Η οργάνωση της θύρας 4
Re: Η οργάνωση της θύρας 4
Για τον Ευθυμη και των Κωστα ακομα να ακουσουμε ένα συγνωμη
αντε να πουμε με τους χαρτινους ηλιθιους που θα κουνησουν και το δαχτυλο
Στάλθηκε από το 220333QNY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
αντε να πουμε με τους χαρτινους ηλιθιους που θα κουνησουν και το δαχτυλο
Στάλθηκε από το 220333QNY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν μας απασχολει ποιος μας κουναει το δαχτυλο αλλα το τι κανουμε εμεις για ενα θεμα που φανταζομαι οτι και εσενα σε ενοχλει.
- paokovios1974
Εχω κοψει το γπεδο για κατι τετοια , μακαρι να γινει γρηγορα η αυτοκαθαρση γιατι πραγματικα μου λειπει.
-
Και γενικα από την μια μαλακια στην άλλη πάνε. Μπαίνουν οι ομάδες στο γήπεδο και αντί να σηκωθεί κανένα πανό για την ομάδα μας με τα χρώματα μας και με τα σύμβολα μας, βλέπουμε εμείς και όλη η Ελλάδα ένα τεράστιο πανί κιτρινόμαυρο να προσπαθεί με τα χίλια ζόρια να σηκωθεί μπροστά στην 4 και να προσπαθούμε να καταλάβουμε τι θέλει να πει ο ποιητής. Δεν με νοιάζει φίλε ούτε αν πήρες το πανί, ούτε αν πήρες την φανέλα και ούτε και είναι το γήπεδο χώρος να τα καις. Τι θες να δείξεις δηλαδή? Και ποιος χέστηκε αν πήρες ένα πανί. Είναι δυνατόν να εμφανίζεις άλλα χρώματα μέσα στο γήπεδο εκτός από τα ασπρόμαυρα? Άντε πια. Θυμούνται και έρχονται σε κανένα ντέρμπι μόνο και μόνο για να κάνει ο καθένας την μαλακια του και ότι του καπνίσει. Σηκώνει ο καθένας ότι πανί θέλει. Καίει ότι φανέλα γουστάρει. Μέσα στο γήπεδο βάζουμε φωτιές.
Εντωμεταξυ, σχετικά και με την συγκεκριμένη φανέλα το όνομα φαινόταν από τη μέσα πλευρά. Άρα κάποιος αεκτσης που μπήκε 4 να δει τον αγώνα την τράβηξε την φωτό.
Εντωμεταξυ, σχετικά και με την συγκεκριμένη φανέλα το όνομα φαινόταν από τη μέσα πλευρά. Άρα κάποιος αεκτσης που μπήκε 4 να δει τον αγώνα την τράβηξε την φωτό.
και σου κανει εντυπωση δηλαδή ?
ή επεσες απο κανενα σύννεφο
μεσα στην 13 θα πανε ΠΑΟΚΙΑ
μεσα στην 7 θα πανε ΠΑΟΚΙΑ
μεσα στην 3 θα πανε ΠΑΟΚΙΑ
μεσα στην 21 θα πανε ΠΑΟΚΙΑ
και ουτω καθεξης
νομιζεις οτι αυτοι δεν θα ερχονται σε εμας ?
και ουτω καθεξης
Aδερφε το ποστ σου δεν εμφανιζοταν γιατι ως νεο μελος καθε δημοσιευση σου χρειαζεται εγκριση.Δεν χρειαζεται να το επαναλαμβανεις. Λιγη υπομονη και θα εμφανιστει.Special 4 έγραψε:και σου κανει εντυπωση δηλαδή ?
και ουτω καθεξης
Ευχαριστω.
