ΠΑΣ Γιάννενα - ΠΑΟΚ 0-0 ,MVP, σχόλια και παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

Mvp

ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΣΑΣΤΡΕ
2
3%
ΙΓΚΑΝΣΟΝ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ
1
1%
ΣΟΑΡΕΣ
2
3%
ΑΟΥΓΚΟΥΣΤΟ
15
21%
ΦΕΛΊΠΕ ΣΟΑΡΕΣ
1
1%
ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ
7
10%
ΝΑΡΕΥ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΤΑΥΣΟΝ
1
1%
ΤΟΜΑΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ
1
1%
ΣΒΑΜΠ
3
4%
ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ
6
8%
ΤΖΙΜΑΣ
33
46%

Σύνολο ψήφων: 72

proedros

Re: ΠΑΣ Γιάννενα - ΠΑΟΚ 0-0 ,MVP, σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από proedros »

τσιριγωτης έγραψε:
dragon έγραψε:
τσιριγωτης έγραψε:Άργησες λουτσεσκου
Νομίζω δεν το έχεις πει δέκα φορές
Άλλες δέκα..
Η αλήθεια είναι πως σήμερα για πρώτη φορά αν δεν κάνω λάθος έκανε κίνηση στο ημίχρονο..Εξαιρείται η περίπτωση τραυματισμού.Και αυτός κάνει πολλά λάθη διαχείρησης αλλά δεν έχει ρε παιδιά και επιλογές..
proedros

trouman έγραψε:
proedros έγραψε:
trouman έγραψε: Δεν ξέρω τι κάνει η ΠΑΕ, οπότε δεν μπορώ να οω πολλά, αν και θα ήθελα κι εγώ πιο αποτελεσματική λειτουργία.

Ωστόσο, δέντρο ξεδέντρο ο ΠΑΟΚ στον αστέρα κέρδισε αλλά πήρε έναν βαθμό.

Κι αυτό είναι η αλήθεια, που την ξέρουμε, δεν την υποθέτουμε.
Σου ξαναλέω πως συμφωνώ μαζί σου αλλά στο τέλος της ημέρας θεωρώ πως δεν πρέπει να εστιάσουμε εκεί ή καλύτερα μόνο εκεί...
Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα, ο προπονητής , όπως ειπώθηκε εστιάζει στο αγωνιστικό ( άσχετα με το επικοινωνιακό). Εμείς εδώ ελεύθερα λέμε τα δικά μας
Σωστά μιλάς.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

τσιριγωτης έγραψε:
dragon έγραψε:
τσιριγωτης έγραψε:Άργησες λουτσεσκου
Νομίζω δεν το έχεις πει δέκα φορές
Άλλες δέκα..
Ότι ο τζιμας ήταν με ενοχλήσεις και μπήκε τελευταία στιγμή το ξέρεις ή όχι;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Αυτό προσπαθώ να πω. Ότι είναι μεγάλο κρίμα που δεν έκανε τις αλλαγές νωρίτερα, γιατί από ότι φάνηκε θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα
proedros

Αυτό που με ενοχλεί πάντως είναι όλος αυτος ο ντόρος που γίνεται με τους μικρούς...Δε τους κάνει καλό ούτε αυτούς ούτε εμάς.Έχουμε φτάσει στο σημείο να χαιρόμαστε όταν βλέπουμε μια μεγάλη πρόταση λες και τα χρήματα θα τα βάλουμε στη τζέπη μας ή θα χρησιμοποιηθούν όλα για μεταγραφές.Εμένα αυτός ο υπερβολικός διθύραμβος δεν μου αρέσει...Είναι αδύνατον να μην επηρεαστούν καθόλου τα παιδιά..
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Ενώ έχω πολλά νεύρα θα πω ότι όλοι οι παίκτες πάνω κάτω σήμερα παίξανε στα κυβικά τους. Με εξαίρεση τον Ντουγκλας που μετά το 70 ήταν κακός. Μέχρι και ο Μπισε καλός ήταν.
Ο Φελίπε ο γνωστός κακός Φελίπε, ο Τόμας ο γνωστός κακός Τόμας, ο Σβαμπ τα ίδια, τα μπακ τα ίδια, οι μπροστά τα ίδια. Αναμενόμενα.
Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ χωρίς τον Ολιβέιρα. Τόσο απλά.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Εδώ ζητήσαμε πέναλτυ: https://www.paok24.com/podosfairo/40348 ... -paok-vid/
Ο Λουτσέσκου φταίει με τις αλλαγές όπως στην Τρίπολη
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

