Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Sardan

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από Sardan »

Dimg4 έγραψε:
Sardan έγραψε:Συμφωνώ με Ρενέ απόλυτα....δεν γίνεται όποτε γίνεται στη στραβή να περιμένουνε 5-6 κοράκια στη γωνία να ξεπατώσουν συγκεκριμένους παίχτες και τον προπονητή και μόλις το θίξει κάποιος (έστω και αιχμηρά, ειρωνικά όπως θες πείτε το) να γίνεται θέμα περί διατήρησης κλίματος κλπ....Τώρα το θυμηθήκαμε το κλίμα? Γιατί άμα γυρίσουμε μερικές σελίδες πίσω θα δούμε τι αίσχη (ΝΑΙ ΑΙΣΧΗ) γράφονται με το παραμικρό....
Aπευθυνεσαι σε οπαδους, οχι στο κατηχητικο. Και οι μεν και οι δε πρεπει να κατανοησετε οτι ειμαστε ΟΠΑΔΟΙ και δεν εχουμε ολοι το ιδιο σκεπτικο. ΑΛΛΑ εγω προσωπικα οταν βλεπω προοδο την παραδεχομαι οποτε το να λες "τωρα το θυμηθηκαμε το κλιμα", βοηθας στο να γινεται ακριβως το ιδιο με αυτους που κραζουν.
Ναι τωρα το θυμηθηκαμε. Και? Ποιος εισαι εσυ που θα κρινεις ποτε θα παραδεχτει καποιος την ομαδα?

Ένας ασήμαντος είμαι φίλε...κανένας....Ένας ασήμαντος που δεν χρειάστηκε πάντως 7 μήνες για να καταλάβει που πάει η ομάδα και απλά του τα κάνανε Ζέπελιν τόσο καιρό...

ΥΓ πραγματικά πως κρατιέμαι να μην το ανοίξω το κωλόστομά μου, ούτε και γω δεν ξέρω....Άντε γιατί μια είμαστε Αμπαλαέα θύρα 4 και "οπαδικό φόρουμ είμαστε" και απ' την άλλη μας πιάνουμε οι ευαισθησίες και κρατάμε επίπεδο λες είμαστε στο φόρουμ αποφοίτων του Κέμπριτζ...
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ντιμ, οταν βαζεις στον παρανομαστη της συζητησης απο μονος σου το οτι ειμαστε οπαδοι τι θελετε να πουμε, ειναι σαν να μου λες οτι σαν οπαδος υπαρχει μεγαλη πιθονοτητα να κανω λαθος και να κραζω απλα επειδη με συνεπαιρνει το συναισθημα μετα απο μια ηττα.

Αυτο ακριβως ειναι το προβλημα ομως.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Να υπενθυμίσω άλλη μια φορά ότι το πρόβλημα δεν είναι αυτοί που ξεφεύγουν μετά από μια γκέλα, ενώ στις νίκες πανηγυρίζουν, ούτε αυτοί που ασκούν καλοπροαίρετα κριτική, σωστή-λάθος δεν έχει σημασία. Άλλες συμπεριφορές προκαλούν.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ρε σεις τι δεν καταλαβαινετε? Σε νικες πανηγυριζουμε, σε ηττες τρελαινομαστε. Αν δε μπορειτε να το συνηθισετε αυτο, τοτε πως αντεχετε το γηπεδο? Δε μιλαμε για συστηματικο κραξιμο χωρις λογο, δεν ανηκω σε αυτη την κατηγορια. Γενικα μιλαω
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

DimitrisS έγραψε:Ντιμ, οταν βαζεις στον παρανομαστη της συζητησης απο μονος σου το οτι ειμαστε οπαδοι τι θελετε να πουμε, ειναι σαν να μου λες οτι σαν οπαδος υπαρχει μεγαλη πιθονοτητα να κανω λαθος και να κραζω απλα επειδη με συνεπαιρνει το συναισθημα μετα απο μια ηττα.

