Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2022-2023

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2022-2023

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

CCCP έγραψε:@Cuba

Δεν ηταν συγκεκριμενα για σενα βολη απλα πηρα αφορμη απο το ποστ του PAOKevolution, ειναι αποψη μου που την εχω ξαναπει εδω και παει συνολικα για το φορουμ. Καλη η εκτιμιση στον Καλμα αλλα θεωρω οτι καποια στιγμη περασε ολιγων τι στην πρωσοπολατρεια και την υπερτιμηση. Και ναι ξερω οτι ειναι unpopular opinion.

Για τον βαζελο θεωρω οτι φενεται να κλεινει ο κυκλος του κορμου που ειχε φτιαξει για καποια χρονια (ισως και του Ανδρεοπουλου?) και θεωρω οτι δεν θα ειναι ευκολο να ξαναβρει τις ιδιες σταθερες.
Πρώτα απ'όλα unpopular opinion δεν είναι. Κανείς δε σου την έπεσε στο φόρουμ για την άποψη σου και κατά δεύτερον και εγώ ο ίδιος θυμάμαι όπως και ο marley, αν θυμάμαι καλά, χαρήκαμε πάρα πολύ που κάποιος μιλάει και έχει και μια αντίθετη άποψη.

Επίσης θεωρώ ότι στο φόρουμ εδώ δεν έχει τεθεί θέμα προσωπολατρείας. Η όποια διακαής επιθυμία να έρθει ο Καλμαζιδης στον ΠΑΟΚ πήγαζε αποκλειστικά από το γεγονός ότι η διοίκηση τα εκανε μαντάρα πολλάκις φορές σε προπονητές. Επομένως έψαχνε τον άνθρωπο που χάρισε μεγάλες επιτυχίες. Και μάλιστα 4 από τους 8 τίτλους ήρθαν δια χειρός αυτού του ανθρώπου.

Κανείς επίσης δεν υποτίμησε την προσφορά και αυτών που πήραν τίτλους με τον ΠΑΟΚ. Αντίθετα όλοι εδώ συντάχθηκαν υπέρ τους και ζήτησαν την παραμονή τους. Ακόμα και εγώ δεν πήγαινα ποτέ τον Ελγκετα, αλλά σε καμία περίπτωση δε θα πω ότι δε συνέβαλε με τη διαχείριση του στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Όσοι χαρακτηρίστηκαν ως άχρηστοι, έκαναν και μεγάλα λάθη, όπως επίσης αρκετός κόσμος υπερασπίστηκε και προπονητές που έκαναν σωστά τη δουλειά τους.

Με τη σωστή λειτουργία της διοίκησης και με τη δουλειά του προπονητή, είναι στο χέρι του κάθε προπονητή να αποδείξει την αξία του. Είμαι από τους πρώτους που λέω ότι μακάρι να βρεθεί και ένας ακόμα καλύτερος του Καλμαζιδη, γιατί πιστεύω ότι ο εχθρός του καλού ειναι το καλύτερο.

Θεωρώ ότι κρίνεις με πολύ αυστηρά κριτήρια τα μέλη του φόρουμ όταν τα περισσότερα μέλη ίσως να μην ξέρουν τόσο καλά το άθλημα. Όμως σιγά σιγά θα δημιουργηθεί και αυτή η κουλτούρα, η καθαρά βολεϊκη. Και επίσης όλοι μαθαίνουμε και ούτε εγώ ούτε κανείς δεν έχει πει ότι είναι ο αλάνθαστος και ότι έχει σε όλα δίκιο. Το σπουδαιότερο είναι να αναγνωρίζεις ότι είσαι λάθος και όχι να παίζεις τον "σασταλεγακια".

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, ο Ανδρεόπουλος λογικά θα μείνει. Ακόμα και με το στραπατσο το φετινό, το θεωρώ υπερβολικά δύσκολο να φύγει. Έχει κρατήσει την ομάδα σε δύσκολα χρόνια και αυτό έχει εκτιμηθεί, όπως επίσης το ότι έχει καθοδηγήσει την ομάδα σε μεγάλες επιτυχίες. Αν θα έφευγε ο Ανδρεόπουλος, θα ήταν άμα έκανε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μια τόσο κακή χρονιά. Με τις μεταγραφές του καλοκαιριού, θα είναι το κρας τεστ για τον ίδιο.

