Herenveen - Π.Α.Ο.Κ. 27.8.2009

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της Ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ στο παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Re: Herenveen- P.A.O.K. 27.8.2009

Δημοσίευση από evans4 »

εχω και εγω πμ :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

Σχετικα με τις τακτικες και τα συστηματα παλι πεφτουμε θυματα "παραπληροφορησης". Ο δημοσιογραφος που εκανε το ρεπορταζ μαλλον δεν πηρε χαμπαρι τι δοκιμασε ο Σαντος χθες. Που το ειδε το 4-4-2 ρομβο εγω δεν μπορω να καταλαβω.
Ο Σαντος στην προπονηση δοκιμασε το παρακατω συστημα

Εικόνα

RM - Φωτακης
CM - Βιτολο
LM - Γκαρσια
FW - Βιειρινια ή Ιβιτς

Με συχνες εναλλαγες θεσης του Βιτολο μια αριστερα και μια δεξια στο κεντρο με τον Φωτακη και τον Γκαρσια .
Για οποιους θυμουνται ιδιο συστημα επαιζε προ τριετιας και βαλε η Μιλαν με Γκατουζο , Πιρλο , Ζεεντορφ στο κεντρο και Ρουι Κοστα λιγο πιο μπροστα.
Άβαταρ μέλους
Johnny-Patra

Δημοσίευση από Johnny-Patra »

PaokArxis έγραψε:johny πάτρα που θα είστε? έχει κάποιο καφέ κλπ με connx? και για στείλε και μένα pm γιαυτό με το share τι χρειάζεται να κάνω :)
Θα είμαστε σε καφετέρια, λογικά εκεί που είχαμε δεί κ το ματς με Βαλερέγκα.. αύριο το πολύ θα έχει κανονιστεί.
Υπάρχουν καποιες καφετέριες στην Πάτρα που έχουν σίγουρα Conn-x tv.
Oποιοι πατρινοί ας στείλουν pm

ΤΕΛΟΣ Η ΑΛΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΝΤΩΣ~!
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

Ronaldo με το συμπάθειο αλλά σαν να τον θες τον eorptol σου,μη σου πω και τον abg1234 σου.....
Κατ' αρχήν ο Σάντος δοκίμασε κάτι σε προπόνηση, δεν ξεκίνησε το ματς έτσι και δεύτερο ο Φωτάκης ΔΕΝ είναι αμυντικό χαφ....θα πέσει ο ουρανός πάνω μας.
Για μένα το 4-5-1 ή 4-3-3( όπως θέλει ο καθένας το βλέπει) που παίξαμε στο πρώτο ματς μιά χαρά θα είναι....
Περιμένω καλύτερη την ομάδα όμως από κείνο το ματς γιατί όπως λέγεται στη θέση του Κόνσε θα είναι ο Λίνο,στη θέση του κουτσού με το δεξί Σαβίνι ο Μπιζέρα και στη θέση του Ιβιτς ο Φωτάκης(αμήν Παναγία μου)....
και πιστεύω ότι ο Μούσλι θα μπορέσει να είναι απλώς καλός και όχι τραγικός όπως στην Τούμπα....νομίζω αυτά αρκούν.
Ααα και λίγο να μας πάει η πουτ@να η μπάλλα.....
Κατά τ' άλλα τα συστήματα αλλάζουν και κατά τη διάρκεια του ματς ανάλογα και με την εξέλιξη.
Άβαταρ μέλους
Ovalencianos

Δημοσίευση από Ovalencianos »

Παιδιά SOS

είμαι Γιαννενα για δουλειά, όποιο Παοκτσάκι από εδώ ακούει ας με ενημερώσει που μπορώ να δω το ματς!!!
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Καλή επιτυχία στην ΠΑΟΚΑΡΑ και καλό ταξίδι στα αδέρφια που ξεκινάνε για Ολλανδία.

Εμείς πάλι θα παλεύουμε με το ραδιόφωνο. Τι άλλο να κάνουμε;

:?:
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Εντελως νομιμα και χωρις αναφορα στην Νοβα και στην Connex για να μην φαω και καμια μηνυση απο τον ιδρωτα των εκατομμυριων ευρω και του ανταγωνισμου να αναφερω κατι.

ΤΟ ΤΖΑΜΠΑ ΖΕΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ. Οσοι δεν πληρωνουν τον Γκέιτς και τις μλκιες του, αλλα χρησιμοποιουν Linux, γνωριζουν πως ειναι δυνατον να γραψεις στα αμελετητα σου, στον βαθμο του δυνατου βεβαια, τον ανταγωνισμο και την ελευθερη αγορα. Το Internet, παρεμπιπτοντως, δεν νικιεται απο κανεναν ανταγωνισμο...

Κατα τα αλλα, σωστα ανεφερε ο Fantomas πως καλο θα ηταν να κανετε τις συνομιλιες σας απο πμ και οχι δημοσια. Αυτοι ειναι οντως ικανοι να σας κανουν μηνυση.

