Herenveen - Π.Α.Ο.Κ. 27.8.2009

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της Ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ στο παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Herenveen- P.A.O.K. 27.8.2009

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

comealot έγραψε:Μετά την πρώτη του ΠΑΟΚ,2ο Γυμνάσιο Τούμπας.Ένα παιδάκι παίζει μπάσκετ με τους φίλους του φορώντας μπλούζα του Άρη.
Καμιά 20αριά ΠΑΟΚτσήδες περνάνε,εντοπίζουνε,οι μισοί πηδάνε μέσα,το παιδί προφανώς δεν αντιστέκεται (με 10 μεγαλύτερούς του),και οι ήρωες γυρνάνε πίσω με τα λάφυρα.
End of story
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!
Η βία σκοτώνει τη δημοκρατία άρα και την - όποια - ποιότητα ζωής.
Το μίσος είναι ο χειρότερος σύμβουλος. Δείχνει κτηνώδη απανθρωπιά (αν και δεν μου φταίνε τα ζώα) και πληθώρα απωθημένων, λες και για ό,τι μας πάει χάλια ευθύνεται το συγκεκριμένο άτομο!
Και είναι και πολλαπλά άνανδρο (και ποσοτικά και ποιοτικά)!
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Φίλε comealot,
ειλικρινά δεν έχω τίποτα μαζί σου, κάθε άλλο, μου είσαι συμπαθής... Όμως απο χθές ήθελα να σε ρωτήσω πόσο χρονών είσαι αλλά δεν το έκανα απο ευγένεια γιατί δεν ήθελα να θεωρήσεις ότι σε ειρωνεύομαι και να στην σπάσω, ειδικά μια τέτοια κακή μέρα... Απλά ήμουν σίγουρος ότι είσαι νεαρός και το συμπέρανα αυτό απο το γεγονός ότι απο την χθεσινή (κατ'εμέ) τραγωδία (αφου είχες την μοναδική ευκαιρία να πηδήξεις και να ανέβεις δύο σκαλοπάτια μαζί προς τα πάνω και τελικά έμεινες εκεί που ήσουν, αν δεν έπεσες και κανα σκαλοπάτι προς τα κάτω), αυτό που κράτησες εσύ ώς το σημαντικότερο και ουσιαστικότερο ήταν το πόσο δυνατά φώναζαν κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι είχαν ταξιδέψει για ώρες αν όχι μέρες, είχαν πληρώσει τουλάχιστον 500 ευρώ έκαστος και έβλεπαν την ομάδα τους να διασύρεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο και τα όνειρά τους για πρόοδο (οικονομική και αγωνιστική) να γκρεμίζονται μέσα σε 90 λεπτά...

Φιλικά,
Άρης
comealot

Δημοσίευση από comealot »

Ήταν περίεργη η ώρα που το διάλεξα,σίγουρα...αλλά πίστεψέ με,ήταν ξέσπασμα λίγων δευτέρων.Θα πηγαίναμε με έναν φίλο μου Ολλανδία και μετά το ακύρωσε...σκέφτηκα τον εαυτό μου εκεί,και είπα 'Θα ξόδευα τόσα λεφτά για να κάθομαι σαν χάνος να κοιτάω και να μουρμουρίζω ΠΑΟΚ ολέ??????'
Και μόνο στην σκέψη έσπασα και άρχισα να το βγάζω στο chat...Δεν γίνεται ΚΑΙ στην Τούμπα,ΚΑΙ στο τελευταίο Ευρωπαϊκό της χρονιάς να κάθεσαι χαρμανιασμένος στις κερκίδες και να μουρμουράς ένα σύνθημα για λίγα λεπτά...

