ΠΑΟΚ - Λαμία 13/4/2023, 17:00 COSMOTE SPORT 4 HD
- ΑποστόληςΑ
ΠΑΟΚ - Λαμία 13/4/2023, 17:00 COSMOTE SPORT 4 HD
Ήρθε η ώρα της ρεβάνς της νίκης μας με 5-1 στον πρώτο αγώνα. Λόγω του εύρους της νίκης το πιο πιθανό είναι να δούμε ένα μεγάλο rotation από τον προπονητή.
Εκτός του rotation υπάρχουν κάποιοι παίκτες που είναι τραυματίες:
1. Joan Sastre. Έχει οίδημα στον δεξιό τετρακέφαλο.
2. Andres Ricardo. Ενοχλήσεις στον δεξιό λαγονοψοΐτη.
3. Douglas. Ο τραυματισμός του δεν είναι ανησυχητικός, αλλά για προληπτικούς λόγους είναι πιθανό να μην μπει στην αποστολή.
4. Tomas Kedziora. Ατομική προπόνηση
5. Jasmin Curtic. Ατομική προπόνηση
6. Omar El Kaddouri. Αναμένεται σήμερα να περάσει από μαγνητικό τομογράφο.
Δεν ξέρω κατά πόσον ο Στέφανος Τζίμας είναι εντάξει για το παιχνίδι, ή παραμένει τραυματίας από τους αγώνες της Εθνικής U-19.
Εκτός του rotation υπάρχουν κάποιοι παίκτες που είναι τραυματίες:
1. Joan Sastre. Έχει οίδημα στον δεξιό τετρακέφαλο.
2. Andres Ricardo. Ενοχλήσεις στον δεξιό λαγονοψοΐτη.
3. Douglas. Ο τραυματισμός του δεν είναι ανησυχητικός, αλλά για προληπτικούς λόγους είναι πιθανό να μην μπει στην αποστολή.
4. Tomas Kedziora. Ατομική προπόνηση
5. Jasmin Curtic. Ατομική προπόνηση
6. Omar El Kaddouri. Αναμένεται σήμερα να περάσει από μαγνητικό τομογράφο.
Δεν ξέρω κατά πόσον ο Στέφανος Τζίμας είναι εντάξει για το παιχνίδι, ή παραμένει τραυματίας από τους αγώνες της Εθνικής U-19.
- PAOK_Antarctica
- ΑποστόληςΑ
Re: ΠΑΟΚ - Λαμία 13/4/2023, 17:00 COSMOTE SPORT 4 HD
Z. Zivkovic
Λύρατζης - Κάργας - Μιχαηλίδης - Τσαούσης
F. Soares - Dantas
Murg - Κωνσταντέλιας - Biseswar
Brandon
F. Soares - Dantas
Brandon
- Μπαρκαρούτσος
- navigator11
-
- Επικοινωνία:
Zivkovic Λύρατζης- Κάργας-Μιχαηλίδης-Vieirinha (Τσαούσης) Dantas-Filipe Soares Ricardo( εαν είναι καλά αλλιώς....Σμυρλής)- Κωνσταντέλιας - Brandonjic Τζίμας ( εαν και εφόσον είναι υγιής ειδάλλως Oliveira για να ξεμπουκώσει σε ένα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι) Εκτεταμένο rotation και παράλληλα ευκαιρίες σε παίκτες που δεν είχαν την ευκαιρία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boogeyman77 την Τρί 11 Απρ 2023, 12:14, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- john4serres
Εγώ θα πω καλύτερα Μπράντονιτς και ενα άλλο πιτσιρίκι στα πλάγιαΑποστόληςΑ έγραψε:Z. Zivkovic
F. Soares - Dantas
Brandon
Οχι Μουργκ Μπισεσβαρ
- ΑποστόληςΑ
Και πότε θα παίξουν οι Murg και Biseswar; Ποτέ;
- Mitsospaoki4
- Moderator
Το μόνο που με νοιάζει (και δεν πρόκειται) να δω σε αυτό το ματς, είναι καμια 20αρια χιλιάδες κόσμο να χειροκροτεί στο τέλος την ομάδα που θα βρίσκεται σε άλλο ένα τελικό, ο 6ος τα τελευταία 7 χρόνια!!
Δεν με νοιάζει αν αντίπαλος είναι η Λαμία ή το ματς είναι αδιάφορο, η ομαδα παρά το κακό ξεκίνημα και το γεγονός ότι σταυρώθηκε (ακόμα σταυρώνεται) από πολλούς από εμάς, είναι πάλι εδώ για να διεκδικήσει την κούπα!
