Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2023-2024

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2023-2024

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

dimpaok4 έγραψε:οσο νωρις και αν ειναι καλη χρονια να εχουμε ,καταρχας ευχαριστουμε κουβανε για αυτα που εχεις κανει στο φορουμ και στα τοπικ του βολλευ με αφιερωματα,αποψεις κτλπ ,πραγματικα μας ανοιγεις τα ματια.

ραπτης οπωσδηποτε πρεπει να μεινει ,για ντεν ντρις ειμαι λιγο επιφυλακτικος αλλα δεν μπορω να πω και οτι δεν συμφωνώ με τον κουβανο για το οτι ειναι παιχτης οικονομια για αυτα που προσφερει.

οποτε ακραιος-οι ,κεντρικος-οι ,πρεπει να ειναι υψηλοτατου επιπεδου και προφανως οσο γινεται επιλογες με την συμφωνη γνωμη του γιοσκο(με αυτα που εχουμε δει).

Unpopular opinion(συμφωνα με αυτα που διαβαζω) πιστευα και συνεχιζω να πιστευω οτι ο ντιμα ειναι πασαδορος ανω του μεσου ορου ικανωτητων για το πρωταθλημα μας(για ενα ευρωπαικο ονειρο πιθανον οχι ειναι η αληθεια) και επισης μην ξεχνατε οτι την πρωτη χρονια που ηρθε αλλαξαμε 3 προπονητες και με τον τριτο(πατερας) πηραμε το κυπελλο(ναι οκ ενα σκ αλλα και αυτο κατι ειναι)

για την επομενη χρονια που τον βρηκε εδω δεν θα ηθελα ουτε καν να αναφερθω τα θυμαστε ολοι, αποχωρηση γιουρι, κουβανοι, ( πλην ιλινιχ και οταν ηρθε φεβρουαριο του 20 ο ντεν ντρις) ολοι οι ξενοι ηταν αμφιβολου ποιοτητας, σεζον που διακοπηκε και πηγαμε οακα μονο με ελληνες κτλπ.

και οι αθλητες ανθρωποι ειναι ,δεν ειναι απο σιδερο αν τα παραπανω συνεβαιναν στην δουλεια σας δεν θα σας επηρεαζαν ? για αυτα που αναφερθηκαν καποιοι(απο οτι καταλαβα για εξωγηπεδικη ζωη) δεν γνωριζω κατι και δεν παιρνω θεση αλλα πιστευω οτι δεν ειναι κατι που δεν γνωριζουν στην ομαδα.

ας δημιουργηθεί το ροστερ και ισως(μακαρι με λιγο καλυτερο παγκο) και θα ειμαστε παλι εδω να τα συζητησουμε ολα.

ΠΑΟΚ
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και μακάρι να προσφέρω περισσότερα και να συζητάμε ακόμα περισσότερο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γράψω αρκετά αφιερώματα μέχρι την αρχή της χρονιάς. ;)

Για τους παίκτες για μένα είναι σημαντική η παραμονή του Ράπτη και του Ντε Ντρις. Ο πρώτος γιατί έχει δουλέψει πάρα πολύ και άμα μείνει ο Μιλενκοσκι θα τον αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο. Θα παραμιλαμε για αυτόν. Ο Ντε Ντρις σίγουρα δεν είναι και το πιο τέλειο επιθετικά όπλο, αλλά για τα χρήματα που πήρε είχε τη μεγαλύτερη συνεισφορά σε παιχνίδι. Θέλετε από μπλοκ, από σερβίς; Ο άνθρωπος το πάλευε. Και έκανε πραγματικά απόσβεση των χρημάτων του.

Και μάλιστα με την παραμονή Ντε Ντρις συμφωνώ απόλυτα ότι η έμφαση πρέπει να πέσει στον ακραίο και στους κεντρικούς. Και θα έλεγα κυρίως στον ακραίο. Κακά τα ψέματα (αν και εφόσον έρθει ο Φιλιπποφ στην ομάδα) μπορείς να βρεις καλούς μπλοκερ και με λίγα χρήματα (παίκτες σαν τον Αλγκουλ του Άθλου ή τον Μασιέι Μπόρις που παίζει στη Γερμανία ή από χώρες της Ιβηρικής και της Βραζιλίας). Ο ακραίος είναι η θέση που πρέπει να δώσεις τα περισσότερα και εκεί πρέπει να γίνει μια υπέρβαση.

