Herenveen - Π.Α.Ο.Κ. 27.8.2009

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της Ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ στο παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
ABALAEA2

Re: Herenveen- P.A.O.K. 27.8.2009

Δημοσίευση από ABALAEA2 »

Ολοι εσείς που κράζετε απο χθές, πείτε μου τι κερδίσατε και τι προσφέρετε μ'αυτό το πράγμα? Να σας πώ εγώ? Να χαλαστήτε ακόμα περισσότερο μεταξύ σας! Συγχαρητήρια απο μένα στα παιδιά που απο χθες βράδυ απείχαν απο τη συζήτηση. Εγώ δεν άνοιξα τίποτα και αυτή τη στιγμή αισθάνομαι πιο ήρεμος. Κάνω τα πράγματά μου και ξεκινάω σε λίγο απο Αθήνα να πάω να δώ την Κυριακή την ομάδα που ΑΓΑΠΩ! Θα ήμουν πολύ τυχερός, όλοι σας να βρισκόσασταν την Κυριακή στο γήπεδο! Καλημέρα Αδέρφια...
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

:) :) :) :) :) :)
:shock: :x
Άβαταρ μέλους
Pepermint

Δημοσίευση από Pepermint »

Καλημέρα σε όλους

Και ειδικά…στους ΣΙΓΟΥΡΟΥΣ….προπονητή και οπαδούς.
Και ακόμα ειδικότερα στους πανηγυρτζίδες του τύπου….τουλίπα θα σε ξεσκίσουμε, αϊντα ομαδάρα, λα ντόνα ε μόμπιλε σάνδος μη κράζειν

Και εν γένει σε όσους ΝΟΜΙΖΑΝΕ ότι είμαστε ανώτεροι…και το πιστεύουνε ακόμα ότι έφταιξε….η τύχη.

Γενικά σε όσους συγχυστήκανε εψές…και ακόμα ειδικότερα.

Σε αυτούς που θα το ξεχάσουνε μετά την κατατρόπωση του μεγαθήριου της Λεβαδιάς (εάν επιτευχθεί) ή αν δεν τα καταφέρουμε….μετά την κατατρόπωση του μεγαθηρίου της Τριπολιτσάς….40 παλληκάρια από την Λεβαδιά, πάνε να πατήσουνε την Τροπολιτσά οεο.

Εχει ο θεός…κάποιον θα κατατροπώσουμε με 1-0…έστω και την 10η αγωνιστική.

Χαλαρρρρρρράαααααα !!! Να είναι καλά η συλλογική αμνησία και ανοσία. Πάτε τώρα για παϊδάκια, μαλαματίνες…αφού προηγηθεί φραπέ γλυκόν με ολίγον νουνού.

Αδελφέ savic79…πολύ σωστός, εύγε…όπως ακριβώς τα λες, χαίρομαι που βλέπω αδελφούς να κατανοούν τον «θεμέλιο λίθο» του προβλήματος.

Αδελφέ Isaak the Greek, πολύ σωστός...νομίζουνε μερικοί ότι ο ΠΑΟΚ είναι άνω Τούμπα, κάτω Τούμπα.

Αδελφέ olivares…πολύ σωστός, αποδεικνύεις πολύ απλά….ως στοιχειώδης προπονητής της εξέδρας, αυτά που βλέπει και ένας δεκάχρονος.

ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΣΟ LOOSER ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ, ΟΥΤΕ ΓΑΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΩΓΑΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΟΠΕΣ ΤΟΥ.

ΟΥΤΕ ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΖΗΚΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ Ο ΘΛΙΒΕΡΟΣ…Το καλό είναι αφού περάσει και ο θρήνος με τα τρίτα του αυτή την φορά από την Τούμπα ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ…θα φύγει νύχτα (εάν δεν τα καταφέρει νωρίτερα). Το θεωρώ δεδομένο…εκεί θα ξεχυλίσει το καζανάκι…χεχεχε !!! Βγάλε από τώρα εισιτήρια κομπλεξάρα…ειδάλλως θα πας να ανοίξεις ταβέρνα (αδύνατον να προσληφθεί από ομάδα ποδοσφαιρική ως προπονητής) ποδαράτα.