ΥΓ:Είναι το μόνο που μπορώ να κρατήσω γιατί επιμένω πως η ομάδα είναι περίπου ίδια από πέρσι,και ότι είναι αρχή ακόμα.Ούτε θα πέσω στο τραγικό λάθος να ρωτήσω στον Ζαγοράκη που είναι τα λεφτά των διαρκείας
Άβαταρ μέλους
Pepermint

Δημοσίευση από Pepermint »

Αδελφέ htg

χεχεχε...σε καταλαβαίνω

Θα πάψουμε όμως ποτέ να είμαστε ΠΑΟΚ ? Τσού

Δεδομένο....δεν ξέρω όμως αν θα τα καταφέρουμε με τα παιδιά μας και αυτό είναι το οδυνηρό. Να μην έχουμε μετά από 2-3 γενιές οπαδούς...

Με ένα και μόνο τρόπο μπορούμε να το αποτρέψουμε.
Γινόμενοι ξανά ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ και ξεφεύγοντας από τον ''σαλονικιωτισμό'' άντε ''μακεδονισμό'' (μιάς και στη Μακεδονία...πλέον...οι αλλόθρησκοι έχουν πολλαπλασιαστεί απίστευτα, από εκεί που απλά δεν υπήρχαν).

Θα πάψουμε ποτέ να είμαστε "μακεδονομάχοι" ? Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο...και αυτό γίνεται μόνο με φοβερή εσωτερική σύγκρουση.

Ο ρόλος όσων καταλαβαίνουν το θεμελιώδες πρόβλημα της νοοτροπίας είναι να συγκρουστούν με όποιον τρόπο κρίνουν αυτοί σωστό....με εκείνους τους αδελφούς που δεν εννοούν να το καταλάβουν και δεν θέλουν να το καταλάβουν, ώστε να μεταλαμπαδευτεί το όλον στόριον στο σύνολο του κόσμου.

Ο ρόλος όλων ανεξαιρέτως των παοκτζήδων είναι εμπράκτως να φωνάξουν στην Διοίκηση ότι πρέπει να πάει έστω και τσάτρα πάτρα στην λογική της εταιρείας λαϊκής βάσης....που θα ξεσηκώσει τον απανταχού στον πλανήτη παοκτζήδικο κόσμο.

Ο ρόλος αυτή την στιγμή είναι διαλεκτικός....και οικονομικός. Τελειώσαμε και χέστηκα για την κερκίδα, τα πανώ, τον νόμο περί οπαδών και τους πυρσούς...και το πόσο κόσμο θα έχουμε στο πέταλο της Λειβαδιάς ή της Τρίπολης....ω τι κόσμος μπαμπά.

Αδιάφορο.

Η κερκίδα...θα πάρει τον δρόμο της...αν η ομάδα της το επιτρέψει. Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ και ουχί το αντίθετο. Η ομάδα έκανε τον κόσμο στα 70ties και στα 80ties. ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΑ.

στα 90ties και στα 00ties....ο κόσμος κάνει μιά τρύπα στο νερό και η ομάδα επίσης

Αν ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΌ, τότε θα υπάρχει γκρίνια που υπάρχει, μιζέρια που υπάρχει και λάθος ατροπός, εύκολα πέφτουμε στον λάκο λέμε. Τελειωμένο και νομοτελειακό αυτό...το βλέπουμε χρόνια το έργο.

Ο ρόλος μας ως άτομα και προσωπικότητες είναι να ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ κακώς νοούμενο τοπικιστή ''μακεδονομάχο'' που έχουμε μέσα μας...και να πάψουμε να είμαστε a priori πανηγυρτζίδες.

Πόσοι βλαμμένοι αδελφοί μας...ξέρουν ότι ο Παύλος Μελάς ήταν από την Κηφισιά. Πόσοι ???

παράδειγμα ?

Ο ρόλος μας είναι να σεβόμαστε εαυτούς και να μην τρέχουμε στα αεροδρόμια μετά από διπλό στην Αθήνα.

πανηγυρισμός...προβλέπεται μόνο σε κατάκτηση τίτλου, άσε που και αυτός μου βγάζει καφρίλα, αλλά τέσπα έχεις να γαμήσεις καιρό (π.χ. οι γάβροι που πανηγυρίζουν πλέον πρωτάθλημα είναι 100 άτομα στο κέντρο του Πειραιά...τώρα θέλουν ευρωπαϊκή πορεία τρομάρα τους και έχουν απαιτήσεις).