Με έναν ολοκληρωμένο ακραίο και τον Ράπτη, θα έχουμε καλύτερη επιθετική προσέγγιση από την άποψη ότι ο Ντε Ντρις και ο Ράπτης δε θα επιβαρύνονται με πολλές προσπάθειες.

Στο θέμα Ντίμα θα πω το εξής. Ότι ο χρόνος θα δείξει. Ακόμα και αν τα πήγαινε τέλεια στην πρώτη του θητεία με εμάς, έχουν περάσει και 3 χρόνια. Πολλά έχουν αλλάξει από τότε. Επομένως προτού βγουν συμπεράσματα, ας δούμε τον παίκτη στο γήπεδο και μετά μπορούμε να πούμε τα πάντα. Μπορεί να βγει, μπορεί και να μη βγει. Αυτό το ξέρουμε από τώρα; Ασφαλώς και όχι.

Και αυτό ισχύει για κάθε παίκτη. Ακόμα και να αφήσουμε στην κρίση κάθε συνθήκη που επικράτησε υπό το πρίσμα του επαγγελματισμού, το τι έγινε το 2020, το 2021 ή το 2022 έλαβε τέλος. Τώρα όλοι θα αρχίσουν από την ίδια αφετηρία, νεοαποκτηθεντες και μη. Ο προπονητής θα κρίνει το ποιοι θα έρθουν και θα μείνουν και αυτός θα δουλέψει μαζί τους. Όλοι θα κριθούν στο ταραφλεξ. Και μάλιστα η ιστορία έχει δείξει ότι εύκολα μπορεί να λέμε μια καλή ή κακή άποψη για έναν παίκτη, αλλά εύκολα γυρνάνε τούμπα τα πράγματα.

Ακόμα και τον Θεό τον ίδιο να μας στείλουν, πρέπει να δούμε και τι θα προσφέρει.

Καλή χρονιά να έχουμε! Και να σε βλέπουμε περισσότερο! ;)
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Maezono Masakiyo έγραψε:το τελευταιο ειναι η πιο σημαντικη παραμετρος. Με βαση την περσινή σταση και δουλεια του ο Μιλεκονακι αξιζει να στηριχθεί οσο το δυνατον περισσοτερο και να ικανοποιηθουν οι εισηγήσεις του στο μεγιστο μετρο του δυνατου
Ιάσονας έγραψε:Σε αυτό που αναφέρει ο dimpaok4 συμφωνώ και εγώ. Όντως η εικόνα του Φιλιποφ εκείνη την χρονιά δεν ήταν καλή αλλά και η ομάδα ήταν μπάχαλο από την αρχή μέχρι το τέλος.
Το αν θα έρθει ο Φιλιποφ ή όχι όπως και οποιοσδήποτε άλλος παίκτης μόνο μία σημαντική παράμετρο έχει. Να έρθει με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή.
Aσφαλως. Και αυτό πρέπει να συνεχισθεί και μεγαλυτερα στεγανά. Φέτος έφτιαξε την ομάδα ο Μιλενκοσκι και πρέπει και φέτος να κάνει το ίδιο και μάλιστα να στηριχθεί ακόμα πιο πολύ από.τη διοίκηση, όπως έκανε το χειμώνα με την παραίτησή του. Επειτα αυτό ακριβώς, αν έρθει ο Ντίμα ή ο Α ή ο Β και έρχεται με τη γνώμη του προπονητή τότε γίνεται σεβαστή η οποιαδήποτε κίνηση και μένει να δούμε την απόδοση της στους αγώνες.

Το σημαντικότερο είναι ο προπονητής και η ομάδα να δουλέψουν αθόρυβα και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όπως έκαναν και φέτος. Με χαμηλά την μπάλα και παιχνίδι με παιχνίδι.
Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

Δημοσίευση από Willie the Pimp »