Αδελφέ teratios…πάρα πολύ σωστός σε όλα με κάλυψες υπέρμετρα, μόνο που ο Ζαγοράκης πρέπει μαθαίνοντας από τα λάθη του…να ΔΙΩΞΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΤΟΝ LOOSER και ουχί να τον στηρίξει….διότι μας βλέπω να κινδυνεύουμε με υποβιβασμό (θεωρώ σχεδόν ακατόρθωτο να είμαστε στην 1η πεντάδα).

Είπαμε δεν είπαμε ?
ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΤΟΥ ΣΑΝΤΟΣ ήταν πέρυσι. ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΠΑΤΟ. ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ.

Συγχαρητήρια για την ομολογουμένως καταπληκτική παρομοίωση με την γκόμενα, τον γκόμενο…και τα κωλοβάρδουλα (ούτε καν πρόωρη εκπσερμάτιση).

Για τα περιφερειακά παρασιτικά λαμόγια των ΜΜΕ, μάνατζερς, παλαίμαχους, οπαδούς πανηγυρτζίδες του καλοκαιριού και του αεροδρομίου σε τυχόν διπλό στον ΠΟΚ και λοιπούς μακεδονομάχους που δυστυχώς βαμπιρίζουν τον ΠΑΟΚ εικοσαετία τώρα…όπως τα λες….στα γκούλαγκ και στην πυρά.

Το ίδιο έκανε και ο Κόκκαλης…αφού πέρασε 3-4 χρόνια φροντιστήριο μέσα στις φάπες…το ίδιο και ο Βαρδινογιάννης όταν πήρε τον βάζελο 3-4 χρόνια φάπες….το ίδιο και οι Γιαννακόπουλοι με πολύ περισσότερα χρόνια φάπας.

Πως ήταν ας πούμε η γκατέ επτά προ Κόκκαλη που κυβερνούσε αλά παρακράτος μαζί με τους λαμογιομανατζαραίους και τους δημοσιοκάφρους…και πως το παίζει τώρα κυριλλέ και υπεράνω και δεν κουνιέται φύλλο και φτερό (άντε κανένα συνθηματάκι του τύπου αλλιώς ονειρευόμαστε πατερούλη τον γαβρούκο μας)….μην χέσω δηλαδή….και μετά ήρθαν σερί οι τίτλοι.

Πως ήταν οι βάζελοι πριν και πως αφού τους διέλυσε τους συνδέσμους ο Βαρδινογιάννης…πάλι τίτλοι και ευρωπαϊκές πορείες.

Εμείς όμως εκεί κολλημένοι…..λαϊκή δημοκρατία του όχλου και της μάζας. Για όλα φταίει το αθηναϊκό κατεστημένο, το πειραιώτικο κράτος, ο καραμανιήλ, παλιότερα το θασοκ, οι κόρακες του Κόκκαλη και όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια και της κοντής ψωλής της φταίνε οι τρίχες…ή το ότι δεν φωνάζουμε ή το ότι φωνάζουμε χαοτικά και αναρχικά ή ότι τρώμε 7 παϊδάκια και 7 μαλαματίνες πριν το ματς ενώ θα έπρεπε να κάνουμε νηστεία με βλύτα....γαμώ την τύχη μου γαμώ.

Ετσι είναι, για αυτό και λέμε για μαλακώδη νοοτροπία και κομπλεξισμό.

Όπως χτες ξεσπαθώνανε στα τσατ οι αρειανοί -γιατί είσαι κομπλεξικός όταν χαίρεσαι με αποτυχίες των άλλων σε αγωνιστικούς χώρους που εσύ δεν είσαι-, έτσι είμαστε και εμείς όταν ξεσπαθώνουμε με τα ξεκαρδιστικά του γαύρου στο τσάμπιονσε λήγκε.

…και ας πουν μερικοί…ότι θα μοιάζουν οι οπαδοί μας σαν τους οπαδούς του ΠΟΚ…..χίλιες φορές να παίρνω έναν τίτλο κάθε 4 χρόνια…παρά να αυτοβαυκαλίζομαι για τους πυρσούς και τις φωνές του πετάλου και να μένω στην μιζέρια, την πείνα, τον μεγαλοχωριατισμό και τον κομπλεξισμό και να μου φταίει η αθηνάεα η ανοχύρωτη πόλη που πνίγονται και καίγονται σαν τα ποντίκια, το ότι δεν έχει μετρό στην Σαλόνικα ή ο πειρεάους και το δημόσιο που σε τελική όχι απλώς μου έχει δώσει δεκανίκια…αλλά έχει γίνει και προκλητικό απέναντι στους άλλους αφού με βοηθάει εξόφθαλμα χρόνια τώρα.

