Herenveen - Π.Α.Ο.Κ. 27.8.2009

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της Ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ στο παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
GoaNomak

Re: Herenveen- P.A.O.K. 27.8.2009

Δημοσίευση από GoaNomak »

danirifle έγραψε: ρε ίβιτς δε σε έκραξα ποτέ, αλλά αυτά δε χάνονται!! και μη μ πει κανείς ότι όλα χάνονται.. γιατί θα του πω ότι αυτές οι φάσεις κάνουν τη διαφορά και τους μεγάλους παίκτες
Όχι φίλος,αυτά δεν κάνουν τους μεγάλους παίχτες να ξεχωρίσουν, ξεχωρίζουν τους υπόλοιπους επαγγελματίες από τους ποδοσφαιριστές!
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

danirifle έγραψε:ρε ίβιτς δε σε έκραξα ποτέ, αλλά αυτά δε χάνονται!! και μη μ πει κανείς ότι όλα χάνονται.. γιατί θα του πω ότι αυτές οι φάσεις κάνουν τη διαφορά και τους μεγάλους παίκτες
Του Φωτάκη χανόταν...??
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

ioanmits έγραψε:Η πρόκριση χάθηκε στην Τούμπα κυρίως... έπαιζες και στα δυο παιχνίδια με δέκα παίκτες (παίκτης Σαβίνι στα δεξιά απλά δεν υπάρχει, είναι αστείο...).
Πάω στην Τούμπα από το 1988 αυτό το πράγμα τα 3 τελευταία χρόνια δεν το έχω ξαναδει.... δεχόμαστε πρώτοι γκολ και μετά η ομάδα παραλύει (Βαλερένγκα, ΑΕΚ στα play off), ισοφαρίζουμε (π.χ. Χερενφέιν) 30.000 λαρύγγια φωνάζουν μην σταματάς δικέφαλε και η ομάδα ξαναμπαίνει στην αντίπαλη περιοχή στο 87!!!!. Που είναι οι ανατροπές επί Σπάρτα Τραβνα (από 0-3 σε 5-3) με γαύρο (από 0-1 σε 2-1) και η ομάδα να επιτείθεται κατά κύματα... με Ζαφειρίου, Σιδηρόπουλο, Κολομπούρδα, Κομινχες, κτλ..
Άσε που με το παιχνίδι της η ομάδα "ευνουχίζει" την κερκίδα. Μέχρι να μπει μέσα όλα εκπληκτικά, πυρσοί, χαρτάκια φωνές και με το που σφυρίζει ο κόρακας τέλος...
Αυτό το έγραψα στις μεταγραφές... Νομίζω είναι η απάντηση που ψάχνεις...
gika έγραψε:Φουλ πικραμένος όπως είμαι δεν θέλω να κρίνω κανένα... Θα πω κάτι γενικό... Ολοι μα όλοι κάνανε και κάτι καλό και κάτι κακό στο γήπεδο... Οπως σε όλες τις ομάδες... Αυτο που μου έλειψε ήταν το πάθος... Με λίγα λόγια θέλω έναν ΠΑΟΚτσή παίχτη που να πονάει την ομάδα... Λετε για την εποχή του Αγγελου και για την ομάδα του πάμε ώρε παλικαρια και τέτοια... Αμα δεν υπάρχουν παίκτες οπαδοί με θράσσος θάρρος τσαμπουκά τρέλα και οπαδιλικι δεν πάμε πουθενα... Πουθενα... Αυτοί τη στιγμή δεν υπάρχουν τέτοιοι παίκτες... Αλλά σίγουρα θα υπάρχει ένα ΜΠΑΜ. Και όταν λέω ΜΠΑΜ εννοώ παίκτη μεγάλο σαν πείρα και σαν όνομα... Σαν παίκτη που θα σου δίνει τον τσαμπουκα και οταν όλοι θα χάνονται απο το αγχος και την ατυχία μέσα στο χάος, αυτός θα παίρνει την ομάδα στην πλάτη... Μας λείπει ένας ΑΡΧΗΓΟΣ... Και δεν με νοιάζει σε ποια θέση θα παίζει... Αλλά να είναι ΑΡΧΗΓΟΣ με όλες τις έννοιες της λέξεις...
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