-
Τίποτα από τα δύο φίλε. Ούτε εντύπωση μου κάνει ούτε έπεσα από κανένα σύννεφο. Απλά εννοούσα ότι η φωτό τραβήχτηκε από την μέσα πλευρά άρα απ' έξω δεν φαινόταν. Έπρεπε να είσαι μέσα για να το δεις. Όποιος θέλει και μπορεί να πηγαίνει σε άλλα γήπεδα ας το κάνει. Εγώ προσωπικά δεν θα μπορούσα να πάω ειδικά σε θύρα οργανωμένων αλλά οκ.Special 4 έγραψε:και σου κανει εντυπωση δηλαδή ?
και ουτω καθεξης
ωραια αδερφε
αρα αυτη τη φανελα μπορει και να τη φωτογραφισε ή να την εφερε ακομα
κανενα αρρωστο χανουμι
οποτε τι ακριβως συζηταμε?
την προπαγάνδα τους?
για τον Ευθυμη και τον Κωστα να μας πούνε
για ανθρωπους πραγματικους που μας τους πηραν καποιοι απο κοντα μας
οχι για φανελες της χαρτινης προβοκατσιας
αρα αυτη τη φανελα μπορει και να τη φωτογραφισε ή να την εφερε ακομα
κανενα αρρωστο χανουμι
οποτε τι ακριβως συζηταμε?
την προπαγάνδα τους?
για τον Ευθυμη και τον Κωστα να μας πούνε
για ανθρωπους πραγματικους που μας τους πηραν καποιοι απο κοντα μας
οχι για φανελες της χαρτινης προβοκατσιας
Συγχωρεστε με για το σεντονιAsimos έγραψε:Η αλληλουχία ενημέρωσης των γεγονότων έχει μια πολύ συγκεκριμένη σειρά, που λόγω των ανύπαρκτων ΜΜΕ του ΠΑΟΚ στη χώρα, δίνει πάτημα σε κάθε οργανισμό που θέλει να κάνει κακό στον ΠΑΟΚ να έχει πολύ εύκολο έργο.
Δεν χρειάζεται να έχει συμβεί κάτι, λίγο συναίσθημα, λίγο υπερβολή, λίγο ο ρόλος του κακού ΠΑΟΚ στην ωραία ιστορία του καλού ΠΟΚ φτάνουν και περισσεύουν για να πειστούν τα άπειρα φυτά της Νοτίου Ελλάδας που ήρθαν Σαλόνικα περαστικοί μόνο ως φαντάροι, ότι είναι αλήθεια. Και να το πιστεύουν σα να είναι μπροστά.
Το έγραψε ένας δικός μας πολύ ωραία αλλά μου διαφεύγει το όνομα του. Οπωσδήποτε εκπομπή του ΠΑΟΚ στην ΕΡΑ, το δημόσιο ραδιόφωνο όλων των Ελλήνων που ο ΠΑΟΚ έχει 3λεπτη εκπροσώπηση απέναντι σε 2ωρες των άλλων.
Εκεί που βγήκε ο Σαντοριναιος και είπε ότι το γκολ του Βαρελα είναι οφσάιντ σύμφωνα με την Ουέφα, και όταν η Ουέφα πήρε θέση και τον ακύρωσε ο Καραγκιόζης έμεινε στο πόστο του.
Όταν αποκτήσουμε φωνή ανάμεσα στα @@, τότε έχουμε ελπίδα να αλλάξουμε την μονόπλευρη προπαγάνδα.
Μέχρι τότε όλος ο ΠΑΟΚ θα είναι σε μόνιμη άμυνα. Χάνουν και θέλουν να αλλάξουν ατζέντα; Κανένα πρόβλημα. Τα ΟΡΚ καίνε φανέλες νεκρών. Λες και ξέραμε ποιος είναι αυτός. Καμία απάντηση από πουθενά. Και όσο πιο πολύ θα παίζει το ζογκλερικο του μικρού στα σοσιαλ του πλανήτη τόσο πιο δυνατές θα είναι οι φωνές.