Να θυμίσω ότι κάποτε το να φτάσουμε σε τελικό θεωρούταν μεγάλο επίτευγμα και η πόλη ζούσε για αυτά τα ματς;;
Καλομαθαμε μου φαίνεται..
Δεν με νοιάζει αν αντίπαλος είναι η Λαμία ή το ματς είναι αδιάφορο, η ομαδα παρά το κακό ξεκίνημα και το γεγονός ότι σταυρώθηκε (ακόμα σταυρώνεται) από πολλούς από εμάς, είναι πάλι εδώ για να διεκδικήσει την κούπα!
Να θυμίσω ότι κάποτε το να φτάσουμε σε τελικό θεωρούταν μεγάλο επίτευγμα και η πόλη ζούσε για αυτά τα ματς;;
Καλομαθαμε μου φαίνεται..
Η μεγαλύτερη ξενέρα είναι η ώρα του αγώνα. Αυτά τα τηλεοπτικά λες και είναι εντεταλμένα για να δυσχεραίνουν την παρουσία κόσμου στο γήπεδο.
Ο περισσότερος κόσμος σχολάει στις 17:00. Εγώ πχ δουλεύω δυτικά, θέλω ακριβώς 45λεπτά στην καλύτερη, περίπου 75λεπτά στην πιο συνηθισμένη καθημερινότητα για να προσεγγίσω το γήπεδο.
Από εκεί πέρα, έφτασες αλλά ψάχνεις για παρκάρισμα. Ή βρίσκεις κοντά στο γήπεδο, οπότε χρειάζεσαι περίπου 20-40λεπτά να κόβεις βόλτες μπας και βρεις χώρο, ή παρκάρεις μακριά οπότε θέλεις 20λεπτά περπάτημα για να φτάσεις στο γήπεδο.
Τουτέστιν, ο κόσμος που εργάζεται, μένει εκτός γηπέδου. Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να προλάβεις τον αγώνα, ακόμη και άδειος να είναι ο δρόμος (που εκείνη την ώρα που σχολάνε όλοι γίνεται πάντα κόλαση), δεν προλαβαίνεις το α’ ημίχρονο.
Αναλόγως το πόσο εύκολα ή κοντά θα βρεις να παρκάρεις, συζητιέται αν προλαβαίνεις το β’ ημίχρονο. Συζητιέται όμως, όχι είναι δεδομένο.
Με τα παραπάνω δεδομένα, ποιος θα σκεφτεί να φύγει μετά την δουλειά του να πάει στον αγώνα;
Κάνας δημόσιος υπάλληλος, κάνας που δουλεύει νύχτα, κάνας άνεργος, κάνας που έχει άδεια αυτή την περίοδο.
Είναι δυνατόν να απευθύνεται ένας ημιτελικός κυπέλλου, ασχέτως την διαφορά δυναμικής και το σκορ του πρώτου αγώνα, μόνο σε αυτές τις κατηγορίες ανθρώπων;
Η μεγάλη μάζα του κόσμου του ΠΑΟΚ, άνθρωποι εργαζόμενοι, μένουν απ’έξω.
Η χυδαιότητα στο μεγαλείο της.
Ο περισσότερος κόσμος σχολάει στις 17:00. Εγώ πχ δουλεύω δυτικά, θέλω ακριβώς 45λεπτά στην καλύτερη, περίπου 75λεπτά στην πιο συνηθισμένη καθημερινότητα για να προσεγγίσω το γήπεδο.
Από εκεί πέρα, έφτασες αλλά ψάχνεις για παρκάρισμα. Ή βρίσκεις κοντά στο γήπεδο, οπότε χρειάζεσαι περίπου 20-40λεπτά να κόβεις βόλτες μπας και βρεις χώρο, ή παρκάρεις μακριά οπότε θέλεις 20λεπτά περπάτημα για να φτάσεις στο γήπεδο.
Τουτέστιν, ο κόσμος που εργάζεται, μένει εκτός γηπέδου. Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να προλάβεις τον αγώνα, ακόμη και άδειος να είναι ο δρόμος (που εκείνη την ώρα που σχολάνε όλοι γίνεται πάντα κόλαση), δεν προλαβαίνεις το α’ ημίχρονο.
Αναλόγως το πόσο εύκολα ή κοντά θα βρεις να παρκάρεις, συζητιέται αν προλαβαίνεις το β’ ημίχρονο. Συζητιέται όμως, όχι είναι δεδομένο.
