Ίσως και να μιλάει η απογοήτευση ρενεγκεητ. Παρολαυτα πάρε για παράδειγμα τις υποθέσεις μπραντον και ολιβειρα. Η ομάδα έκανε πρόταση ανανέωσης και στους δύο πριν 3 εβδομάδες. Και τώρα πες μου εσύ αν αύριο έρθουν και οι 2 και πουν δεχόμαστε τους όρους θα υπογράψει η παε; πολύ αμφιβάλλω. Άρα και στην παε ακόμα δεν έχουν κατασταλάξει. Άρα ποια προεργασία να έχει γίνει αν δεν ξέρεις ποιους από τους υπάρχοντες θες να μείνουν και ποιους όχι.renegade έγραψε:Συγνώμη ρε συ Μπάφαλο αλλά νομίζω ότι μιλάει περισσότερο η απογοήτευση των τελευταίων παιχνιδιών .buffalobill4 έγραψε:Καμία προεργασία δεν έχει γίνει να είσαι σίγουρος. Η ομάδα αυτήν την στιγμή που μιλάμε δεν ξέρει αν θέλει να ανανεώσει τον ολιβειρα και τον μπραντον. Δεν ξέρει αν θέλει να μείνει ο νταντας. Δεν ξέρει καν αν ίσως θέλει και τον κετζιορα.
Ίσως είμαι και λάθος. Θα φανεί την επομένη της τελευταίας αγωνιστικής με το αν τους κάνουμε πρόταση και αν τους θέσουμε τα οικονομικά μας θέλω και αν δεν δεχτούν γειά σας.
Δηλαδή όταν έχεις κάνει επίσημη συγκεκριμένη πρόταση για τον Νταντας,δεν ξέρεις αν θέλει να μείνει?
Απλά τον κάθε παίκτη είτε λέγεται Νταντας είτε Ολιβέιρα η ομάδα τον έχει κοστολογήσει ένα συγκεκριμένο ποσό. Αν τώρα έρθει η Μπενφίκα και ζητάει ωτο ποσό αυτό Χ2 ή ο Χ Ολιβέιρα το ίδιο, τότε αναγκαστικά θα πάμε σε άλλες λύσεις.
Γενικά τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά όσο τα βλέπουμε μετά τα αρνητικά αποτελέσματα και ο μόνος τρόπος για να χύσουμε όλο το γάλα που μαζεύαμε την φετινή σεζόν είναι να φύγει ένας εκ των τ.δ ή προπονητή
Όσον αφορα στο δεύτερο σκέλος, η ομάδα αυτή τη στιγμή συμπεριφέρεται σαν ομαδουλα της σειράς για να μην πω χωριο εναντίον των ποκ οπότε προς το παρόν καμία αισιοδοξία δεν μπορώ να έχω για του χρόνου. Συν τοις άλλοις βλέπουμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατάρρευση στα πλέι οφφ οπότε μάλλον υπάρχουν σημαντικοί λόγοι για να είμαι απαισιόδοξος και για του χρόνου που και πάλι θα υπάρχουν πλέι οφφ.