενο..αυτος ειναι δυνατον να πει οχι ειμαι στοκος...

Και παλι δεν καταλαβαινω...Το προβλημα δεν το εχει αυτος που θα δεχτει την ανανεωση.το προβλημα το εχει αυτος που την προτεινει..

Αυτο δε λες?????γιατι αν εννοεις αυτο που γραφεις με συγχωρεις αλλα δεν εχει καμια λογικη
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

eleos έγραψε:
ΥΓ3: Χωρίς Σάντος δε θα βγαίναμε ΚΑΝ ευρώπη. Εκτός αν μας έβγαζε ο αόρατος προπονητής που θέλετε...
Πραγματικά αόρατος.
Από παίχτες όλοι ξέρουν και αραδιάζουν ονόματα ότι να'ναι.
Για τον προπονητή μούγκα, μόνο ότι δεν κάνει ο σάντος ξέρουν να λένε. Ποιος όμως κάνει? Για ρίχτετα να γελάσουμε? Γιατί θα γελάσουμε πολύ!!!
Άβαταρ μέλους
paokovia

Δημοσίευση από paokovia »

Ε τι ρωτάς ρε thrix?Δεν ξέρεις ποιον θέλουν?......
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

προσωπικά θα ήθελα πολλά να πω, αλλα θα καθίσω τώρα μέχρι το έτος 2012 να πινω το ξίδι μου (μάρκας top αν δε με απατά η μνήμη μου), όπως μου συνέστησαν κάποιοι συνπαοκτσήδες αυτού του forum.
Με τις υγειές μου...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

εννοω ότι αν θέλει μπορεί να αναβάλει την υπογραφή της μέχρι το τέλος της σεζόν και αφού θα έχει κατακτήσει έστω και έναν από τους στόχους που έχει θέσει...
σόρρυ για το ύφος της προηγούμενης απαντησής μου αλλα από χθές έχω μονίμως έναν σφίξιμο στην καρδιά κααι κυριολεκτικά πονάνε τα μυαλά μου....

όσο με πληγώνεις τόσο με πορώνεις...

:?
Άβαταρ μέλους
georgedoulk

Δημοσίευση από georgedoulk »

Δεν υπάρχουν αμάδες ψυχολογίας, όπως και δεν υπαρχουν ομάδες που παίζουν φουλ επιθετικά.

Η Αρσεναλ πριν τον Βενγκέρ ήταν το ανέκδοτο της Αγγλίας. Boring Arsenal τη λέγαν οι Αγγλοι γιατι έπαιζε εν ετοι 1988 με γιομες απ τα πλάγια οπως τη δεκαετια του 60'.

Ο πάγκος του Π.Α.Ο.Κ. ΗΤΑΝ ηλεκτρική καρέκλα γιατί πολύ απλά οποιος είχε βύσμα στην εκαστοτε διοικηση αναλάμβανε για κανα εξάμηνο. Αυτά πέρασαν ευτυχώς. Μηπως σου λείψανε? Εμένα καθόλου.
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

paokovia έγραψε:Ε τι ρωτάς ρε thrix?Δεν ξέρεις ποιον θέλουν?......
Ξέρω, αλλά γιατί δεν το λένε ανοιχτά? αλλά μόνο στην πλακίτσα?
comealot

Δημοσίευση από comealot »

Boring Arsenal μέχρι το '90...άνα μπράβο,κάτι ήξερε ο 'κανονιέρης' Νικ Χόρνμπυ όταν τα έλεγε στο βιβλίο του...
Άβαταρ μέλους
georgedoulk

Δημοσίευση από georgedoulk »

comealot έγραψε:Boring Arsenal μέχρι το '90...άνα μπράβο,κάτι ήξερε ο 'κανονιέρης' Νικ Χόρνμπυ όταν τα έλεγε στο βιβλίο του...
Βλέπεις σήμερα? Η μέρα με τη νύχτα. Η πιο μοντέρνα ομάδα παγκοσμίως με ενα προπονητη που τον αμφισβήτησαν οσο κανέναν άλλο στην Αγγλία.
Αλλά τον στήριξαν παρά τα γιούχα που έτρωγε απο τον κόσμο και τον κράτησαν για κοντά 20 χρόνια.
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Oσο ενοχοι ειναι αυτοι που εκφραζουν τη γνωμη τους για κατι που δεν τους αρεσει στο Σαντος , αλλο τοσο ενοχοι ειναι κι αυτοι που του κανουν τεμεναδες.

Κι επειδη καποιοι ειλικρινα σπατε καρυδια και δεν εχετε καν τη στοιχειωδη ικανοτητα επειχηρηματολογιας παρα μονο κλαιτε σαν γιαγιαδες "Ναι ναι κραζε εσυ , θες Παγωνη ε? θες Γουμενο ε?"

