Herenveen - Π.Α.Ο.Κ. 27.8.2009

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της Ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ στο παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
Pepermint

Re: Herenveen- P.A.O.K. 27.8.2009

Δημοσίευση από Pepermint »

Αδελφέ fuzztone (πιστεύω ότι οι fuzztones έχουν κάνει την καλύτερη εκτέλεση ever του 9 months later)

Αμα βάλεις 100 ευρώ...τι έλεγχο θες να ασκήσεις και με ποιόν τρόπο όταν μιλάμε για 100 χιλιάδες κόσμο

μόνο μέσω της Γενικής Συνέλευσης δια βοής...για αυτό και κρίνεται και η Διοίκηση στο τέλος της θητείας της

500 χιλιάδες θα έπρεπε να μαζευτούν να κλείνουν τα προβλήματα μιά και καλή

...αφήνω ένα παράθυρο...στο δεν ήθελε...είναι ένα θέμα συζήτησης
και συμφωνώ μαζί σου...στο ότι δεν έγινε λαϊκό πανηγύρι το θέμα

το 10.000 είναι για εμένα ένα απίστευτο πενιχρό νούμερο
απίστευτΑ μικρό για το μέγεθος του κόσμου που δηλώνει ΠΑΟΚ

Για τον Σταλινισμό...προσωπικά πιστεύω ότι είναι ότι πιο ολοκληρωτικό πέρασε ποτέ από την ανθρωπότητα, ότι πιο αποκρουστικό και απάνθρωπο

...παρόλα αυτά όμως...αυτό που ταιριάζει στον ΠΑΟΚ ΤΩΡΑ...είναι αυτό και μόνο αυτό το μοντέλο (με εκκαθαρίσεις στο βαμπίρ της αυλής) που καμία σχέση δεν έχει με σουπερισμό ή ορτζιναλισμό

ουαί και αλλοίμονο αν πάει η διοίκηση στον όχλο

β' εθνική...και το παράδειγμα του ερπετού είναι νωπότατο

Για φαντάσου όμως οι πολλοί (οι 100 που λέγαμε) να είναι Ενα...διαμέσω του αρχηγού...όπως επί Μ. Αλεξάνδρου που γιορτάζει κιόλας...σε λίγο

Εν το ΠΑΝ...δηλαδίς. Τότε θα γινότανε και το ξύπνημα, όταν οι πολλοί είναι ένας και ο ένας πολλοί

οι 4 παράγοντες που λέγαμε σε κατάσταση Εν.

μέχρις λοιπόν να ενδιαφερθούν οι πολλοί...που θα εχουν ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ και ουχί χιλιάδες σαφώς και πρέπει να είναι η δουλειά one man show

Τελειώσαμε....καράβι χωρίς καπετάνιο πάει πάτο...

από αρχαιοτάτων χρόνων είναι γνωστό το ότι "Όπου λαλούν πολλοί κοκόροι, αργεί να ξημερώσει''

το πρόβλημα, σπανίως είναι στον βασιλιά....αλλά σχεδόν πάντα στην αυλή του

ελπίζω να σε διαφώτισα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Lexus έγραψε:thrix κοιταξε για να καταλαβεις 2 πραγματα . οταν πληρονουμε και περνουμε 21.000 διαρκειας απετουμεε , δεν ζηταμεε απετουμε να μπει η ομαδα στους ομιλουςς και να μην αποκλιεζετε απο τετιες γελιες ομαδες ωρεα?τωρα αμα σαρεσει εσενα να βλεπεισ να νικαμε μονο πανιονιο λεβαδειακο και εργοτελη ε οχι δεν το θελο , θελω τον παοκ να μου πεζει στα ισια αεκ και παναθηναικο . το λουκετο δεν το εθεσα για τον παοκ δηλαδη ελεος παραδειγμα το εθεσα σαν στο φιλο παραπανο.
Αδελφέ μου ο ΠΑΟΚ είναι συναίσθημα δεν είναι εμπόριο. Τα διαρκείας δεν τα παίρνουμε για να απαιτήσουμε άριστη ποιότητα προϊόντος, αλλά για να στηρίξουμε :
την δική μας ομάδα,
την ομάδα που αγαπάμε,
την ομάδα που πονάμε,
που ματώνουμε γι' αυτήν,
που μας πικραίνει συχνά - πυκνά, αλλά εμείς θα είμαστε ΠΑΝΤΑ εκεί, μαζί της, ακόμη και στην Γ΄ Ερασιτεχνική.
Χάθηκε μία μάχη, αλλά ας προσπαθήσουμε, ο καθένας από το πόστο του, να μην χαθεί ο πόλεμος.
ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