Μπορεί να σηκώσουν τώρα και πανώ «καραμανιήλ δεν προκρίθηκε η ομαδάρα…θα σε μαυρίσουμε».

Άλλο ο παίκτης Ζαγοράκης και ο παίκτης Βρύζας…και άλλο ο παράγοντας. Χαώδης η διαφορά.

Εχουν πολύ δρόμο ακόμα και οι δυό τους…για αυτό και στηρίζουμε την διοίκηση που πρέπει να μαθαίνει από τα λάθη της. Σε τελική…δεν είναι και τίποτα εγκέφαλοι ή μαφιόζοι αλά ιταλικά. Αγράμματοι ποδοσφαιριστές είναι…, αλλά μπορούν να οσφρίζονται 2-3 πράγματα και αγαπάνε και τον ΠΑΟΚ.

Μην τρελλαθούμε κιόλας. Για αυτό άλλωστε πήρανε και τον Γκαγκάτση που ναι μεν είναι το λαμόγιο…αλλά ξέρει τον χώρο καλύτερα από κάθε άλλο. Σοφή κίνηση και ας παίρνει και 30 χιλιάρικα το μήνα.

Και ο Κόκκαλης…έχωνε λεφτά στον βρόντο…αλλά μόλις μίσθωσε τον Βίκτωρα….είδατε τι έγινε.

Είτε το θέτε, είτε όχι…έτσι παίζεται το παιχνιδάκι στο Γκρης…και μην ακούω μαλακίες ότι όσο υπάρχει ΠΟΚ ο ΠΑΟΚ δεν θα παίρνει πρωτάθλημα.

Τρίχες κατσαρές. Αν ο ΠΑΟΚ θέλει να πάρει πρωτάθλημα ΘΑ ΠΑΡΕΙ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ. ΖΑΛΙΖΕΤΑΙ, ΦΟΒΑΤΑΙ, ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΤΑΙ, ΑΡΕΣΚΕΤΑΙ Ο «ΑΕΤΟΣ» ΣΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ.

Ούτε ο κόσμος το θέλει, ούτε η διοίκηση, ούτε ο προπονητής, ούτε οι παίκτες. Ούτε το θέλουν, ούτε είναι έτοιμοι σωματικά, ψυχικά, πνευματικά. Όταν το θελήσουν και οι 4 παράγοντες αυτοί…τότε θα το πάρει αέρα.

Γκέγκερ ?

Το σύστημα μισθοφόροι-λεγεωνάριοι παίζει σήμερα μπάλλα ευρωπαϊκά…Προσωπικά το απεχθάνομαι. Ποιος από τους μισθοφόρους θα ματώσει για την φανέλα ? Ουδείς.

Παρόλα αυτά…γιατί μερικοί μισθοφόροι του ΠΟΚ ματώνουν ? Γιατί επίσης μερικοί Ελλαδίτες του ΠΟΚ ματώνουν ? Βλέπεις π.χ. τον Πάντο…άμπαλος…αλλά τα δίδει όλα 110%...για αυτό και τον χειροκροτεί η εξέδρα ή τον Γεωργέα…ή τον Φον Δημητράκη.

Σε εμάς ποιος ματώνει πέρα από το πετσάκι του από την πολύ χρήση ?

Αντίθετα εύκολα πολύ εύκολα μπορεί να καταλάβει ένας μισθοφόρος την μαλακία που δέρνει τον κόσμο λόγω της υπερβολικής αγάπης του για την ομάδα…και εκ του πονηρού και του ασφαλούς μπορεί να πουλήσει παοκτζιδηλίκι όπως ο βλαμμένος που έχουμε για αρχηγό...εξασφαλίζοντας την ασυλία του σε ότι μαλακία και να κάνει.

Για αυτό άλλωστε ο πονηρίδης γύρισε άρον-άρον από τα αποδυτήρια.

Από την κεφαλή βρωμά το ψάρι…και με τέτοιο αρχηγό…τι ομάδα να έχεις ?