geoavr έγραψε:
ContrerasPablo έγραψε:ΥΓ Και επιμένω πως αυτή η Χέρενφεν είναι αυτή την εποχή ΚΑΦΕΝΕΙΟ που ο βάζελος θα την έριχνε 3-4αρα με σβηστή μηχανή.Εμείς όμως δεν βλεπόμαστε...
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΨΑΧΝΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΑΤΣ,ΕΣΥ ΔΝ ΛΕΣ ΠΑΟΚ ΡΕ,ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΑΡΕΙ ΑΠΟ ΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ?ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ....
Αυτά είναι αυτονόητα ρε pablo.Και την Κυριακή πάλι στη Τούμπα θα είμαι.Εγώ απλώς έκανα την διαπίστωση ότι αυτή την εποχή δεν βλεπόμαστε.
Εδώ δεν άφησα τον ΠΑΟΚ στις κατάμαυρες μέρες τώρα θα τον αφήσω?
Αλλά σου μένει η πίκρα του γιατί ρε πούστη μου?Δεν ήταν και Βέρντερ...
Υπομονή, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο....[/quote]
οκ,το παρεξηγησα
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα επαναλάβουμε τέτοιου είδους "εμφάνιση" και σε ντέρμπυ..
Γιατί αλλιώς,τα τέσσερα που φάγαμε από το χανούμι μες στη Τούμπα θα μοιάζουν σύνηθες φαινόμενο...
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Η πίκρα είναι μεγάλη, αυτό δεν μπορεί να συζητηθεί. ΤΕΛΟΣ.

Θα καθόμουνα να αναλύσω και εγώ το τι φταίει, αλλά δεν με πέρνει το ΜΠΑΤΖΕΤ που έχω.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει μεγιστάνα, έχει Ζαγοράκη, Βρύζα και ΕΜΑΣ!!!
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

κλαιω ,αληθεια σας λεω!!!!!
δεν μπορω να βλεπω την ομαδα που αγαπω τοσο
να παιζει ετση!!!

που ειναι το ΠΑΘΟΣ[/b;;;;;;

φοβαμαι οτι ουτε την κυριακη δεν θα νηκησουμε
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

Πόνεσαν τα μάτια μου..... ποδόσφαιρο β΄ Εθνικής σε slow motion…πάνω από δύο πάσες δεν μπορούσαμε να κάνουμε... είπαμε αργό ποδόσφαιρο αλλά σε κάποιες φάσεις νόμιζα ότι πάγωσε η εικόνα....
comealot

Δημοσίευση από comealot »

GoaNomak έγραψε:Ε τότε ρε φίλος ποιός κόσμος και πιο ψιθύρισμα ???

Σ' αυτό που λες συμφωνώ απόλυτα αλλά μην μου πείς ότι αυτό σου μεινε από το σημερινο μάτς,
Προσπαθώ να σου αποδείξω ότι δεν φταίει ότι η ομάδα είναι ψόφια (περί μουρμουρίσματος) αλλά το ότι έτσι...είμαστε

Σίγουρα η ομάδα δεν έπαιξε μπάλα αλλά ποιος είμαι εγώ που θα την κρίνω όταν λέω ότι είμαι ο καλύτερος οπαδός στην Ελλάδα και έχω αυτή την απόδοση οπαδικά???
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

arisk έγραψε:
danirifle έγραψε:ρε ίβιτς δε σε έκραξα ποτέ, αλλά αυτά δε χάνονται!! και μη μ πει κανείς ότι όλα χάνονται.. γιατί θα του πω ότι αυτές οι φάσεις κάνουν τη διαφορά και τους μεγάλους παίκτες
Του Φωτάκη χανόταν...??
αδερφέ, αν το πάρουμε καθαρά τεχνικά, του ίβιτς είναι ξεκάθαρα ευκολότερο, καθώς είναι με την ανοιχτή γωνία στο καλό πόδι, ενώ ο φωτάκης έχει ανοιχτή την απέναντι γωνία..