Απο ποτε ειναι προβλημα το συναισθημα ενος οπαδου? Ειναι ακριβως αυτο που γινεται σε ολο τον πλανητη. Δηλαδη μολις αποκλειστηκαμε απο το χωριο στην ευρωπη τι ηθελες να κανουμε? Να κατσουμε και να συζητησουμε τη μερα του αποκλεισμου? Ο οπαδος ποναει την ομαδα. Δεν ειναι ολοι ιδιοι, αυτο προσπαθω να σου πω.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Sardan έγραψε:
Dimg4 έγραψε:
Sardan έγραψε:Συμφωνώ με Ρενέ απόλυτα....δεν γίνεται όποτε γίνεται στη στραβή να περιμένουνε 5-6 κοράκια στη γωνία να ξεπατώσουν συγκεκριμένους παίχτες και τον προπονητή και μόλις το θίξει κάποιος (έστω και αιχμηρά, ειρωνικά όπως θες πείτε το) να γίνεται θέμα περί διατήρησης κλίματος κλπ....Τώρα το θυμηθήκαμε το κλίμα? Γιατί άμα γυρίσουμε μερικές σελίδες πίσω θα δούμε τι αίσχη (ΝΑΙ ΑΙΣΧΗ) γράφονται με το παραμικρό....
Aπευθυνεσαι σε οπαδους, οχι στο κατηχητικο. Και οι μεν και οι δε πρεπει να κατανοησετε οτι ειμαστε ΟΠΑΔΟΙ και δεν εχουμε ολοι το ιδιο σκεπτικο. ΑΛΛΑ εγω προσωπικα οταν βλεπω προοδο την παραδεχομαι οποτε το να λες "τωρα το θυμηθηκαμε το κλιμα", βοηθας στο να γινεται ακριβως το ιδιο με αυτους που κραζουν.
Ναι τωρα το θυμηθηκαμε. Και? Ποιος εισαι εσυ που θα κρινεις ποτε θα παραδεχτει καποιος την ομαδα?

Ένας ασήμαντος είμαι φίλε...κανένας....Ένας ασήμαντος που δεν χρειάστηκε πάντως 7 μήνες για να καταλάβει που πάει η ομάδα και απλά του τα κάνανε Ζέπελιν τόσο καιρό...

ΥΓ πραγματικά πως κρατιέμαι να μην το ανοίξω το κωλόστομά μου, ούτε και γω δεν ξέρω....Άντε γιατί μια είμαστε Αμπαλαέα θύρα 4 και "οπαδικό φόρουμ είμαστε" και απ' την άλλη μας πιάνουμε οι ευαισθησίες και κρατάμε επίπεδο λες είμαστε στο φόρουμ αποφοίτων του Κέμπριτζ...
Συγχαρητηρια φιλε, το καταλαβες απο την πρωτη στιγμη. Αλλοι οχι και προβληματιστηκαν.
Ναι οπαδικο φορουμ ειμαστε, τωρα το καταλαβες?
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Σα να χάθηκα σε αυτές τις τοποθετήσεις.
Ωστόσο κρατάω την τελευταία που γράφει για το ποιός λόγος, ποιοί είναι αυτοί που ενοχλούν.
Δεν είναι αυτοί που στο καλό κλίμα ψάχνουν αυτούς που απουσιάζουν.
Δεν είναι εκείνοι που στο στραβό αποτέλεσμα μπορεί και να ξεφύγουν.
Δεν είναι οι άλλοι που κάνουν καλοπροαίρετα την κριτική τους.
Θα συμφωνήσω.
Αλλά θα ρωτήσω.
Για ποιούς άλλους μιλάμε?
Πόσοι είναι αυτοί?
Τρείς?
Πέντε?
Σίγουρα 10 δεν είναι.
Είναι λόγος να αναλωνόμαστε για μια τόσο μικρή ομάδα ατόμων? Πόσο ζημιά, βλάβη, κακό μπορούν να προκαλέσουν?

