Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Δημοσίευση από buffalobill4 »

renegade έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:Καμία προεργασία δεν έχει γίνει να είσαι σίγουρος. Η ομάδα αυτήν την στιγμή που μιλάμε δεν ξέρει αν θέλει να ανανεώσει τον ολιβειρα και τον μπραντον. Δεν ξέρει αν θέλει να μείνει ο νταντας. Δεν ξέρει καν αν ίσως θέλει και τον κετζιορα.

Ίσως είμαι και λάθος. Θα φανεί την επομένη της τελευταίας αγωνιστικής με το αν τους κάνουμε πρόταση και αν τους θέσουμε τα οικονομικά μας θέλω και αν δεν δεχτούν γειά σας.
Συγνώμη ρε συ Μπάφαλο αλλά νομίζω ότι μιλάει περισσότερο η απογοήτευση των τελευταίων παιχνιδιών .
Δηλαδή όταν έχεις κάνει επίσημη συγκεκριμένη πρόταση για τον Νταντας,δεν ξέρεις αν θέλει να μείνει?
Απλά τον κάθε παίκτη είτε λέγεται Νταντας είτε Ολιβέιρα η ομάδα τον έχει κοστολογήσει ένα συγκεκριμένο ποσό. Αν τώρα έρθει η Μπενφίκα και ζητάει ωτο ποσό αυτό Χ2 ή ο Χ Ολιβέιρα το ίδιο, τότε αναγκαστικά θα πάμε σε άλλες λύσεις.
Γενικά τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά όσο τα βλέπουμε μετά τα αρνητικά αποτελέσματα και ο μόνος τρόπος για να χύσουμε όλο το γάλα που μαζεύαμε την φετινή σεζόν είναι να φύγει ένας εκ των τ.δ ή προπονητή
Ίσως και να μιλάει η απογοήτευση ρενεγκεητ. Παρολαυτα πάρε για παράδειγμα τις υποθέσεις μπραντον και ολιβειρα. Η ομάδα έκανε πρόταση ανανέωσης και στους δύο πριν 3 εβδομάδες. Και τώρα πες μου εσύ αν αύριο έρθουν και οι 2 και πουν δεχόμαστε τους όρους θα υπογράψει η παε; πολύ αμφιβάλλω. Άρα και στην παε ακόμα δεν έχουν κατασταλάξει. Άρα ποια προεργασία να έχει γίνει αν δεν ξέρεις ποιους από τους υπάρχοντες θες να μείνουν και ποιους όχι.

Όσον αφορα στο δεύτερο σκέλος, η ομάδα αυτή τη στιγμή συμπεριφέρεται σαν ομαδουλα της σειράς για να μην πω χωριο εναντίον των ποκ οπότε προς το παρόν καμία αισιοδοξία δεν μπορώ να έχω για του χρόνου. Συν τοις άλλοις βλέπουμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατάρρευση στα πλέι οφφ οπότε μάλλον υπάρχουν σημαντικοί λόγοι για να είμαι απαισιόδοξος και για του χρόνου που και πάλι θα υπάρχουν πλέι οφφ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγώ πάντως τον Τσεχο ως αντιΜπραντον μετά βέβαια από εξονυχιστικκ ιατρικο έλεγχο τον θέλω με τα 1000.
paok vs all

Δημοσίευση από paok vs all »

Πέρυσι είχαμε δωνη - κάργα
Τώρα ξεκινήσαμε με Πελκα - Λημνιο
Υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα......
Το ποιο γελοίο είναι το απαραίτητο προμοταρισμα που πέφτει από πολλές μεριές ώστε το βόδι ο ΠΑΟΚτσης να τα φάει αμασητο
AntreasG4

Δημοσίευση από AntreasG4 »

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΛΚΑΣ – FORZA

Αν θέλουμε να παραδεχτούμε τις ξεκάθαρες ανάγκες της ομάδας, χρειάζεται τουλάχιστον μία πιο πειστική λύση στα μπακ. Δεν γίνεται να πάει μία ομάδα πρωταθλητισμού με παίκτες που απλά κάνουν τα βασικά και με κενά στα χαρακτηριστικά τους. Και η ανάγκη για έναν πιο γρήγορο κυρίως αριστερό μπακ, υπάρχει. Ο Κούρτιτς φεύγει, μάλλον και ο Ντάντας, επιστρέφει ο Τσιγγάρας. Ο τελευταίος είναι σίγουρα μία αξιόπιστη κάλυψη πίσω από τον Αουγκούστο και βλέπουμε. Ο παίκτης αντί του Κούρτιτς πρέπει να είναι τοπ με άλλα στοιχεία ενώ η φυγή Ντάντας θα πρέπει να επιβάλλει και άλλον παίκτη εκεί...