PaokCuba4 έγραψε:Εγώ πιστεύω ότι βιαζεσαι να κρίνεις έναν παίκτη (και ναι είναι ποδαρικο, δεν το κατάλαβα).
Αρχικά να σου πω ότι ήταν χιουμοριστικό και σαρκαστικό αυτό που έγραψα (εν είδει αυτοεκπληρούμενης προφητείας) για τη διοίκηση και δεν αναφερόταν σε σένα.
Ο Φιλίποφ δεν είναι κανάς άγνωστος. Επίσης κρίνω τον παίκτη από αυτό που έδειξε όσο ήταν εδώ και απ' ότι έτυχε να παρακολουθήσω με την ομάδα που αγωνίζεται ως σήμερα. Πέραν του εμφανούς αδυνατίσματος δεν είδα κάτι που με έκανε να σκεφτώ ότι θα τον ήθελα πίσω. Σίγουρα είναι πολλές παράμετροι για να πιάσει καλή απόδοση ένας παίκτης δεν το συζητάμε. Υποθετικά μιλάμε ούτως ή άλλως. Αλλά υπάρχουν και κάποιες σταθερές και δεδομένα, πώς να το κάνουμε. Γιατί αλλιώς πάμε σε άλλου επιπέδου συζήτηση, του τύπου, αν φύγει ο Ράπτης κι έρθει στη θέση του ο Φράγκος, δε θα μπορούμε να πούμε για υποβάθμιση στη θέση γιατί δεν έχουμε δει το Φράγκο στην ομάδα μας, παρόλο που ξέρουμε τι να περιμένουμε. Γι αυτό εγώ ρωτάω εσένα προσωπικά, τον θεωρείς αναβάθμιση σε σχέση με τον Ουόλς ή όχι;
Επαναλαμβάνω δεν βάζω στην εξίσωση το οικονομικό ή την φυγή Βουλκίδη και την ανατροπή του όποιου σχεδιασμού (ο οποίος κατ' εμέ έπρεπε να ξεκινήσει πριν τη λήξη του πρωταθλήματος, αλλά αυτή είναι δική μου άποψη). γιατί όντως δεν ξέρω τίποτε για το σχεδιασμό. Το αποτέλεσμα θα το δούμε όταν αρχίσουν οι αγώνες, αλλά δε θα περιμένω τα επίσημα π.χ για να εκφέρω άποψη ότι ο Ντεντρίς δεν είναι ο κίλερ διαγώνιος.
Τέλος να πω ότι αν είναι να μην σχολιάζουμε τους παίκτες που ακούγονται και τους έχουμε δει με τα ματάκια μας πριν τους ξαναδούμε στο τάραφλεξ τότε να μην ξαναγράψουμε στο τόπικ.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Για το πρώτο δεν το κατάλαβα πραγματικά. Το "δεν κατάλαβα" ήταν ως προς τον αρνητισμό. Πάντα ένα ποδαρικο είναι καλό. ;) Μόνο και μόνο που ξεκινάει μια άλλη χρονιά είναι κάτι καλό και μια αφορμή για μια νέα αρχή.

Δε σου λέω να μη γράψεις για τους παίκτες. Εγώ τονίζω τον αρνητισμό που βγαίνουν απο τα γραφόμενα σου. Χαίρομαι πραγματικά που τον είδες και είχες στην ευκαιρία να μοιραστεις μαζί μας την εικόνα σου από το Πρωτάθλημα της Ελβετίας και την Αμρσβιλ. Σίγουρα (και πολύ καλα κάνεις) θα μιλήσεις για τα συν και τα πλην. Όπως επίσης είναι απόλυτα δικαιολογημένη η ανησυχία σου και η ένσταση σου. Όμως είναι πολύ νωρίς και αδικαιολόγητο να μιλάμε για εγκλήματα και να λέγονται βαριές εκφράσεις.

Και ο λόγος είναι ότι πια υπάρχουν άλλα δεδομένα και άλλες συνθήκες. Ξέρουμε τι εστί Ντίμα Φιλιπποφ, αλλά όμως δεν μπορούμε να προκαταλαμβάνουμε το αν ειναι αναβάθμιση ή υποβάθμιση σε μια θέση χωρίς να τον δούμε να παίζει σε έναν ΠΑΟΚ που είναι τελείως διαφορετικός και με άλλη φιλοσοφία σε σχέση με τον ΠΑΟΚ προ τριετίας.