τεσπα, αυτό δε δικαιολογεί το σουτ του φωτάκη
Άβαταρ μέλους
ntinos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ntinos »

Aναπολώ τις μέρες που ακόμα και με γκονζάλες κλπ μέσα στην Τούμπα ήξερες ότι ακόμα και με την ομάδα του δημοσίου θα βάζαμε γκολ στο πρώτο 15λεπτο. Δεν υπάρχει αυτό πλέον. Δεν υπάρχει ο ενθουσιασμός, πολύς επαγγελματισμός βρε παιδί μου.... Τι θέλουν αυτοί οι παίκτες για να παίξουν; Κανένας απλήρωτος δεν είναι, λαό καλύτερο δεν θα βρουν, έχουν ευκαιρίες να δείξουν στην ευρώπη τι αξίζουν για την καριέρα τους. Και παρόλα αυτά φοβούνται, κρύβονται, άπειρο άγχος.
Άβαταρ μέλους
steeve88

Δημοσίευση από steeve88 »

Ρε φίλε φαγώθηκες με τον λαό μας....έλεος...ξέρεις πολλούς φιλάθλους ευρωπαικών συλλόγων ίδιας δυναμικότητας με μας να παίρνουν όλα τα εισητήρια σε κάθε αγώνα έξω σε Ευρώπη?? Πλάκα μας κάνεις????

Εγώ είδα αντίθετα μία ομάδα που δεν ανταποκρίνεται στον λαό της...δηλαδή αν κάποιος έβλεπε το πέταλο που ήμασταν εκεί θα έλεγε αυτή η ομάδα έχει κάτι να πει...δε γίνεται τόσος κόσμος να έχει κάνει τοοοοοοοοοσα χιλιόμετρα για έναν αγώνα προκριματικής φάσης για μια ομάδα που δεν αξίζει, που δεν έχει μία άλφα δυναμική...

Είδα μία ομάδα χωρίς ιδιαίτερο παλμό αγωνιστικά...μέχρι και ο Χαλκιάς έκανε δέκα ώρες να κάνει ένα βολέ λες και κρατούσε σκορ...

Στο πρώτο ημίχρονο είδα μία ομάδα μουδιασμένη που όμως άρχισε να κερδίζει έδαφος και μέχρι τις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου πήγε να μας πείσει ότι κάτι μπορεί να γίνει....απο κει και πέρα ούτε μπάλα καλά καλά είχαμε στην κατοχή μας....

Ο Σάντος νομίζω ότι σε γενικές γραμμές δεν μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω εκτός από το να βάλει ίσως τον Κούτσια πιο νωρίς....

Η απουσία σοβαρών επιθετικών στελεχών είναι κάτι που ταλανίζει και θα συνεχίσει να ταλαιπωρεί την ομάδα (πιστεύω) και στο πρωτάθλημα....
Θα συμφωνήσω με έναν φίλο ότι η απόκτηση ενός (για να μην πω δύο) επιθετικού είναι επιτακτική ανάγκη αν δε θέλουμε να δούμε την ομάδα μας τεταρτοπέμπτη και φέτος...

Δικό μου συμπέρασμα....Τελικά φανήκαμε πιο ανύπαρκτοι και από τους ανύπαρκτους...Έστω ότι είχαν αυτοί την τύχη με το μέρος τους και βάλανε το γκολ στην Τούμπα...Εμείς δεν μπορέσαμε όμως να αξιοποιήσουμε τις τόσες ευκαιρίες στα 180 λεπτά που είχαμε...

Ναι ήμασταν καλύτεροι....Η Χέρενφεεν για μένα δεν άξιζε να περάσει... Έπαιζε όπως παίζει ο Λεβαδειακός στο πρωτάθλημα...με στενοχωρεί που δεν αποκλείσαμε μία τόσο χάλια ομάδα...αυτό με στενοχωρεί...μας δώσανε 3.000.000 ευρώ...στην τσέπη μας τα βάλανε κι εμείς ξυλώσαμε την τσέπη μας...

Υ.Γ. Δεν κλαίγομαι και ούτε πρόκειται να αλλάξω ομάδα...Είμαι ΠΑΟΚ...Γεννήθηκα στην Τούμπα και το αίμα μου είναι ασπρόμαυρο...Μα είναι λογικό να εκφράζεις με κάποιον τρόπο αυτά που θέλεις να πεις...αν δεν τα πεις στο φόρουμ του Παοκ που θα τα πεις...