Δυστυχώς βρήκανε και τα κάνανε και δεν αλλάζει εύκολα το σκηνικό. Μόνο ο Λουτσος μας σώζει να ακούγεται σε άλλες 2-3-4-5 χώρες τι μπουρδέλο είμαστε.
Ηθελα να πω πολλα απο οσα ειπες και ευχαριστω που με καλυψες. Γενικα κουραστηκα να ειμαι κυριος και σωστος φιλαθλος και ενω δεν εχω πειραξει κανεναν να με λενε δολοφονο ορκ μαο μαο λογω της ομαδος που υποστηριζω, οχι μονο κατι τελειωμενα φυτα οπως λες, αλλα και κατι «νοικοκυραιοι» που λογω ανασφαλειας θεωρουν ολους ΕΜΑΣ (ΠΑΟΚ) και οσους ζουν εκτος Αθηνων «χωριατες», «ορκ» κτλ κτλ βαλτε οτι θελετε τοσα εχουμε ακουσει. Με το κουραστηκα δεν εννοω οτι δεν ασχολουμαι, εννοω οτι θα ακουει τα ιδια οποιος με κατηγορει. Αντε να εξηγησεις οτι σιγα μην ξερουν αυτοι που κρεμασαν την φανελα του αδικοχαμενου αυτου ανθρωπου τι εγινε αλλα και να ξερανε, δεν μπορεις να στιγματισεις εναν λαο απο αυτο ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. Αν ρωτησω οσους μας χαρακτηριζουν τι εγινε με αυτους που επιτεθηκαν στον παικτη μας της Κ17, ή τι επαθαν οι φιλαθλοι του Αγιαξ που φαγαν μολοτοφ στο ΟΑΚΑ, ή οι φιλαθλοι της Μπαγερν που τους ξυλοκοπησαν στο ματς U19 UCL στου ρεντη, κανεις δεν ξερει τι εγινε, κανεις δεν νοιαζεται, θα επαναλαμβανουν τους ιδιους χαρακτηρισμους. Επιλεκτικη ατιμωρησια απο το κρατος, εγω κοιμαμαι ησυχος γιατι ξερω οτι θελω ολοι αυτοι που εγκληματουν να τιμωρηθουν αυστηρα ασχετως ομαδας, ενω αυτοι που με κατηγορουν δεν το θελουν αυτο, απλα ψαχνουν αφορμη να με στιγματισουν για να νιωσουν καλυτεροι. Τοσο απλο ειναι.
Σορι που δεν αγγιζω το θεμα «καλα και αυτοι που τους ειδαν να ανεβαζουν το πανο γιατι δεν κανανε κατι» αλλα μενω εξωτερικο και ειμαι εξω απο το χορό και δεν μπορω να εκφερω γνωμη
Ευχαριστω
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Πέμ 23 Φεβ 2023, 00:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
Cylon-4 έγραψε:Αν εγινε συνειδητα ειναι καταδικαστεο.
Μπορει ομως να καηκε, σαν μια φανελα
της αεκ απλως. Δεν ξερουν ολοι, οτι ο συγκεκριμενος,
εχει πεθανει. Θα παρακολουθουν την πορεια πρωην παικτων
της μπασκετικης αεκ?
Τελος παντων, ας τον αναπαυσει ο θεος.
Δεν υπάρχει δικαιολογία. Όποιος έχει πρόσβαση στο ιντερνέτ και ακολουθεί έστω μία αθλητική σελίδα, ξέρει ποιος είναι ο Stevan Jelovac.
Κάποτε, σε πιο "ήρεμες" εποχές που όλοι ψιλοείχαν λεφτά και η Θεσσαλονίκη δεν μύριζε μπαρούτι, υπήρχαν συνδεσμίτες που απειλούσαν ότι θα έρθουν να βρουν στο Fratelli τα μέλη του Paokmania.joshua έγραψε:Εγω παντως θα ηθελα να δω το paokmania,ενα φορουμ που αιρθμει καποιες χιλιαδες μελη,με καποιο τροπο να αρχισει να παιρνει θεση για τετοιου ειδους φαινομενα. Πρεπει με καποιο τροπο οι πολλοι να αρχισουν να αντιδρουν εναντια στους λιγους που χαλανε την εικονα του συλλογου.