Προτιμώ σαφώς 6 καλούς ξένους και τους ρεστ από τις αλάνες της γειτονιάς, παρά αυτό το πράγμα. Που είναι οι ακαδημίες μας όμως ? Που είναι το σκάουτινγκ σε ομάδες της περιοχής ? Ξεχνάτε πως έγινε η ομαδάρα του 70 ? Πόσους ξένους είχε εκείνη η ομάδα ? Έναν Φορτούλα και έναν Γκουέρινο είχε…δεν βασιζόταν σε λαμόγια της εσπερίας.

Θα μου πείτε άντε να βρεις μια επτάδα…Ελλήνων. Να ξαμολύσεις τα λαγωνικά σου να την βρεις και να την φτιάξεις, έχοντας προπονητή που θα δουλέψει μαζί τους…δεν χαθήκανε εντελώς οι αλάνες και τα ταλέντα νομίζω ?

Αλήθεια δεν υπάρχει κανένα μα κανένα ταλέντο να το πάρεις να το ρίξεις στα δύσκολα ?...ή μήπως πρέπει να ψηθεί πρώτα και να εκπαχυνθεί….καμιά δεκαριά χρόνια ?

Εγώ προσωπικά άμα πήγαινα γήπεδο…εφέτος θα τους γιουχάïζα ανελλιπώς μέχρι το τέλος της χρονιάς. ΤΟΛΜΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΥΤΌ ? Να πάει την Κυριακή και να κράξει….τους σπουδαίους ποδοσφαιριστές.

Τσου…θα πάμε να υποστηρίξουμε την ομαδάρα μας…μέχρι το ματσάκι με τον γάβρο που θα είναι άνευ επιστροφής (το αεροπορικό για Πορτογαλία εννοώ)

…γιατί ο οπαδός είναι οπαδός…πρόβατο…και πρέπει να υποστηρίζει την καφρίλα του, διαφημίζοντας το προϊόν της μαλακίας του….και την αγάπη του για την ομάδα anyway σε χαρές και λύπες.

Ε λοιπόν για εμένα…τσου. Μπορεί να έχω διαρκείας…αλλά δεν πρόκειται να πατήσω. Μπορώ μάλιστα να αγοράσω και άλλο – αν γινότανε – και να δώσω και λεφτά σε πιθανή αύξηση Μ.Κ. Αυτό ναι…άλλο το ένα που έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚ…και άλλο το άλλο που δεν έχει….για την φωνή εννοώ.

Χωρίς φωνή και χωρίς λαό. Αυτό είναι το σωστό.

Ποιος τολμά να αγοράσει εισητήριο για έναν αγώνα που δεν θα πάει ?

Δεν αξίζει καμία φωνή και καμία υποστήριξη εντός γηπέδου στην κοπριτοσύνη αυτών και εκείνου.

ΚΑΜΜΙΑ.

Ούτε υποστηρίζουμε έτσι κάποιο ΑΥΛΟ εγρηγορότο…στους Ουρανούς ή την Ιδέα που λέγεται ΠΑΟΚ.

Τι πάει να πει υποστήριξη anyway και να μην επιστρέψουμε σε εποχές μπατατούδη και γούμενου ? ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ή ΜΗΠΩΣ Η ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ Της περυσινής πορείας σας ξεγελά ?

ΕΙΠΑΜΕ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑΙ. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ Ας ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑΙ. ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΝΑΙ. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΝΑΙ. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΡΑΝΟΥΣ ΝΑΙ.

ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ LOOSER ΠΟΥ ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΟΧΙ.

ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟ. Θα πάω να φωνάξω…όταν με κάνει η ομάδα να φωνάξω….ειδάλλως απλά θα αποδεικνύω το γραφικό του χαρακτήρος μου, την παρακμή, τον κομπλεξισμό, το λουζεριλίκι και την ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΟΥ στην πλευρά που ήλιος δεν ανατέλλει.

Τελειωμένο αυτό…όποια πορεία και να έχει φέτος ο ΠΑΟΚ (παπάρια θα έχει anyway).

Γιούχα και μόνο γιούχα σε κάθε πάμπλο και σάντσο πάντσο και δον κιχώτη και μούσλι και μούσμουλα και μαύρη πίσσα και μπούρμπερη.