Και μάλιστα ο λόγος που λέω ότι πρέπει να κριθεί ο κάθε παίκτης στο γήπεδο είναι ασφαλώς γιατί όσο και να βλέπεις έναν παίκτη να παίζει καλά ή κακά την προηγούμενη σεζόν δε σημαίνει αυτόματα ότι είναι υποβάθμιση ή αναβάθμιση. Και το μεγαλύτερο παράδειγμα είναι ο Ντε Ντρις. Συγκριτικά αν το πάμε με τον Ουντρις που ήρθε ως βόμβα ο Βέλγος με τα συν του και τα πλην του ήταν πολύ καλύτερος του Λευκορώσου και θα πω ότι ήταν αναβάθμιση γιατί στο ταραφλεξ έβγαλε στοιχεία που μας έλειπαν και μάλιστα με τη χαμηλότερη δυνατή δαπάνη. Φυσικά εκφράσαμε την άποψη μας αλλά εδώ κανείς δεν προκαθορισε ή έβγαλε γρήγορα συμπεράσματα. Το ίδιο και με τον Ράπτη.

Εκει που θέλω να καταλήξω είναι ότι κανείς δε σε εμποδίζει στο να εκφέρεις την άποψη σου. Και μάλιστα εδώ θα είμαστε να πούμε τα υπέρ και τα κατά κάθε παίκτη. Όμως παρατηρώ ότι έβγαλες πολύ αρνητισμό μιλώντας για "έγκλημα" . Ακόμα και ο πιο μέτριος παίκτης να είναι στα προηγούμενα χρόνια το θεωρώ άδικο προς το πρόσωπο του.

Και επειδή με ρώτησες αν ειναι αναβάθμιση ή υποβάθμιση θα σου πω ότι ο χρόνος θα δείξει, καθώς σε όλα αυτά τα χρόνια έμαθα να βλέπω πράγματα στην πράξη. Έχω δει παίκτες και παίκτες να χαρακτηρίζονται ως αναβαθμίσεις και στο τέλος να μην προσφέρουν τα αναμενόμενα. Έχω δει και το αντίστροφο. Έχω δει όντως ο παίκτης που να λέγεται αναβάθμιση να είναι όντως αναβάθμιση. Επομένως εγώ προτιμώ να δω τον παίκτη.στο γήπεδο. Φυσικά να κάτσουμε και να μιλήσουμε για τα θετικά και τα αρνητικά, αλλά παντα θα δίνω την πίστη μου σε κάθε παίκτη.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

έπιασε τα 200 likes το βαζελάκι, μας τον τσιμπησε τον βουλκίδη :mrgreen: :D
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Ευτυχώς έμεινε ο Φράγκος βάζελο :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

O Ανδρεόπουλος τζούνιορ όμως..... :twisted: :twisted:
Timelord

Δημοσίευση από Timelord »

Αυτοί κάτω από ότι φαίνεται ρίξανε τα λεφτά από το στοιχημα στο μπάτζετ οπότε θα έχουν το περυσινό μπάτζετ περίπου + τα λεφτά απτό στοίχημα. Ο βαζελος θα έχει φέτος ως αποτέλεσμα και πολύ καλό πάγκο, τουλάχιστον στα άκρα. Εμάς δεν μας πειράζει τόσο να μείνουμε με τον ίδιο πάγκο αλλά πρέπει να ανεβούμε στη βασική σύνθεση σε ποιότητα.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Αυτόν σκεφτόμουνα ως εναλλακτική αν φύγει ο Ράπτης ή τον Φράγκο. Θέλει ο γιος να γυρίσει πίσω τόσο γρήγορα; Τι έγινε, μας τους πασάρει ο μπαμπάς για να τους ψήνουμε εμείς γιατί ο ίδιος είναι άχρηστος; :lol:
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Και εγώ εκεί το κόβω το μπάτζετ του Παναθηναϊκού. Λίγο παραπάνω από το φετινό. Χονδρικά γύρω στα 1.300.000 με 1.400.000.

Όσο για εμάς σίγουρα τα περισσότερα χρήματα θα φύγουν για τη βασική επτάδα. Ειδικά και με μια ενδεχόμενη μεταγραφή του Ντίμα Φιλιπποφ, τότε πάμε να δώσουμε έμφαση στους ξένους και στον Ράπτη. Πιστεύω ότι θα δώσουμε έμφαση πια στον ακραίο, καθώς είναι κομβική η θέση και εκεί που πρέπει να βελτιωθούμε πολύ. Εμένα δε θα μου φανεί περίεργο αν μείνει ο ίδιος πάγκος. Ίσως και αν έχουμε χρήματα ίσως να ψάξουμε για 3ο ακραίο, αλλά πολύ δύσκολα.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Miles έγραψε:Αυτόν σκεφτόμουνα ως εναλλακτική αν φύγει ο Ράπτης ή τον Φράγκο. Θέλει ο γιος να γυρίσει πίσω τόσο γρήγορα; Τι έγινε, μας τους πασάρει ο μπαμπάς για να τους ψήνουμε εμείς γιατί ο ίδιος είναι άχρηστος; :lol:
Για πλάκα τον ανέφερα. Εξάλλου νομίζω γράφτηκε κιόλας ότι θα συνεχίσει στην Ιταλία.

