Η αλήθεια είναι πως σήμερα για πρώτη φορά αν δεν κάνω λάθος έκανε κίνηση στο ημίχρονο..Εξαιρείται η περίπτωση τραυματισμού.Και αυτός κάνει πολλά λάθη διαχείρησης αλλά δεν έχει ρε παιδιά και επιλογές..τσιριγωτης έγραψε:Άλλες δέκα..dragon έγραψε:Νομίζω δεν το έχεις πει δέκα φορέςτσιριγωτης έγραψε:Άργησες λουτσεσκου
ΠΑΣ Γιάννενα - ΠΑΟΚ 0-0 ,MVP, σχόλια και παραλειπόμενα
Re: ΠΑΣ Γιάννενα - ΠΑΟΚ 0-0 ,MVP, σχόλια και παραλειπόμενα
Σωστά μιλάς.trouman έγραψε:Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα, ο προπονητής , όπως ειπώθηκε εστιάζει στο αγωνιστικό ( άσχετα με το επικοινωνιακό). Εμείς εδώ ελεύθερα λέμε τα δικά μαςproedros έγραψε:Σου ξαναλέω πως συμφωνώ μαζί σου αλλά στο τέλος της ημέρας θεωρώ πως δεν πρέπει να εστιάσουμε εκεί ή καλύτερα μόνο εκεί...trouman έγραψε: Δεν ξέρω τι κάνει η ΠΑΕ, οπότε δεν μπορώ να οω πολλά, αν και θα ήθελα κι εγώ πιο αποτελεσματική λειτουργία.
Ωστόσο, δέντρο ξεδέντρο ο ΠΑΟΚ στον αστέρα κέρδισε αλλά πήρε έναν βαθμό.
Κι αυτό είναι η αλήθεια, που την ξέρουμε, δεν την υποθέτουμε.
- sourmenetes
- Moderator
Ότι ο τζιμας ήταν με ενοχλήσεις και μπήκε τελευταία στιγμή το ξέρεις ή όχι;τσιριγωτης έγραψε:Άλλες δέκα..dragon έγραψε:Νομίζω δεν το έχεις πει δέκα φορέςτσιριγωτης έγραψε:Άργησες λουτσεσκου
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
τσιριγωτης
Αυτό προσπαθώ να πω. Ότι είναι μεγάλο κρίμα που δεν έκανε τις αλλαγές νωρίτερα, γιατί από ότι φάνηκε θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα
Αυτό που με ενοχλεί πάντως είναι όλος αυτος ο ντόρος που γίνεται με τους μικρούς...Δε τους κάνει καλό ούτε αυτούς ούτε εμάς.Έχουμε φτάσει στο σημείο να χαιρόμαστε όταν βλέπουμε μια μεγάλη πρόταση λες και τα χρήματα θα τα βάλουμε στη τζέπη μας ή θα χρησιμοποιηθούν όλα για μεταγραφές.Εμένα αυτός ο υπερβολικός διθύραμβος δεν μου αρέσει...Είναι αδύνατον να μην επηρεαστούν καθόλου τα παιδιά..
Ενώ έχω πολλά νεύρα θα πω ότι όλοι οι παίκτες πάνω κάτω σήμερα παίξανε στα κυβικά τους. Με εξαίρεση τον Ντουγκλας που μετά το 70 ήταν κακός. Μέχρι και ο Μπισε καλός ήταν.
Ο Φελίπε ο γνωστός κακός Φελίπε, ο Τόμας ο γνωστός κακός Τόμας, ο Σβαμπ τα ίδια, τα μπακ τα ίδια, οι μπροστά τα ίδια. Αναμενόμενα.
Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ χωρίς τον Ολιβέιρα. Τόσο απλά.
Ο Φελίπε ο γνωστός κακός Φελίπε, ο Τόμας ο γνωστός κακός Τόμας, ο Σβαμπ τα ίδια, τα μπακ τα ίδια, οι μπροστά τα ίδια. Αναμενόμενα.
Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ χωρίς τον Ολιβέιρα. Τόσο απλά.