Αμα πιά…με τους βλαμμένους που θεοποιούμε. Αυτοί δεν είναι ΠΑΟΚ….είναι κάτι άλλο, όχι όμως ΠΑΟΚ.

Φωνάζεις για τον μεγαλειώδες, το αληθινό το ωραίο και ουχί για το ψεύτικο, το δήθεν, το άσχημο….επειδή ντε και καλά κάποιοι σου πανε….να φωνάζεις πάντα anyway.

ΓΙΑΤΙ ΚΥΡ ΜΑΛΑΚΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΧΑΪΔΕΥΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΑΜΠΑΛΛΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΠΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ?????????

Δεν είμαστε 70ties και 80ties όπως σωστά ειπώθηκε….Είμαστε στο μιλλένιουμ πλέον εκτός τόπου και χρόνου.

Που είναι ο γίγας λαός στην Α.Μ.Κ. Τι πάει να πει 10.000 ???????
Στα παπάρια μου άμα φωνάζουν και ανάβουν πυρσούς ή όχι…ή αν τρώνε 1 ή 2 κιλά παϊδάκι πριν το ματς.

Που είναι η συμπαράσταση ?
Ντροπή και αίσχος. Αμά μαζευόντουσαν 100 χιλιάδες λέω εγώ από ένα κατοσταρικάκι…10 μύρια θα μαζευόντουσαν για το προπονητικό που είναι για μένα θεμελιώδες.

Αλλά στην νεοελληνική μαλακισμένη νοοτροπία μας….τα περιμένουμε όλα από το κράτος για το κράζουμε μετά…δείγμα και αυτό της σχιζοφρένειας που προκαλεί η παρατεταμένη αγαμία μας.

Κάντε πορείες και απαιτήστε από το κράτος να μας πάρει τον Ρονάλντο τώρα.

Για αυτό είμαστε και φαινόμαστε και αντιμετωπιζόμαστε από όλους ως μεγαλοχωριάτες, ως γραφικοί και μακεδονομάχοι και το φταίξιμο είναι 100% ΟΛΟΔΙΚΟ ΜΑΣ….και δεν φταίει κανένα κράτος, αθηνάου και πειραιάους και κόρακες και αυγά τουρκίας.

Δεν απαξιώνουμε εμείς την ομάδα. ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ LOOSER ΣΤΙΣ ΗΤΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΩΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΝ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ.

ΤΟΥ ΥΨΟΥΣ ή ΤΟΥ ΒΑΘΟΥΣ. Ε όχι…δεν περπατά έτσι το πράμα.

Αντε τώρα, όλοι μαζί τώρα την Κυριακή να καταπιούμε το θηρίον της Βοιωτίας.

Οοοο εεεε η Τούμπα θα είναι καζάνι για νερόβραστο φιδέ…και ο τελευταίος να τραβήξει το καζανάκι και λίγο τον μπιντέ

Αίντε παοκάρα…ξέσκισε του κομπότη την βαρδουλάρα
Πόσα θα φας Λεβαδειακέ…

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά, μαύρη σαν καλιακούδα !!!

Σάνδος, φακώσου και άντε και παραιτώσου

-Δεν παραιτούμαι, παρασημοφορούμαι
Είμαι ανανεωμένος, είμαι και χορτασμένος,
θα περνάω μια χαρά, θα σας πονάω τα μυαλά.
Θα βάζω Βιεϊρίνια για στόπερ χαλαρά,
θα βάζω τον Μουσλίμοβιτς να τρέχει γενικά.
Ρόμβους και πυραμίδες, εξάγωνα αυγά,
τρίγωνα Πανοράματος θα παίζω εγώ συχνά.
Με Αναστασάκο να κουβαλά νερά,
και τον Κονσεϊσάο να κάνει τζαμπουκά,
θα έλθουνε και οι Εψιλον από πολύ ψηλά,
πρωτάθλημα θα παίρνουμε μετά κάθε χρονιά.

Φακώστε τον πούσδη τον λεβαντιακό, γαμνιέται ο θρύλους και ο πειραιάους, αθήνα καμένη ο ΠΑΟΚ δεν πεθαίνει.

Και μην ξέχασετε να φτιάξετε και πανώ «λευτεριά στους πυρσούς».