Με τα παραπάνω δεδομένα, ποιος θα σκεφτεί να φύγει μετά την δουλειά του να πάει στον αγώνα;
Κάνας δημόσιος υπάλληλος, κάνας που δουλεύει νύχτα, κάνας άνεργος, κάνας που έχει άδεια αυτή την περίοδο.
Είναι δυνατόν να απευθύνεται ένας ημιτελικός κυπέλλου, ασχέτως την διαφορά δυναμικής και το σκορ του πρώτου αγώνα, μόνο σε αυτές τις κατηγορίες ανθρώπων;
Η μεγάλη μάζα του κόσμου του ΠΑΟΚ, άνθρωποι εργαζόμενοι, μένουν απ’έξω.
Η χυδαιότητα στο μεγαλείο της.
- ΑποστόληςΑ
Είναι Μεγάλη Πέμπτη και στις 19:00 ξεκινάει η ακολουθία των παθών του Κυρίου.
Παιδιά είναι μεγάλοι καραγκιοζηδες. Ίσως θα έπρεπε να πιέζονται και από εμάς περισσότερο. Αλλά ρε γαμωτο 8:30 βράδυ Κυριακής στο ματσάκι με βόλο; Μεγάλη Πέμπτη λες και χρειαζόμαστε και η Λαμία και εμείς ξεκούραση. Ηλιθιότητες που διώχνουν τον κόσμο από τα γήπεδα.
Αλλά στην τελική εγώ έχω καταλήξει εδώ και καιρό. Δεν θέλουν κόσμο στα γήπεδα. Πραγματικά όμως.
Αλλά στην τελική εγώ έχω καταλήξει εδώ και καιρό. Δεν θέλουν κόσμο στα γήπεδα. Πραγματικά όμως.
Και όπως λέει ο gpap παραπάνω είναι και περιπέτεια για εμάς της»λίγο» μεγαλύτερης ηλικίας το να πας στο γήπεδο. Εγω πάω με ταξί γιατί που να παρκάρεις και φεύγω με τα πόδια μέχρι να βρω ταξί πάλι. Όποτε περπατάς μοναχός μέσα στην νύχτα με όλα αυτά που συμβαίνουν και τα μπερδεμένα τα δικά μας και των άλλων. Για να δεις ένα ματς σαν αυτό με τον Βόλο. Ιδανικό να πας το μικρό να γεμίσεις μια μέρα με ΠΑΟΚ. Αλλά όχι πρέπει να το κανείς 8:30 η ώρα. Για να το σκεφτεί αυτός που έρχεται από Καβάλα με τον γιο του η το Κιλκίς.
Χαζομάρες. Και αυτό της ΠΕΜΠΤΗΣ από τα άγραφα. Θα ψέλνουν στην Αγία βάρβαρα και θα ακούγονται από έξω τα γνωστά. Τα ίδια και στο Καραϊσκάκη. Λαλακιες.
Απλά δεν. Θέλουν κόσμο στα γήπεδα.
Χαζομάρες. Και αυτό της ΠΕΜΠΤΗΣ από τα άγραφα. Θα ψέλνουν στην Αγία βάρβαρα και θα ακούγονται από έξω τα γνωστά. Τα ίδια και στο Καραϊσκάκη. Λαλακιες.
Απλά δεν. Θέλουν κόσμο στα γήπεδα.
- sourmenetes
- Moderator
Ηλιθιες ώρες για τον κόσμο!
Έχει γίνει θεσμός το Μ. Πέμπτη να γίνονται ματς. Λίγο το εκκλησιαστικο του πράγματος, λίγο η δουλειά πριν ο κόσμος δεν μπορεί.
Όσο θυμάμαι, νομίζω ήταν το 4-0, με το βαζελο ότι το είχαν βάλει Μ. Πέμπτη και σε περίπτωση παράτασης θα χες από τη μια την εκκλησία από την άλλη το γήπεδο..
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχει γίνει θεσμός το Μ. Πέμπτη να γίνονται ματς. Λίγο το εκκλησιαστικο του πράγματος, λίγο η δουλειά πριν ο κόσμος δεν μπορεί.
Όσο θυμάμαι, νομίζω ήταν το 4-0, με το βαζελο ότι το είχαν βάλει Μ. Πέμπτη και σε περίπτωση παράτασης θα χες από τη μια την εκκλησία από την άλλη το γήπεδο..
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεγάλη Πέμπτη στην εκκλησία?!!!
Άντε καλά!
Καλή Μεγάλη Εβδομάδα να έχουμε!
Άντε καλά!
Καλή Μεγάλη Εβδομάδα να έχουμε!