Δεν μιλάς σε εμένα,έτσι?gika έγραψε:Εγώ όχι... Ξες "φιλε" ποσοι απο εδώ θα έπαιρναν το διαρκείας σου και σε τι τιμή?
Herenveen - Π.Α.Ο.Κ. 27.8.2009
Re: Herenveen- P.A.O.K. 27.8.2009
- navigator11
savic79 έγραψε:Λοιπόν επι τέλους πρέπει να δούμε κάποια πράγματα ψυχρά και χωρίς συναίσθημα.Αποκλειστήκαμε από μια ομάδα που ήταν στα μέτρα μας και ο συνδυασμός κακοτυχίας(γκολ που φάγαμε στην τούμπα) και κακών εμφανίσεων επέφεραν το μοιραίο.Το χειρότερο είναι ότι κλασσικά και φέτος λόγω υπέρμετρης αισιοδοξίας και κακής νοοτροπίας θα αρχίσει πάλι η αέναη γκρίνια που επειδή για ευνόητους λόγους δεν είναι εύκολο να κατευθυνθεί προς τη διοίκηση θα πιάσει προπονητή και σταμπαρισμένους παίκτες(πάλι καλα που δεν έπαιζε και ο κονσεισάο).Όσοι θέλετε να μηδενίσετε τα πάντα,παίκτες προπονητή κλπ. σκεφτείτε πρώτα τα εξής:
1.Πόσο έχετε επηρεαστεί από τους ραδιοφωνατζήδες της πόλης που βγάζαν όλη τη βδομάδα τη χερενφεεν καφενείο?Είναι καφενείο μπροστά στον ΠΑΟΚ του 70?Είναι καφενείο μπροστά στον ΠΑΟΚ που απέκλεισε την Άρσεναλ?Πάντως μπροστά στον φετινό ΠΑΟΚ δύσκολο ομάδα που είναι στην Ευρώπη να είναι καφενείο.
2.Τι μέγεθος νομίζετε ότι είναι ευρωπαικα αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ?
3.Το ελληνικό ποδόσφαιρο τι κάνει στην ευρώπη και εμείς που μέχρι πρόπερυσι ήμασταν διαλυμένοι πρέπει και να ξεχωρίσουμε?
Λίγο να τα βασανίσετε αυτά τα ερωτήματα οι απαντήσεις είναι προφανείς.Είμαστε ένα πρωταθληματάκι της σειράς,με κακές ομάδες που είναι σχεδόν πάντα αουτσάιντερ στην ευρώπη και που συνήθως αποκλείονται.Όλοι οι ευρωπαίοι παρακαλάνε να κληρωθούν με ελληνικές ομάδες.Η οργάνωσή μας είναι εντελώς της πλάκας,δώσαμε 4 ευρωπαϊκά παιχνίδια και ακόμα δεν έχουμε παίξει πρωτάθλημα(παγκόσμια πατέντα).Τα περί μεγάλων λαών,ομάδων μύθων κλπ έίναι για εσωτερική κατανάλωση από τα ραδιόφωνα και τις εφημερίδες,που δυστυχώς καλλιεργούν ένα κλίμα απαιτήσεων που απλά είναι κωμικές.Η μαύρη αλήθεια είναι ότι καμμιά ελληνική ομάδα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ως καφενείο ακόμα και μια κακή ολλανδική,και να περιμένει και σίγουρη και εύκολη πρόκριση.Ο ΠΑΟΚ έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά του για να φτάσει και πάλι στο ευρωπαϊκό επίπεδο που ήταν κάποτε.Για αυτό χαμηλά την μπάλλα τα κεφάλια κάτω και δουλειά για να πετύχουμε τον πραγματικά ρεαλιστικό στόχο της σεζόν δηλαδή να επαναλάβουμε κάτι σαν το περσινό πρωτάθλημα ώστε να εδραιωθούμε και πάλι σαν δύναμη τουλάχιστον στην ψαροκώσταινα και μετά βλέπουμε.