Διαφωνεί κανείς...ότι σε όλες τις περιπτώσεις είσαι λεβεντομαλάκας και πολύ πολύ μικρός....όταν πέφτεις σε τέτοια ολισθήματα

είδες ποτέ κανένα γάβρο ή βάζελο ή αεκτζή...να πάει αεροδρόμια σε διπλό στην Τούμπα...τα λαστ years ? Δεδομένο το θεωρούν...άσχετα αν πουλάνε φούμαρα οι φυλλάδες τους...

''Πέρασε από την κόλαση της Τούμπας'' και τα ρέστα

Ποιός...δίδει δικαίωμα να επαίρονται αυτοί ? Προφανώς αυτοί που δημιουργούν την ''κόλαση'' και καλά της Τούμπας.

Οι μακεδονομάχοι....οι τοπικοί δηλαδίς...μμε...οπαδοί και τα λοιπά

Ο Ρόλος μας είναι να σταματήσουμε...τα άιντε παοκάρα...πριν από κάθε ματσάκι...και τα θα σας ξεσκίσουμε, γιατί η απογοήτευση που ακολουθεί....συνεπικουρεί στο Φαινόμενο UP-DOWN που περιέγραψα

το ίδιο και οι πανηγυρισμοί σε περίπτωση νίκης....Οσες φορές κερδίσαμε τον γάβρο τα last years...ήταν σχεδόν καταστροφικές αν θυμάστε...γιατί ως κομπεξικοί αφού νικήσαμε τον γαύρο τελείωσε στο φαντασιακό μας και το πρωτάθλημα (εκσπερματίσαμε στα βάρδουλα της γκόμενας)

ακυρώσανε τις όποιες πορείες μεγάλες νίκες επί του ποκ...τα αεροδρόμια και τα οεο

τι να το κάνω αν νικήσω γάβρο και χάσω στο καπάκι από την κάτω μαγούλα ή δεν μπορώ να νικήσω το Αιγάλεω ?

πρέπει λέμε να είσαι και πολύ μικρός ως άνθρωπος για να είσαι για τα πανηγύρια μονίμως

ή να κλαψομουνιάζεις σε περίπτωση ήττας...μέχρι το επόμενο φραπέ και την επόμενη μαλαματίνα

Ο Ρόλος μας είναι να είμαστε, ισσοροπημένοι και ουχί του ΥΨΟΥΣ ή του ΒΑΘΟΥΣ....πράγμα που περνάμε και στην ομάδα με τα γνωστά αποτελέσματα

Κομμένα τα άιντε παοκάρα...πριν και μετά, ασχέτως του αν θα ακολουθήσει ήττα ή νίκη, όπως και οι τάσεις αυτοκτονίας ή τα σύνδρομα μανικαταδίωξης από τα φαντάσματα του αθηνοκεντρικού κατεστημένου (sic)

χρειάζεται κρύο αίμα και απάθεια...θεωρώ απαράδεκτο ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΤΡΖΙΔΙΚΟ ΚΛΙΜΑ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΛΙΨΗ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΗΤΤΑ. Πρέπει να θεωρείς εαυτόν ασήμαντο για να κάνεις είδωλο τον κανένα, να πανηγυρίζεις χωρίς λόγο...και να μη πηγαίνεις στην δουλειά την Δευτέρα ύστερα από ήττα.

Κομμένα τα νογκαρσία νο παρτυ και λοιπές αηδιούλες άνευ χιούμορ και ουσίας.
Κομμένες οι φωτό, τα αυτόγραφα, τα φρού φρού και τα αρώματα.

Θες χειροκρότημα κυρ μισθοφόρε....απόδειξέ το

...και όχι νοοτροπία ''θα τον χειροκροτήσουμε και ας ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ''

ο χτεσινός ΠΑΟΚ...ήταν όχι απλά κακός...ήταν ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ

ακριβώς επειδή τα λαμόγια ξέρουν ότι έχουν ασυλία
ξέρουν ότι την Κυριακή το γήπεδο θα τους χειροκροτήσει πριν το ματς
και θα τους αποθεώσει...αφού κατατροπώσουν τον Λεβαδειακό

Το ξέρουν...και επαναπαύονται

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΕΙΔΩΛΑ
...πέρα και από ειδωλολάτρης...είσαι κάτι σαν φαν του Saki πριν και μετά την ήττα στην γιουροβίζιον και της Βανδή...σε αυτό το επίπεδο κινείσαι

ΠΟΣΟ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ ???