Αυτά από μένα....Θεωρώ ότι η ομάδα θα μιζεριάσει αρκετά, αν και τον Λεβαδειακό λογικά τον έχουμε...Ωστοσο δεν περιμένω κάτι αξιόλογο...
Πιθανή τελική κατάταξη στο πρωτάθλημα θα είναι 1ος ΠΑΟ 2ος ΟΣΦΠ 3ος - 5ος (ΠΑΟΚ - ΑΕΚ - ΑΡΗΣ) δεν ξέρω ποια ομάδα θα είναι σε ποια θέση....αλλά κάπως έτσι το φαντάζομαι..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος steeve88 την Πέμ 27 Αύγ 2009, 22:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

ronaldo έγραψε:πριν τον αγωνα ειχα γραψει μεταξυ αλλων σε ενα ποστ μου τα εξης
ronaldo έγραψε:

τωρα αν ο σαντος κανει ακραια χαφ τον γκαρσια και το φωτακη που ειναι παιχτες αξονα νομιζω δεν το καταλαβαινει κανενας αυτο

το αποτελεσμα θα ειναι να παιζουμε σαν να μην εχουμε ακραια χαφ και θα συγκλινουν ολοι προς το κεντρο αν παιξει ετσι.
και σιγουρα θα χασουμε και αλλο σε ταχυτητα

αυτα για να βλεπετε καποιοι οτι δεν μιλαω με βαση το αποτελεσμα.
απλα ο σαντος δεν μπορει να σκεφτει πραγματα που σκεφτεται ενας οπαδος.
τα βασικα δηλαδη
Εγώ πάλι πιστεύω ότι ο συγκεκριμένος ρόμβος μας έδωσε τις δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο. Αν μάλιστα δεν ήταν ο Γκαρσία εκτός τόπου και χρόνου και ο Φωτάκης δεν ήταν ανέτοιμος (που φάνηκε). τότε ίσως αυτός ο ρόμβος έκανε κι άλλες φάσεις.
crabsody

Δημοσίευση από crabsody »

Το θέμα δεν ήταν οι 2 ευκαιρίες που χάσαμε αλλά ότι δεν κάναμε άλλες. Να δείτε ο Μπλάνκο τί έχασε πριν βάλει η ΑΕΚ 3 γκολ. Δε λέω ότι η ΑΕΚ είναι καλύτερη. Αυτοί παίζανε με πολύ χειρότερη αντίπαλο. Απλά πιστεύω το πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι περισσότερο το ότι δεν κάνουμε ευκαιρίες παρά ότι τις χάνουμε. Πιστεύω θα το λύσει ο Σάντος το πρόβλημα και θα βελτιωθεί ο ΠΑΟΚ.
Lexus

Δημοσίευση από Lexus »

λοιπον παιδια ας πουμε τα πραγματα με το ονομα τους ημαστανν ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ επιθετικα με ολοι την σημασια τησ λεξεως.Τωρα να πουμε φτεει ο σαντος , να πουμε φτεεει ο ζαγορακησ που δεν εφερε 10ρι και εναν επιθετικο ακομα , οτι και να πουμε ειναι μαλακια.ειμασταν για μια ακομα φορα ανυπαρκτι να βαλουμε ενα Γ@@.ο γκολ , ποτε θα καταλαβουνε εκει στην διοικιση οτι χειαζετε ενα 10ρι γρηγορο και με ποιοτητα που να κανει απο τα 3 σουτ τα 2 να καταληγουνε γκολ.Εγω προσοπικα απογοιτευτικα και πολυ αλλη που ηταν διπλα μου, αν και εχω διαρκειας στην 4 αν δεν δο κατι καλο στα 2 επομενα ματς δεν παταο στο γηπεδο οχι για να δουνε πως ειναι.Και μην μου γραπσει κανενας οτι ειμαι αριανος η καμια τετια μλκ , ειμαι απλα ενας αγανακτισμενος παοκτης , μετα κοροιδευουμε τον γγαυρο και την αεκ βρε καλα μας κανουνε και μας κοροιδευουνε αφου δεν μπορουμε να νικισουμε του κολολανδους .Τελος αρχιζω και πιστευω παπαντζα τις διοικισις αν δεν παρουνε εστο 2 πεκτες για μπροστα οχι προτατληιμα , οχι κυπελο , ουτε καν πενταδα δεν θα βγουμε .Αν εχω αδικο ρε παιδια πιτε το μου δηλαδη!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”