26. Tiago Filipe Oliveira Dantas
- navigator11
Re: 26. Tiago Filipe Oliveira Dantas
Δηλώσεις, όπως αυτές που διαβάζω στην κεντρική, περί ασπρόμαυρης πόλης δεν ταιριάζουν με τη νοοτροπία του ΠΑΟΚ, που τουλάχιστον θέλω και οραματίζομαι εγώ, αλλά σε άλλες εποχές. Η χρονιά είναι αποτυχημένη, δυστυχώς, ακόμα και αν στο τέλος κατακτηθεί τίτλος. Σκοπός μας πλέον δε νομίζω πως είναι να κυριαρχούμε στην πόλη.
- ΑποστόληςΑ
Η ευκαιρία που χάνει στην αρχή του αγώνα δείχνει ότι δεν το έχει με το γκολ. Ανασταλτικά επίσης δεν είναι καλός. Δυστυχώς δεν βρίσκω πώς μπορεί να βοηθήσει την ομάδα στα λεφτά που ζητάνε οι Πορτογάλοι.
Νταντας (αν μείνει) και κωσταντελιας πρέπει να ξοδέψουν το μισό καλοκαίρι να μάθουν να σουτάρουν
Δε γίνεται να πετάμε στα σκουπίδια καθαρές ευκαιρίες συνέχεια
Δε γίνεται να πετάμε στα σκουπίδια καθαρές ευκαιρίες συνέχεια
- Amsterdamer_87
Ηθελα να ξερα ποιος αρδ σε δασκαλευει..
Καλο παιδι αλλα μεχρι εκει,να του κερασουμε μια παστα και μετα να παει σπιτι του..
Για ΠΑΟΚ πρωταθλητη ειναι λιγος..
Καλο παιδι αλλα μεχρι εκει,να του κερασουμε μια παστα και μετα να παει σπιτι του..
Για ΠΑΟΚ πρωταθλητη ειναι λιγος..
Με την επιστροφή τσιγγαρα, την παραμονή Ντάγκλας, την έλευση ενός χαφ που να μπορεί να κάνει πολλά πέρα της αθλητικοτητσς που πρέπει να τον χαρακτηρίζει, η παραμονή νταντας δεν θα με χάλαγε
Αφού θα αποχωρήσει ο Kurtic τον Τσιγγάρα μην τον δένεις κόμπο γιατί μπορεί να έχει 2 συμμετοχές αλλά είναι ως αλλαγή 3/4 απο τα ματς Πρωταθλήματος+Κύπελλου που το πήραν προχθες.Maxpaok έγραψε:Με την επιστροφή τσιγγαρα, την παραμονή Ντάγκλας, την έλευση ενός χαφ που να μπορεί να κάνει πολλά πέρα της αθλητικοτητσς που πρέπει να τον χαρακτηρίζει, η παραμονή νταντας δεν θα με χάλαγε
*Οι οπαδοί τους αν το είχες διαβάσει το έγραψαν και στο sdna+στον μουστάκια οι Γαλλοι οπαδοι εισηγήθηκαν να ενεργοποιήσουν την ρήτρα + λήγουν από τα 6αρο8αρια αρκετά συμβόλαια τους που δεν ανανεώνουν.
Η παραμονή Dantas δεν με χαλάει καθόλου αλλά το θέμα είναι πως η Benfica τι ζητάει άρα όπως είπε και ο ίδιος μετά το ματς με τον Ρούλη πως δεν εξαρτάται από αυτόν αυτος ξερει και η διοικηση ειναι χαρουμενος στον ΠΑΟΚ και το απολαμβανει αρα ίδωμεν τι πως θα γινει και αν μείνει ή δε τα βρει ο Ζαφειρης(Boto) με την Benfica

-
Θεωρω οτι χθες εκανε το καλυτερο του
παιχνιδι φορωντας τα ριγε ασπρομαυρα.-
ειναι αλλα αν ρωτησεις τουλαχιστον 2-3 μελη
του ΔΣ της ΠΑΕ μας θεωρω οτι θα διαφωνησουν
οπως και για το οτι "η χρονια ειναι αποτυχημενη"!
Ειναι πασιφανες οτι ορισμενοι τους αντι να μετρανε
τη διαφορα απ την κορυφη μετρανε απο το ερπετο
κι αυτο δεν γινεται να μην "περναει" στους παιχτες!