Ερρωσο !!!

ps-...το πιό ωραίο βέβαια είναι....ότι αυτοί που θα είναι για ακόμα 2-3 Κυριακές στην κερκίδα να ξελαρυγγιάζονται

θα είναι αυτοί πρώτοι που θα πετάξουνε κορνέ και αυγά...το απόγευμα που θα έχουμε χάσει αυγά και πασχάλια από τον γαύρο

απαιτώντας την παραίτηση του εξωαποδώ

εδώ θα είμαστε...θα τα δούμε
απίστευτα προβλέψιμοι σε όλα μας

απίστευτα...

ρολόϊ....δουλεύει το μονδέλο μας λέμε...ΠΑΟΚ είσαι άλλωστε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pepermint την Παρ 28 Αύγ 2009, 09:52, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Shady20

Δημοσίευση από Shady20 »

Respect στον ABALAEA2!!

Και εγώ θα φάω βρίσιμο από όλους γιατί θα κρεμάσω κόσμο την Κυριακή (για μία κόμη φορά) αλλά και πάλι εκεί στη κερκίδα θα είμαστε!!!

:?
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

και εγω που νομιζα οτι ειμαι το μονο φυτο που δεν βγαινω να κραξω προπονητη παιχτες διοικηση βρυζα και θα παω παρ'ολη την πικρα μουτην κυριακη να φωναξω ΠΑΟΚ.ευτυχως ο μπαξες απο τετοια φυτα εχει κι αλλα.
Άβαταρ μέλους
Shady20

Δημοσίευση από Shady20 »

lefis έγραψε:και εγω που νομιζα οτι ειμαι το μονο φυτο που δεν βγαινω να κραξω προπονητη παιχτες διοικηση βρυζα και θα παω παρ'ολη την πικρα μουτην κυριακη να φωναξω ΠΑΟΚ.ευτυχως ο μπαξες απο τετοια φυτα εχει κι αλλα.
ΟΧΙ!!!

Πιστεύω πως ότι κάηκε στην Αττική πρόσφατα, το αντικαθιστούμε επάξια...

:? ΡΕ!!!!
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Maximus έγραψε:Εικόνα

Ευχομαι καλη επιτυχια στην ομαδα του ΠΑΟΚ σημερα...Ελπιζω να ερθετε με το διπλό στον Λευκο Πυργο...Γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε; Και εγώ κρυφοΠΑΟΚι ειμαι! Ευχομαι να νικησετε και να μην χασετε με 2-1...

Με εκτιμηση,
Κ.Μητσοτακης

Πως πηγαμε παιδια; Επιασαν οι ευχες μου; Καλη συνεχεια και στο πρωταθλημα ευχομαι!

Με εκτιμηση,
Κ. Μητσοτακης
Άβαταρ μέλους
totoka

Δημοσίευση από totoka »

Μην αγχώνεστε! Ξέρουν αυτοί που κράζουν! Είναι οι γνωστοί τέλειοι!

Το έχω ξαναπεί. Πριν γράψει κανείς την οποιαδήποτε μαλ#$α εδώ μέσα ας σκεφτέι που ήμασταν πριν 3 χρόνια. Ομαδούλα όχι σαν την Νασιονάλ-χειρότερη κι από τον Ακράτητο. Και δείτε τώρα που είμαστε.

Και μη μου πει κανείς τι κάναμε πριν από 20 και 30 και 40 χρόνια. Αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Στο παρελθόν έχουμε κολλήσει γενικά όλοι οι Έλληνες και δε βλέπουμε πόσο πιο βαθιά βουτάμε στα σκατά καθημερινά. Κοιτάξτε μπροστά λοιπόν! Με αισιοδοξία!

Πιστεύει κανείς ότι η διοίκηση και ο προπονητής είναι χαρούμενοι; Πιστεύει κανείς ότι δεν θα προσπαθήσουν για το καλό του ΠΑΟΚ; Αν όχι, τότε μόκο όλοι, γιατί περισσότερα προβλήματα δημιουργείτε παρά αυτά που λύνετε.

