Herenveen - Π.Α.Ο.Κ. 27.8.2009
- Maximus
Re: Herenveen- P.A.O.K. 27.8.2009
Η προκριση χαθηκε στο πρωτο ματς στην Τουμπα...
Αντι να τρεχουν αυτοι, τρεχαμε εμεις...
Τελος παντων...
Αντι να τρεχουν αυτοι, τρεχαμε εμεις...
Τελος παντων...
Αυτη ειναι η εικονα μας δυστυχως απο τα πρωτα φιλικα και δεν βελτιωθηκαμε ποτε.......Δυσκιλιοι στο γκολ κακη αναπτυξη......
Εμεις για μια ζωη αετε αετε δικεφαλε.
Και στα καλα και στα ασχημα μια ζωη ολο ΠΑΟΚ.

Και στα καλα και στα ασχημα μια ζωη ολο ΠΑΟΚ.

τι να πει κανεις...απίστευτο..πως καταφέραμε και μείναμε έχω από αυτή την ομάδα γιατί περί κατορθώματος πρόκειται ακόμα να το πιστέψω...
προκρίθηκε ο λαός αποκλείστηκε η ομάδα...
Τώρα θέλω τον αδελφό τον Γεωλόγο που μου έλεγε για ιδεολογίες και ιστορίες.Θέλεις να γίνεις ομάδα???Παίρνεις τους καλύτερους.Έχουμε πρόβλημα στην επίθεση σοβαρό.ΤΟ σύστημα δεν ήταν καλό.Ο ΠΑΟΚ ψάχνεται και το σημαντικότερο είναι πως και ο προπονητής ψάχνεται...

2 εκκατομμυρια για να γίνει η ομαδα γρήγορη και τελικά είμαστε πιο αργοί και απο περσι....
αυτο με προβληματίζει.
αυτο με προβληματίζει.
Τι θέλεις να πούμε ρε φίλε.Εσύ μας είδες να είμαστε καλά???Άχρηστοι είμαστε...Jermaine έγραψε:τι να πει κανεις...απίστευτο..πως καταφέραμε και μείναμε έχω από αυτή την ομάδα γιατί περί κατορθώματος πρόκειται ακόμα να το πιστέψω...

Πολύ σωστός...Falegkos έγραψε:2 εκκατομμυρια για να γίνει η ομαδα γρήγορη και τελικά είμαστε πιο αργοί και απο περσι....
αυτο με προβληματίζει.

το οτι ακομα ψαχνεται ο προπονητης λεει πολλα, περσι ξεραμε 11αδα τωρα αλλαγες συστηματων κτλ........δειχνουν προβλημα
Τώρα το αίμα βράζει! Μήπως είναι καλύτερα να τα πούμε σε μια δυο μέρες?
- ContrerasPablo
μεγαλη απογοητευση μολις γυρισα απο καφετερια,οπως ειπατε 2 μυρια για να γινει πιο γρηγορη η ομαδα και ειναι πιο αργη απο περσυ,αλλα ασχετως που ημασταν αργοι μπορουσαμε ανετα να προκριθουμε χασαμε ευκαιριες..
- ContrerasPablo
τοτε θα το κλειδωσει ο γκαςthrix έγραψε:Τώρα το αίμα βράζει! Μήπως είναι καλύτερα να τα πούμε σε μια δυο μέρες?

- PAOKfanAthens
το παιχνιδι κριθηκε στο α μερος,οπου ειμασταν καλυτεροι χασαμε 2 πολυ καλες ευκαιριες και αφου δεν εγινε κατι εκει αυτο ητανε.
εγω εβλεπα 2 ομαδες στο γηπεδο που βαριοντουσαν να παιξουν μπαλα,και καλα αυτοι βολευονταν και ακολουθουσαν το ρυθμο.αλλα εμεις...?
α κι αν λεγαμε οτι αν περναγαμε θα καναμε μεταγραφη,τωρα που δεν περασαμε την εχουμε αναγκη περισσοτερο...
εγω εβλεπα 2 ομαδες στο γηπεδο που βαριοντουσαν να παιξουν μπαλα,και καλα αυτοι βολευονταν και ακολουθουσαν το ρυθμο.αλλα εμεις...?
α κι αν λεγαμε οτι αν περναγαμε θα καναμε μεταγραφη,τωρα που δεν περασαμε την εχουμε αναγκη περισσοτερο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOKfanAthens την Πέμ 27 Αύγ 2009, 20:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.