παιχνιδι φορωντας τα ριγε ασπρομαυρα.-
Δικος σου και δικος μου σκοπος σιγουρα δενnavigator11 έγραψε:Δηλώσεις, όπως αυτές που διαβάζω στην κεντρική, περί ασπρόμαυρης πόλης δεν ταιριάζουν με τη νοοτροπία του ΠΑΟΚ, που τουλάχιστον θέλω και οραματίζομαι εγώ, αλλά σε άλλες εποχές. Η χρονιά είναι αποτυχημένη, δυστυχώς, ακόμα και αν στο τέλος κατακτηθεί τίτλος. Σκοπός μας πλέον δε νομίζω πως είναι να κυριαρχούμε στην πόλη.
κι αυτο δεν γινεται να μην "περναει" στους παιχτες!
Μην παιρνεις ορκο οτι ειναι ΑΡΔ ο "δασκαλος"!Amsterdamer_87 έγραψε:Ηθελα να ξερα ποιος αρδ σε δασκαλευει..
Τώρα που το λες αυτός δεν θα με χαλούσε καθόλουDarkm4n έγραψε:Αφού θα αποχωρήσει ο Kurtic τον Τσιγγάρα μην τον δένεις κόμπο γιατί μπορεί να έχει 2 συμμετοχές αλλά είναι ως αλλαγή 3/4 απο τα ματς Πρωταθλήματος+Κύπελλου που το πήραν προχθες.Maxpaok έγραψε:Με την επιστροφή τσιγγαρα, την παραμονή Ντάγκλας, την έλευση ενός χαφ που να μπορεί να κάνει πολλά πέρα της αθλητικοτητσς που πρέπει να τον χαρακτηρίζει, η παραμονή νταντας δεν θα με χάλαγε
*Οι οπαδοί τους αν το είχες διαβάσει το έγραψαν και στο sdna+στον μουστάκια οι Γαλλοι οπαδοι εισηγήθηκαν να ενεργοποιήσουν την ρήτρα + λήγουν από τα 6αρο8αρια αρκετά συμβόλαια τους που δεν ανανεώνουν.
https://www.transfermarkt.com/stijn-spi ... ler/241501
Κάποια μέλη του ΔΣ ίσως αρκούνται στο να είναι πρώτοι στη πόλη και να θεωρούν τη κατάκτηση του κυπέλλου επιτυχία αλλά να μη ξεχνούν ότι ο ΠΑΟΚτσης πριν από τον Αύγουστο του 2012 δεν είναι ίδιος με τον ΠΑΟΚτσή μετά τον Αύγουστο του 2012. Έχει αποκτήσει πλέον απαιτήσεις.montekristo έγραψε:Θεωρω οτι χθες εκανε το καλυτερο του
παιχνιδι φορωντας τα ριγε ασπρομαυρα.-Δικος σου και δικος μου σκοπος σιγουρα δενnavigator11 έγραψε:Δηλώσεις, όπως αυτές που διαβάζω στην κεντρική, περί ασπρόμαυρης πόλης δεν ταιριάζουν με τη νοοτροπία του ΠΑΟΚ, που τουλάχιστον θέλω και οραματίζομαι εγώ, αλλά σε άλλες εποχές. Η χρονιά είναι αποτυχημένη, δυστυχώς, ακόμα και αν στο τέλος κατακτηθεί τίτλος. Σκοπός μας πλέον δε νομίζω πως είναι να κυριαρχούμε στην πόλη.
κι αυτο δεν γινεται να μην "περναει" στους παιχτες!Μην παιρνεις ορκο οτι ειναι ΑΡΔ ο "δασκαλος"!Amsterdamer_87 έγραψε:Ηθελα να ξερα ποιος αρδ σε δασκαλευει..
Αν δεν διορθώσει τις αμυντικές του τοποθετήσεις και την εν γένει αμυντική του συμπεριφορά δυστυχώς θα χαραμιστεί. Χθες στο 20λπετο που ο γείτονας πήρε το γήπεδο, η τριάδα Σβαμπ, Ντάντας και Ντέλιας λειτουργούσαν σαν κάτι πιτσιρικάδες που παίζουν στις αλάνες.
Για επιθετικο χαφ ή ίσως μπορει να δωσει πολλα, αλλα με 6αρι απο πισω του που δεν αφηνει τιποτα και εμπειροτατα στοπερ.
Με 2 οκταρια θα ειμαστε για αγγλικα σκορ.
Το θετικο χθες ηταν οτι στο 2ο ημιχρονο εβγαλε λιγο παθος και τσαμπουκα.
Με 2 οκταρια θα ειμαστε για αγγλικα σκορ.
Το θετικο χθες ηταν οτι στο 2ο ημιχρονο εβγαλε λιγο παθος και τσαμπουκα.