Σήμερα αν ανέβει τέτοιο κείμενο στην κεντρική, θα μας περιμένουν έξω από το σπίτι αυτά τα παναμουνό.
Βέβαια, αρκετοί από εμάς είναι/θα είναι στο εξωτερικό, οπότε....
Αυτό που εγώ αναρωτιέμαι, είναι...
ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ;! Έστω για τα γαμημένα τα προσχήματα...
BlackFriday έγραψε:Είναι δυνατόν να εμφανίζεις άλλα χρώματα μέσα στο γήπεδο εκτός από τα ασπρόμαυρα? Άντε πια. Θυμούνται και έρχονται σε κανένα ντέρμπι μόνο και μόνο για να κάνει ο καθένας την μαλακια του και ότι του καπνίσει.
Ας μην ξεχνάμε ποιοι έκλεισαν τη θύρα 4 έτσι νταβατζιλίκι. Και μη ξεχνάμε και την ευθύνη της ΠΑΕ σε όλο αυτό...
Αποχή σε κλειστή θύρα, μόνο εμείς. Κι εγώ θα κάνω αποχή από το παλιό ΑΓΝΟ.
Το 1986, σε κοινη ενεδρα γαβρων και χαρτινων,
στον σταθμο Λαρισης, περιμενοντας δικους μας για
παιχνιδι αεκ-ΠΑΟΚ, μαχαιρωθηκε και δολοφονηθηκε
Αεκτσης κατα λαθος, επειδη φορουσε ασπρομαυρο καρο
πουκαμισο.
Μαλιστα, λιγο πριν τον αγωνα, οι ελληνικες αρχες αφησαν
να εννοηθει οτι ΠΑΟΚτσηδες ηταν οι δολοφονοι, οταν αποκαλυφθηκε η οπαδικη ταυτοτητα του νεκρου.
Μετα βεβαια, συνεληφθηκαν και καταδικαστηκαν
ενας γαβρος και ενα χανουμι.
Τα ονοματα των δραστων και του θυματος, μπορει να τα βρει
στο ιντερνετ οποιος θελει.
Ποιο ΜΜΕ τα προβαλει αυτα?
Ντολιας και Λιακας....
Ποσοι ξερουν για την δολοφονια των αδελφων μας
απο τους χαμουτζηδες με μολοτοφ, που βαφτιστηκε
ατυχημα?
10/4/1991
Για την δολοφονια του ΠΑΟΚτση ποδηλατη
Δημητριαδη το 1983, στη Χαριλαου, απο ασπονδυλα,
δεν βλεπω να μας απασχολει ιδιαιτερα, ουτε να προβαλετε πουθενα....
Ας μιλαμε για καμενα υφασματα...
στον σταθμο Λαρισης, περιμενοντας δικους μας για
παιχνιδι αεκ-ΠΑΟΚ, μαχαιρωθηκε και δολοφονηθηκε
Αεκτσης κατα λαθος, επειδη φορουσε ασπρομαυρο καρο
πουκαμισο.
Μαλιστα, λιγο πριν τον αγωνα, οι ελληνικες αρχες αφησαν
να εννοηθει οτι ΠΑΟΚτσηδες ηταν οι δολοφονοι, οταν αποκαλυφθηκε η οπαδικη ταυτοτητα του νεκρου.
Μετα βεβαια, συνεληφθηκαν και καταδικαστηκαν
ενας γαβρος και ενα χανουμι.
Τα ονοματα των δραστων και του θυματος, μπορει να τα βρει
στο ιντερνετ οποιος θελει.
Ποιο ΜΜΕ τα προβαλει αυτα?
