26. Tiago Filipe Oliveira Dantas

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: 26. Tiago Filipe Oliveira Dantas

Δημοσίευση από navigator11 »

Δηλώσεις, όπως αυτές που διαβάζω στην κεντρική, περί ασπρόμαυρης πόλης δεν ταιριάζουν με τη νοοτροπία του ΠΑΟΚ, που τουλάχιστον θέλω και οραματίζομαι εγώ, αλλά σε άλλες εποχές. Η χρονιά είναι αποτυχημένη, δυστυχώς, ακόμα και αν στο τέλος κατακτηθεί τίτλος. Σκοπός μας πλέον δε νομίζω πως είναι να κυριαρχούμε στην πόλη.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η ευκαιρία που χάνει στην αρχή του αγώνα δείχνει ότι δεν το έχει με το γκολ. Ανασταλτικά επίσης δεν είναι καλός. Δυστυχώς δεν βρίσκω πώς μπορεί να βοηθήσει την ομάδα στα λεφτά που ζητάνε οι Πορτογάλοι.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Νταντας (αν μείνει) και κωσταντελιας πρέπει να ξοδέψουν το μισό καλοκαίρι να μάθουν να σουτάρουν

Δε γίνεται να πετάμε στα σκουπίδια καθαρές ευκαιρίες συνέχεια
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Ηθελα να ξερα ποιος αρδ σε δασκαλευει..
Καλο παιδι αλλα μεχρι εκει,να του κερασουμε μια παστα και μετα να παει σπιτι του..
Για ΠΑΟΚ πρωταθλητη ειναι λιγος..
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Με την επιστροφή τσιγγαρα, την παραμονή Ντάγκλας, την έλευση ενός χαφ που να μπορεί να κάνει πολλά πέρα της αθλητικοτητσς που πρέπει να τον χαρακτηρίζει, η παραμονή νταντας δεν θα με χάλαγε
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Maxpaok έγραψε:Με την επιστροφή τσιγγαρα, την παραμονή Ντάγκλας, την έλευση ενός χαφ που να μπορεί να κάνει πολλά πέρα της αθλητικοτητσς που πρέπει να τον χαρακτηρίζει, η παραμονή νταντας δεν θα με χάλαγε
Αφού θα αποχωρήσει ο Kurtic τον Τσιγγάρα μην τον δένεις κόμπο γιατί μπορεί να έχει 2 συμμετοχές αλλά είναι ως αλλαγή 3/4 απο τα ματς Πρωταθλήματος+Κύπελλου που το πήραν προχθες.

*Οι οπαδοί τους αν το είχες διαβάσει το έγραψαν και στο sdna+στον μουστάκια οι Γαλλοι οπαδοι εισηγήθηκαν να ενεργοποιήσουν την ρήτρα + λήγουν από τα 6αρο8αρια αρκετά συμβόλαια τους που δεν ανανεώνουν.