Ο Λουτσέσκου φταίει με τις αλλαγές όπως στην ΤρίποληΑποστόληςΑ έγραψε:Εδώ ζητήσαμε πέναλτυ: https://www.paok24.com/podosfairo/40348 ... -paok-vid/
- buffalobill4
Όχι φίλε μου. Ο ντόρος πολύ καλά και γίνεται γιατί βλέπεις τι έρχεται από την Ακαδημία. Παίκτες έτοιμοι που μπαίνουν και είναι καλύτεροι μεταγραφών. Αυτό με τις προτάσεις και τον χορό εκατομμυρίων που συζητάνε οι "οπαδοί" είναι η βλαχοεπαρχιωτικη προσέγγιση που έχει μερίδα του κόσμου μας. Αντί να ονειρευομαστε ομάδα με δικά μας παιδιά του χρόνου, κάποιοι ονειρεύονται μηδενικά.proedros έγραψε:Αυτό που με ενοχλεί πάντως είναι όλος αυτος ο ντόρος που γίνεται με τους μικρούς...Δε τους κάνει καλό ούτε αυτούς ούτε εμάς.Έχουμε φτάσει στο σημείο να χαιρόμαστε όταν βλέπουμε μια μεγάλη πρόταση λες και τα χρήματα θα τα βάλουμε στη τζέπη μας ή θα χρησιμοποιηθούν όλα για μεταγραφές.Εμένα αυτός ο υπερβολικός διθύραμβος δεν μου αρέσει...Είναι αδύνατον να μην επηρεαστούν καθόλου τα παιδιά..
2 ηττεςgeorge188 έγραψε: Οταν στα ντέρμπι εχεις μολις μια ήττα πως ακριβώς προδικάζεις οτι εχεις χάσει ηδη τη 2η θεση και γιατι εθελοτυφλούμε εμεις οι υπόλοιποι? Πες μ μισό ντερμπι πλην το ΑΕΚ ΠΑΟΚ που επαιξες κ ησουν χειρότερος, θα σου πω εγω, κανενα
Συμφωνώ μαζί σου..buffalobill4 έγραψε:Όχι φίλε μου. Ο ντόρος πολύ καλά και γίνεται γιατί βλέπεις τι έρχεται από την Ακαδημία. Παίκτες έτοιμοι που μπαίνουν και είναι καλύτεροι μεταγραφών. Αυτό με τις προτάσεις και τον χορό εκατομμυρίων που συζητάνε οι "οπαδοί" είναι η βλαχοεπαρχιωτικη προσέγγιση που έχει μερίδα του κόσμου μας. Αντί να ονειρευομαστε ομάδα με δικά μας παιδιά του χρόνου, κάποιοι ονειρεύονται μηδενικά.proedros έγραψε:Αυτό που με ενοχλεί πάντως είναι όλος αυτος ο ντόρος που γίνεται με τους μικρούς...Δε τους κάνει καλό ούτε αυτούς ούτε εμάς.Έχουμε φτάσει στο σημείο να χαιρόμαστε όταν βλέπουμε μια μεγάλη πρόταση λες και τα χρήματα θα τα βάλουμε στη τζέπη μας ή θα χρησιμοποιηθούν όλα για μεταγραφές.Εμένα αυτός ο υπερβολικός διθύραμβος δεν μου αρέσει...Είναι αδύνατον να μην επηρεαστούν καθόλου τα παιδιά..
- ΑποστόληςΑ
Παιδί μου έχεις πρόβλημα; Τι μου γράφεις τώρα;dragon έγραψε:Ο Λουτσέσκου φταίει με τις αλλαγές όπως στην ΤρίποληΑποστόληςΑ έγραψε:Εδώ ζητήσαμε πέναλτυ: https://www.paok24.com/podosfairo/40348 ... -paok-vid/
Δεν είναι για σένα ρε αποστολη. Αν έδινε το πεναλτι εννοώ όλα θα ήταν καλά όπως κ στην Τρίπολη που μέχρι να δουμε ότι μας έσφαξαν κραζαμε ΛουτσέσκουΑποστόληςΑ έγραψε:Παιδί μου έχεις πρόβλημα; Τι μου γράφεις τώρα;dragon έγραψε:Ο Λουτσέσκου φταίει με τις αλλαγές όπως στην ΤρίποληΑποστόληςΑ έγραψε:Εδώ ζητήσαμε πέναλτυ: https://www.paok24.com/podosfairo/40348 ... -paok-vid/
Δοκάρι κ έξω
Εγω παντως δεν βλεπω κανενα πεναλτι στη φαση.Ο Ναρει εχει και τα δυο χερια στη μεση του παικτη των ιωαννινων και η μπαλα ισα που γλυφει το χερι και παει στο κεφαλι του.Ειναι πιο πολυ φαουλ παρα κατι αλλο...
-
τσιριγωτης
Ομορφο εργαλείο το βαρ, φάνηκες η χρησιμότητα του κ στο γαυρος βαζελος. Είχαμε κάνει πολεμο για να το φέρουμε. Ισως πρέπει να κανουμε πόλεμο για να αρχισουν να το χρησιμοποιούν κ στα δικα μας παιχνίδια κ οχι μονο στον κάτω