Υ.Γ. Απορία: Υπάρχει έστω και ένας που να διάβασε το post του Pepermint; Λίγο πίο μικρά post ρε αδερφέ.
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

Pepermint έγραψε: Που είναι ο γίγας λαός στην Α.Μ.Κ. Τι πάει να πει 10.000 ???????
Στα παπάρια μου άμα φωνάζουν και ανάβουν πυρσούς ή όχι…ή αν τρώνε 1 ή 2 κιλά παϊδάκι πριν το ματς.

Που είναι η συμπαράσταση ?
Ντροπή και αίσχος. Αμά μαζευόντουσαν 100 χιλιάδες λέω εγώ από ένα κατοσταρικάκι…10 μύρια θα μαζευόντουσαν για το προπονητικό που είναι για μένα θεμελιώδες.

Αλλά στην νεοελληνική μαλακισμένη νοοτροπία μας….τα περιμένουμε όλα από το κράτος για το κράζουμε μετά…δείγμα και αυτό της σχιζοφρένειας που προκαλεί η παρατεταμένη αγαμία μας.

Κάντε πορείες και απαιτήστε από το κράτος να μας πάρει τον Ρονάλντο τώρα.
Θα απαντούσα σε αρκετά από το κείμενό σου, αλλά μένω σε αυτό. Δεν είμαι σίγουρος αν τα λες ειρωνικά, αλλά αν όχι σηκώνω τα χέρια ψηλά.

Δηλαδή έπρεπε να πάνε 100χιλ κόσμος και να βάλουν φράγκα χωρίς να έχουν έστω ένα υποτυπώδες δικαίωμα να ΕΛΕΓΧΟΥΝ τη διοίκηση. Γιατί αν ήθελε η διοίκηση θα μπορούσε να μετατρέψει την ΑΜΚ σε ένα πραγματικό λαϊκό πανηγύρι όπως είχα αναλύσει την εποχή εκείνη. Δεν ήθελε όμως. Και οι 10χιλ που μαζεύτηκαν ήταν ένα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ νούμερο.

Υ.Γ. Για την υπερθεμάτιση του ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥ ίσως ποστ που έχω διαβάσει ever στο paokmania, (ναι αυτό που εκθειάζει το σταλινισμό και το σουπερισμό), απλά αντιστρέφω τα λεγόμενά σου και λέω ΝΤΡΟΠΗ.
Άβαταρ μέλους
Pepermint

Δημοσίευση από Pepermint »

σωστός ο αδελφός Maximus

...για όλα πταίει το γκαζόν !!!
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

totoka έγραψε:Αν όχι, τότε μόκο όλοι, γιατί περισσότερα προβλήματα δημιουργείτε παρά αυτά που λύνετε.
Εδώ ο καλός ο Στάλιν. Εύγε.
Άβαταρ μέλους
htg

Δημοσίευση από htg »

Καλημέρα ρε φίλε Pepermint...Από τις 9 το πρωί διαβάζω τα post και μόλις έφτασα στο δικό σου,με τη μία αποφάσισα να γράψω κι εγώ κάτι...Τελικά,βγήκες σωστός στα λεγόμενα σου και εξακολουθείς να λες αλήθειες...Ειλικρινά τώρα,από τη μία,συμφωνώ μαζί σου με τα περισσότερα,από την άλλη όμως,ποιος είναι τελικά ο δικός μας ο ρόλος;Να στηρίξουμε την ομάδα,τους παίκτες,τον προπονητή,την διοίκηση ότι κι αν γίνει,χαρές λύπες,να είμαστε πάντα αισιόδοξοι και να μη μας τρώει η μιζέρια;Ναι αλλά και οι απόψεις σου είναι 100% αλήθειες!Πραγματικά ρε φίλος έχεις χωρίσει το μυαλό μου στα δύο!!!Τι μπέρδεμα κι αυτό!!!χαχαχα...Το μόνο σίγουρο πάντως και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ μάλλον (είναι προσωπική μου άποψη και το βλέπω και στον εαυτό μου), είναι ότι ο Παοκτσής δε χάνει ποτέ την αισιοδοξία του.Ακόμη και να κινδυνεύουμε με υποβιβασμό,θα πιστεύουμε ότι με μία ανατροπή και διάλυση του πρωταθλήματος και μηδενισμό όλων των άλλων,μπορεί και να πάρουμε πρωτάθλημα.Anyway,το ποιηματάκι σου κορυφαίο.Ας το διαβάσουμε άλλη μία φορά...
Pepermint έγραψε: -Δεν παραιτούμαι, παρασημοφορούμαι
Είμαι ανανεωμένος, είμαι και χορτασμένος,
θα περνάω μια χαρά, θα σας πονάω τα μυαλά.
Θα βάζω Βιεϊρίνια για στόπερ χαλαρά,
θα βάζω τον Μουσλίμοβιτς να τρέχει γενικά.
Ρόμβους και πυραμίδες, εξάγωνα αυγά,
τρίγωνα Πανοράματος θα παίζω εγώ συχνά.
Με Αναστασάκο να κουβαλά νερά,
και τον Κονσεϊσάο να κάνει τζαμπουκά,
θα έλθουνε και οι Εψιλον από πολύ ψηλά,
πρωτάθλημα θα παίρνουμε μετά κάθε χρονιά.
Άβαταρ μέλους
No4h

