Dimg4 έγραψε:Aπευθυνεσαι σε οπαδους, οχι στο κατηχητικο. Και οι μεν και οι δε πρεπει να κατανοησετε οτι ειμαστε ΟΠΑΔΟΙ και δεν εχουμε ολοι το ιδιο σκεπτικο. ΑΛΛΑ εγω προσωπικα οταν βλεπω προοδο την παραδεχομαι οποτε το να λες "τωρα το θυμηθηκαμε το κλιμα", βοηθας στο να γινεται ακριβως το ιδιο με αυτους που κραζουν.Sardan έγραψε:Συμφωνώ με Ρενέ απόλυτα....δεν γίνεται όποτε γίνεται στη στραβή να περιμένουνε 5-6 κοράκια στη γωνία να ξεπατώσουν συγκεκριμένους παίχτες και τον προπονητή και μόλις το θίξει κάποιος (έστω και αιχμηρά, ειρωνικά όπως θες πείτε το) να γίνεται θέμα περί διατήρησης κλίματος κλπ....Τώρα το θυμηθήκαμε το κλίμα? Γιατί άμα γυρίσουμε μερικές σελίδες πίσω θα δούμε τι αίσχη (ΝΑΙ ΑΙΣΧΗ) γράφονται με το παραμικρό....
Ναι τωρα το θυμηθηκαμε. Και? Ποιος εισαι εσυ που θα κρινεις ποτε θα παραδεχτει καποιος την ομαδα?
Ένας ασήμαντος είμαι φίλε...κανένας....Ένας ασήμαντος που δεν χρειάστηκε πάντως 7 μήνες για να καταλάβει που πάει η ομάδα και απλά του τα κάνανε Ζέπελιν τόσο καιρό...
ΥΓ πραγματικά πως κρατιέμαι να μην το ανοίξω το κωλόστομά μου, ούτε και γω δεν ξέρω....Άντε γιατί μια είμαστε Αμπαλαέα θύρα 4 και "οπαδικό φόρουμ είμαστε" και απ' την άλλη μας πιάνουμε οι ευαισθησίες και κρατάμε επίπεδο λες είμαστε στο φόρουμ αποφοίτων του Κέμπριτζ...