Προφανως του λειπουν δυναμη και τελειωματα. Ειναι ομως 21 μην το ξεχναμε, και εχει περιθωριο να βελτιωσει κομματια του παιχνιδιου του ειδικα το σουτ απο μεση και μακρινη αποσταση.
Για να φανει σαν παικτης χρειαζεται διπλα του παικτη με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα. Αν ειναι ο τριτος μας μεσος στην ιεραρχια με τεταρτο τον Τσιγγαρα θα ημουν πολυ ικανοποιημενος με μια αγορα στα 2 μυρια. Η καλη του εκδοχη μπορει να παει ψηλα πιστευω, ως ενα playmaker στην πισω ζωνη τυπου μοντριτς, που σε ομαδες που παιζουν κυριαρχικο ποδοσφαιρο θα ηταν υπερπολυτιμος.
Θεωρω πως γενικα τον υποτιμαμε γιατι σωματικα δεν εχει τα χαρακτηριστικα που εχουμε στο μυαλο μας για τη θεση, δεν ειναι ομως τυχαιο ουτε πως πηγε στη μπαγερν στα 19 ουτε που ειναι αρχηγος στην εθνικη πορτογαλιας.
Στάλθηκε από το SM-G398FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για να φανει σαν παικτης χρειαζεται διπλα του παικτη με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα. Αν ειναι ο τριτος μας μεσος στην ιεραρχια με τεταρτο τον Τσιγγαρα θα ημουν πολυ ικανοποιημενος με μια αγορα στα 2 μυρια. Η καλη του εκδοχη μπορει να παει ψηλα πιστευω, ως ενα playmaker στην πισω ζωνη τυπου μοντριτς, που σε ομαδες που παιζουν κυριαρχικο ποδοσφαιρο θα ηταν υπερπολυτιμος.
Θεωρω πως γενικα τον υποτιμαμε γιατι σωματικα δεν εχει τα χαρακτηριστικα που εχουμε στο μυαλο μας για τη θεση, δεν ειναι ομως τυχαιο ουτε πως πηγε στη μπαγερν στα 19 ουτε που ειναι αρχηγος στην εθνικη πορτογαλιας.
Στάλθηκε από το SM-G398FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Amsterdamer_87
Αν τον αγορασουμε τελικα,καλα ειναι να μην γκρινιαζουμε μετα για χρυσοπληρωμενες μετριοτητες..
Οσο καλος και να φαινεται για τον ΠΑΟΚ ειναι σιγουρα λιγος..
Οσο καλος και να φαινεται για τον ΠΑΟΚ ειναι σιγουρα λιγος..
Με ένα κλασικό εξάρι δίπλα του, όπως ο Τσιγγάρας ή ο Σιώπης πχ, θα δείξει πολύ καλύτερος απ' ότι έδειξε μέχρι τώρα. Αλλά το θέμα είναι αξίζει να δώσεις τα χρήματα που ζητάει η Μπενφίκα και να θυσιάσεις ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του μπάτζετ σου για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή?
Μιλάμε για σβαμπ και νταντας όταν οι περισσότερες τοποθετήσεις συμφωνούν ότι χρειάζονται δίπλα τους παίκτες αθλητικούς έτσι ώστε να μετριασουν τις εντάσεις τους ανά παιχνίδι.
Η ομάδα παίζει με δύο στα χαφ. Ο ένας είναι ο Ντάγκλας. Τοποθετώντας δίπλα του Έναν από τους δύο βλέπουμε την ομάδα να χωλαίνει, να καθυστερεί στις επιστροφές, να σουλατσαρουν οι αντίπαλοι εκτός περιοχής και το βάρος να πέφτει στην πίσω τετράδα.
Η άποψη μου είναι ότι η ομάδα θα ανέβει επίπεδο όταν θα γεμίσει το κέντρο της έστω και με έναν δεύτερο χαφ ευκινητο με προωθήσεις του ίδιου και της μπάλας.
Η ομάδα παίζει με δύο στα χαφ. Ο ένας είναι ο Ντάγκλας. Τοποθετώντας δίπλα του Έναν από τους δύο βλέπουμε την ομάδα να χωλαίνει, να καθυστερεί στις επιστροφές, να σουλατσαρουν οι αντίπαλοι εκτός περιοχής και το βάρος να πέφτει στην πίσω τετράδα.
Η άποψη μου είναι ότι η ομάδα θα ανέβει επίπεδο όταν θα γεμίσει το κέντρο της έστω και με έναν δεύτερο χαφ ευκινητο με προωθήσεις του ίδιου και της μπάλας.