proedros έγραψε:Αυτό που με ενοχλεί πάντως είναι όλος αυτος ο ντόρος που γίνεται με τους μικρούς...Δε τους κάνει καλό ούτε αυτούς ούτε εμάς.Έχουμε φτάσει στο σημείο να χαιρόμαστε όταν βλέπουμε μια μεγάλη πρόταση λες και τα χρήματα θα τα βάλουμε στη τζέπη μας ή θα χρησιμοποιηθούν όλα για μεταγραφές.Εμένα αυτός ο υπερβολικός διθύραμβος δεν μου αρέσει...Είναι αδύνατον να μην επηρεαστούν καθόλου τα παιδιά..
Όχι φίλε μου. Ο ντόρος πολύ καλά και γίνεται γιατί βλέπεις τι έρχεται από την Ακαδημία. Παίκτες έτοιμοι που μπαίνουν και είναι καλύτεροι μεταγραφών. Αυτό με τις προτάσεις και τον χορό εκατομμυρίων που συζητάνε οι "οπαδοί" είναι η βλαχοεπαρχιωτικη προσέγγιση που έχει μερίδα του κόσμου μας. Αντί να ονειρευομαστε ομάδα με δικά μας παιδιά του χρόνου, κάποιοι ονειρεύονται μηδενικά.
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

george188 έγραψε: Οταν στα ντέρμπι εχεις μολις μια ήττα πως ακριβώς προδικάζεις οτι εχεις χάσει ηδη τη 2η θεση και γιατι εθελοτυφλούμε εμεις οι υπόλοιποι? Πες μ μισό ντερμπι πλην το ΑΕΚ ΠΑΟΚ που επαιξες κ ησουν χειρότερος, θα σου πω εγω, κανενα
2 ηττες
proedros

buffalobill4 έγραψε:
proedros έγραψε:Αυτό που με ενοχλεί πάντως είναι όλος αυτος ο ντόρος που γίνεται με τους μικρούς...Δε τους κάνει καλό ούτε αυτούς ούτε εμάς.Έχουμε φτάσει στο σημείο να χαιρόμαστε όταν βλέπουμε μια μεγάλη πρόταση λες και τα χρήματα θα τα βάλουμε στη τζέπη μας ή θα χρησιμοποιηθούν όλα για μεταγραφές.Εμένα αυτός ο υπερβολικός διθύραμβος δεν μου αρέσει...Είναι αδύνατον να μην επηρεαστούν καθόλου τα παιδιά..
Όχι φίλε μου. Ο ντόρος πολύ καλά και γίνεται γιατί βλέπεις τι έρχεται από την Ακαδημία. Παίκτες έτοιμοι που μπαίνουν και είναι καλύτεροι μεταγραφών. Αυτό με τις προτάσεις και τον χορό εκατομμυρίων που συζητάνε οι "οπαδοί" είναι η βλαχοεπαρχιωτικη προσέγγιση που έχει μερίδα του κόσμου μας. Αντί να ονειρευομαστε ομάδα με δικά μας παιδιά του χρόνου, κάποιοι ονειρεύονται μηδενικά.
Συμφωνώ μαζί σου..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

dragon έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Εδώ ζητήσαμε πέναλτυ: https://www.paok24.com/podosfairo/40348 ... -paok-vid/
Παιδί μου έχεις πρόβλημα; Τι μου γράφεις τώρα;
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
dragon έγραψε:
Παιδί μου έχεις πρόβλημα; Τι μου γράφεις τώρα;
Δεν είναι για σένα ρε αποστολη. Αν έδινε το πεναλτι εννοώ όλα θα ήταν καλά όπως κ στην Τρίπολη που μέχρι να δουμε ότι μας έσφαξαν κραζαμε Λουτσέσκου
Δοκάρι κ έξω
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω παντως δεν βλεπω κανενα πεναλτι στη φαση.Ο Ναρει εχει και τα δυο χερια στη μεση του παικτη των ιωαννινων και η μπαλα ισα που γλυφει το χερι και παει στο κεφαλι του.Ειναι πιο πολυ φαουλ παρα κατι αλλο...
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Τρόμαξα με την δήλωση Κυριακου
george188

Δημοσίευση από george188 »

Ομορφο εργαλείο το βαρ, φάνηκες η χρησιμότητα του κ στο γαυρος βαζελος. Είχαμε κάνει πολεμο για να το φέρουμε. Ισως πρέπει να κανουμε πόλεμο για να αρχισουν να το χρησιμοποιούν κ στα δικα μας παιχνίδια κ οχι μονο στον κάτω
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”