Όσο για τους παίκτες, σίγουρα έκλεισε ο κύκλος πολλών. Φάνηκε ότι πια δεν έχουν δυνάμεις και ότι η ομάδα χρειάζεται αλλαγές.
Timelord

Δημοσίευση από Timelord »

Τα 110 χιλιάρικα που διαβάζω ότι δίνει ο γαυρος στον κουμεντακη είναι τρομακτικό και δείχνει την διάθεση των άλλων δύο για του χρόνου. Τα λεφτά απτό στοίχημα ελπίζω να μην κάνουν τους Έλληνες παίκτες να ζητάνε τρελά συμβόλαια. Πολύ σημαντικό για εμάς να κρατήσουμε τον ελληνικό κορμό μας + πάσα. Ειδικά ραπτης κοκκονακης βουλκιδης πρέπει να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια να μείνουν και του χρόνου
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

διαβάζω ότι ο γαύρος θέλει κοκκινάκη και ο παναθηναϊκός ράπτη

ελπίζω να μην τους χάσουμε
2 σημαντικότατοι Έλληνες παίχτες
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

danirifle έγραψε:διαβάζω ότι ο γαύρος θέλει κοκκινάκη και ο παναθηναϊκός ράπτη

ελπίζω να μην τους χάσουμε
2 σημαντικότατοι Έλληνες παίχτες
O Παναθηναϊκός θα κρατήσει τον Κόβαρ. Επομένως δεν πάει στον Παναθηναϊκό ο Ράπτης. Τώρα αν θέλει εξωτερικό ο Ράπτης, αυτό είναι κάτι διαφορετικό. Ο Κοκκινάκης όντως έχει προσεγγιστεί από τον Ολυμπιακό και τώρα μένει τι θα κάνουμε εμείς. Η αλήθεια είναι ότι η διοίκηση θέλει να κρατήσει και τους 2.

Μεγάλη υπόθεση αν μείνουν.
george188

Δημοσίευση από george188 »

Δεν νομίζω ότι μπορεί να υπάρξει θέμα Ράπτη Παναθηναϊκού από τη στιγμή που πήρε Πρωτοψάλτη και ανανέωσε κοβαρ
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Την άνοδο του Βέλγου την περίμενα, τα ίδια έκανε και πέρσι και νομίζω έτσι θα το πάει και του χρόνου. Το θέμα είναι αν θέλουμε διαγώνιο με σταθερότητα για όλη τη χρονιά, που μετράει και για τις ευρωπαϊκές διογρανώσεις, ή αν βολευόμαστε με τον φτηνό Ντεν Ντρις, ο οποίος θα σου κάνει τη δουλειά μια χαρά στα πλέι-οφς. Επιφυλάξεις είχα για τον Ουόλς και για τον Ράπτη.
Κουβανέ, για τον Ουόλς δεν ξαναλέω κουβέντα :mrgreen:, είναι καλύτερος από πέρσι στο τελευταίο καλό διάστημά μας.
Αυτόν που δεν περίμενα ήταν ο Ράπτης, ο οποίος στα δύο τελευταία παιχνίδια έχει βελτιώσει θεαματικά τα ποσοστά του σε επίθεση και υποδοχή. Μακάρι να συνεχίσει έτσι και να μείνει σε μας, γιατί μετά την επιστροφή Πρωτοψάλτη στον βάζελο τα κουκιά για καλούς Έλληνες είναι μετρημένα. Εννοείται, Βουλκίδης και Κοκκινάκης πρέπει να μείνουν, ενώ και ο Λευκορώσος είναι μια χαρά. Μόνη αναβάθμιση μένει ο συμπαθής και σταθερότατος Γιόρνα.
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