Ντολιας και Λιακας....
Ποσοι ξερουν για την δολοφονια των αδελφων μας
απο τους χαμουτζηδες με μολοτοφ, που βαφτιστηκε
ατυχημα?
10/4/1991
Για την δολοφονια του ΠΑΟΚτση ποδηλατη
Δημητριαδη το 1983, στη Χαριλαου, απο ασπονδυλα,
δεν βλεπω να μας απασχολει ιδιαιτερα, ουτε να προβαλετε πουθενα....
Ας μιλαμε για καμενα υφασματα...
- Μπαρκαρούτσος
Τα έκανα ένα post, για οικονομία χώρου.
Επειδή οι άλλοι είναι φονιάδες, υβριστές κτλ, πρέπει να γίνουμε κι εμείς τέτοιοι;
Επειδή οι άλλοι είναι φονιάδες, υβριστές κτλ, πρέπει να γίνουμε κι εμείς τέτοιοι;
Πίσω στα 80s είχε βγει μια καλτ ταινία περι χουλιγκανισμού που ακούμπησε πολύ επιδερμικά το ζήτημα γιατί είπαμε: κάνει τζιζ το θέμα και θίγονται πολλοί, μεγάλοι και δεν κάνει να αμαυρωθεί αγιοποιημενο όνομα.
Τώρα έχουμε σαφώς έξαρση, με τη μόνη διαφορά πως τα 17χρονα που χτυπιουνται και μαχαιρώνουν το ένα το άλλο, ως περιστατικά δεν παίρνουν ποτέ ομαδικό πρόσημο. Πλην μιας ομάδας .
Αυτό που έγινε με τον Άλκη Καμπανό είναι η επιτομή της οπαδικης ξεφτίλας. Είναι ένα τυφλό έγκλημα που δεν σηκώνει κανένα ελαφρυντικό και καμμιά δικαιολογία. Πως το λένε ρε παιδί μου, ξεπεράστηκε ένα όριο που δεν υπάρχει επιστροφή.
Λέμε για μπερδεμένα παιδιά, αλλά άλλο είναι να μην ξέρει ο άλλος το σκορ στο ημίχρονο από τις ρετσινες κι άλλο να γίνεται οργανωμένο πέσιμο σε τυχαία άτομα στο όνομα του ΠΑΟΚ. Δεν νομίζω να ζήτησε κάνεις να από αυτούς τους 10-13 νοματαιους να υπερασπιστούν με αυτό το τρόπο οτιδήποτε έχει να κάνει με ΠΑΟΚ. Δεν είναι λογικό, δεν είναι φυσιολογικό.
Οτιδήποτε άλλο λεχθεί πάνω σε αυτό ξεκινά από λάθος βάση. Είναι τόσο απλό και για τους εμπλεκόμενους και για τους υπερασπιστές τους μετά. Άντε να πάρει ο καθένας ένα κουζινομάχαιρο, την καραμπίνα του παππού του και να βγει να λύσει τις διαφορές του.
Όχι, σε αυτή τη ζούγκλα δεν έχω καμμιά διάθεση να πάρω μέρος. Δεν είναι αυτό το νόημα. Από εκεί και πέρα τα επακόλουθα ήταν εντελώς φυσιολογικά κι αναμενόμενα. Από το σκισιμο που δέχτηκε ο ΠΑΟΚ μέχρι τον Κούγια και τον Καρυπίδη να ορίζει τιμή εισιτηρίου την ηλικία του παιδιού. Μιλάμε για αδιανόητη σκυλευση νεκρού.
Ας το πάρουμε απόφαση, όσο δεν καθαρίζει το συγκεκριμένο περιβάλλον δεν έχουμε να κάτι περιμένουμε μέχρι τον επόμενο Άλκη. Και οι Αλκηδες αυτού του τόπου είναι πιο σημαντικοί από τις Κυριακές μας. Για να έχουμε τις Κυριακές μας όπως τις γουστάρουμε πρέπει ο κάθε Άλκης να είναι πάνω κι όχι κάτω από τη Γη.