Η παραμονή Dantas δεν με χαλάει καθόλου αλλά το θέμα είναι πως η Benfica τι ζητάει άρα όπως είπε και ο ίδιος μετά το ματς με τον Ρούλη πως δεν εξαρτάται από αυτόν αυτος ξερει και η διοικηση ειναι χαρουμενος στον ΠΑΟΚ και το απολαμβανει αρα ίδωμεν τι πως θα γινει και αν μείνει ή δε τα βρει ο Ζαφειρης(Boto) με την Benfica :?:
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Θεωρω οτι χθες εκανε το καλυτερο του
παιχνιδι φορωντας τα ριγε ασπρομαυρα.-
navigator11 έγραψε:Δηλώσεις, όπως αυτές που διαβάζω στην κεντρική, περί ασπρόμαυρης πόλης δεν ταιριάζουν με τη νοοτροπία του ΠΑΟΚ, που τουλάχιστον θέλω και οραματίζομαι εγώ, αλλά σε άλλες εποχές. Η χρονιά είναι αποτυχημένη, δυστυχώς, ακόμα και αν στο τέλος κατακτηθεί τίτλος. Σκοπός μας πλέον δε νομίζω πως είναι να κυριαρχούμε στην πόλη.
Δικος σου και δικος μου σκοπος σιγουρα δεν
ειναι αλλα αν ρωτησεις τουλαχιστον 2-3 μελη
του ΔΣ της ΠΑΕ μας θεωρω οτι θα διαφωνησουν
οπως και για το οτι "η χρονια ειναι αποτυχημενη"!
Ειναι πασιφανες οτι ορισμενοι τους αντι να μετρανε
τη διαφορα απ την κορυφη μετρανε απο το ερπετο
κι αυτο δεν γινεται να μην "περναει" στους παιχτες!
Amsterdamer_87 έγραψε:Ηθελα να ξερα ποιος αρδ σε δασκαλευει..
Μην παιρνεις ορκο οτι ειναι ΑΡΔ ο "δασκαλος"!
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Darkm4n έγραψε:
Maxpaok έγραψε:Με την επιστροφή τσιγγαρα, την παραμονή Ντάγκλας, την έλευση ενός χαφ που να μπορεί να κάνει πολλά πέρα της αθλητικοτητσς που πρέπει να τον χαρακτηρίζει, η παραμονή νταντας δεν θα με χάλαγε
Αφού θα αποχωρήσει ο Kurtic τον Τσιγγάρα μην τον δένεις κόμπο γιατί μπορεί να έχει 2 συμμετοχές αλλά είναι ως αλλαγή 3/4 απο τα ματς Πρωταθλήματος+Κύπελλου που το πήραν προχθες.

*Οι οπαδοί τους αν το είχες διαβάσει το έγραψαν και στο sdna+στον μουστάκια οι Γαλλοι οπαδοι εισηγήθηκαν να ενεργοποιήσουν την ρήτρα + λήγουν από τα 6αρο8αρια αρκετά συμβόλαια τους που δεν ανανεώνουν.
Τώρα που το λες αυτός δεν θα με χαλούσε καθόλου

https://www.transfermarkt.com/stijn-spi ... ler/241501
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

montekristo έγραψε:Θεωρω οτι χθες εκανε το καλυτερο του
παιχνιδι φορωντας τα ριγε ασπρομαυρα.-
navigator11 έγραψε:Δηλώσεις, όπως αυτές που διαβάζω στην κεντρική, περί ασπρόμαυρης πόλης δεν ταιριάζουν με τη νοοτροπία του ΠΑΟΚ, που τουλάχιστον θέλω και οραματίζομαι εγώ, αλλά σε άλλες εποχές. Η χρονιά είναι αποτυχημένη, δυστυχώς, ακόμα και αν στο τέλος κατακτηθεί τίτλος. Σκοπός μας πλέον δε νομίζω πως είναι να κυριαρχούμε στην πόλη.
Δικος σου και δικος μου σκοπος σιγουρα δεν
ειναι αλλα αν ρωτησεις τουλαχιστον 2-3 μελη
του ΔΣ της ΠΑΕ μας θεωρω οτι θα διαφωνησουν
οπως και για το οτι "η χρονια ειναι αποτυχημενη"!
Ειναι πασιφανες οτι ορισμενοι τους αντι να μετρανε
τη διαφορα απ την κορυφη μετρανε απο το ερπετο
κι αυτο δεν γινεται να μην "περναει" στους παιχτες!
Amsterdamer_87 έγραψε:Ηθελα να ξερα ποιος αρδ σε δασκαλευει..
Μην παιρνεις ορκο οτι ειναι ΑΡΔ ο "δασκαλος"!
Κάποια μέλη του ΔΣ ίσως αρκούνται στο να είναι πρώτοι στη πόλη και να θεωρούν τη κατάκτηση του κυπέλλου επιτυχία αλλά να μη ξεχνούν ότι ο ΠΑΟΚτσης πριν από τον Αύγουστο του 2012 δεν είναι ίδιος με τον ΠΑΟΚτσή μετά τον Αύγουστο του 2012. Έχει αποκτήσει πλέον απαιτήσεις.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Αν δεν διορθώσει τις αμυντικές του τοποθετήσεις και την εν γένει αμυντική του συμπεριφορά δυστυχώς θα χαραμιστεί. Χθες στο 20λπετο που ο γείτονας πήρε το γήπεδο, η τριάδα Σβαμπ, Ντάντας και Ντέλιας λειτουργούσαν σαν κάτι πιτσιρικάδες που παίζουν στις αλάνες.
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Για επιθετικο χαφ ή ίσως μπορει να δωσει πολλα, αλλα με 6αρι απο πισω του που δεν αφηνει τιποτα και εμπειροτατα στοπερ.