Ξέρουμε αν θα γίνει και του χρόνου το Challenge Cup χωρίς συμμετοχή Ιταλικών και Γαλλικών ομάδων(θεωρώ πως Ρώσσικες και του χρόνου δεν θα συμμετέχουν).
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Miles έγραψε:Την άνοδο του Βέλγου την περίμενα, τα ίδια έκανε και πέρσι και νομίζω έτσι θα το πάει και του χρόνου. Το θέμα είναι αν θέλουμε διαγώνιο με σταθερότητα για όλη τη χρονιά, που μετράει και για τις ευρωπαϊκές διογρανώσεις, ή αν βολευόμαστε με τον φτηνό Ντεν Ντρις, ο οποίος θα σου κάνει τη δουλειά μια χαρά στα πλέι-οφς. Επιφυλάξεις είχα για τον Ουόλς και για τον Ράπτη.
Κουβανέ, για τον Ουόλς δεν ξαναλέω κουβέντα :mrgreen:, είναι καλύτερος από πέρσι στο τελευταίο καλό διάστημά μας.
Αυτόν που δεν περίμενα ήταν ο Ράπτης, ο οποίος στα δύο τελευταία παιχνίδια έχει βελτιώσει θεαματικά τα ποσοστά του σε επίθεση και υποδοχή. Μακάρι να συνεχίσει έτσι και να μείνει σε μας, γιατί μετά την επιστροφή Πρωτοψάλτη στον βάζελο τα κουκιά για καλούς Έλληνες είναι μετρημένα. Εννοείται, Βουλκίδης και Κοκκινάκης πρέπει να μείνουν, ενώ και ο Λευκορώσος είναι μια χαρά. Μόνη αναβάθμιση μένει ο συμπαθής και σταθερότατος Γιόρνα.
Και το αστείο ξέρεις ποιο είναι; Ότι εγώ διέρρηξα τα ιμάτιά μου για τον Ουολς που στο διάστημα Νοεμβρίου-μέσα Ιανουαρίου ήταν κάκιστος. Από τις 14 Ιανουαρίου και μετά λες και πάτησε το διακόπτη και έγινε ο πασαδόρος που όλοι θέλουμε να έχουμε. Τα ποσοστά του πια είναι πολύ καλύτερα όλης της χρονιάς πέρσι. Ο Ράπτης φέτος κάνει την καλύτερη και πιο ώριμη χρονιά του. Ο Μιλενκόσκι πιστώνεται την αναβάθμιση του Ράπτη, καθώς τον βοήθησε όχι μόνο να βελτιωθεί επιθετικά, αλλά και να χτίσει την υποδοχή του. Εκεί που ο Ανδρεόπουλος τον "έκρυβε", ο Γιόσκο τον έκανε να το αντιμετώπισει.

Γενικά ο ελληνικός κορμός πρέπει να μείνει. Θα είναι και η καλύτερη απάντηση κόντρα στον Πρωτοψάλτη. Όσο για τα 110.000 που πήρε ο Κουμεντάκης, απλά το αφήνω ασχολίαστο. Ο Γιόρνα έχει ανέβει πάρα πολύ και πια παίζει κοντά όπως έπαιζε και στη Γαλλία. Δεν ξέρω αν θα μείνει στην ομάδα, όμως θα αποτελούσε μια καλή επιλογή άμα δεν βρίσκαμε τίποτα.
Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

Δημοσίευση από Willie the Pimp »

PaokCuba4 έγραψε:Επίσης θεωρώ ότι στο φόρουμ εδώ δεν έχει τεθεί θέμα προσωπολατρείας. Η όποια διακαής επιθυμία να έρθει ο Καλμαζιδης στον ΠΑΟΚ πήγαζε αποκλειστικά από το γεγονός ότι η διοίκηση τα εκανε μαντάρα πολλάκις φορές σε προπονητές. Επομένως έψαχνε τον άνθρωπο που χάρισε μεγάλες επιτυχίες. Και μάλιστα 4 από τους 8 τίτλους ήρθαν δια χειρός αυτού του ανθρώπου.
Αν και δεν μου απηύθυνε το λόγο ο φίλος CCCP, θα συμφωνήσω με τον PaokCuba4. Και θα προσθέσω πέραν των άλλων, ότι επί ημερών Καλμαζίδη (κι όχι μόνο) βλέπαμε πέραν της δουλειάς του (καλή, κακή, μέτρια ο καθένας την κρίνει ανάλογα) κι έναν περιορισμό των "καουμποϊκιλιών" από τη διοίκηση κι αυτό εμένα προσωπικά μου έδειχνε ότι λειτουργούσαμε ως σοβαρή ομάδα πρωταθλητισμού κι όχι ως κωλοχανείο.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Κουβανέ σε θέμα μπάτζετ, οι άλλοι δύο θα το αυξήσουν πιστεύεις;;; Εμείς με τι δεδομένα θεωρείς πως θα μπούμε;
Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

