Herenveen - Π.Α.Ο.Κ. 27.8.2009

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της Ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ στο παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
gash04

Re: Herenveen- P.A.O.K. 27.8.2009

Δημοσίευση από gash04 »

tsachou έγραψε:λοιπον μαγκες εγω που εχω conn-x στο σπιτι μου βαζω γενικη εισοδο 35euro και δωρο μπυριτσα...αν καποιος θελει να κατσει στον κεντρικο καναπε του σαλονιου η τιμη ειναι στα 45euro...

μετα τιμης Χρήστος Πανόπουλος (προεδρος παε σκοντα ξανθη)

Πες μας διεύθηνση και ερχόμαστε με ΝΤΟΥ δεν έχουμε πρόβλημα! :)
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

gash04 έγραψε:
tsachou έγραψε:λοιπον μαγκες εγω που εχω conn-x στο σπιτι μου βαζω γενικη εισοδο 35euro και δωρο μπυριτσα...αν καποιος θελει να κατσει στον κεντρικο καναπε του σαλονιου η τιμη ειναι στα 45euro...

μετα τιμης Χρήστος Πανόπουλος (προεδρος παε σκοντα ξανθη)

Πες μας διεύθηνση και ερχόμαστε με ΝΤΟΥ δεν έχουμε πρόβλημα! :)
με λεμονι καρβουνο και τα σχετικα για τα δακρυγονα ποσο παει???γιατι προβλεπω να χρειαζεσαι δυμοιρια εξω απο το σπιτι... :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Parking διαθέτει το οίκημα;
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

alexpaok4 έγραψε:'Εκαψα το λαρύγγι μου χτές στο Ουέστ Χάμ - Μίλουολ, πειράζει;

Θα το ξανακαψω αύριο για την ΠΑΟΚΑΡΑ :)
πολύ ξύλο πρέπει να έπεσε...Είδα που μπήκαν μέσα στο γήπεδο κτλ...Στις παμπ πρέπει να γίναν τα πεσίματα ε?
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

plato6 έγραψε:Αν κάποιος γνωρίζει νομικά θέματα ας απαντήσει γιατί δεν μπορώ να καταλάβω ένα πράγμα..πως γίνετε ένα κανάλι όπως το παπαροκόνεξ που δεν έχει πανελλαδική κάλυψη να έχει το δικαίωμα να αγοράζει ένα τηλεοπτικό κανάλι?
Τι σχέση μπορεί να έχει η κάλυψη?
Μη λέμε ότι μας κατεβαίνει. Κάποιος άλλος έγραψε ότι είναι παράνομο. Για όνομα της γκαμήλας, Μέσα στην τσαντίλα μας (λογικό, κι έγω την ίδια τσαντίλα έχω) λέμε ότι να 'ναι.
Γιατί να έχει πανελλαδική κάλυψη ένα κανάλι για να δείξει έναν αγώνα ποδοσφαίρου? Από που κι ως που.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

DASKALOS4 έγραψε:Μη διαδιδετε απο εδω και απο εκει το που θα πατε να δειτε το ματς!!Μυριζουν πεσιματα στην Αθηνα και γενικα!Τα ματια σας 204!ΜΕχρι και στο ραδιο μαθευτηκε για κατι καφετεριες, ελεος.

Αν τυχόν κάποιος απο το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ απο ΑΘΗΝΑ ΜΟΝΟ έχει κανονίσει να δει τον αγώνα σε κάποιο cafe ας στείλει ένα PM πρώτα.
Υπάρχει σοβαρός λόγος.
Ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
alexpaok4

Δημοσίευση από alexpaok4 »

sidpanos έγραψε:
alexpaok4 έγραψε:'Εκαψα το λαρύγγι μου χτές στο Ουέστ Χάμ - Μίλουολ, πειράζει;

Θα το ξανακαψω αύριο για την ΠΑΟΚΑΡΑ :)
πολύ ξύλο πρέπει να έπεσε...Είδα που μπήκαν μέσα στο γήπεδο κτλ...Στις παμπ πρέπει να γίναν τα πεσίματα ε?
Και όχι μόνο! Εισέβαλαν τον αγωνιστικό χώρο 3 φορές, λες και ήμουνα σε κανα Ελληνικό γήπεδο :) Βέβαια υπήρχαν κόντρες στις γύρο περιοχές μεταξυ οπαδών και ΜΑΤ (Πρώτη φορά που είδα ΜΑΤ σε άγγλικο γήπεδο). Και μάλιστα υπήρχαν και τα ραντεβού ά λα Green Street οπου η αστυνομία δεν ήταν παρόν.