Τώρα όποιος εξακολουθεί να πιστεύει ότι αν φύγουν προπονητές παίκτες κλπ θα πάρουμε πρωταθλήματα κύπελλα και ευρωπαϊκά δικαίωμά του.
η δημοσιευση της τελευταιας 10ετιας.υποκλιση φιλε!!εχουμε,εδω και χρονια,υπερεκτιμησει το μεγεθος και τις δυνατοτητες της ομαδας μας,στοχοθετωντας χωρις να εχουμε τα απαραιτητα εφοδια για να πετυχουμε.γι'αυτο και ο πραγματιστης σαντος πασχει απο δημοφιλια στους κολπους των οπαδων μας,γιατι δεν μας φουσκωνει τα μυαλα,ψαχνοντας μετα τις φαπες αλλου προς αποδοση ευθυνων.για ακομα μια φορα ως κοσμος πηραμε αψηφιστα τον αντιπαλο με σκεψεις του στυλ "βρε παοκ εισαι,κι οι φανελες μονες να κατεβουν τους εχουμε" και το αποτελεσμα ... το συνηθες.και φυσικα μετα ερχεται η γκρινια και η δυσθυμια και η διψα για καταλογισμο ευθυνων.πρεπει να αντιληφθουμε την ομαδα στις πραγματικες της τωρινες διαστασεις και να καταλαβουμε πως απαιτειται μεγαλη προσπαθεια για να επανακτησουμε τα παλαι ποτε κεκτημενα,αγωνιστικα και οπαδικα.μικρυναμε παιδια τα τελευταια χρονια και οι αποτυχιες αυτες ειναι αποτοκο της καθολικης μας ανυπαρξιας σε καθε επιπεδο το διαστημα τουτο.οσο πιο γρηγορα το αντιληφθουμε,τοσο πιο ανωδυνα θα το ξεπερασουμε και διχως να δημιουργουμε υπερμετρη πιεση εντος και γυρω απο την ομαδα.υπαρχουν αποστηματα στο συλλογο ακομα που πρεπει να σπασουν.με πρωτα και καλυτερα τα της νοοτροπιας μας ως οπαδων και της απο μερους μας διαχειρισης τετοιων,αναμενομενων σε καθε συλλογο,κρισεων!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Πέμ 27 Αύγ 2009, 23:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πες τα ρε gika..... και στο κάτω κάτω μαγκιά μας που δώσαμε τα λεφτά μας για την ομάδα μας κι όχι για αμάξια ή για γυναίκες..... Ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΤΟΥΜΠΑ !!!!!!!!!!! Όσο κι αν πονάμε πρέπει να σηκωθούμε όρθιοι, γιατί μάθαμε να μη λυγίζουμε ποτέ..... Και κάποτε θα γυρίσει ο τροχός....... Δεν θα μας πηγαίνει μια ζωή κόντρα.......
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΤΟΥΜΠΑ !!!!!!!!!!! Όσο κι αν πονάμε πρέπει να σηκωθούμε όρθιοι, γιατί μάθαμε να μη λυγίζουμε ποτέ..... Και κάποτε θα γυρίσει ο τροχός....... Δεν θα μας πηγαίνει μια ζωή κόντρα.......
- ContrerasPablo
εγω το ειπα για πλακα,αλλα ειναι διαρκειας θα το επαιρνα ευχαριστως δικε γκικα,δν προλαβα να παρωContrerasPablo έγραψε:γαβ,γαβ ειπε κανεις τπτ για διαρκειας?![]()
![]()
πλακα κανω
Οχι ρε καμελοτ... Στον άλλο που είπε ότι αφου πήρε διαρκείας απαιτεί να παμε καλά να περάσουμε ομίλους και άλλες μαλακιες... Πιο πολύ αυτός με μπρίζωσε παρα η χαλια εμφανιση μας...