PaokCuba4 έγραψε:...Και το αστείο ξέρεις ποιο είναι; Ότι εγώ διέρρηξα τα ιμάτιά μου για τον Ουολς που στο διάστημα Νοεμβρίου-μέσα Ιανουαρίου ήταν κάκιστος...
Ήταν μια στιγμή παραφροσύνης...χεχε
Το θυμάμαι αυτό γιατί μου είχε κάνει εντύπωση που είχες γράψει καλύτερα να φύγει και να πάρει τη θέση του Έλληνας πασαδόρος.
Στον ελληνικό κορμό συμφωνώ κι εγώ ότι πρέπει να διατηρηθεί. Επίσης για τους ξένους μας θεωρώ σημαντικό να μείνει ο Ουόλς και γενικότερα αν δεν μπορεί να γίνει αναβάθμιση των ξένων μας όχι ως προς την χρηματιστηριακής αξία τους και το βιογραφικό τους γενικότερα, αλλά ως προς τα χαρακτηριστικά τους, να προσπαθήσουν να κρατήσουν αυτούς που ήδη έχουμε. Αυτό να το κρίνει ο προπονητής μας κι όχι οι Κατσαροδημοκρατοπαϊσιάδηδες. Τέλος εξυπακούεται ότι ο Μιλενκόσκι θα πρέπει να μείνει στην ομάδα και του χρόνου.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Willie the Pimp έγραψε:
PaokCuba4 έγραψε:...Και το αστείο ξέρεις ποιο είναι; Ότι εγώ διέρρηξα τα ιμάτιά μου για τον Ουολς που στο διάστημα Νοεμβρίου-μέσα Ιανουαρίου ήταν κάκιστος...
Ήταν μια στιγμή παραφροσύνης...χεχε
Το θυμάμαι αυτό γιατί μου είχε κάνει εντύπωση που είχες γράψει καλύτερα να φύγει και να πάρει τη θέση του Έλληνας πασαδόρος.
Στον ελληνικό κορμό συμφωνώ κι εγώ ότι πρέπει να διατηρηθεί. Επίσης για τους ξένους μας θεωρώ σημαντικό να μείνει ο Ουόλς και γενικότερα αν δεν μπορεί να γίνει αναβάθμιση των ξένων μας όχι ως προς την χρηματιστηριακής αξία τους και το βιογραφικό τους γενικότερα, αλλά ως προς τα χαρακτηριστικά τους, να προσπαθήσουν να κρατήσουν αυτούς που ήδη έχουμε. Αυτό να το κρίνει ο προπονητής μας κι όχι οι Κατσαροδημοκρατοπαϊσιάδηδες. Τέλος εξυπακούεται ότι ο Μιλενκόσκι θα πρέπει να μείνει στην ομάδα και του χρόνου.
Ήμουν για βιντεάκι στο YouTube. :lol: Που να με έβλεπες από κοντά! Είχα πραγματικά τρελαθεί με αυτά που έβλεπα. Τελικά ο Ουολς αποφάσισε να μου δώσει ένα αβγό να ρουφήξω. Ίσως να το κάνω περισσότερες φορές. Ο Ουολς έχει γίνει τώρα ο πασαδόρος της δεκαετίας. ;) :P

Και εγώ συμφωνώ με τους ξένους. Και γενικά προτιμώ να έρχονται άσημοι παίκτες, παρά ονόματα που στο τέλος δε θα δικαιώσουν τον ντόρο και τα χρήματά τους. Ειδικά σε εμάς που μετράμε το κάθε λεπτό. Είτε κρατάμε τους φετινούς είτε καταφεύγουμε σε έξυπνες αγορές. Για αυτό και εκεί πρέπει να φέρουμε και έναν καλό σκάουτερ.