Ένας από εκείνους που τοποθετείται κόσμια και θέλω να πιστεύω με επιχειρήματα.
Έως και τρολ χαρακτηρίστηκα.
Πάμε παρακάτω.
Ας αφήσουμε στην πάντα τις διαφορές μας τώρα που η ομάδα είναι σε ανοδική πορεία.
Ας μην τσιγκλαει η μία πλευρά την άλλη.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ακριβως αυτο ειναι το point. Κερδιζουμε και βλεπεις σχολια να αναζητουν και να πετανε ειρωνιες για το αν ειναι ακομα εδω ο λουτσεσκου, εμμονικος, πιτσιρικια και αυτο να επαναλαμβανεται απο 3-4 συγκεκριμενους.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Mitsospaoki4 έγραψε:
Ettien26 έγραψε:
joshua έγραψε:Σε μενα το λες μωρε κατ? Μετα απο καιρο περναμε ωραιες μερες,εχω τρελαθει στα μηνυματα για καζουρα μετα τη νικη στο μπασκετ και ο καημος καποιων ειναι να ψαχνουν αλλοθρησκους στο φορουμ...

Πέστα ρε φίλε...ειλικρινά σιχάθηκα αυτήν την καχυποψία...και αυτό που δεν κατάλαβα μέχρι τώρα είναι για ποιο λόγο οι mods έκαναν τα στραβά μάτια σε τέτοιους χαρακτηρισμούς.

Δεν μας αρέσουν οι απόψεις κάποιου... και αμέσως οι Σερλοκ Χολμς πιάνουν δουλειά .... αλλόθρησκος ο ένας, σαλιγκάρι ο άλλος, στημένος ο παράλλος...ε κάπου φτάνει δηλαδή...νισάφι...
Όσα χρόνια είμαι εδώ μέσα, ποτέ δεν θυμάμαι να κατηγορεί κάποιος για αλλόθρησκο κάποιον άλλο με αφορμή μια διαφωνία ή ένα ποστ, παρά μόνο σε περιπτώσεις account που σε κάθε ποστ , ζήτημα να είχαν μισό καλό λόγο.

Σε μια περίοδο προπαγάνδας όπου η ομάδα έχει γίνει εφιάλτης του κάθε ποκιτη, είναι εντελώς λογικό να υπάρχει αυτή η καχυποψία και ειδικά σε ένα χώρο με την δημοσιότητα του paokmania.

Επίσης απόψεις που ακούστηκαν πρόσφατα εδω όπως ότι ο προπονητής τα παίρνει από μάνατζερ ή οτι ο ιβαν στηνει παιχνίδια, σου φαίνονται απόψεις υγιούς οπαδού;;

Δέχομαι κάποιος να έχει αρνητική άποψη για Λουτσεσκου, δέχομαι να κάνει κριτική για παίχτες που βάζει κλπ, αλλά να περιμένει στην γωνία κάθε φορά για στραβό αποτέλεσμα της ομάδας και να κράξει, τι σου δειχνει εσένα;
Δεν είναι καθόλου έτσι.
Και δεν είναι το θέμα ο Λουτσέσκου. Άλλωστε κι εγω είμαι fun του.
Και ούτε αναφέρομαι στις χοντράδες που σωστά επισημαίνεις.
Από το καλοκαίρι γραφτηκαν αυτοί οι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί προς μέλη του φόρουμ.
Δηλαδή τι έπρεπε να γίνει μετά από έναν ξεφτιλιζέ αποκλεισμό ατην Ευρώπη ? Να πούμε όλα κι όλα ωραία ?
Εδώ μιλάμε για καχυποψία ακόμη και για απλά ποστ που έδειχναν ακόμη και προβληματισμό ή ακόμη και αμφισβήτηση. Και λογικό είναι ότι θα υπάρχουν και τέτοια ποστ. Δεν έχουν όλοι τις ίδιες τις απόψεις.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Αυτο λεω, ειναι πολυ νορμαλ αντιδρασεις. Κραξιμο στις ηττες και μπραβο στις νικες. Καλο κακο ετσι ειναι καποιοι.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Dimg4 έγραψε:
DimitrisS έγραψε:Ντιμ, οταν βαζεις στον παρανομαστη της συζητησης απο μονος σου το οτι ειμαστε οπαδοι τι θελετε να πουμε, ειναι σαν να μου λες οτι σαν οπαδος υπαρχει μεγαλη πιθονοτητα να κανω λαθος και να κραζω απλα επειδη με συνεπαιρνει το συναισθημα μετα απο μια ηττα.