Δημοσίευση από No4h »

+Isaak the greek.M εχει καλυψει απολυτα.
Δεν ειχαμε κανενα σχεδιασμο στην επιθεση.Επιτελους,καλη η αμυνα,αλλα ποτε θα τους μαθει να επιτιθονται.Κανεναν αυτοματισμο μπροστα ποτε θα δουμε.Και λιγο παθος,λιγο νευρο.Αψυχα επαιζαν χτες.
Η πικρα και η στεναχωρια ηταν μεγαλη χτες.Σ αυτες τις περιπτωσεις καλυτερα ειναι να περιμενεις καμια μερα να ηρεμησεις και μετα να κριτικαρεις.Αν εγραφα χτες μετα το ματς θα εριχνα πολυ "βρισιμο" αδικα.
Τωρα με ηρεμο μυαλο το μονο που εχω να πω ειναι οτι την Κυριακη θα παμε να δωσουμε τη φωνη μας και την ψυχη μας για να κερδισει η ομαδα στην πρεμιερα του πρωταθληματος.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

savic79 έγραψε:Όταν μιλάτε για ολλανδική σχολή έχετε υπ'όψην τι σημαίνει?Χωνέψτε το,όλοι που κρίνετε ελαφρά τη καρδία,οι ελληνικές ομάδες είναι πολύ μικρές στην ευρώπη και μόνο με μπόλικη δόση τύχης μπορούν να κάνουν κάτι.
Δηλαδή ο Ολυμπιακός δεν θα περάσει από την Άλκμααρ;
Άβαταρ μέλους
orfeas11

Δημοσίευση από orfeas11 »

Η αλήθεια είναι πως η ομάδα δεν έπαιξε τόσο καλά όσο την περιμέναμε. Όμως, πιστεύω ότι ο ρόμβος ήταν λάθος επιλογή. Παρόλα αυτά, ακόμα και εγώ και οποιοσδήποτε να ήταν προπονητής, θα επέλεγε αυτό το σύστημα για να διεκδικήσει το γκολ. Αν καταλάβατε, στο πίσω μέρος του μυαλού του Σάντος ήταν να μπει ένα γκολ και να γυρίσει στο αξιόπιστο 4-2-3-1 με στόχο να κλειδώσει την πρόκριση. Για αυτό το λόγο και έβαλε δίπλα στον Μούσλι τον Βιερίνια, ώστε αργότερα να τον γυρίσει στα άκρα και να παίξει με έναν επιθετικό. Κακώς διαμαρτυρόμαστε για τις επιλογές του Σάντος. Άποψή μου είναι ότι μπορεί να διαμαρτύρεσαι για έναν προπονητή όταν δεν έχει προσανατολισμό (βλέπε, Μπέλης, Φρίγκερ, κ.α.). Όμως, χθες φάνηκε καθαρά ότι ο Σάντος κατέβηκε με σχέδιο στο γήπεδο. Επαναλαμβάνω, δε μου άρεσε η ομάδα, αλλά νομίζω ότι δε πρέπει να δώσουμε μια και να χύσουμε την καρδάρα με το γάλα. Άλλως τε, οι ομάδες χτίζονται με σταθερή νοοτροπία τόσο από διοίκηση όσο και από τεχνική ηγεσία. Αν μη τι άλλο ο Σάντος φάνηκε ότι δεν είναι ξεροκέφαλος...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”