Ούτε χρειάζεται αισιοδοξία ή απαισιοδοξία. Η ισσοροπία είναι ισσοροπία και το ένα δεν κατατρώγει το άλλο αλλά κρατιούνται σε balance.

Να έχουμε δημιουργική φαντασία...αλλά να μην γίνεται ψεύτικη φαντασίωση.

Και να μην ξεχνάμε να έχουμε και έλλογη χρήση του νου μας.

Ούτε συνθήκες κόλασης χρειάζονται στην έδρα σου. ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ....ποιός άλλος να μας πηδήσει δηλαδή εντός για να το καταλάβουμε ???

ξελαρυγγιάζονται όλοι πριν το ματς....ως αυθεντικοί πανηγυρτζίδες στις ταβέρνες, τους δρόμους και το πέταλο

και μετά μώκο

Στο γήπεδο χρειάζονται συνθήκες κατηφόρας, και αυτές δημιουργούνται όταν οι παίκτες τα δίδουν με κρύο αίμα όλα, ώστε να καταλαβαίνουν οι αντίπαλοι ότι δεν υπάρχει περίπτωση μη ήττας

...και ακολουθεί και ο κόσμος...πραγματικά ενθουσιασμένος
και ουχί μουρμουρώντας

ή τρώγοντας τα νύχια του όπως χτες.

και άλλλλλλα πολλά bro...να 'χουμε να λέμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pepermint την Παρ 28 Αύγ 2009, 10:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
comealot

Συμφωνώ απόλυτα!!!Ή θα μασάς σίδερα για την πάρτη σου και για να λες ότι έχεις μαμώ τον λαό,ή θα παραδεχτείς ότι η Τούμπα δεν είναι καζάνι!!!Ότι τέρμα η προσωπολατρεία,τέρμα η μουρμούρα στο γήπεδο...Σοβαρή κριτική εκεί που χρειάζεται...τέρμα τα όλε σε παίκτες που δεν παίζουν...
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Καλημέρα αδέρφια !!!

Μεγάλη η πίκρα και μεγάλη η στεναχώρια. Περισσότερο από όλα στεναχωριέμαι γιατί δώσαμε με την μεγάλη αποτυχία δικαιώματα και επίσης στεναχωριέμαι για τα μικρά παοκτσάκια που πως και πως περίμεναν τα 5-6 παιχνίδια με καλές ευρωπαικές ομάδες.

Τα μισά λόγια στον δρόμο που έχει χαράξει ο νέος ΠΑΟΚ δεν χωράνε. Μόνο η αλήθεια είναι ο δρόμος μας.

Και την αλήθεια περιέγραψε γλαφυρότατα ο αδερφός OLIVARES. Η ομάδα είναι ακόμα ανεκπέδευτη εντελώς επιθετικά. Δεν τα επαναλβάνω γιατί τα είπε όλα ...

Από την άλλη είναι επίσης αλήθεια ότι μία πολύ καλή επιθετικά ομάδα δεν μας έκανε σε 180 λεπτά παρά 1,5 φάση. Δυστηχώς έβαλε και ένα γκολ με το οποίο μας απέκλεισε. Από την άλλη στα 180 λεπτά εμείς κάναμε 4 καθαρές φάσεις και 4-5 ακόμα τελικές από τις οποίες ο απολογισμός ήταν ΜΗΔΕΝ γκολ.

Η ομάδα έχει παίχτες αλλά ο Σάντος (τον οποίο έχω στηρίξει και τον στηρίζω ακόμα) δεν έχει καταφέρει καθόλου να βγάλει ανάλογα επιθετικά αποτελέσματα.