Φυσικά όπως είπες ο Μιλενκόσκι πρέπει να κρίνει, γιατί κακά τα ψέματα φέτος υπήρχε μια μικρή σύγκρουση γιατί ήθελε να φέρουμε τον Μιγιαϊλοβιτς και τελικά ακούστηκε η γνώμη του Α.Σ. μαζί με τα 70.000 του Τσαλόπουλου για τον Γιόρνα. Αλλά όμως εκεί βρέθηκε η χρυσή τομή και ο Μιλενκόσκι δούλεψε με όλους τους παίκτες. Η διοίκηση έκανε άλματα προόδου με το να τον κρατήσει στα κρίσιμα και να μην προβεί σε εν θερμώ καταστάσεις. Τώρα μένει αν θα συνεχίσει να βελτιώνεται και να δείχνει ότι έχει υγιής σκέψη.

Το θετικό είναι και αυτό το ξέρω εκ των έσω είναι ότι και οι 2 πλευρές επιθυμούν να συνεχίσουν μαζί. Και ίσως για πρώτη φορά μετά την παρουσία Μέλκα, έχουμε σύμπνοια και των 2 πλευρών. Ακόμα και πέρσι Καλμαζίδης και διοίκηση δεν ήταν καλά.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

PAOKevolution έγραψε:Κουβανέ σε θέμα μπάτζετ, οι άλλοι δύο θα το αυξήσουν πιστεύεις;;; Εμείς με τι δεδομένα θεωρείς πως θα μπούμε;
Σίγουρα θα το αυξήσουν, αλλά όχι πάρα πολύ. Κυρίως λόγω των ανανεώσεων. Στον Παναθηναϊκό φαίνεται κιόλας αυτό στο ότι θα αποδεσμεύσουν Ζήση, Γιάκομπσεν, Ρανγκέλ και Ερνάντεζ και ουσιαστικά θα προσπαθήσουν να κάνουν μια καλύτερη κατανομή.

Βέβαια 200.000 για τον Γκρόζερ το κόβω δύσκολο να τα δώσουν. Παιχταράς αν και μεγάλος σε ηλικία. Αλλά 200.000 προτιμώ να τα δώσω σε πιο ουσιώδεις κινήσεις παρά σε έναν μόνο παίκτη.

Το ίδιο και με τον Ολυμπιακό. Θα κάνουν μια μικρή αύξηση, αλλά δεν περιμένω πολλά. Σίγουρα θα προσπαθήσουν να πείσουν τον Στερν, αλλά θα κυνηγήσουν για έναν καλό ακραίο για παρτενέρ του Κουμεντάκη. Ακόμα να πιστέψω ότι πήρε 110.000 για να μείνει.

Γενικά και οι 2 δε θα κάνουν μεγάλα ανοίγματα γιατί πραγματικά δεν μπορούν κιόλας. Οι εποχές που έπεφταν τα χρήματα βροχή δε γυρνάνε.

Ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί στα ίδια περίπου επίπεδα. Ίσως να περιμένουν από τον κόσμο και από τον Τσαλόπουλο κάποια χρήματα, αλλά η προσπάθεια θα γίνει να μείνουν οι πιο καίριοι παίκτες και θα ψάξουν για κανά λαβράκι στους ξένους. Δε θα μου φάνει όμως περίεργο αν κρατήσουμε όλους τους ξένους. Ουσιαστικά πήραμε πολλά περισσότερα απ' όσο κοστίσανε.
Timelord

Δημοσίευση από Timelord »

Και τα λεφτά απτό στοίχημα τι θα τα κάνουμε; 2 παικταραδες παίρνεις με αυτά τα λεφτά. Εκτός αν είναι μόνο αυτά τα χρήματα για το μπάτζετ
Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

Το μπάτζετ της επόμενης χρονιάς είναι σημαντικό για τον σχεδιασμό της επόμενης ομάδας. Πρέπει να αναζητηθούν πόροι, αλλά είναι μια συζήτηση που δεν είναι της παρούσης (αν και θα λέμε τα ίδια και τα ίδια για τον ΑΣ και θα χαρακτηριστούμε και κολλημένοι).
Αυτό που ανέφερες για τον σκάουτερ είναι σωστότατο και θα αποτελούσε ένδειξη "χτισίματος" στη λειτουργία της ομάδας γενικότερα, δεδομένου ότι η ομάδα δεν διαθέτει τα τεράστια μπάτζετ των κάτω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”