Herenveen - Π.Α.Ο.Κ. 27.8.2009

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της Ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ στο παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
e8nos
Επικοινωνία:

Re: Herenveen- P.A.O.K. 27.8.2009

Δημοσίευση από e8nos »

αδερφια αυτη την φορα ισως να το δουμε και απο ιντερνετ γιατι τα ολανδικα καναλια σπανε πιο ευκολα απο οτι τα νορβηγικα που εχουν αυστηρους νομους εκει για αυτο!
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Ας πω κι εγώ την άποψή μου για τα παιχνίδια αυτά, σε συνδυασμό με όσα είδα από την ομάδα μας μέχρι σήμερα σε επίσημα και φιλικά.
Η ομάδα παίζει καλύτερα απο πέρυσι. Νομίζω ότι σε αυτό θα συμφωνήσουμε όλοι. Ωστόσο είναι λιγότερο αποτελεσματική από πέρυσι. Αντίφαση; Μπορεί και να είναι.
Ο ΠΑΟΚ με την Βαλερέγκα στην Τούμπα έπαιξε καλούτσικα, δεδομένης της εποχής. Το σκορ ήταν μαγική εικόνα, όπως άλλωστε παραδέχθηκαν και πολλές εφημερίδες. Η ομάδα έπαιζε καλά, αλλά δεν έβαζε γκολ.
Το ίδιο και με τους ολλανδούς. Η ομάδα έπαιξε ακόμα καλύτερα απο την Βελερέγκα, αλλά και πάλι δεν μπορούσε να φανεί αποτελεσματική. Αυτό είναι το πρόβλημα και ο Σάντος θα πρέπει να το αντιμετωπίσει. Και όλα αυτά παρά το γεγονός ότι η ομάδα μας είχε σημαντικές απουσίες.
Μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος με το δημιουργικό μέρος του παιχνιδιού της ομάδας, αλλά όχι και του ανασταλτικού. Ωστόσο πιστεύω ότι η ομάδα θα βρει το δρόμο της, όταν βρουν πατήματα και οι Φιλομένο, Κουτσιανικούλης. Μου αρέσει πολύ και ο Βιτόλο και πιστεύω ότι σε λίγο καιρό θα έχω ξεχάσει ότι φορούσε κάποτε κίτρινη φανέλα.
Πολλά συγχαρητήρια στον κόσμο της ομάδας, που έδειξε ότι αν θέλει μπορεί να στηρίζει την ομάδα ορθολογικά! Εστω και με εξαιρέσεις, εμένα με ικανοποίησε.
Οσο για την πρόκριση, ακόμα είναι 50-50, ότι κι αν λένε κάποιοι. Έχω την αίσθηση ότι ο ΠΑΟΚ φέτος θα παίξει καλύτερα έξω από την Τούμπα. Ιδιαίτερα σε ευρωπαϊκό παιχνίδι.
Πιστεύω ότι θα περάσουμε με 2-2....
Αλλά και να αποκλειστούμε, δεν θα έρθει το τέλος του κόσμου. Θα δώσουμε έμφαση στο να παραμείνουμε ψηλά στη βαθμολογία και να πάρουμε το κύπελλο.
Αλλά δεν θα αποκλειστούμε....
Άβαταρ μέλους
steeve88

Δημοσίευση από steeve88 »

Φίλε Dimisk μαζί σου...τα είπες πολύ ωραία...
Άβαταρ μέλους
alexpaok4

Δημοσίευση από alexpaok4 »

Εμείς να κάνουμε το Abe Lenstra ΤΟΥΜΠΑ και οι παίκτες θα κανονίσουν τα άλλα. Ο καθένας τη δουλειά του. Φωνή ασταμάτητη για 90', αυτο θα πω μόνο.

ΑΙΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :evil:
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

DimisK έγραψε:Ας πω κι εγώ την άποψή μου για τα παιχνίδια αυτά, σε συνδυασμό με όσα είδα από την ομάδα μας μέχρι σήμερα σε επίσημα και φιλικά.
Η ομάδα παίζει καλύτερα απο πέρυσι. Νομίζω ότι σε αυτό θα συμφωνήσουμε όλοι. Ωστόσο είναι λιγότερο αποτελεσματική από πέρυσι. Αντίφαση; Μπορεί και να είναι.
Ο ΠΑΟΚ με την Βαλερέγκα στην Τούμπα έπαιξε καλούτσικα, δεδομένης της εποχής. Το σκορ ήταν μαγική εικόνα, όπως άλλωστε παραδέχθηκαν και πολλές εφημερίδες. Η ομάδα έπαιζε καλά, αλλά δεν έβαζε γκολ.
Το ίδιο και με τους ολλανδούς. Η ομάδα έπαιξε ακόμα καλύτερα απο την Βελερέγκα, αλλά και πάλι δεν μπορούσε να φανεί αποτελεσματική. Αυτό είναι το πρόβλημα και ο Σάντος θα πρέπει να το αντιμετωπίσει. Και όλα αυτά παρά το γεγονός ότι η ομάδα μας είχε σημαντικές απουσίες.
Μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος με το δημιουργικό μέρος του παιχνιδιού της ομάδας, αλλά όχι και του ανασταλτικού. Ωστόσο πιστεύω ότι η ομάδα θα βρει το δρόμο της, όταν βρουν πατήματα και οι Φιλομένο, Κουτσιανικούλης. Μου αρέσει πολύ και ο Βιτόλο και πιστεύω ότι σε λίγο καιρό θα έχω ξεχάσει ότι φορούσε κάποτε κίτρινη φανέλα.
Πολλά συγχαρητήρια στον κόσμο της ομάδας, που έδειξε ότι αν θέλει μπορεί να στηρίζει την ομάδα ορθολογικά! Εστω και με εξαιρέσεις, εμένα με ικανοποίησε.
Οσο για την πρόκριση, ακόμα είναι 50-50, ότι κι αν λένε κάποιοι. Έχω την αίσθηση ότι ο ΠΑΟΚ φέτος θα παίξει καλύτερα έξω από την Τούμπα. Ιδιαίτερα σε ευρωπαϊκό παιχνίδι.
Πιστεύω ότι θα περάσουμε με 2-2....
Αλλά και να αποκλειστούμε, δεν θα έρθει το τέλος του κόσμου. Θα δώσουμε έμφαση στο να παραμείνουμε ψηλά στη βαθμολογία και να πάρουμε το κύπελλο.
Αλλά δεν θα αποκλειστούμε....
Συμφωνω σε ολα εκτος απο τη σειρα που μαρκαρα....Εαν δεχθουμε 2 γκολ δεν προκειται να περασουμε....Κατα τ' αλλα εαν οι 2 ομαδες εμφανιστουν οπως και στο 1ο ματς , πρεπει οι πλανητες να ειναι σε πολυ γαμ..... θεση για να μην περασουμε!!!!!(ή αυτο το μου....... ο τερματοφυλακας τους να ανοιξει κι αλλο τη σουφρα του.....Με παπα κοιμηθηκε γαμ.... τον οικο του γαμ.......