Αυτή είναι η αλήθεια προσωπικά για εμένα.

Από την άλλη και ένα παράπανο που μου ανέφερα ένας κολλητός μου εχθές. Από το σέντερ φορ δεν θέλω να μαρκάρει, δεν θέλω να δίνει μάχες παρά θέλω όταν έχει την μπάλα να καταφέρνει να σουτάρει στο τέρμα. Αυτή είναι η δουλειά του. Όλα τα άλλα είναι ιστορίες .... 600 χιλιάρικα πέρνει. Από το υστέρημά μας.

Δυστηχώς αποτύχαμε.
Και τώρα χρειάζεται μεγάλη αντοχή για να σηκωθούμαι και να συνεχίσουμε με επιτυχία. Κάναμε τα εύκολα δύσκολα στον τομέα της ψυχολογίας. Ελπίζω να έχουν όλοι τις αντοχές και εύχομαι οι ανθρώποι που εμπιστευόμαστε για τις αποφάσεις να έχουν καθαρό μυαλό και μεγάλη ψυχή για να πάρουν τις σωστές ......
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

comealot έγραψε:
ehemithos 199 έγραψε:ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ...ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΦΕΡΕΙΣ!!
camealot σου στειλα μυν στη κεντρικη σελιδα αλλα εσυ συνεχιζεις να πετας χαρταετο!
αν θες να επιχειρηματολογησω, ελα πριν καποιο ματς στη τουμπα να τα πουμε...αν και δεν εχω ορεξη να μιλαω για παοκ με 18χρονα παιδακια των ιντερνετ καφε...
αν θες να ποσταρεις για τον ποσο φωναζει ο λαος στο γηπεδο, απλα καντο στα αναλογα τοπικ!!
επαναλαμβανω οτι μου τα εχεις κανει καζανια με τις μαλακιες σου μετα απο καθε ηττα!!
τις πικρες που εχουμε φαει εμεις ουτε που μπορεις να τις φανταστεις!
αν δε το αντεχεις να γινεις γαυρος...αν εισαι παοκ...
steeve88 έγραψε:Καλά comealot μήπως είσαι γριά ρε???τι λες ρε συ τώρα??ποιος ηρακλής??τι συγκρίνεις δηλαδή ακριβώς??πότε άκουσες φιλάθλους του ηρακλή να φωνάζουν...κι αν φωνάξουν τι θα πουν??
2 πράγματα παίζουν...ή να μην έχεις πατήσει στην Τούμπα ποτέ ή να είσαι άλλη ομάδα...

Εδώ και τέσσερα παιχνίδια ο Πάοκ δεν παίζει μπάλα...τι μπορεί να κάνει ο λαός παραπάνω??γέμισε το γήπεδο 2 φορές....πήγε έξω στα εκτός...στ'ηριξε όσο δεν πάει την ομάδα και πήρε 21.000 διαρκείας....
Εσύ τώρα συνέχισε να λες για τον ηρακλή..