Σπάγανε καρέκλες, πετούσαν μπουκάλια, σε μια φάση στο σημαιάκι του κόρνερ 5-6 Hammers κλωτσούσαν έναν Μιλουόλερ.. Το μόνο που έλειπαν ήταν οι πυρσοί και τα δακρυγόνα! :)

Μακράν το καλύτερο παιχνίδι που έχω δεί στην Αγγλία (οχι επειδή έπεσε ξύλο, αλλα επειδή για όλο το μάτς υπήρχαν φωνές και συνθήματα απο τις 2 πλευρές! Μερικές φορές πηγαίνεις γήπεδο και ξεχνάς που είσαι απο τη βαρεμάρα! Εκκλησία να ούμε!)

Τεσπα, εμείς την ΠΑΟΚΑΡΑ κοιτάμε μόνο! :?
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

thrix έγραψε:
plato6 έγραψε:Αν κάποιος γνωρίζει νομικά θέματα ας απαντήσει γιατί δεν μπορώ να καταλάβω ένα πράγμα..πως γίνετε ένα κανάλι όπως το παπαροκόνεξ που δεν έχει πανελλαδική κάλυψη να έχει το δικαίωμα να αγοράζει ένα τηλεοπτικό κανάλι?
Μη λέμε ότι μας κατεβαίνει. Κάποιος άλλος έγραψε ότι είναι παράνομο. Για όνομα της γκαμήλας, Μέσα στην τσαντίλα μας (λογικό, κι έγω την ίδια τσαντίλα έχω) λέμε ότι να 'ναι.
Γιατί να έχει πανελλαδική κάλυψη ένα κανάλι για να δείξει έναν αγώνα ποδοσφαίρου? Από που κι ως που.
Ρε thrix μία ερώτηση έκανα χαλάρωσε..απλά μου φαίνεται παράξενο πχ εγώ που είμαι από Επανωμή και δεν έχει 8αρες ταχύτητες και πάνω εδώ πως θα δω το παιχνίδι.Γαμώ τον οτε τους γαμώ.
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ

Δημοσίευση από ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ »

ΜΑΓΚΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΑΛΑΤΑΚΙ...Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.....

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι σε συνεργασία με το CONN-X TV, προσφέρει σε όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την ζωντανή μετάδοση του αγώνα Heerenveen – ΠΑΟΚ, στο «Παλατάκι». Με τη βοήθεια γιγαντοοθόνης που θα τοποθετηθεί μέσα στο κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ, θα παρακολουθήσουμε όλοι μαζί την Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009, την προσπάθεια της αγαπημένης μας ομάδας στην Ολλανδία, για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.
Ο αγώνας Heerenveen – ΠΑΟΚ ξεκινά στις 7.45μ.μ, και οι πόρτες του γηπέδου θα είναι ανοικτές από νωρίς το μεσημέρι.
Εξυπακούεται ότι είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ η είσοδος για όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ
.

ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΤΡΕΛΛΑΝΕ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ....ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ.....
ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΠΑΡΕ ΜΟΥ......ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ....ΤΑΔΕ ΕΦΗ PABLO GARCIA......
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

plato6 έγραψε:
thrix έγραψε:
Ρε thrix μία ερώτηση έκανα χαλάρωσε..απλά μου φαίνεται παράξενο πχ εγώ που είμαι από Επανωμή και δεν έχει 8αρες ταχύτητες και πάνω εδώ πως θα δω το παιχνίδι.Γαμώ τον οτε τους γαμώ.
Σόρυ έχεις δίκιο τα πήρα χωρίς λόγο, αλλά κάπως έτσι βγάζουμε ιστορίες τις οποίες μετά τις ξεχειλώνουμε κλπ.
Σίγουρα παράνομο δεν είναι, άλλο το αν έχεις δίκιο εσύ και όλοι μας
που θέλουμε να δούμε την ομάδα μας.
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Κανένας αδελφός από Γιάννινα ξέρει αν θα το δεξει κάποιο καφέ εκεί;
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Α ρε τι τραβαμε,2009 και δεν ξερουμε αμα θα δουμε τον ΠΑΟΚ στο ισως παιχνιδι της χρονιας...

:?
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Κανείς για Άρτα ξέρει τίποτα για κόνεξ?
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Δεν βλέπω προγνωστικά.

Τελικό αποτέλεσμα θα δώσει κανείς??

:twisted: :| :?:
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

εχει δυκιο ο gash

ας αρχησω εγω

1-2

:) :) :) :) :)
:?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pagotatzis την Τετ 26 Αύγ 2009, 18:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”