Με 2 οκταρια θα ειμαστε για αγγλικα σκορ.

Το θετικο χθες ηταν οτι στο 2ο ημιχρονο εβγαλε λιγο παθος και τσαμπουκα.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Προφανως του λειπουν δυναμη και τελειωματα. Ειναι ομως 21 μην το ξεχναμε, και εχει περιθωριο να βελτιωσει κομματια του παιχνιδιου του ειδικα το σουτ απο μεση και μακρινη αποσταση.
Για να φανει σαν παικτης χρειαζεται διπλα του παικτη με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα. Αν ειναι ο τριτος μας μεσος στην ιεραρχια με τεταρτο τον Τσιγγαρα θα ημουν πολυ ικανοποιημενος με μια αγορα στα 2 μυρια. Η καλη του εκδοχη μπορει να παει ψηλα πιστευω, ως ενα playmaker στην πισω ζωνη τυπου μοντριτς, που σε ομαδες που παιζουν κυριαρχικο ποδοσφαιρο θα ηταν υπερπολυτιμος.
Θεωρω πως γενικα τον υποτιμαμε γιατι σωματικα δεν εχει τα χαρακτηριστικα που εχουμε στο μυαλο μας για τη θεση, δεν ειναι ομως τυχαιο ουτε πως πηγε στη μπαγερν στα 19 ουτε που ειναι αρχηγος στην εθνικη πορτογαλιας.

Στάλθηκε από το SM-G398FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Αν τον αγορασουμε τελικα,καλα ειναι να μην γκρινιαζουμε μετα για χρυσοπληρωμενες μετριοτητες..
Οσο καλος και να φαινεται για τον ΠΑΟΚ ειναι σιγουρα λιγος..
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Με ένα κλασικό εξάρι δίπλα του, όπως ο Τσιγγάρας ή ο Σιώπης πχ, θα δείξει πολύ καλύτερος απ' ότι έδειξε μέχρι τώρα. Αλλά το θέμα είναι αξίζει να δώσεις τα χρήματα που ζητάει η Μπενφίκα και να θυσιάσεις ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του μπάτζετ σου για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή?
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Μιλάμε για σβαμπ και νταντας όταν οι περισσότερες τοποθετήσεις συμφωνούν ότι χρειάζονται δίπλα τους παίκτες αθλητικούς έτσι ώστε να μετριασουν τις εντάσεις τους ανά παιχνίδι.
Η ομάδα παίζει με δύο στα χαφ. Ο ένας είναι ο Ντάγκλας. Τοποθετώντας δίπλα του Έναν από τους δύο βλέπουμε την ομάδα να χωλαίνει, να καθυστερεί στις επιστροφές, να σουλατσαρουν οι αντίπαλοι εκτός περιοχής και το βάρος να πέφτει στην πίσω τετράδα.
Η άποψη μου είναι ότι η ομάδα θα ανέβει επίπεδο όταν θα γεμίσει το κέντρο της έστω και με έναν δεύτερο χαφ ευκινητο με προωθήσεις του ίδιου και της μπάλας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”