ΝΤΕΒΕ έγραψε:Επιτρεπεται να πεσεις ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ τιποτα αλλο. :shock: :shock:
Έτσι!
Ο καλός είναι αυτός που όταν πέσει 1000 φορές μπορεί να σηκωθεί 1001!
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

totoka έγραψε:Το έχω ξαναπεί. Πριν γράψει κανείς την οποιαδήποτε μαλ#$α εδώ μέσα ας σκεφτέι που ήμασταν πριν 3 χρόνια. Ομαδούλα όχι σαν την Νασιονάλ-χειρότερη κι από τον Ακράτητο. Και δείτε τώρα που είμαστε.

Και μη μου πει κανείς τι κάναμε πριν από 20 και 30 και 40 χρόνια. Αυτά ανήκουν στο παρελθόν.
Φίλε μου το μπάτζετ μας δεν είναι για να πονάνε τα μάτια μας... Για να μην παίζουμε ούτε πέντε λεπτά μπάλα... Είναι κοντά ΤΡΙΑ ΔΙΣΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΑΛΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΡΑΧΜΕΣ... Περίπου 8 εκ. ευρώ... Δεν είναι φραγκοδίφραγκα ώστε να σερνόμαστε και οι παίκτες μας δεν είναι πλεόν σαρδέλες... Ας μην κερδίσω μια ομάδα με μπάτζετ 20 εκ. ευρώ, αλλά τουλάχιστον ας παίξω λίγο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...!! Έχουμε μπλέξει με τα οικονομικά, τα προπονητικά και τα διοικητικά και έχουμε χάσει την ουσία... Ας ήμαστε άτυχοι και ας χάσουμε... Ας προσπαθήσουμε και ας χάσουμε... Ας παίξουμε και ας χάσουμε... Να παίξουμε ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...

Και εδώ ταιριάζει το ιστορικό σύνθημα...

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...!!
makiz

Δημοσίευση από makiz »

paok eimaste kai den masame....!

ti na kanoume oloi apo ligo ftene, kai fteme kai emeis me tin sira mas, se kathe apotixia...!
kai oloi mazi gera gia kainouria oneira gia kainouries filodoksies PAOK RE

oloi sto gipedo tin kiriaki stiriksi stin omada mas ( na min tous pari apo kato psixologika eimaste sto plevro tous stis xares kai tis lipes)

den diapistonoume mono emeis lathi, ta vlepei kai i doiikisi o proponitis oi paixtes enomenoi oloi mazi tha lithoun

pantos ego nomizo oti eftege to skiniko me ton lagojohn kai ton limpero, einai dinaton 2 meres prin to mats... xathike oloi i thetiki energeia, tha evgene to mesimeri o lagojohn tha poronomastan tha mas metedide thetiki energeia kai meta to 0-2 tha itan gia plaka...
xreosteto olo sto zagor....a aftos fteei.....!!!!

:?
comealot

Δημοσίευση από comealot »

Isaak the Greek έγραψε:Ρε συ comealot τι προσπαθεις να αποδειξεις????Διαβαζω τοση ωρα και δεν καταλαβαινω.Ισχυριζεσαι οτι δεν πρεπει να εχουμε παραπονο απο τους παιχτες επειδη δεν φωναξαμε?