Το οτι θελω η ομαδα να εχει παθος σημαινει αυτοματα οτι γουσταρω τον Γουμενο?Γιατι?Μηπως η ομαδα με τον Γουμενο ειχε παθος?Τι σκατονοοτροποια ειναι αυτη?

Ποιος ειπε οτι θελουμε να φυγει ο Σαντος?(εκτος απο μερικους αθεραπευτους)...Να μεινει 100 χρονια αλλα οπως προσπαθουμε ολοι μας να προσαρμοστουμε με αυτον ας προσπαθησει κι αυτος να προσαρμοστει λιγο με μας.Προσπαθεια και κατανοηση μονο απο τη μια μερια δεν κανει καλη σχεση.

Επειδη ζητησαμε να δουμε και καμια τριπλα (το περισσοτερο) ή τουλαχιστον λιγο τσαμπουκα (το λιγοτερο) - πραγματα αυτονοητα στο ποδοσφαιρο(?) - ειμαστε υποσκαπτες του Ζαγορακη?

Συνελθετε....Απο ποτε ο φασισμος και η λογοκρισια ειναι ιδανικα του ΠΑΟΚ???????????
comealot

Δημοσίευση από comealot »

Σε αυτό είμαι σύμφωνος κι εγώ...να κρατήσουμε προπονητή για χρόνια και όχι μέσα σε 3 αγώνες να ανατρέπονται τα πάντα
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Ισαακ συμφωνώ απόλυτα, αλλά όταν λέμε δεν θέλω τον Χαλκία π.χ. πρέπει για να έχει η κριτική μια αξία να πούμε ποιόν θέλουμε στη θέση του. Κι αν η απάντηση είναι ο Φαν ντερ Σαρ αρχίζει το γέλιο, αν η απάντηση είναι τον Μάλαρτζ το γέλιο συνεχίζεται, οπότε γίνεται προφανές ότι ο Χαλκιάς είναι ότι πρέπει για τα (οικονομικά) δεδομένα μας.

Κάνε αναγωγή των παραπάνω σε προπονητή και θα δεις τι λέω.

Καταλαβαίνω ότι δεν το γράφεις για μένα, μην ανησυχείς, απλά η αφορμή είναι το πόστ σου.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Μια ερωτηση μονο θα ηθελα να κανω : Μετα το πρωτο παιχνιδι στην Νορβηγια γιατι ολοι εκθειαζατε τον Santos ? Και αυτοι που δεν τον γουσταρουν και τρελαινονται στην ιδεα να επιστρεψει ο Αγγελος η ο πριγκιπας γιατι δεν εριχναν ενα ξεφωνητο μετα το πρωτο ματς στη Νορβηγια ?
Υ.Γ. Ο πριγκιπας ειναι στην ομαδα της καρδιας του οσο για τον Αγγελο προπονει την εθνικη κυπρου.
Υ.Γ.2 Πληροφοριες που ακουστηκαν οτι επιστρεφει και ο γουμενος η και ο μπατμαν ελεγχοντα ως ανακριβεις.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

pagotatzis έγραψε:Αδερφια ειμαι πολλη χαλια μετα τα πρωτα επησημα ματς και μετα απ το χθεσηνο φυσηκα!!
δεν με ενδιαφερει πιους εβαλε να παιξουν
δεν με ενδιαφερει τι συστιμα παιξαν

επρεπε να βγουν και να ματροσουν την φανελα ,να τους παρουνε τα σοβρακα .να βλεπουν οι ολλανδοι τα μουτρα τους και να χεζονται !!!!

τιποτα απο αυτα δεν ηδα,
μηδεν ΠΑΘΟΣ

ο προπονητης πρεπει να ειναι και ψηχολογος
πρην τον αγωνα να τους τους εμψηχονει και να ανεβαζει το ηθικο
των παιχτων.

δυστιχος ο κ.ΣΑΝΤΟΣ δεν εχει καταλαβει ακομα σε πιοα ομαδα βρησκετε

ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΓΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ

πρωσοπικα πιστεβω οτι μια αλλαγη θα μας εκαμνε καλλο

και ισως πρεπει και ο ζαγορακης να δει μονο την ομαδα και να αφησει τις φηλιες και τα αλλα παραπερα.
ενοω οτι εγω εχω καταλαβει οτι ο προεδρος συνδεει τιν παρουσια του με αυτην του σαντος

ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΛΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΙ ΞΕΧΝΑΝΕ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΒΡΗΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΩΝΙΑ.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ
ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Φιλε καρχαρια η ερωτηση σου δεν μπορει να απαντηθει.

Για τον απλουστατο λογο οτι εαν καποιος ελεγε κατι τοτε θα ηταν κακος γιατι σε μια νικη μιζεριαζει

Εαν το πει μετα απο μια ηττα , θα κατηγορηθει πως υποσκαπτει και περιμενε τοσο καιρο στη γωνια

You just can't win :)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”