Herenveen - Π.Α.Ο.Κ. 27.8.2009
- paok4kyriakos
Re: Herenveen- P.A.O.K. 27.8.2009
off topic αλλά έπρεπε να γίνει! Και είναι πραγματικά πάρα πολύ καλο!!!
Αλλά αυτό το γ@μημενο το Invalid Hostname όταν δεν βαζεις www πολυ μου την δίνει!
Αλλά αυτό το γ@μημενο το Invalid Hostname όταν δεν βαζεις www πολυ μου την δίνει!
Εκ πρωτης οψεως φαινεται ωραιο(φυσικα καλυτερο απο το προηγουμενο).Ευχομαι να φερει γουρι στην ομαδα μας αυριο το απογευμα.
- hasio_john
Γεια χαρά παιδιά .... χθες είδα όνειρο ότι κερδίσαμε 0-2
Κρίμα θα είναι να αποκλειστούμε από τους χωριάτες!!!

Κρίμα θα είναι να αποκλειστούμε από τους χωριάτες!!!

Είναι η 1η φορά που γραφω και αυτό γιατί...θα θελα μια βοηθεια
Ειμαι απο Κρητη και εχω εναν ανηψιο 8 ετων! Ο γαμπρός μου με έχει τρελάνει στην καζούρα επείδη δεν δείχνει η τηλεοραση τον ΠΑΟΚ...Βαλαμε στοιχήμα πως αν καταφερω και δείξω το ματσακι και στους 2 τους τότε ο ανηψιος θα δεν θα ξανακουσει για τον gay από τον πατερα του.... θα το εκτιμούσα αν με βοηθουσατε γιατι connex δεν παιζει!
Ειμαι απο Κρητη και εχω εναν ανηψιο 8 ετων! Ο γαμπρός μου με έχει τρελάνει στην καζούρα επείδη δεν δείχνει η τηλεοραση τον ΠΑΟΚ...Βαλαμε στοιχήμα πως αν καταφερω και δείξω το ματσακι και στους 2 τους τότε ο ανηψιος θα δεν θα ξανακουσει για τον gay από τον πατερα του.... θα το εκτιμούσα αν με βοηθουσατε γιατι connex δεν παιζει!
T.H.E.O.S έγραψε:offtopic Οχι απλα κρατήσανε την Αγια Σοφια στην αρχικη, αλλα τωρα την βαλανε και χωρις τους μιναρεδες ...Μπραβο !! /offtopic
Μιλάς για εκείνους τους πυραύλους που απογειώθηκαν για άλλο σύμπαν?

Μμμμ πολύ ωραία η Αγιά Σοφιά είναι έτσι.
λοιπον μαγκες εγω που εχω conn-x στο σπιτι μου βαζω γενικη εισοδο 35euro και δωρο μπυριτσα...αν καποιος θελει να κατσει στον κεντρικο καναπε του σαλονιου η τιμη ειναι στα 45euro...
μετα τιμης Χρήστος Πανόπουλος (προεδρος παε σκοντα ξανθη)
μετα τιμης Χρήστος Πανόπουλος (προεδρος παε σκοντα ξανθη)
-
στο sport24 διαβασα οτι ο σαντος θα κατεβει με το εξης σχημα:
Σχετικά με το σχήμα που προτίθεται να παρατάξει ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ είναι το 4-4-2 αντί του 4-3-3 με τους τέσσερις στα χαφ να είναι σε σχήμα ρόμβου. Επικρατέστερο σχήμα είναι αυτό με τον Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια, τους Μαλεζά και Τσιρίλο κάτω από τα δοκάρια έχοντας τον Μπιζέρα στα δεξιά τους και τον Λίνο στα αριστερά τους.
Στα χαφ σε σχήμα ρόμβου θα είναι ο Βιτόλο στην βάση, στην κορυφή ο Ίβιτς με τον Φωτάκη στα δεξιά και τον Βερόν στα αριστερά ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Βιεϊρίνια και Φιλομένο.
Τ μονο μ ερωτημα ειναι ο Βερον στα αριστερα...δεν ειναι λιγο αργος για αριστερο χαφ?τεσπα ΠΑΟΚ εισαι!!!ολα καλα θ πανε!!!τ ειδα στον υπνο μου 1-2 στην παραταση

Σχετικά με το σχήμα που προτίθεται να παρατάξει ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ είναι το 4-4-2 αντί του 4-3-3 με τους τέσσερις στα χαφ να είναι σε σχήμα ρόμβου. Επικρατέστερο σχήμα είναι αυτό με τον Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια, τους Μαλεζά και Τσιρίλο κάτω από τα δοκάρια έχοντας τον Μπιζέρα στα δεξιά τους και τον Λίνο στα αριστερά τους.
Στα χαφ σε σχήμα ρόμβου θα είναι ο Βιτόλο στην βάση, στην κορυφή ο Ίβιτς με τον Φωτάκη στα δεξιά και τον Βερόν στα αριστερά ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Βιεϊρίνια και Φιλομένο.
Τ μονο μ ερωτημα ειναι ο Βερον στα αριστερα...δεν ειναι λιγο αργος για αριστερο χαφ?τεσπα ΠΑΟΚ εισαι!!!ολα καλα θ πανε!!!τ ειδα στον υπνο μου 1-2 στην παραταση

-
- fofanaserres
Ρε μάγκες επείδή έλειπα και έχω καιρό να μπω,ξέρει κανείς αν μας δείξει και το κυπριακό κανάλι η μόνο το conn-x?
paok ole ga...... o ote !! gia allh mia fora paizoun mazi mas ta lamogia ths athinas!einai paranomo enw den exei tin apaitoumenh pluthsmiakh kalupsh na pairnei ta mats....eleos gamwto mou eleos! 

Και γιατί να μην δοκίμαζε Λίνο αριστερά στον ρόμβο που είναι πιο γρήγορος; Με τον Βιεϊρίνια απ' την μεριά του μπορεί να κάνουν παπάδες!Nakos_Paok_Rox_My_Sox έγραψε:στο sport24 διαβασα οτι ο σαντος θα κατεβει με το εξης σχημα:
Τ μονο μ ερωτημα ειναι ο Βερον στα αριστερα...δεν ειναι λιγο αργος για αριστερο χαφ?
-
- fofanaserres
Μήτσο στο fc.paok.gr στο άρθρο για το ματς λέει ότι θα μας δείξει το Αλφα το κυπριακό,το Al Jazeera Sport ,και το RTL 7
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fofanaserres την Τετ 26 Αύγ 2009, 14:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ο ΠΑΟΚ εχει μεγαλη ιστορια στους ευρωπαικους χωρους ασχετα που καποιο προσπαθησαν να μας κανουν να το ξεχασουμε...με πιστη και στηριξη την εχουμε στο τσεπακι την προκριση...δεν με νοιαζει ποιος θα παιξει με νοιαζει να περασουμε μονο και ας ειναι με κεφαλια του μπαλαφα απο τα γιαννενα....
υγ καλως ηρθα πισω

υγ καλως ηρθα πισω

Βιερίνια και Φιλομένο μπροστά!!!Τα πάντα όλα τι να λέμε τώρα;;;Αν όντως ξεκινήσει με αυτούς,όχι μόνο θα πάρουμε την πρόκριση,θα την πάρουμε πανηγυρικά!!Να δω τι θα λένε μετά οι γκρινιάρηδες...Ποια Χερενφεν και @@...Τώρα αν παιχτεί μα%@!&α,τι να πω;;;ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!!Και στις χαρές και στις λύπες....Εμείς μαζί για μια ζωή....