Πρώτα απ'όλα unpopular opinion δεν είναι. Κανείς δε σου την έπεσε στο φόρουμ για την άποψη σου και κατά δεύτερον και εγώ ο ίδιος θυμάμαι όπως και ο marley, αν θυμάμαι καλά, χαρήκαμε πάρα πολύ που κάποιος μιλάει και έχει και μια αντίθετη άποψη.CCCP έγραψε:@Cuba
Δεν ηταν συγκεκριμενα για σενα βολη απλα πηρα αφορμη απο το ποστ του PAOKevolution, ειναι αποψη μου που την εχω ξαναπει εδω και παει συνολικα για το φορουμ. Καλη η εκτιμιση στον Καλμα αλλα θεωρω οτι καποια στιγμη περασε ολιγων τι στην πρωσοπολατρεια και την υπερτιμηση. Και ναι ξερω οτι ειναι unpopular opinion.
Για τον βαζελο θεωρω οτι φενεται να κλεινει ο κυκλος του κορμου που ειχε φτιαξει για καποια χρονια (ισως και του Ανδρεοπουλου?) και θεωρω οτι δεν θα ειναι ευκολο να ξαναβρει τις ιδιες σταθερες.
Επίσης θεωρώ ότι στο φόρουμ εδώ δεν έχει τεθεί θέμα προσωπολατρείας. Η όποια διακαής επιθυμία να έρθει ο Καλμαζιδης στον ΠΑΟΚ πήγαζε αποκλειστικά από το γεγονός ότι η διοίκηση τα εκανε μαντάρα πολλάκις φορές σε προπονητές. Επομένως έψαχνε τον άνθρωπο που χάρισε μεγάλες επιτυχίες. Και μάλιστα 4 από τους 8 τίτλους ήρθαν δια χειρός αυτού του ανθρώπου.
Κανείς επίσης δεν υποτίμησε την προσφορά και αυτών που πήραν τίτλους με τον ΠΑΟΚ. Αντίθετα όλοι εδώ συντάχθηκαν υπέρ τους και ζήτησαν την παραμονή τους. Ακόμα και εγώ δεν πήγαινα ποτέ τον Ελγκετα, αλλά σε καμία περίπτωση δε θα πω ότι δε συνέβαλε με τη διαχείριση του στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Όσοι χαρακτηρίστηκαν ως άχρηστοι, έκαναν και μεγάλα λάθη, όπως επίσης αρκετός κόσμος υπερασπίστηκε και προπονητές που έκαναν σωστά τη δουλειά τους.
Με τη σωστή λειτουργία της διοίκησης και με τη δουλειά του προπονητή, είναι στο χέρι του κάθε προπονητή να αποδείξει την αξία του. Είμαι από τους πρώτους που λέω ότι μακάρι να βρεθεί και ένας ακόμα καλύτερος του Καλμαζιδη, γιατί πιστεύω ότι ο εχθρός του καλού ειναι το καλύτερο.
Θεωρώ ότι κρίνεις με πολύ αυστηρά κριτήρια τα μέλη του φόρουμ όταν τα περισσότερα μέλη ίσως να μην ξέρουν τόσο καλά το άθλημα. Όμως σιγά σιγά θα δημιουργηθεί και αυτή η κουλτούρα, η καθαρά βολεϊκη. Και επίσης όλοι μαθαίνουμε και ούτε εγώ ούτε κανείς δεν έχει πει ότι είναι ο αλάνθαστος και ότι έχει σε όλα δίκιο. Το σπουδαιότερο είναι να αναγνωρίζεις ότι είσαι λάθος και όχι να παίζεις τον "σασταλεγακια".
Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, ο Ανδρεόπουλος λογικά θα μείνει. Ακόμα και με το στραπατσο το φετινό, το θεωρώ υπερβολικά δύσκολο να φύγει. Έχει κρατήσει την ομάδα σε δύσκολα χρόνια και αυτό έχει εκτιμηθεί, όπως επίσης το ότι έχει καθοδηγήσει την ομάδα σε μεγάλες επιτυχίες. Αν θα έφευγε ο Ανδρεόπουλος, θα ήταν άμα έκανε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μια τόσο κακή χρονιά. Με τις μεταγραφές του καλοκαιριού, θα είναι το κρας τεστ για τον ίδιο.
Όσο για τους παίκτες, σίγουρα έκλεισε ο κύκλος πολλών. Φάνηκε ότι πια δεν έχουν δυνάμεις και ότι η ομάδα χρειάζεται αλλαγές.