Κάποτε και η Σίτυ πάλευε για την σωτηρία της και η Τσέλσι βολοδερνε στις μικρές κατηγορίες!Mitsospaoki4 έγραψε:Το μόνο που με νοιάζει (και δεν πρόκειται) να δω σε αυτό το ματς, είναι καμια 20αρια χιλιάδες κόσμο να χειροκροτεί στο τέλος την ομάδα που θα βρίσκεται σε άλλο ένα τελικό, ο 6ος τα τελευταία 7 χρόνια!!
Δεν με νοιάζει αν αντίπαλος είναι η Λαμία ή το ματς είναι αδιάφορο, η ομαδα παρά το κακό ξεκίνημα και το γεγονός ότι σταυρώθηκε (ακόμα σταυρώνεται) από πολλούς από εμάς, είναι πάλι εδώ για να διεκδικήσει την κούπα!
Να θυμίσω ότι κάποτε το να φτάσουμε σε τελικό θεωρούταν μεγάλο επίτευγμα και η πόλη ζούσε για αυτά τα ματς;;
Καλομαθαμε μου φαίνεται..
ΠΑΟΚ - Λαμία 13/4/2023, 17:00 COSMOTE SPORT 4 HD
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Re: ΠΑΟΚ - Λαμία 13/4/2023, 17:00 COSMOTE SPORT 4 HD
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Και πότε θα παίξουν οι Murg και Biseswar; Ποτέ;
+ 4Mitsospaoki4 έγραψε:Το μόνο που με νοιάζει (και δεν πρόκειται) να δω σε αυτό το ματς, είναι καμια 20αρια χιλιάδες κόσμο να χειροκροτεί στο τέλος την ομάδα που θα βρίσκεται σε άλλο ένα τελικό, ο 6ος τα τελευταία 7 χρόνια!!
Δεν με νοιάζει αν αντίπαλος είναι η Λαμία ή το ματς είναι αδιάφορο, η ομαδα παρά το κακό ξεκίνημα και το γεγονός ότι σταυρώθηκε (ακόμα σταυρώνεται) από πολλούς από εμάς, είναι πάλι εδώ για να διεκδικήσει την κούπα!
Να θυμίσω ότι κάποτε το να φτάσουμε σε τελικό θεωρούταν μεγάλο επίτευγμα και η πόλη ζούσε για αυτά τα ματς;;
- Mitsospaoki4
- Moderator
Οπότε τι με αυτό;boogeyman77 έγραψε:Κάποτε και η Σίτυ πάλευε για την σωτηρία της και η Τσέλσι βολοδερνε στις μικρές κατηγορίες!Mitsospaoki4 έγραψε:Το μόνο που με νοιάζει (και δεν πρόκειται) να δω σε αυτό το ματς, είναι καμια 20αρια χιλιάδες κόσμο να χειροκροτεί στο τέλος την ομάδα που θα βρίσκεται σε άλλο ένα τελικό, ο 6ος τα τελευταία 7 χρόνια!!
Πλέον στο σάπιο ελληνικό ποδόσφαιρο με κράτος και παρακράτος εναντίον σου, θεωρούμε δεδομένο τον τελικό;
- Kabamaru11
ΑποστόληςΑ έγραψε:Είναι Μεγάλη Πέμπτη και στις 19:00 ξεκινάει η ακολουθία των παθών του Κυρίου.
Διαβολε,διαβολε.....η βουδιστικη εικονα φταιει για ολα.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Σχετικά με την εκκλησία.
Η σταύρωση είναι περίπου στις 9.
Ούτος ή άλλος όλοι εκείνη την ώρα πάνω κάτω, πάνε στην εκκλησία
Άνετα προλαβαίνεις να πας μετά το γήπεδο και πιθανότατα αυτό θα κάνω και εγώ
Η σταύρωση είναι περίπου στις 9.
