Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023

Δημοσίευση από kataramenos5 »

mbison έγραψε:
dimpaok4 έγραψε:edit εκλεισε γουοτφορντ ο ασομπαλονγκα και θελουν να δανεισουν αυτοι τωρα εναν φορ που πηρανε απο βελγιο μηπως να κοιταξουμε προς τα εκει?
5 φορ εχουν και μ αυτον γινονται 6?
https://www.transfermarkt.com/fc-watfor ... erein/1010
Δεν εχουν Τζιμα γι αυτο.
Παω να ονειρευτω κανενα Αποστολο Γιαννου.
Καληνυχτα...ΠΑΟΚ
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

abc_o_ karpouzas έγραψε:
Dimg4 έγραψε:
abc_o_ karpouzas έγραψε:η ομαδα πρεπει να βαλει τον τζιμα στο...παιχνιδι...

εξακολουθειτε να μην εχετε εμπιστοσυνη σε αυτους που ...τρεχουν ...την ομαδα...

και οι ομαδα και αυτοι που την τρεχουν σας εχουν κανει να κανετε κολοτουμπες...απειρες..φορες...

συνεχιστε το ιδιο το τροπαρι ακαθεκτοι....
Ο καθενας καταλαβαινει οτι μπορει.
οτι μπορω κανω...
σε αντιθεση με εσενα που δεν καταλαβαινεις εντελως τιποτα....
Ξαναλεω, οσο φτανει το iq σου. Δε σε παρεξηγω.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Totem_pk έγραψε:Το Τζημα και τα παιδια αυτης της ηλικιας τα ριχνεις στο 60-65 με το σκορ 2-0 να κανουν τους παπαδες τους. .
Κι ο Μπισεσβαρ ποτε θα μπει δηλαδης :D
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Amsterdamer_87 έγραψε:[....................

.για ναμαστε και δικαιοι επταλοφιτες..
δικαιο και επταλοφος ειναι οι μονες λεξεις που μπορουν να μπουν στην ιδια προταση...

:shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

:pano: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

mbison έγραψε:
dimpaok4 έγραψε:edit εκλεισε γουοτφορντ ο ασομπαλονγκα και θελουν να δανεισουν αυτοι τωρα εναν φορ που πηρανε απο βελγιο μηπως να κοιταξουμε προς τα εκει?
5 φορ εχουν και μ αυτον γινονται 6?
https://www.transfermarkt.com/fc-watfor ... erein/1010
Εχουν 5 και τώρα 6.

Τι μοναχοφάηδες είναι ρε γμτ μου. :lol:
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Dimg4 έγραψε:......

Ξαναλεω, οσο φτανει το iq σου. Δε σε παρεξηγω.

πας καλα ρε σαχλαμαρα...

αντε κανε μας την χαρη και μην ξανασχολιασεις δικο μου σχολιο..
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Totem_pk έγραψε: Φεραν τον Μπραντον που εγω τον συμπαθω αλλα το παιδι δεν ειναι σεντερ φορ. Περιφεριακος επιθετικος ειναι. Καλως τον φεραν εαν θελανε να τον βαλουν να παιξει εκει αριστερα η γενικα σε κανα 4-4-2 αλλα για σεντερ μονο του οχι.
Επρεπε να εχουν κλεισει παικτες απο την εποχη του μουντιαλ και να ειναι ετοιμοι να μπουνε με την εναρξη της χρονιας.
Ναι ρε φιλε,φεραν το παιδι για 4-4-2 που δεν παιζει ποτε ο Λουτσος με 2 φορ
και εμεις τον βγαλαμε παλτο και μπεκρη !!!
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

abc_o_ karpouzas έγραψε:
Amsterdamer_87 έγραψε:[....................

.για ναμαστε και δικαιοι επταλοφιτες..
δικαιο και επταλοφος ειναι οι μονες λεξεις που μπορουν να μπουν στην ιδια προταση...

:shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

:pano: :opaokara:
ΕΤΣΙ ;)
icue

Δημοσίευση από icue »

Αυτα με το θα κανει και δεν κανει την διαφορα ειναι οι μεγαλυτες πιπες που μπορει να πει ενας δημοσιογραφος. Ο Χασαν του γαυρου δηλαδη που τον εβαζε καθε φορα οταν στραβωνε το ματς και πηγαινε η γιομα συννεφο ηταν ή δεν ηταν καδρονι; Τους ξελασπωνε; Αυτη ειναι η διαφορα.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

κατόπιν ωρίμου σκέψεως...αποφάσισα οτι δεν θέλω σεντερ φορ.
Και εξηγώ... Υπαρχει ο Νέλσονας, ο Μπεβερλι χιλς, ο Τζίμας και ο Γκορτετζιάνης
θα μου πεις μόνο ο Νελσον μας κάνει.. οκ. Ο Τόμας σε ήσσονος δυσκολίας ή ειδικά παιχνίδια είναι μια χαρά. βλ. βαζελος κύπελο. Στο κάτω κάτω περιουσια της ομαδας είναι. πότε θα παίξει; Οι μικροί μπορούν να δώσουν ανάσες από το 60 και μετά π.χ , κι αν σου κάτσει;;;;;
Άντε και ηρθε κάποιος εμπειρος κλπ. Σε ποιανου τη θέση θα παίξει; ο Νελσον δεν κουνιέται. κι αν χρειαστεί να κουνηθεί εχεις τόμας. πότε θα παίξει αυτός δηλαδή; οι μικροί , ο Τζίμας δηλαδή, Κ19 πρεπει να παει παλι ή στην β' ομάδα.. Πισωγύρισμα ...
Ξέρω γω; Αν δεν έρθει παιχτης που γνωρίζει την Ελλαδα , ακόμα καλύτερα την ομάδα, που τον γνωρίζει ο Λουτσος , και αυτός τα χούγια του Λούτσου , δδεν βλεπω λόγο να έρθει τώρα
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Καληνυχτώ παόκια,
ας ελπίσουμε αύριο στις 20:00 να έχουμε ανακοίνωση ΦΟΡ!
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Το καλοκαίρι λέγαμε εδω μέσα ότι αν δεν πάρουμε στόπερ,10αρι και αριστερο χαφ θα παλεύουμε να μπούμε πλει ωχ. Και εγώ μέσα σε αυτούς όχι για πλει οφ αλλά έλεγα δεν πρόκειται να κανείς πρωταθλητισμο χωρίς 3 μεταγραφες.
Κουλιερακης κωνσταντελιας ήταν από τους καλύτερους και ο καλύτερος μας παίχτης αντίστοιχα μέχρι τώρα. Μακάρι να γίνει το ίδιο με τον Τζιμα ! Εγώ φυσικα και θέλω να πάρουμε αλλά αν δεν πάρουμε δεν θα πεσω σε καταθλιψη πλέον. Στηρίζω την ομάδα και έχω υπομονή ! Διδακτική αυτή η χρόνια και το βλέπω το έργο αλλιώς γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι η ομάδα με την Λέφσκι στην τούμπα είναι η ίδια ομάδα που έπαιξε με τον λαγό (0-3)
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Ντιμ και Καρπούζα το κόβετε και δυο εδώ. Απαντήστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό. Αν δεν μπορείτε μην το συνεχίσετε. Αν το συνεχίσετε εγώ είμαι εδώ και θα σας βάλω σε τάξη.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

DamoN έγραψε:Στηρίζω την ομάδα και έχω υπομονή ! Διδακτική αυτή η χρόνια και το βλέπω το έργο αλλιώς γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι η ομάδα με την Λέφσκι στην τούμπα είναι η ίδια ομάδα που έπαιξε με τον λαγό (0-3)
Φιλε damon ολοι στηριζουμε και θα στηριζουμε την ομαδα. Αλλα μονο να πω οτι η ομαδα δεν ηταν η ιδια που επαιξε με Λεφσκι και Λαγο. Ελειπε ο Νελσον και το παλικαρακι μας ο Ντελιας.
Εχω την εντυπωση πως το ποδοσφαιρο ειναι σαν την μαγειρικη. Μπορει να εχεις ολα τα τλικα αλλα αν σου λειπει το ενα τοτε δεν το πετυχαινεις με τιποτα. Στην προκειμενη η απουσια του Νελσον η ενος κανονικου σεντερ μας σκοτωσε.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Αδερφέ συμφωνώ και εγώ θέλω Σέντερ φορ και όχι όποιον ναναι σεφεροβιτς θέλω να κάνει την μισή ευκαιρία γκολ! Και για άλλους λόγους να δείξει για μια ακόμα φορά ο ιβαν ότι είναι εδω ζεστός και καυλωμενος αλλά επειδή βλέπω να πέφτει ανάθεμα αν δεν πάρουμε κανέναν και επειδή φέτος δεν πιστέψαμε την ομάδα όπως δείχνει να αξίζει προσπαθώ να προλάβω καταστασεις
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”