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: arisk, comealot, ContrerasPablo, darklord, elgrego83, evans4, indian chief, Kaminia 4, Kevin, kordelio paok, paok87, paokara129, Petm, slidar, thrix, Tolaros, tsokos69 και 25 επισκέπτεςpaok87 έγραψε:κουλάρετε λίγο , η γκρίνια βραδιάτικα δεν παλεύεται.
αμα ολοι αυτοι ειχαν κουλαρει θα ηταν εδω μεσα?

Εγώ πάντως είμαι κουλ,περιμένω να κάνω μαζί σου εποικοδομητική συζήτηση :p
Εγώ περιμενω επικοδομιτική συζήτηση με τον άλλο που δεν θέλει το διαρκείας... Να κερδίσω ένα διακρείας ρε αδερφέ και θα το κάνω δώρω στη γκομενα μου ρε που αν και δεν ξέρει τι είναι οφσάιντ και τι φάουλ πιο πολύ καταλαβαίνει την ΠΑΟΚτσήδικη νοοτροπία απο αυτόνα..
Πάντως κάναμε υπομονή με άλλους κι άλλους...θα περίμενα να δώσουμε τουλάχιστον 5 χρονάκια για να αρχίσουμε να κράζουμε Ζαγοράκη κάθε Κυριακή :p
- ÎΤΕΒΕ
Επιτρεπεται να πεσεις ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ τιποτα αλλο.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ÎΤΕΒΕ την Πέμ 27 Αύγ 2009, 23:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ε αμα εχεις γκομενο τον Γιαννηgika έγραψε:Εγώ περιμενω επικοδομιτική συζήτηση με τον άλλο που δεν θέλει το διαρκείας... Να κερδίσω ένα διακρείας ρε αδερφέ και θα το κάνω δώρω στη γκομενα μου ρε που αν και δεν ξέρει τι είναι οφσάιντ και τι φάουλ πιο πολύ καταλαβαίνει την ΠΑΟΚτσήδικη νοοτροπία απο αυτόνα..

- ContrerasPablo
φιλε αληθεια?Ακουτε ρε με τι ασχολειστε την ωρα που......paok87 έγραψε:Ομαδικη επιθεση καφρων σε καφετερια στην Αγ.Παρασκευη στην Αθηνα.
Δυστυχως δε γνωριζω περισσοτερα.
Το επεισοδιο ηταν ομως πολυ σοβαρο.
Δεν γνωριζω για τραυματιες.
Εσπασαν ακομα και τα τζαμια της καφετεριας.
Η πληροφορηση ειναι απο την ερα σπορ.πριν λιγο.
Η συγκεκριμενη καφετερια(primera) ειναι αρκετα γνωστη και την τελευταια στιγμη αποφασισα να μην παω.
μετα απο αυτα δεν μπορω να σχολιασω τιποτα για το παιχνιδι...
- navigator11
προς γκικα:μαγκα τεραστιο το αβαταρ σου.με χαλαρωνει τις δυσκολες τουτες στιγμες.apaixto!!!!!!.

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΤΕ ΑΕΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ
Επειδη βαρεθηκα να ανεβαζω ολο το ιδιο ποστ μπας και καταλαβουν καποιοι τι ενοω,σταματαω και λεω ενα τελευταιο:
Η ομαδα τωρα ειναι που χρειαζεται περισοτερο την ηρεμια,
μην βαζετε τα δυνατα σας να μας χαλασετε το ονειρο η τουλαχιστον αφηστε μας εμας που δεν ειμαστε προπονητες να κοιμομαστε.
Τα σεβη μου σε ολους
KAMINIAS 4
Επειδη βαρεθηκα να ανεβαζω ολο το ιδιο ποστ μπας και καταλαβουν καποιοι τι ενοω,σταματαω και λεω ενα τελευταιο:
Η ομαδα τωρα ειναι που χρειαζεται περισοτερο την ηρεμια,
μην βαζετε τα δυνατα σας να μας χαλασετε το ονειρο η τουλαχιστον αφηστε μας εμας που δεν ειμαστε προπονητες να κοιμομαστε.
Τα σεβη μου σε ολους
KAMINIAS 4