Δεν μου λες?Αμα η γκομενα σου (σορρυ κιολας , παραδειγμα δινω) δεν σε κανει τα τσαλιμια στο κρεβατι (ολο κρεας κρεας κρεας) ε στο τελος οχι μονο δεν θα το φχαριστιεσαι αλλα θα πεις και κανενα αι σιχτηρ.Οπως ειπε και ο φιλος geoavr σε αλλο τοπικ , παλαιοτερα η ομαδα δεν σε αφηνε να κατσεις στον κωλο σου μονο απο τον τροπο που επαιζε.

Οταν ομως ο αλλος μπαινει μεσα ωσαν αμνοερυφιο , ε τοτε οσο και να φωναξουμε ολοι μαζι (και τηλεβοα να παρουμε) εν εχει κοκο , πως να το κανουμε.

Όχι φίλε μου,απλά μετά από τέτοια ματς δεν κάνω κριτική στους παίκτες...Έχω αυτή την φιλοσοφία για την ομάδα μου,να μην κριτικάρω εξ'αρχής,γιατί είμαστε στην αρχή.Αλλά βλέπω τους οπαδούς μας που ξόδεψαν και θυσίασαν πολλά να φτάσουν μέχρι εκεί...να μην φωνάζουν όσο θα ήθελα σύμφωνα με το μέγεθός μας.Και αυτό γίνεται σε κάθε ματς στην Τούμπα...και απλά το...καζάνι της Τούμπας και ο τεράστιος λαός του ΠΑΟΚ είναι ένας παπάς που τρώμε όλοι
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

ContrerasPablo έγραψε:
paok87 έγραψε:Ομαδικη επιθεση καφρων σε καφετερια στην Αγ.Παρασκευη στην Αθηνα.
Δυστυχως δε γνωριζω περισσοτερα.

Το επεισοδιο ηταν ομως πολυ σοβαρο.
Δεν γνωριζω για τραυματιες.

Εσπασαν ακομα και τα τζαμια της καφετεριας.

Η πληροφορηση ειναι απο την ερα σπορ.πριν λιγο.

Η συγκεκριμενη καφετερια(primera) ειναι αρκετα γνωστη και την τελευταια στιγμη αποφασισα να μην παω.

μετα απο αυτα δεν μπορω να σχολιασω τιποτα για το παιχνιδι...
φιλε αληθεια?Ακουτε ρε με τι ασχολειστε την ωρα που......
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ! ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΖΟΥΝ ΣΑΝ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

olivares έγραψε:Έχει ξεπεράσει τα όρια του βαρετού η διαπίστωση πως η ομάδα είναι αδούλευτη επιθετικά και δεν μπορεί να διασπάσει στοιχειωδώς οργανωμένες άμυνες. Και πάλι ο δωδεκάλογος του Percy:

-Οι παίκτες μπαίνουν στην περιοχή χωρίς να έχουν μια προκαθορισμένη ιδέα τι θα κάνουν (πέρα από τη χιλιοφορεμένη πάσα στον Κονσεϊσάο για να βγάλει σέντρα) βάσει κάποιων δουλεμένων φάσεων μιας που δεν υπάρχουν επιθετικοί αυτοματισμοί.
-Δεν κινούνται χωρίς τη μπάλα στην επίθεση είτε ανοίγοντας διαδρόμους και προοπτικές ανάπτυξης είτε πατώντας περιοχή σε όλο το πλάτος της.
- Δεν παίζουν ποτέ το 1-2 γρήγορα για να ξεμαρκαριστούν και να ψαρώσουν λίγο τους αντιπάλους.
-Δεν υπάρχουν ποτέ παίκτες έξω από την περιοχή για να σουτάρουν μετά την απόκρουση.
-Τα σουτ που επιχειρούνται έξω από την περιοχή είναι είτε ανύπαρκτα είτε αναιδή.
-Το φορ (όταν δεν κάνει φάουλ δηλ.σπανιότατα) δεν σπάει τη μπάλα σωστά, δεν περνάει κανέναν στο ένας με έναν και δε γυρνάει να σουτάρει ποτέ.
-Τα εξτρέμ (που τις περισσότερες φορές δεν υπάρχουν ως αληθινά εξτρέμ) δεν πατάνε περιοχή.
-Γίνονται πάρα πολλές σέντρες και η συντριπτική τους πλειοψηφία είναι στο βρόντο και όχι σε κάποιες συγκεκριμένες θέσεις όπου βάσει σχεδίου θα κινούνται συγκεκριμένοι παίκτες.
-Η ομάδα δεν πιέζει ψηλά να κλέψει μπάλες και να δημιουργήσει φάση από το πουθενά και έτσι δίνει την ευκαιρία στις αντίπαλες άμυνες να ξεκουράζονται και να κάνουν οικονομία δυνάμεων.
-Δεν υπάρχει ένας παίκτης με τεχνικά και ψυχικά χαρίσματα να επιχειρήσει και να ολοκληρώσει ένα κατά μέτωπο μπάσιμο από τον άξονα.
-Το ποδόσφαιρο όπως όλα τα πράγματα στη ζωή είναι ένας συνδυασμός εξάσκησης και προσωπικών χαρισμάτων. Σαν να μη φτάνει λοιπόν το γεγονός ότι η ομάδα είναι αδούλευτη επιθετικά δεν έχει και καθόλου φαντασία καθώς παρουσιάζει μια συνεχή στειρότητα ιδεών σε κάθε φάση και μια αδυναμία να δείξει έστω μια φορά κάτι απροσδόκητο.
-Οι επιθετικές στημένες φάσεις που υποτίθεται πως είναι και από τα ατού του προπονητή είναι ανορθογραφίες γραμμένες από χοντρό μαρκαδόρο στα δάχτυλα των ποδιών κάποιου αναλφάβητου.
+1
Ένα παιχνίδι μόνο είδα, φέτος, του ΠΑΟΚ (ΠΑΟΚ - ΧΕΡΕΝΒΕΪΝ 1-1) και η ομάδα ήταν απίστευτα στατική, απίστευτα αργή, ανίκανη (επομένως) να διασπάσει μια στοιχειωδώς κλειστή άμυνα!
Εύχομαι καλύτερη συνέχεια, με πρώτο το derby με τον Λεβαδειακό.
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

@comealot

Για να μην αφηνουμε πραματα μισοτελειωμενα θα πω αυτο και θα κλεισω για το θεμα που αναφερεις.

Πιστευεις οτι η Λιβερπουλ κερδιζει παιχνιδια επειδη οι οπαδοι της τραγουδανε αυτο το φλωρικο "You'll never walk alone"?....Η Λιβερπουλ φιλε κερδιζει παιχνιδια επειδη νικαει 3-0 την Αιντχοφεν εκτος εδρας και ο Τζεραρντ ακομα τρεχει για να πετυχει κι αλλο γκολ.

Οπως επισης κι αντιστροφα

Οσο και να τραγουδανε οι οπαδοι εαν δεν παιξουν οι παιχτες ματς δεν κερδιζεται (οπως κι εγινε στις τρεις πρωτες αγωνιστικες της Πρεμιερσιπ)

Τωρα το κατα ποσο ηθικο ή ΠΑΟΚτσηδικο ειναι το να φωναζεις ή μη , αυτο το αφηνω στην προσωπικη κριση του καθενος.Αλλα σου ειπα , πρεπει και οι παιχτες να σπρωχνουν καμια φορα , οχι μονο οι οπαδοι.
comealot

