Herenveen - Π.Α.Ο.Κ. 27.8.2009
- DimisK
- Επικοινωνία:
Re: Herenveen- P.A.O.K. 27.8.2009
Παίδες όποια καφετέρια στην Αθήνα αναφέρεται εδώ δημόσια ότι θα δείξει το παιχνίδι, ξεχάστε τη. "Καίγεται". Εκτός αν έχετε όρεξη για...κλωτσοπατινάδες καλοκαιριάτικα, που λέει κι ο Gash...
Οπότε οι συνεννοήσεις σας μέσω π.μ. μόνο...
-
Ρε αδερφια για Λαρισα κανενας που να ξερει μαγαζι που το δειχνει???Χανομαστε λεμε!!!
- ContrerasPablo
το εβγαλα τι αλλο θες να κανω?DimisK έγραψε:Παίδες όποια καφετέρια στην Αθήνα αναφέρεται εδώ δημόσια ότι θα δείξει το παιχνίδι, ξεχάστε τη. "Καίγεται". Εκτός αν έχετε όρεξη για...κλωτσοπατινάδες καλοκαιριάτικα, που λέει κι ο Gash...
- pagotatzis
ακουστε τι θα γινει!!
οπως παει η βοηθος μου που ηταν να ερθει για δουλια για να παω εγω σπητι να δω την ματσαρα ,δρν θα ερθει!!!
και μωλις αρχησει το ματς θα πλακωσουν οι γερμαναραδες και καθε φορα που θα παραγγελνουν θα τους βριζω απο μεσσα μου,
γαμω την τρελλα μου!!!
ας νηκισουμε και ας μην δω τιποτα

οπως παει η βοηθος μου που ηταν να ερθει για δουλια για να παω εγω σπητι να δω την ματσαρα ,δρν θα ερθει!!!
και μωλις αρχησει το ματς θα πλακωσουν οι γερμαναραδες και καθε φορα που θα παραγγελνουν θα τους βριζω απο μεσσα μου,
γαμω την τρελλα μου!!!
ας νηκισουμε και ας μην δω τιποτα

- ContrerasPablo
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Πως θα σε ξυπνήσουμε ρε Παρασάνδαλε???????
Θα βαράμε τα κανόνια στον Δενδροπόταμο????????
Θα βαράμε τα κανόνια στον Δενδροπόταμο????????
- Isaak the Greek
Λοιπον , μετα την απαραδεκτη συμπεριφορα του Μαξιμου , προτεινω την εφαρμογη ειδικων σηματων στην εναρξη καθε ποσταρισματος (ακριβως οπως αυτα στην τηλεοραση).
Δεν μπορει κυριε να πεφτω να κοιμηθω για να ειμαι φρεσκος στις 3 το πρωι που ειναι το ματς και μολις ξυπναω και πινω μια γουλια καφε να βλεπω αυτη τη φατσα του επιτιμου (αμαν σοβας στο κεφαλι μου!!!!).
Να φυγεις ρε.....Να πας αλλου!
Δεν μπορει κυριε να πεφτω να κοιμηθω για να ειμαι φρεσκος στις 3 το πρωι που ειναι το ματς και μολις ξυπναω και πινω μια γουλια καφε να βλεπω αυτη τη φατσα του επιτιμου (αμαν σοβας στο κεφαλι μου!!!!).
Να φυγεις ρε.....Να πας αλλου!

- PABLO GARCIA2
Μας έχετε καταντήσει σαν το κρυφό σχολειό....σαν τους αντιστασιακούς στην γερμανική κατοχή....και όλα αυτά για να δούμε ένα ματς ρε π@ύστη μου...
ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΩΛΟΚΑΝΑΛΑ...
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΒΑΖΕΛΟΥ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΜΠΟΙ ΣΑΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ....
ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΩΛΟΚΑΝΑΛΑ...
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΒΑΖΕΛΟΥ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΜΠΟΙ ΣΑΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ....
- ContrerasPablo
ΑΝ κανεις θελει καφετεριες για να δει την παοκαρα για ολη την ελλαδα ΣΧΕΔΟΝ ας επικοινωνησει μαζι μου....
Πάρε ρε κανένα τηλ τον Χριστοφοράκο που είναι κατα κει... αυτός με την siemens όλο και κανά κονέ θα σου εξασφαλήσει.....pagotatzis έγραψε:ακουστε τι θα γινει!!
γαμω την τρελλα μου!!!
ας νηκισουμε και ας μην δω τιποτα![]()
![]()
![]()

Καλησπέρα σε όλους.
Έχω ένα προαίσθημα ότι θα κάνουμε περίπατο σήμερα, κατι 0-2 από το ημίχρονο ενα πράγμα. Η εντεκάδα και το 4-4-2 "ανάγκης" μπορούν να βγάλουν τρέλα πράγματα στο γήπεδο και αν το χορτάρι αυτών εκεί είναι καλό (αντάξιάς ποιότητας με το άλλο που έχουν στα coffee shop) και καταφαίρνει να κοντρολάρει και ο Ivic στα 3ms (αντί στα 3sec) ε τότε θα κλάψουν πολύ άσχημα τα τουλιπάκια.
Έχω ένα προαίσθημα ότι θα κάνουμε περίπατο σήμερα, κατι 0-2 από το ημίχρονο ενα πράγμα. Η εντεκάδα και το 4-4-2 "ανάγκης" μπορούν να βγάλουν τρέλα πράγματα στο γήπεδο και αν το χορτάρι αυτών εκεί είναι καλό (αντάξιάς ποιότητας με το άλλο που έχουν στα coffee shop) και καταφαίρνει να κοντρολάρει και ο Ivic στα 3ms (αντί στα 3sec) ε τότε θα κλάψουν πολύ άσχημα τα τουλιπάκια.
-
ikthe έγραψε:Καλησπέρα σε όλους.
Καλώστονα τον ikthe.Αισιόδοξο και γουρλή σε κόβω.Και είσαι και ειδικός στα ''χορτάρια''.Καλώς ήρθες...