Αν τέλος πάντων θέλει κάποιος να αναβιώσει την ταινία Fight Club ας το κάνει με άλλη πρόφαση. Δεν γίνεται 100 χρόνια ιστορίας να ξεσκίζονται στα νύχια αρπακτικών.
Αυτά.
Τώρα έχουμε σαφώς έξαρση, με τη μόνη διαφορά πως τα 17χρονα που χτυπιουνται και μαχαιρώνουν το ένα το άλλο, ως περιστατικά δεν παίρνουν ποτέ ομαδικό πρόσημο. Πλην μιας ομάδας .
Αυτό που έγινε με τον Άλκη Καμπανό είναι η επιτομή της οπαδικης ξεφτίλας. Είναι ένα τυφλό έγκλημα που δεν σηκώνει κανένα ελαφρυντικό και καμμιά δικαιολογία. Πως το λένε ρε παιδί μου, ξεπεράστηκε ένα όριο που δεν υπάρχει επιστροφή.
Λέμε για μπερδεμένα παιδιά, αλλά άλλο είναι να μην ξέρει ο άλλος το σκορ στο ημίχρονο από τις ρετσινες κι άλλο να γίνεται οργανωμένο πέσιμο σε τυχαία άτομα στο όνομα του ΠΑΟΚ. Δεν νομίζω να ζήτησε κάνεις να από αυτούς τους 10-13 νοματαιους να υπερασπιστούν με αυτό το τρόπο οτιδήποτε έχει να κάνει με ΠΑΟΚ. Δεν είναι λογικό, δεν είναι φυσιολογικό.
Οτιδήποτε άλλο λεχθεί πάνω σε αυτό ξεκινά από λάθος βάση. Είναι τόσο απλό και για τους εμπλεκόμενους και για τους υπερασπιστές τους μετά. Άντε να πάρει ο καθένας ένα κουζινομάχαιρο, την καραμπίνα του παππού του και να βγει να λύσει τις διαφορές του.
Όχι, σε αυτή τη ζούγκλα δεν έχω καμμιά διάθεση να πάρω μέρος. Δεν είναι αυτό το νόημα. Από εκεί και πέρα τα επακόλουθα ήταν εντελώς φυσιολογικά κι αναμενόμενα. Από το σκισιμο που δέχτηκε ο ΠΑΟΚ μέχρι τον Κούγια και τον Καρυπίδη να ορίζει τιμή εισιτηρίου την ηλικία του παιδιού. Μιλάμε για αδιανόητη σκυλευση νεκρού.
Ας το πάρουμε απόφαση, όσο δεν καθαρίζει το συγκεκριμένο περιβάλλον δεν έχουμε να κάτι περιμένουμε μέχρι τον επόμενο Άλκη. Και οι Αλκηδες αυτού του τόπου είναι πιο σημαντικοί από τις Κυριακές μας. Για να έχουμε τις Κυριακές μας όπως τις γουστάρουμε πρέπει ο κάθε Άλκης να είναι πάνω κι όχι κάτω από τη Γη.
Αν τέλος πάντων θέλει κάποιος να αναβιώσει την ταινία Fight Club ας το κάνει με άλλη πρόφαση. Δεν γίνεται 100 χρόνια ιστορίας να ξεσκίζονται στα νύχια αρπακτικών.
Αυτά.
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Τα έκανα ένα post, για οικονομία χώρου.
Οχι βεβαια.
Δεν υπαρχουν ομως μονο οι κακοι ΠΑΟΚτσηδες
και ολοι οι υπολοιποι ειναι αγιοι και μας κουνανε και το δακτυλο...
Οι δολοφονοι του Νασου, καταδικαστηκαν, αλλα ειναι εξω ελευθεροι....