ehemithos 199 έγραψε:ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ...ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΦΕΡΕΙΣ!!
camealot σου στειλα μυν στη κεντρικη σελιδα αλλα εσυ συνεχιζεις να πετας χαρταετο!
αν θες να επιχειρηματολογησω, ελα πριν καποιο ματς στη τουμπα να τα πουμε...αν και δεν εχω ορεξη να μιλαω για παοκ με 18χρονα παιδακια των ιντερνετ καφε...
αν θες να ποσταρεις για τον ποσο φωναζει ο λαος στο γηπεδο, απλα καντο στα αναλογα τοπικ!!
επαναλαμβανω οτι μου τα εχεις κανει καζανια με τις μαλακιες σου μετα απο καθε ηττα!!
τις πικρες που εχουμε φαει εμεις ουτε που μπορεις να τις φανταστεις!
αν δε το αντεχεις να γινεις γαυρος...αν εισαι παοκ...
steeve88 έγραψε:Καλά comealot μήπως είσαι γριά ρε???τι λες ρε συ τώρα??ποιος ηρακλής??τι συγκρίνεις δηλαδή ακριβώς??πότε άκουσες φιλάθλους του ηρακλή να φωνάζουν...κι αν φωνάξουν τι θα πουν??
2 πράγματα παίζουν...ή να μην έχεις πατήσει στην Τούμπα ποτέ ή να είσαι άλλη ομάδα...

Εδώ και τέσσερα παιχνίδια ο Πάοκ δεν παίζει μπάλα...τι μπορεί να κάνει ο λαός παραπάνω??γέμισε το γήπεδο 2 φορές....πήγε έξω στα εκτός...στ'ηριξε όσο δεν πάει την ομάδα και πήρε 21.000 διαρκείας....
Εσύ τώρα συνέχισε να λες για τον ηρακλή..

Λοιπόν,ας ξεκινήσουμε από το ότι δεν είμαι ΠΑΟΚ...δεν ξέρω αν σας κάνει ότι έχω διαρκείας στην 4,ή ότι ο πατέρας μου έφτασε στην Εθνική του Βόλλευ όταν έπαιζε με τον ΠΑΟΚ...
Το ότι είμαι 18 δεν σημαίνει πως είμαι 'παιδάκι',ή ότι είμαι ανώριμος...περίμενα πιο ώριμη αντίδραση απέναντι σε ένα 'παιδάκι',όπως λες,από έναν μεγαλύτερο από μένα.
Ε λοιπόν ναι,έχω πάει σε 3-4 ματς του Ηρακλή,γιατί ο φίλος μου η γριά είναι χουβαρντάς και με κερνάει εισιτήρια...και επειδή δεν εθελοτυφλώ,μπορώ να δω τι κάνουν και άλλοι οπαδοί όταν είναι μέσα στο γήπεδο.Αν στα έχω κάνει καζάνια δεν φταίω...ούτε εγώ ήθελα να με βρίσεις.Επειδή ακριβώς ΔΕΝ θέλω να γίνω γαύρος,ΔΕΝ κάνω κριτική μετά από κάθε ήττα,και απαιτώ κάτι ΚΑΛΥΤΕΡΟ από ένα ΠΑΟΚ πριν το ματς και ένα πανό πριν το ματς...
steeve88,δεν μιλάω για το πλήθος το οποίο είναι δεδομένο,μιλάω για την φωνή που βγάζει ή δεν βγάζει ο καθένας μέσα στην 4...και για το πόσο κρατάει ένα σύνθημα στην 4...και μιλάω για 1μιση χρονιά,δεν μιλάω τώρα!!!Απλά τώρα βρεθήκατε να μου απαντήσετε επειδή σας σπάω τα...παπάρια.Κι εγώ φίλε μου στήριξα την ομάδα,και την στηρίζω.Πήρα διαρκείας (Θύρα 4 Σειρά 5 Θέση 5,Γιαννόπουλος Θεόδωρος) και για τους 2 Ευρωπαϊκούς αγώνες έκανα συνολικά 1200 χιλιόμετρα.(Γαλαξίδι-Θεσσαλονίκη-Γαλαξίδι-Θεσσαλονίκη).Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ.
Αν δεν έχω πάει ποτέ στην Τούμπα εξήγα αυτά που σου είπα...Εκτός κι αν είμαι ΤΟΣΟ ψυχασθενής ώστε να έχω διαρκείας στον ΠΑΟΚ,ο πατέρας μου να είναι ΠΑΟΚ κι εγώ να είμαι Ηρακλής...