Λοιπόν,ας ξεκινήσουμε από το ότι δεν είμαι ΠΑΟΚ...δεν ξέρω αν σας κάνει ότι έχω διαρκείας στην 4,ή ότι ο πατέρας μου έφτασε στην Εθνική του Βόλλευ όταν έπαιζε με τον ΠΑΟΚ...
Το ότι είμαι 18 δεν σημαίνει πως είμαι 'παιδάκι',ή ότι είμαι ανώριμος...περίμενα πιο ώριμη αντίδραση απέναντι σε ένα 'παιδάκι',όπως λες,από έναν μεγαλύτερο από μένα.
Ε λοιπόν ναι,έχω πάει σε 3-4 ματς του Ηρακλή,γιατί ο φίλος μου η γριά είναι χουβαρντάς και με κερνάει εισιτήρια...και επειδή δεν εθελοτυφλώ,μπορώ να δω τι κάνουν και άλλοι οπαδοί όταν είναι μέσα στο γήπεδο.Αν στα έχω κάνει καζάνια δεν φταίω...ούτε εγώ ήθελα να με βρίσεις.Επειδή ακριβώς ΔΕΝ θέλω να γίνω γαύρος,ΔΕΝ κάνω κριτική μετά από κάθε ήττα,και απαιτώ κάτι ΚΑΛΥΤΕΡΟ από ένα ΠΑΟΚ πριν το ματς και ένα πανό πριν το ματς...
steeve88,δεν μιλάω για το πλήθος το οποίο είναι δεδομένο,μιλάω για την φωνή που βγάζει ή δεν βγάζει ο καθένας μέσα στην 4...και για το πόσο κρατάει ένα σύνθημα στην 4...και μιλάω για 1μιση χρονιά,δεν μιλάω τώρα!!!Απλά τώρα βρεθήκατε να μου απαντήσετε επειδή σας σπάω τα...παπάρια.Κι εγώ φίλε μου στήριξα την ομάδα,και την στηρίζω.Πήρα διαρκείας (Θύρα 4 Σειρά 5 Θέση 5,Γιαννόπουλος Θεόδωρος) και για τους 2 Ευρωπαϊκούς αγώνες έκανα συνολικά 1200 χιλιόμετρα.(Γαλαξίδι-Θεσσαλονίκη-Γαλαξίδι-Θεσσαλονίκη).Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ.
Αν δεν έχω πάει ποτέ στην Τούμπα εξήγα αυτά που σου είπα...Εκτός κι αν είμαι ΤΟΣΟ ψυχασθενής ώστε να έχω διαρκείας στον ΠΑΟΚ,ο πατέρας μου να είναι ΠΑΟΚ κι εγώ να είμαι Ηρακλής...

ΥΓ: ο αχάριστος στον Ζαγοράκη είναι αυτός κοντά στο σχόλιο 120,που ζητάει οικονομικό απολογισμό...όχι αυτός που λέει ότι πρέπει να κάνουμε υπομονή και πως η κριτική θα γίνει τον Μάιο!!!!!!!!!

ο λαος και τοσο που φωναζει με αυτη την ομαδα που βλεπει πολυ ειναι.
φωναξεις δεν φωναξεις η ομαδα αμυνα θα παιζει.
εγω θυμαμαι με αγγελο και μπαγεβιτς φωναζε ο κοσμος και τρελενοταν η ομαδα εμπαινε να τους φαει.
εμπαινε δυνατα η ομαδα και σφυροκοπουσε για να βαλει γκολ τρελενοταν η κερκιδα και εβγαζαν φωνη με ολη τη δυναμη ακομα και στην 7 και στην 8.

ενταξει εγω δεν μπορω να συγκρινω τα ματς που βλεπω επι σαντος και την κερκιδα με αντιπαλο τον γαυρο με αυτα που εχω δει στο παρελθον.

περυσι πραγματικα τρελαθηκα στο β ημιχρονο με τον γαυρο που κηδεια ηταν η ομαδα στο γηπεδο και κηδεια και η κερκιδα.

αλλα τι να φωναξεις?
οταν κλεινονται στοματα πως να φωναξεις?αυτο που θελει να φωναξει η κερκιδα ειναι τι κανεις ρε λαλακα σαντος.αλλα δεν πρεπει να το φωναξει και απλα κλεινει το στομα του ακομα και στο γηπεδο

γνωμη μου ειναι οτι δεν αρεσει σε κανεναν αυτο που βλεπει επι σαντος και αν ηταν αλλη διοικηση θα ειχε φυγει απο την πρωτη χρονια απο τον κοσμο.
Άβαταρ μέλους
e8nos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από e8nos »