Επισης επειδη αναφερθηκε πως η Νοβα ριχνει τις τιμες της, να πω πως δεν ισχυει. Η Νοβα εχει ανεβασει τις τιμες της (λιγο, αλλα δεν με ενδιαφερει) ακομα και για το περιοδικο με το προγραμμα της.

ΥΓ: Γκέιτς, παρε τα Linux μου. Τα τζαμπα, ελευθερης διαδοσης και οχι ελευθερης αγορας Linux μου, που ειναι 100,000 φορες ανωτερα απο τα αστεια Windows σου.
Άβαταρ μέλους
GORDON

Δημοσίευση από GORDON »

Και μιας και μιλάμε για ........., ας θίξω κι εγώ ένα σημείο:

Πώς ακριβώς χαρακτηρίζεται το γεγονός ότι για να έχεις ΚΟΝΕΞ ΤΙΒΙ είναι προαπαιτούμενο να έχεις ΚΟΝΕΞ - και μάλιστα με γραμμές υψηλών ταχυτήτων ??? Μήπως "καταστρατήγηση του ελεύθερου ανταγωνισμού?"? Ή ακόμη χειρότερα "κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης στην αγορά", αφού το ΚΟΝΕΞ έχει πολύ υψηλό μερίδιο των χρηστών Internet στην Ελλάδα ???

Ή μήπως το ΚΟΝΕΞ ΤΙΒΙ είναι "απλά μια ακόμη υπηρεσία" του ΚΟΝΕΞ ? Μα, αν είναι έτσι, γιατί να πληρώνουμε διπλές συνδρομές - μια για την κάθε υπηρεσία ???

Για κάτι τέτοια (Windows & Office - Explorer), η Microsoft (που είναι και παγκόσμιος κολοσσός) τρώει κάθε τόσο εννιαψήφια πρόστιμα από την Ευρωπαϊκή Ένωση...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Καλά ας μην πάμε και στις γραμμές Internet δήθεν υψηλές γιατί αν αρχίζω να λέω ιστορίες θα έχουμε πάλι κλάματα με το συμβαίνει με ταχύτητες σε άλλες Ευρωπαικές χώρες.
Παιδιά που ζουν έξω μπορούν να σας το επιβεβαιώσουν.
Πέρα και απο την απάτη πληρωμής για ταχύτητες που δεν έχουμε ακόμα.
Επίσης οι ποιο ακριβές υπηρεσίες Πανευρωπαικά για προιόν το οποίο δεν προσφέρει τίποτα σε σχέση με αυτά που διαφημίζουν.
Όλα αυτά είναι γνωστά το αποτέλεσμα όμως ένα.
Το ματς που θα το δούμε?
Αντί να συζητάμε για το παιχνίδι συζητάμε μόνο για την Ελλαδίτσα και την κατάντια της.
Απίστευτο...
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

gika έγραψε: Ο πληθυσμός της γης είναι 6,7 δις... Αν διαιρέσουμε μονο τα 700 δις δολαρια απο την αμερική με τον πληθυσμό αναλογεί 104 εκ δολλάρια ανα κάτοικο στη γη!!! που να μοιράσουμε και όλο το πόσο.
Εννοείς 104 δολλάρια, σκέτο.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

PRAKTORINOS έγραψε:
gika έγραψε: Ο πληθυσμός της γης είναι 6,7 δις... Αν διαιρέσουμε μονο τα 700 δις δολαρια απο την αμερική με τον πληθυσμό αναλογεί 104 εκ δολλάρια ανα κάτοικο στη γη!!! που να μοιράσουμε και όλο το πόσο.
Καλά ρε μαθηματικά δε διαβάζεις?? Χαχα επειδή υποψιάζομαι αυτό που "επιχείρησες" να αναφέρεις και το είχα διαβάσει πριν κάνα μήνα σε mail, είναι κάπως διαφοροποιημένο.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:
PRAKTORINOS έγραψε:
Καλά ρε μαθηματικά δε διαβάζεις?? Χαχα επειδή υποψιάζομαι αυτό που "επιχείρησες" να αναφέρεις και το είχα διαβάσει πριν κάνα μήνα σε mail, είναι κάπως διαφοροποιημένο.
Απο μέιλ το πήρα... Και το έκανα κοπι πέιστ... Τα παραπονα εκεί... :)
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

gika έγραψε: Απο μέιλ το πήρα... Και το έκανα κοπι πέιστ... Τα παραπονα εκεί...
Εαν κανω copy-paste ολα τα mails που μου στελνουν και τα ανεβάσω εδώ,
οι ιθυνοντες του site θα φάνε τετραψηφιες καλιφορνεζικες και τεξανές φυλακίσεις.

Πού μείναμε;
Α!
Για το Χερενφεν-ΠΑΟΚ νομίζω, λέγαμε, ε;
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
kos

Δημοσίευση από kos »

το θεμα με αφηνει εντελως αδιαφορο.
σιγα να μην κατσω να σκασω που η νοβα εχει βαλθει να βαλει με το στανιο στην αγορα το κονεξ. αυτη θα χασει (και αν συνεχισει ετσι θα χασει αρκετα χαρτια). εγω καπου θα βρω να δω το ματσακι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”