Όσο για το δεύτερο σκέλος, συμφωνώ. Σέβομαι τον Ανδρεόπουλο αλλά κυρίως καλός διαχειριστής είναι πάρα καλός στην ανάπτυξη παικτών. Σου έρχεται μια μοναδική ευκαιρία να έχεις 2 ταλέντα και δεν τα αναδεικνύεις; Και γενικά Έλληνα προπονητή που να δουλέψει σε παιδιά δύσκολα βρίσκεις. Ίσως οι πιο παλιοί αλλά γενικά καλή στη διαχείριση είναι πάρα στην ανάπτυξη.

Παράδειγμα ο Κρίστιανσον που βρήκε τον Τζουριτς ακραίο και αμέσως τον έβαλε κεντρικό.
Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

Γενικά οι επιλογές των καλών Ελλήνων παικτών είναι περιορισμένες και μην ξεχνάμε ότι ανέβηκε και η ΑΕΚ στην κατηγορία. Χωρίς να ξέρω τι μπάτζετ θα έχουν και τι προτίθενται να δαπανήσουν (ο ΑΣ τους, πέραν των άλλων, με την κάρτα μέλους έχει αποκτήσει έσοδα και δυναμική), υπάρχει ένας ακόμη εν δυνάμει ανταγωνιστής ως προορισμός για γηγενείς παίκτες. Τον Φοίνικα Σύρου δεν τον πολυυπολογίζω διότι θα έχει μειωμένο μπάτζετ φέτος. Επίσης με τις αλλαγές που ακούγονται σε μας (χωρίς να ξέρω τι έχει βάση και τι όχι), πάμε με σχεδόν καινούρια 7αδα, οπότε την ομοιογένεια που μπορεί να σου προσφέρει η συνέχιση της περσινής ομάδας, την ξεχνάμε. Δεν ξέρω λοιπόν πως μπορεί να καλυφθεί το χάντικαπ του μικρότερου μπάτζετ σε σχέση με τους άλλους δύο. Ίδωμεν...
ΥΓ Επίσης για άλλη μια χρονιά δε βλέπω από τον ΑΣ να κάνει κινήσεις για να διευρύνει τα έσοδα του (π.χ κάρτα μέλους ερασιτέχνη). Η παραπάνω διαπίστωση αφορά τα ερασιτεχνικά τμήματα στο σύνολο τους κι όχι αποκλειστικά το τμήμα πετοσφαίρισης.
steven123

Δημοσίευση από steven123 »

Παιδια κακα τα ψεμματα. Σε εμας ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΚΡΑΙΟΣ. Πρεπει να ειναι υψηλοτατου επιπεδου παικτης και ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ. Η υποδοχη του πρωτιστως ολων των αλλων πρεπει να ειναι στο επιπεδο Γιορνα . Αλλιως θα εχουμε θεμα. Εκει πρεπει να τα σκασουμε πολυ χοντρα. Παικτες τυπου Φερειρα ειναι απαγορευτικοι. Δεν τον εχω παρακολΟυθησει φετος αλλα τον θυμαμαι και απο το Ευρωπαικο και απο εθνικες γενικα οτι εχει προβληματικη υποδοχη. Θα ηταν σουπερ για Ελλαδα υπο προυποθεσεις αλλα εφοσον επιλεγουμε να επενδυσουμε στο Ραπτη πρεπει να δεχτουμε και τους περιορισμους που φερει αυτη μας η αποφαση . Και τι εννοω? Καλος χρυσος σουπερ ταλαντουχος αλλα μας περιοριζει πολυ διοτι οπως ειπα πρεπει να φερουμε σουπερ ολοκληρωμενο παικτη διπλα του πραγμα που ειναι πολυ δυσκολο και χρηματικα και γιατι δεν υπαρχουν πολλοι παικτες τετοιου τυπου που μπορουμε να φερουμε.