δεν ειδα τον αγωνα μονο της φασεις διαβασα πως εξεληχθηκαν.εχουμε ενα προβλημα στο γκολ και κατεμε ειναι προβλημα ψυχολογιας ειναι θεμα προπονησης και αν το πιστευει ο ποδοσφαιριστης οτι θα το βαλει!απο εκει και περα κριτικη δεν μπορω να κανω αφου δεν ειδα τον αγωνα.αν θελουμε να λεγομαστε μεγαλη ομαδα και μεγαλος ΛΑΟΣ ολη την κυριακη στην τουμπα!αλλιως για μενα αυτο θα ειναι πισωγυρισμα.....οι μεγαλες ομαδες πρεπει να ειναι μαζι και στις λυπες και στις χαρες εξαλλου για αυτο ειμαστε ΠΑΟΚ ουτε για πρωταθληματα ουτε για κυπελλα ειμαστε ΠΑΟΚ η απο πεποιθηση η απο τον καταπληκτικο του ΛΑΟ!τον μυνημα που πρεπει να περασουμε ειναι οτι ειμαστε κοντα στην ομαδα και μετα απο τετοιου ειδους αποκλεισμους!
Άβαταρ μέλους
Pepermint

Ποιό καζάνι ?.....χαχαχα

η Τούμπα έπαψε να είναι καζάνι...χρόνια τώρα. Σοβαρευτείτε...ούτε πρόκειται ποτέ να ξαναγίνει. 2009 έχουμε halloooo

Χαβαλέ έδρα είναι...γιατί όλοι ξέρουν πως θα πάρουν ΕΥΚΟΛΑ το αποτέλεσμα. Από τον γαύρο μέχρι τον Αστέρα Τρίπολης.

Αυτός που δεν το ξέρει...είναι ο παοκτσής...που νομίζει ότι θα κάνει την Τούμπα καζάνι και θα πάρει το ματσάκι τρομάρα του.

Παπάρια μάνδολες...για να αναρωτιέται μετά αν έφταιξε το λαρύγγι του.

Ολος ο ποκ ανεξαιρέτως και μιλώ για τα έσω των ομάδων...θεωρεί πλέον αποτυχία το Χ στην Τούμπα και δουλεύει πολύ καλά το συστημά του για να δουλεύει και τους αντίστοιχους κάφρους οπαδούς του.

π.χ. για να καταλάβετε τι εννοώ

παίζει ο γάβρος ή ο βάζελος ή το άεκ πάνω....ε θα βγουν οι φυλλάδες τους με τίτλους

''Απίστευτο κλίμα τρομοκρατίας στην Θεσ/νικη'', ''Κόλαση θα είναι η Τούμπα''....''Ψυχολογικές ντόπες στους ποδοσφαιριστές μας''
και λοιπές ανοησιούλες

τα διαβάζουμε εμείς...και χαιρόμαστε οι ηλίθιοι

εν τω μεταξύ...στις προπονήσεις των ομάδων...γελάνε. Ξέρετε τι τους λένε οι προπονητές και οι λοιποί παράγοντες ?

Θα περάσουμε με διπλό από την και καλά πιό καυτή έδρα της Ελλάδας...και μετά θα έχουμε ''ασυλία'' στην περίπτωση στραβοπατήματος για αρκετό καιρό

κάντε και καμία δήλωση μετά το ματς...για την απίστευτη ατμόσφαιρα (να φάνε τα βλύτα, το βλύτο και για του χρόνου)

και thats it

τι γίνεται μετά ?

ααα ...περάσαμε από Τούμπα

για αυτό μετά....βγαίνουν τα πρωτοσέλιδα του ποκ ''Πέρασε από την κόλαση και στάθηκε όρθιος''....''Θρίαμβος στην ζούγκλα της Τούμπας''

και τα τοπικά τα δικά μας....''Νίκησε ο Λαός'' με μεγάλα γράμματα ''Εχασε ο ΠΑΟΚ κατά λάθος'' με μικρά

''φωτογραφίες του λαού, έπαιρνε ο ντάρμπυσάιρ που είχε μείνει με ανοιχτό το στόμα''...επίσης με μεγάλα γράμματα

Τόσο δούλεμα και τόσο για τον πέο μας έχουνε και κλάμα οι παοκτσήδες.

ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΖΑΝΙ....ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΙΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ

ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΠΙΑ !!!