Υ.Γ.:Εαν τελικα περασουμε δεν θα ειναι αδικο να μοιραστουν οι γκρινιαριδες τη χαρα της προκρισης μαζι μας?

Υ.Γ.2:Τελικα εκανα πολυ καλα που δεν μπηκα στο φορουμ τις τελευταιες 2 μερες.Θα το συνηθιζω μετα απο καθε ηττα.

Υ.Γ.3:Κοιμησου περιστερι μου.....ψηλο μου κυπαρισι.............

Υ.Γ.4:Να μην το ξεχασω.......Γαμ.... ο τερματοφυλακας της Χερενφεν με δεσποτες!!!!!!!!!!!!!!!!Αφοδευμα στα χερια σου ρε αγγουρι.....Φασουλα του ποδοσφαιρου......Με τοση καταρα που σου εριξα μαλλον θα χεις καρκινο εως τωρα.....Εκ παραδρομης τερματοφυλακα πρωτη φορα ειδα.....ΟΥΣΤ....παλιοεκτρωμα
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Τελικα θα ειμαι και εγω εκει...επιτελους,μεσω Γερμανιας
ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑ
Άβαταρ μέλους
alexpaok4

Δημοσίευση από alexpaok4 »

Η κατάσταση μου θυμίζει αυτη με την Μέταλουργκ. 1-1 στη ΤΟΥΜΠΑ και 2-2 στην Ουκρανία (και μάλιστα με 9 παίκτες, με το που μπήκε ο Γιασεμής βγήκε! :) )
Άβαταρ μέλους
Gerard04

Δημοσίευση από Gerard04 »

comealot έγραψε:Παίδες οι φλώροι οι φίλοι μου δεν μπορούν να πάνε Ολλανδία,και μόνος μου δεν λέει...οπότε καλή τύχη και να φέρετε την πρόκριση μαζί σας :)
Κι οι δικοι μου τα ιδια... Ειναι και το οικονομικο...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ. Οχι ΚΙ ΑΛΛΗ χρονια χωρις ευρωπη.

Θα υπαρχει γιγαντο οθονη στην παραλια ετσι?
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Lakistuta έγραψε:Τελικα θα ειμαι και εγω εκει...επιτελους,μεσω Γερμανιας
ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑ
Οι παραδόσεις για της ήττες στα εκτός έδρας είναι για να σπάνε κάποτε.
Αυτήν την φορά ήρθε η ώρα σου να την σπάσεις μαζί με όλα τα υπόλοιπα κομάντο που θα βρεθούν εκεί μέσα.
Όσοι θα είστε εκεί δεν πάτε για πλάκα ούτε για αναψυχή.
Άσχετα αν θα περάσετε καλά και θα έχετε να θυμάστε και να μας διηγήστε ιστορίες μετά πάτε να μας φέρετε το διπλό.
Είστε άξιοι για αυτό.
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

πε γκας τσεκαρε λιγο τα πμ σου
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Δεν έχει έρθει κάτι.
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

τωρα? :)
Nakos_Paok_Rox_My_Sox

Δημοσίευση από Nakos_Paok_Rox_My_Sox »

1-1 η 1-2 τ ματσακι κ προκριση...νετ σου ευχομαι ικτερο και συφιλη!!!!!!!!γαμω που θα τ δουμε το ματς εμεις που δεν ειμαστε θεσσαλονικη???ΓΑΜΩ!!!!τπτ μ αλφα κυπριακο παιζει?
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Αδέρφια πιστεύω πως τα αυριανό ματς με τον Πανθηρόνιο έχει να μας πει πολλά για τη ρεβάνς με τη Χέρενφεν. Αν δείτε την ομάδα μας πεισμωμένη να πολεμάει μέσα στη Νέα Σμύρνη, να ξέρετε ότι την άλλη Πέμπτη θα περάσουμε σίγουρα.

Μακριά από τραυματισμούς και όλα θα πάνε καλά. Λίγη τύχη μόνο να έχουμε...

:?:
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

DimisK έγραψε:Η ομάδα παίζει καλύτερα απο πέρυσι. Νομίζω ότι σε αυτό θα συμφωνήσουμε όλοι. Ωστόσο είναι λιγότερο αποτελεσματική από πέρυσι. Αντίφαση; Μπορεί και να είναι.
+1...!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”