Για τον Ντεν ντρις εχω μονο θετικα συναισθηματα γιατι επαιξε καλα ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ . Πραγματικα. Και τα κακα παιχνιδια που ειχε ειναι πραγματικα σε νορμαλ πλαισια γιατι μας ΕΣΥΡΕ κυριολεκτικα στην επιθεση ολη τη χρονια ακομη και σε ανευ σημασιας παιχνιδια. ΑΛΛΑ οπως ειπα εφοσον εχουμε επιλεξει να πορευτουμε με το σουπερ ταλεντο του Ραπτη πρεπει να δεχτουμε και τους περιορισμους που θα φερει αυτη η αποφαση . Τι εννοω??? Οπως ειπα πιο πανω ειναι πολυ δυσκολο να φερουμε τον οΛοκληρωμενο παικτη που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ Ο ΡΑΠΤΗΣ. Υπαρχουν πααααρα πολλες πιθανοτητες να μην βρουμε. Και τοτε τι γινεται?? Πρεπει αναγκαστικα να ερθει και παλι ενας παικτης ΤΥΠΟΥ Γιορνα . Ισως να βρισκαμε ενα τετοιο τυπο με λιγο καλυτερη επιθεση αλλα δεν θα ειχαμε την αναβαθμιση που θα θελαμε στα ακρα.
Και σας ρωταω τι γινεται αν ερθει ενας Γιορνα νο2 με Φιλιποφ στην Πασα 2 ξενους κεντρικους και Ντε ντρις????
Απαντηση. ΤΙΠΟΤΑ ΚΥΡΙΟΙ. Ουσιαστικα δεν θα υπαρχει αναβαθμιση ισα ισα θα υπαρχει και υποβαθμιση με χειροτερο πασαδορο και παρομοια επιθετικη δυναμη παικτων.
ΑΡΑ ΠΩΣ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ? ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΕΕΕΕΝ ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΤΕ ΝΤΡΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΚΡΑΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΕ ΛΥΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΟΡΝΑ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΒΑΡΒΑΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ. ΑΛΛΙΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ.
Το κυριοτερο μελημα μας πιστευω οτι πρεπει να ειναι να φτιαχτει μια πολυπλευρη ομαδα με πολλα γραναζια που ολοι να δινουν απο κατι και ΦΥΣΙΚΑ να ερθει ενας πραγματικα καλος πασαδορος που μπορει να κανει μεγαλα παιχνιδια. Τον Φιλιποφ δεν τον ξερω αλλα αν δεν ειναι καλος η ειναι μετριος να μην ερθει. ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΠΑΠΑΛΕΞΙΟΥ . Ο πασαδορος ειναι πολυ πιο σημαντικος κατα την γνωμη μου απο τον κεντρικο. Ας χασουμε λιγο στο κεντρο και ας κερδισουμε εκει. Δειτε τον ΟΣΦΠ . Με τοπ πασαδορο πηρε το πρωταθλημα μοιραζοντας το παιχνιδι παντου και δεν επαιξε ΡΟΛΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΡΙΟ ΕΩΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΔΙΑΓΩΝΙΟ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ γιατι ειχαν ΟΜΑΔΑ.
Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

steven123 έγραψε:Ο πασαδορος ειναι πολυ πιο σημαντικος κατα την γνωμη μου απο τον κεντρικο. Ας χασουμε λιγο στο κεντρο και ας κερδισουμε εκει.
Συμφωνώ κι εγώ της ίδιας άποψης είμαι. Γι' αυτό εξέφρασα αρνητική γνώμη στο ενδεχόμενο να αντικατασταθεί ο Ουόλς από τον Φιλίποφ.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