Οταν σε ντέρμπυ του ΠΟΚ...δεν θα είναι η Τούμπα καζάνι...θα υπάρχουν και περισσότερες ελπίδες για νίκη

διότι το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΛΙΚΙ που έχει αρχίσει 2 χρόνια τώρα....το βλέπω δύσκολα να σταματά
comealot

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου,μακάρι να μοιραζόμουν μαζί σου και τα βρισίδια που έφαγα :shock:
Πλάκα κάνω,έτσι? ; )
Απλά διαφωνώ στο σημείο ότι η Τούμπα δεν μπορεί να 'φοβίσει' κάποιους...με την φωνή μπορεί...απλά δεν βγαίνει η φωνή!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

arisk έγραψε: Ο καλός είναι αυτός που όταν πέσει 1000 φορές μπορεί να σηκωθεί 1001![/color]
Το θέμα είναι να μην πέφτουμε όλη την ώρα και την βγάζουμε διαρκώς γονατιστοί στα τέσσερα γιατί θα μας μείνει στο τέλος κανα κουσούρι και άντε μετά να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας... [/quote]

Χα! Χα!
Εννοείται, πως για να σηκωθείς, την 1001η φορά, δεν θα σου έχουν μείνει κουσούρια!
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

Αδερφέ PEPERMINT οι σκόρπιες σκέψεις,οι πομπώδεις εκφράσεις και οι υπεραπλουστευτικές εξηγήσεις για τις οποίες ξοδεύεις και πολύ καιρό πάνω σε ένα πληκτρολόγιο,πρόκειται να πάρουν τέλος σύντομα ή θα πάει μακριά η βαλίτσα ακόμη??
Ειλικρινά φιλικά....
Άβαταρ μέλους
Pepermint

Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής επαγγελματίας που να φοβίζεται από φωνή

ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ !
ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟ

Τι σημαίνει νους και φαντασία ?

Θα γούσταρα π.χ. αντί του προβλέψιμου άδειου γηπέδου την Κυριακή

να δω το γήπεδο γεμάτο....αλλά μούγκα

βγαίνει ο ΠΑΟΚ για ζέσταμα...τίποτα
ούτε φωνή, ούτε χειροκρότημα

Σιωπηλή διαμαρτυρία

βάζει γκολ, τίποτα....μία από τα ίδια
τελειώνει νικηφόρο το ματς...μία από τα ίδια

μας νικά ο Λεβαδειακός...τίποτα...απόλυτη σιωπή

Να είστε σίγουροι....ΟΤΙ ΜΙΑ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ

ακούγεται πολύ περισσότερο από το οποιοδήποτε λαρύγγι

και στέλνεις και το μήνυμα....Αμεσα εκεί που πρέπει

αποκλείεται να μην το ακούσει ο παραλήπτης

Ποιός όμως...παοκτσής να το κάνει αυτό ?
Ποιός ?

ο λωβοτομημένος ?

ps-...αδελφέ PABLO GARCIA

έχεις δίκιο
σταματώ...δεν έχει νόημα περαιτέρω

τα πα εγώ ε ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pepermint την Παρ 28 Αύγ 2009, 11:14, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
comealot

Φίλε Peppermint,στην Ελλάδα ο επαγγελματίας δεν είναι...επαγγελματίας...

Πάμε κι ένα στοίχημα???
Πριν από το ματς,θα ακουστεί το καθιερωμένο ΠΑΟΚ.
Στα λάθη,σε όλο το γήπεδο θα ακούγεται μουρμουρμουρ...
Στις καλές φάσεις και στα κόρνερ,τα 2 ετεροχρονισμένα τύμπανα θα δίνουν ένα ετεροχρονισμένο άτονο σύνθημα...
στα γκολ θα ακουστεί γκολ...
Στην χειρότερη να ακουστεί και ένα σύνθημα για την ο-ύπνος-του-Σάντος-στην-Ευρώπη περίσταση...

Peppermint,ελπίζω να έχεις συναντήσει και μιλήσει στον ρίζα 44...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος comealot την Παρ 28 Αύγ 2009, 11:16, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Φιλε θα συμφωνήσω 100%
Μια εκκωφαντική σιωπή για ενα ματς έστω ακούγετε περισσότερο στα αυτιά του παικτη.

όμως κατι τέτοιο δεν νομίζω να γίνει ποτε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”