ΥΓ: ο αχάριστος στον Ζαγοράκη είναι αυτός κοντά στο σχόλιο 120,που ζητάει οικονομικό απολογισμό...όχι αυτός που λέει ότι πρέπει να κάνουμε υπομονή και πως η κριτική θα γίνει τον Μάιο!!!!!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος comealot την Παρ 28 Αύγ 2009, 10:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
ΝΤΕΒΕ έγραψε:Επιτρεπεται να πεσεις ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ τιποτα αλλο. :shock: :shock:
Έτσι!
Ο καλός είναι αυτός που όταν πέσει 1000 φορές μπορεί να σηκωθεί 1001!
Το θέμα είναι να μην πέφτουμε όλη την ώρα και την βγάζουμε διαρκώς γονατιστοί στα τέσσερα γιατί θα μας μείνει στο τέλος κανα κουσούρι και άντε μετά να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας... :)

Άλλωστε το τατουάζ του Πάμπλο λέει: "επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"...
Δεν λέει: "επιτρέπεται να είσαι συνέχεια τάβλα αρκεί να σηκώνεσαι που και που"... :)
comealot

Isaak the Greek έγραψε:@comealot

Για να μην αφηνουμε πραματα μισοτελειωμενα θα πω αυτο και θα κλεισω για το θεμα που αναφερεις.

Πιστευεις οτι η Λιβερπουλ κερδιζει παιχνιδια επειδη οι οπαδοι της τραγουδανε αυτο το φλωρικο "You'll never walk alone"?....Η Λιβερπουλ φιλε κερδιζει παιχνιδια επειδη νικαει 3-0 την Αιντχοφεν εκτος εδρας και ο Τζεραρντ ακομα τρεχει για να πετυχει κι αλλο γκολ.

Οπως επισης κι αντιστροφα

Οσο και να τραγουδανε οι οπαδοι εαν δεν παιξουν οι παιχτες ματς δεν κερδιζεται (οπως κι εγινε στις τρεις πρωτες αγωνιστικες της Πρεμιερσιπ)

Τωρα το κατα ποσο ηθικο ή ΠΑΟΚτσηδικο ειναι το να φωναζεις ή μη , αυτο το αφηνω στην προσωπικη κριση του καθενος.Αλλα σου ειπα , πρεπει και οι παιχτες να σπρωχνουν καμια φορα , οχι μονο οι οπαδοι.
Δεν είπα ούτε για μια στιγμή ότι αν φώναζαν θα κερδίζαμε...ούτε ότι θα παίζαμε καλύτερα...λέω ότι δεν φωνάζουμε...ότι η Τούμπα δεν είναι τόσο καζάνι μέσα στο ματς όσο είναι πριν...δηλαδή σου λέω ότι είμαι εκ των δεξιών στην 4,θέλω πολύ να φωνάξω όταν μουρμουράνε οι εκ των αριστερών (4Α και Μπέλλος),και μου φαίνεται κουλό να ξεκινήσει σύνθημα ένα 'παιδάκι' κοντά στα επίσημα.
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

arisk έγραψε:Άλλωστε το τατουάζ του Πάμπλο λέει: "επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"...
Δεν λέει: "επιτρέπεται να είσαι συνέχεια τάβλα αρκεί να σηκώνεσαι που και που"... :)

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ετσι μπραβο να σκασουμε και λιγο χαμογελο!!!!Να σαι καλα αδερφε! :)
Άβαταρ μέλους
paoki1145

Δημοσίευση από paoki1145 »

Ένα πρόβλημα είναι ότι όλοι οι παίχτες μας έχουν τις ίδιες ικανότητες!Ένας παίχτης μας δεν μπορεί να κάνει μια τρίπλα και να δώσει την πάσα στον επιθετικό και να το καρφώσει...Πάμε για άλλα!!!!!!!!!!!!!!!!!

:? :? :?
Άβαταρ μέλους
indian chief

Δημοσίευση από indian chief »

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”