steven123 έγραψε:Παιδια κακα τα ψεμματα. Σε εμας ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΚΡΑΙΟΣ. Πρεπει να ειναι υψηλοτατου επιπεδου παικτης και ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ. Η υποδοχη του πρωτιστως ολων των αλλων πρεπει να ειναι στο επιπεδο Γιορνα . Αλλιως θα εχουμε θεμα. Εκει πρεπει να τα σκασουμε πολυ χοντρα. Παικτες τυπου Φερειρα ειναι απαγορευτικοι. Δεν τον εχω παρακολΟυθησει φετος αλλα τον θυμαμαι και απο το Ευρωπαικο και απο εθνικες γενικα οτι εχει προβληματικη υποδοχη. Θα ηταν σουπερ για Ελλαδα υπο προυποθεσεις αλλα εφοσον επιλεγουμε να επενδυσουμε στο Ραπτη πρεπει να δεχτουμε και τους περιορισμους που φερει αυτη μας η αποφαση . Και τι εννοω? Καλος χρυσος σουπερ ταλαντουχος αλλα μας περιοριζει πολυ διοτι οπως ειπα πρεπει να φερουμε σουπερ ολοκληρωμενο παικτη διπλα του πραγμα που ειναι πολυ δυσκολο και χρηματικα και γιατι δεν υπαρχουν πολλοι παικτες τετοιου τυπου που μπορουμε να φερουμε.

Για τον Ντεν ντρις εχω μονο θετικα συναισθηματα γιατι επαιξε καλα ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ . Πραγματικα. Και τα κακα παιχνιδια που ειχε ειναι πραγματικα σε νορμαλ πλαισια γιατι μας ΕΣΥΡΕ κυριολεκτικα στην επιθεση ολη τη χρονια ακομη και σε ανευ σημασιας παιχνιδια. ΑΛΛΑ οπως ειπα εφοσον εχουμε επιλεξει να πορευτουμε με το σουπερ ταλεντο του Ραπτη πρεπει να δεχτουμε και τους περιορισμους που θα φερει αυτη η αποφαση . Τι εννοω??? Οπως ειπα πιο πανω ειναι πολυ δυσκολο να φερουμε τον οΛοκληρωμενο παικτη που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ Ο ΡΑΠΤΗΣ. Υπαρχουν πααααρα πολλες πιθανοτητες να μην βρουμε. Και τοτε τι γινεται?? Πρεπει αναγκαστικα να ερθει και παλι ενας παικτης ΤΥΠΟΥ Γιορνα . Ισως να βρισκαμε ενα τετοιο τυπο με λιγο καλυτερη επιθεση αλλα δεν θα ειχαμε την αναβαθμιση που θα θελαμε στα ακρα.
Και σας ρωταω τι γινεται αν ερθει ενας Γιορνα νο2 με Φιλιποφ στην Πασα 2 ξενους κεντρικους και Ντε ντρις????
Απαντηση. ΤΙΠΟΤΑ ΚΥΡΙΟΙ. Ουσιαστικα δεν θα υπαρχει αναβαθμιση ισα ισα θα υπαρχει και υποβαθμιση με χειροτερο πασαδορο και παρομοια επιθετικη δυναμη παικτων.
ΑΡΑ ΠΩΣ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ? ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΕΕΕΕΝ ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΤΕ ΝΤΡΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΚΡΑΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΕ ΛΥΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΟΡΝΑ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΒΑΡΒΑΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ. ΑΛΛΙΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ.
Το κυριοτερο μελημα μας πιστευω οτι πρεπει να ειναι να φτιαχτει μια πολυπλευρη ομαδα με πολλα γραναζια που ολοι να δινουν απο κατι και ΦΥΣΙΚΑ να ερθει ενας πραγματικα καλος πασαδορος που μπορει να κανει μεγαλα παιχνιδια. Τον Φιλιποφ δεν τον ξερω αλλα αν δεν ειναι καλος η ειναι μετριος να μην ερθει. ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΠΑΠΑΛΕΞΙΟΥ . Ο πασαδορος ειναι πολυ πιο σημαντικος κατα την γνωμη μου απο τον κεντρικο. Ας χασουμε λιγο στο κεντρο και ας κερδισουμε εκει. Δειτε τον ΟΣΦΠ . Με τοπ πασαδορο πηρε το πρωταθλημα μοιραζοντας το παιχνιδι παντου και δεν επαιξε ΡΟΛΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΡΙΟ ΕΩΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΔΙΑΓΩΝΙΟ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ γιατι ειχαν ΟΜΑΔΑ.
https://www.paok24.com/as-paok/420124/s ... ten-ntris/

The user "steven123" has left the chat.

:lol:

Θα σου πω το απόγευμα το σκεπτικό μου. ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PaokCuba4 την Τετ 03 Μάιος 2023, 16:31, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”