Ούτος ή άλλος όλοι εκείνη την ώρα πάνω κάτω, πάνε στην εκκλησία
Άνετα προλαβαίνεις να πας μετά το γήπεδο και πιθανότατα αυτό θα κάνω και εγώ
Sourmentes
Με τον βάζελο για το κύπελλο είχαμε παίξει στην Λεωφόρο Μ. Τετάρτη απόγευμα και η ρεβάνς στην οποία ανατρέψαμε το 0-2 του α΄ αγώνα και προκριθήκαμε έγινε μετά το Πάσχα, Τετάρτη απόγευμα.
Μ. Τετάρτη 7 η ώρα είχαμε παίξει με τον γαύρο το 2014 στον επεισοδιακό εκείνο αγώνα.
Μ. Πέμπτη βράδυ παίξαμε πρόπερσι τον δεύτερο αγώνα με το χαρτί με νίκη 2-1 με ανατροπή και πέρσι στο 0-0 του α΄ αγώνα με τον γαύρο.
Τέλος Μ. Πέμπτη 4 η ώρα την ρεβάνς του κυπέλλου στην Τρίπολη με Αστέρα την χρονιά του νταμπλ.
Με τον βάζελο για το κύπελλο είχαμε παίξει στην Λεωφόρο Μ. Τετάρτη απόγευμα και η ρεβάνς στην οποία ανατρέψαμε το 0-2 του α΄ αγώνα και προκριθήκαμε έγινε μετά το Πάσχα, Τετάρτη απόγευμα.
Μ. Τετάρτη 7 η ώρα είχαμε παίξει με τον γαύρο το 2014 στον επεισοδιακό εκείνο αγώνα.
Μ. Πέμπτη βράδυ παίξαμε πρόπερσι τον δεύτερο αγώνα με το χαρτί με νίκη 2-1 με ανατροπή και πέρσι στο 0-0 του α΄ αγώνα με τον γαύρο.
Τέλος Μ. Πέμπτη 4 η ώρα την ρεβάνς του κυπέλλου στην Τρίπολη με Αστέρα την χρονιά του νταμπλ.
Αυριο που παιζουν 19.30 δεν εχει εκκλησια;ΑποστόληςΑ έγραψε:Είναι Μεγάλη Πέμπτη και στις 19:00 ξεκινάει η ακολουθία των παθών του Κυρίου.
- kataramenos5
Εμας σκεφτονται.Ως γνωστόν οι Μαο Μαο ειναι οι πιο θρησκοι.
Ο Μιχαηλίδης θα είναι αύριο στην αποστολή του ΠΑΟΚ Β΄ για τον αγώνα κόντρα στην Βέροια. Ούτε και αύριο θα πάρει συμμετοχή, άρα σχεδόν αδύνατον να τον δούμε στην φετινή σεζόν.
Ποιος θα παίξει αύριο αριστερό στόπερ; Ελπίζω όχι ο Κουλιεράκης, θέλω να πιστεύω Νάσμπεργκ μαζί με Κάργα.
Ποιος θα παίξει αύριο αριστερό στόπερ; Ελπίζω όχι ο Κουλιεράκης, θέλω να πιστεύω Νάσμπεργκ μαζί με Κάργα.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Αν εξαιρέσεις την άμυνα, ωραία σύνθεση ακόμα και για ροτεισον.
Ελπίζω Ντελιας και κουλιερακης να ξεμπλοκαρουν σήμερα
Ελπίζω Ντελιας και κουλιερακης να ξεμπλοκαρουν σήμερα
-
EugenePAOKI
Ξέρουμε γιατί είναι εκτός ο Ρικάρντο; Έχω χάσει κάποιον τραυματισμό; Γιατί αν προτιμήθηκε να μείνει εκτός για να μπει ο Μούργκ δεν ξέρω τι να πω...
Ο Κεντζιόρα αποστολή;
Νόμιζα δεν θα τον βλέπαμε άλλο φέτος.
Νόμιζα δεν θα τον βλέπαμε άλλο φέτος.
Αν ουτε τωρα ο Φελιπε μαλλον δευτερος Κουλιατα θα μας προκυψει.