Στους μεσοεπιθετικούς εκτός από τα νούμερα, λείπει και ο Νάρεϊ. Δεν ξέρουμε πότε θα επιστρέψει και πώς θα είναι. Ευτυχώς ο Τάισον είναι αξιόπιστος, όμως θα χρειαστούμε τουλάχιστον άλλον έναν τοπ. Και μάλιστα άμεσα. Και πάμε στους φορ, εκεί όπου πλέον δεν υπάρχει ενδεχόμενο ανανέωσης Ολιβέιρα. Αν υπήρχε θα είχε βρεθεί λύση. Εδώ πρέπει να πέσουν λεφτά. Άλλη ΄λυση δεν υπάρχει. Και αν ο Μπράντον δεν ανανεώσει, τότε και εκεί θα πρέπει να υπάρξει η απόφαση για Τζίμα... Στα δικά μου μάτια, είναι αναγκαία και η αναβάθμιση στους στόπερ. Ουσιαστικά μόνο ο Ίνγκασον είναι σταθερά και στο επίπεδο που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ. Από τους δύο που σκεφτόταν ο ΠΑΟΚ να κλείσει, φτάσαμε στην ανάγκη για έξι σημαντικές προσθήκες. Μίνιμουμ.
Σύμφωνα με όσα λέει ο Κόλκας:

1. Αριστερό μπακ καλύτερο από τον Ρ.Σοάρες. Ισως και δεξί αν καταλαβαίνω σωστά (αλλά θα πρέπει να φύγει κάποιος)

2. Φεύγουν Κούρτιτς εννοείται και Ντάντας φαίνεται. Οπότε πάμε για 2 χαφ το καλοκαίρι

3. Εκτός απο τους ήδη υπάρχοντες μεσοεπιθετικούς πάμε για ακόμα έναν κλάσης. (μάλλον αριστερό εξτρέμ)

4. Φεύγει ο Ολιβέιρα σίγουρα και πρέπει να πάμε για έναν επιθετικό από το πάνω ράφι. Ήμασταν δυσκοιλιοι στο γκολ φετος

5. Πρέπει να υπάρχει και αναβάθμιση στα στόπερ γιατί μόνο ο Ινγκασον είναι σταθερός και έχει ποιότητα

Οπότε μιλάμε για 5 μεταγραφές 11αδας, συν 1-2 ακόμα

1. Αριστερο μπακ
2. Στόπερ
3. 8άρι
4. Μεσοεπιθετικό
5. Σέντερ φορ

και

6. Αναπληρωματικό 8αρι
7. Δεξί μπακ??

Προσωπικά συμφωνώ σε όλα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εμενα και ο ενας μεσοεπιθετικος μου μοιαζει λιγος.Εχουμε Ταισον,Ζιφκοβιτς,Ντελια και το ερωτηματικο λογω υγειας Ναρει.Συνηθως θες δυο για καθε θεση.Φτανει μια προσθηκη? Καποιος θα πει εχουμε και Κανις,Μπραντονιτς,Ρικαρντο.Το ακουω αν πραγματικα τους πιστευουν.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Τουλάχιστον ένα ακόμη εξτρεμ. Αριστερα δεν έχουμε τἰποτε.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Δηλαδή ψήναμε όλη τη χρονιά τον Κουλιεράκη, κι έχουμε και τον Μιχαηλίδη, για να πάρουμε στόπερ αναβάθμιση σε θέση που δεν χρειάζεται το rotation που χρειάζεται σε άλλες θέσεις; Δηλαδή πόσα παιχνίδια θα δώσεις στους δύο μικρούς; Επίσης δεν λέει για Φιλίπε, γιατί αν μείνει κι αυτός βγαίνουν 6 χαφ για δύο θέσεις.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

6-7 κινήσεις θα πρέπει να υπολογίζουμε πως θα κάνει ο ΠΑΟΚ, αυτό είναι το πλάνο
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Σημασία έχει να είναι κινήσεις ουσίας που θα σε ανεβάσουν ποιοτικά.

Αν φέρεις 6-7 Μουργκ, κλαφτα Χαράλαμπε..