Απο ποτε ειναι προβλημα το συναισθημα ενος οπαδου? Ειναι ακριβως αυτο που γινεται σε ολο τον πλανητη. Δηλαδη μολις αποκλειστηκαμε απο το χωριο στην ευρωπη τι ηθελες να κανουμε? Να κατσουμε και να συζητησουμε τη μερα του αποκλεισμου? Ο οπαδος ποναει την ομαδα. Δεν ειναι ολοι ιδιοι, αυτο προσπαθω να σου πω.
Dimg4 έγραψε:

Ε κομπλε τοτε και η ειρωνια απο συναισθημα προκυπτει. Οποτε ποιο το προβλημα; Ολα δικαιολογουνται, τι γκρινιαζετε;

Μιλας για τη Λεφσκι που ειναι σχεδον αποκλειστικα ευθυνη Λουτσε (γνωμη μου), γιατι δεν λες οτι παιζαμε με την Μαρσειγ και εδω μεσα ζητουσαν το κεφαλι του Λουτσε; Παιζαμε σημαντικο ματς, γιατι να μην το συζητησουμε αυτο στο τελος της σεζον; Απαντηση: Εισαι στημενος του Λουτσεσκου, οι μοντ προσπαθουν να μην ακουγεται κριτικη, φιμωνονται οι αληθινες φωνες, δεν εχουμε δημοκρατια στο φορουμ. Σουμα τα γραφω, οχι αυτολεξει, διεψευσε με αν δεν ισχυει.

Αυτοι συναισθηματικοι οπαδοι ηταν; Αυτοι ηταν 3-4; Σε αυτους απανταει η ειρωνια. Και επειδη ειναι οπαδικο φορουμ οπως λες θα γραφτουν και ειρωνιες. Τι γινεται απο δω και περα; Γραφεις σχολιο για την αντιρρηση σου και προχωραμε, εγω συνεχιζω να ποσταρω με ειρωνια, γιατι δημοκρατια εχουμε, και συνεχιζουμε

Ριξτε μου μπαν αν δεν τηρουνται οι κανονες του φορουμ

ΥΓ: 4η θεση και ηττα στον τελικο κυπελλου, εκει να δω την «δικαιολογημενη κριτικη». Θα λεμε οτι βελτιωθηκε η ομαδα ή οτι πρεπει να φυγει ο «Ρουμανος» κι ο καθε « Ρουμανος» και ο Μποτο κτλ
Άβαταρ μέλους
aivas19

Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από aivas19 »

Ettien26 έγραψε:
Mitsospaoki4 έγραψε:
Ettien26 έγραψε:
Πέστα ρε φίλε...ειλικρινά σιχάθηκα αυτήν την καχυποψία...και αυτό που δεν κατάλαβα μέχρι τώρα είναι για ποιο λόγο οι mods έκαναν τα στραβά μάτια σε τέτοιους χαρακτηρισμούς.

Δεν μας αρέσουν οι απόψεις κάποιου... και αμέσως οι Σερλοκ Χολμς πιάνουν δουλειά .... αλλόθρησκος ο ένας, σαλιγκάρι ο άλλος, στημένος ο παράλλος...ε κάπου φτάνει δηλαδή...νισάφι...
Όσα χρόνια είμαι εδώ μέσα, ποτέ δεν θυμάμαι να κατηγορεί κάποιος για αλλόθρησκο κάποιον άλλο με αφορμή μια διαφωνία ή ένα ποστ, παρά μόνο σε περιπτώσεις account που σε κάθε ποστ , ζήτημα να είχαν μισό καλό λόγο.