Σημασία έχει η ποιότητα, όχι η ποσότητα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ακριβώς.
Το θέμα δεν είναι αν θα πάρουμε 3 ή 13 παίκτες, αλλά αν αυτοί που θα έρθουν θα είναι επιπέδου Taison ή επιπέδου Filipe. Το μεγάλο μας πρόβλημα είναι πρωτίστως μεσοεπιθετικά και εν συνεχεία στα χαφ.
Φυσικά μας λείπει και ένας αριστερός μπακ πρωταθλητισμού.
Στα στόπερ δεν θεωρώ ότι έχουμε πρόβλημα, εκτός αν ο Κάργας δεν συνεχίσει, οπότε χρειαζόμαστε και έναν δεξιό στόπερ.
Από την β΄ ομάδα πρέπει να δοκιμαστούν οι: Τασιούρας (δεξιό μπακ), Σαλαμούρας (8ρι), Gordeziani και Bradonjic. Ο Μπαλωμένος ήδη προπονείται με την α΄ ομάδα, οπότε μαζί με Ταλιχμανίδη και την τελευταία σεζόν του Ζίφκο θα κλείσουν την 4άδα των τερματοφυλάκων.
Ο Παναγιώτου δεν με αρέσει ανασταλτικά, ούτε ο Γιαξής ιδιαίτερα (αμυντικό χαφ και αριστερός μπακ), ενώ περίμενα καλύτερο ξεπέταγμα από τον αριστεροπόδαρο κεντρικό χαφ Γρόσδη.
Μεσοεπιθετικά περίμενα την προώθηση στην β΄ ομάδα του Σμυρλή, ο οποίος όμως στο β΄ μισό του πρωταθλήματος συνέχισε με τη Κ19. Περιμένω να δω την εξέλιξη του Σπυράκου.
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:6-7 κινήσεις θα πρέπει να υπολογίζουμε πως θα κάνει ο ΠΑΟΚ, αυτό είναι το πλάνο
Έχω φτάσει στο σημείο να ακούω την λέξη πλάνο και να με πιάνει αλλεργία. Πέρυσι τέτοια εποχή τα ίδια λέγανε (ρεπόρτερς, Μποτο, διαρροές διοίκησης), και όλοι περιμέναμε 3--4 παικταραδες στις θέσεις 10, εξτρέμ, χαφ και cb. Κι 1-2 ακόμα καλούς παίκτες για φορ και αρ.μπακ. Και στο τέλος τι έγινε; Στο 10 δεν ήρθε κανείς, εξτρέμ ένας καλός παίκτης αλλά όχι παικταρας, και στην ίδια θέση με Αντριγια, χαφ ο Νταντας και cb οι Καργας Νασμπεργκ (κανείς απο τους δύο παικταρας). Αρ.μπακ φέρανε τον μέτριο Ράφα και για φορ τον Μπράντον.
Υπάρχει κάποιο σημάδι ή κάποιο στοιχείο που να μας δείχνει ότι φέτος θα γίνει κάτι διαφορετικό;
6-7 κινήσεις προφανώς θα γίνουν αναγκαστικά, αν υπολογίσουμε όλες τις αποχωρήσεις που θεωρούνται ήδη δεδομένες. Το θέμα είναι τι είδους θα είναι αυτές οι κινήσεις. Η εμπειρία των τελευταίων τεσσάρων χρόνων, πιστεύω ότι δεν μας αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας.
Άβαταρ μέλους
Psuxo_logos

Δημοσίευση από Psuxo_logos »

Απαισιοδοξία φίλε μου.

Ειδικά αν συνυπολογίσουμε την αηδία του κάνω μεταγραφές το τελευταίο λεπτό και τρέχω κάθε χρόνο.

Επίσης ποιος θα κανει τις μεταγραφές;
Ποιος θα αποφασίσει το πλάνο;

Sent from my iPhone using Tapatalk
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Υπερβολικός ο Κόλκας. Στα χαφ επιστρέφει ο Τσιγγάρας ας πούμε στη θέση του Ντάντας άρα θέλεις μόνο ένα χαφ στη θέση του Κούρτιτς. Στα στόπερ υπάρχει ο Ιταλός Μορικέλι για αντί Κάργας. Εγώ επιμένω σε τρεις το πολύ παικταράδες (φορ, εξτρέμ,χαφ) και άντε και το αριστερό μπακ να γίνουν τέσσερις. Ας μην κάνουμε τα λάθη που γίναν πέρσι που πήγαμε να αντικαταστήσουμε παλαίμαχους με ρολίστες 27 χρόνων(Κάργας,Νασμπεργκ,Μπράντον,Ράφα). Καλύτερα 3-4 παικταράδες και να ανέβουν και από την βήτα ομάδα παρά 6-7 Καργονάσμπεργκ! Όχι πρότζεκτ τύπου Κουαλιάτα και όχι ρολίστες με το κιλό
Λίγοι παικταράδες και μετά μόνο απόφοιτοι των σχολών Πουρλιουτόπουλου.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Gospi έγραψε:Προσωπικα θα ηθελα να τον δω σε κανα δυο ματς τον Κουαλιατα. Δεν μπορω να πιστεψω οτι επεσε τοσο εξω ο Μποτο. Το Σοαρες τον γουσταρα τρελα, αλλα με απογοητευσε κυριως λογω της περιεργης ψυχοσυνθεσης π εχει. Δειχνει να μπλοκαρει ευκολα και να μην ξερει να διαχειριστεί ουτε την πιεση ουτε τον παγκο. Μακαρι να γινει κανα θαυμα, αλλα δεν το βλεπω.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στην Κουαιαμπα, νεοφωτιστη στην Ά Βραζιλιας εχει 1 συμμετοχη
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Gospi έγραψε:Αν δεν εγινε τοτε αδικα σκαμε. Το έργο ειναι γνωστό και αναμενομενο. Εγω συνεχιζω να ελπίζω στον Μποτο. Εκτος αν εχει ηδη αποφασισει να την κανει, και εχει σταματησει να ασχολειται με τα μεταγραφικα μας σοβαρα

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Μποτο ουτε τον Γεναρη εφερε φορ. Ενω θελω να μεινει εχει και αυτος κανει πολλα λαθη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”