Σε μια περίοδο προπαγάνδας όπου η ομάδα έχει γίνει εφιάλτης του κάθε ποκιτη, είναι εντελώς λογικό να υπάρχει αυτή η καχυποψία και ειδικά σε ένα χώρο με την δημοσιότητα του paokmania.

Επίσης απόψεις που ακούστηκαν πρόσφατα εδω όπως ότι ο προπονητής τα παίρνει από μάνατζερ ή οτι ο ιβαν στηνει παιχνίδια, σου φαίνονται απόψεις υγιούς οπαδού;;

Δέχομαι κάποιος να έχει αρνητική άποψη για Λουτσεσκου, δέχομαι να κάνει κριτική για παίχτες που βάζει κλπ, αλλά να περιμένει στην γωνία κάθε φορά για στραβό αποτέλεσμα της ομάδας και να κράξει, τι σου δειχνει εσένα;
Δεν είναι καθόλου έτσι.
Και δεν είναι το θέμα ο Λουτσέσκου. Άλλωστε κι εγω είμαι fun του.
Και ούτε αναφέρομαι στις χοντράδες που σωστά επισημαίνεις.
Από το καλοκαίρι γραφτηκαν αυτοί οι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί προς μέλη του φόρουμ.
Δηλαδή τι έπρεπε να γίνει μετά από έναν ξεφτιλιζέ αποκλεισμό ατην Ευρώπη ? Να πούμε όλα κι όλα ωραία ?
Εδώ μιλάμε για καχυποψία ακόμη και για απλά ποστ που έδειχναν ακόμη και προβληματισμό ή ακόμη και αμφισβήτηση. Και λογικό είναι ότι θα υπάρχουν και τέτοια ποστ. Δεν έχουν όλοι τις ίδιες τις απόψεις.

Συμβαινει και το αναποδο, το γραφω στο σχολιο απο πανω, εγω εχω δεχθει προσωπικη επιθεση που στηριζω τον προπονητη
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

4η θεση και ηττα στο κυπελλο αν συμβει εσυ τι ακριβως θα κανεις? Δε θα σκασεις? Δε θα κραξεις? Αλλα αυτο δε θα μηδενισει το οτι χτιζεται ομαδαρα.
Τεσπα εγω το σταματαω εδω.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Έχει σε 185 αγώνες +1 που δεν έγινε με τα σιχ@μ@τ@

ΝΙΚΕΣ = 118

ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ = 36

ΗΤΤΕΣ = 31

ΥΓ.
Προσμετρουνται και οι Νικες
1)Με αεχ (2018 Τούμπα).
2)Με Τριπολη (2023 στην Τριπολη).

Οι Πολυνικες προπονητές ειναι

1.Θεση. Αναστασιαδης σε 213 αγωνες 120-43 -50.

2. Λουτσε σε 185+1 αγώνες. 118 -36 -31.

3. Σάνον σε 140 αγώνες 79 -35 -26.

4. Μπαγιεβιτς σε 117 αγώνες 63- 28 -26.

5. Σαντος σε 114 αγώνες 59 -23 -32.(χωρις Τίτλο)

6. Λοραντ σε 96 αγώνες 53 -26 -17.

7. Ιβιτς σε 69 αγώνες 41 -12 -16.

11.θεση Σκοτσικ σε 40 αγώνες 26- 8- 6.

Με 2 Νίκες πιάνει 1η θέση τον Αγγελο.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Dimg4 έγραψε:4η θεση και ηττα στο κυπελλο αν συμβει εσυ τι ακριβως θα κανεις? Δε θα σκασεις? Δε θα κραξεις? Αλλα αυτο δε θα μηδενισει το οτι χτιζεται ομαδαρα.
Τεσπα εγω το σταματαω εδω.
Βρε dim θα κραξω οπως εκραξα και με Λεφσκι, αλλο εννοω ομως. Τεσπα κι εγω το κοβω εδω
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”