Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dimpaok4 έγραψε:edit εκλεισε γουοτφορντ ο ασομπαλονγκα και θελουν να δανεισουν αυτοι τωρα εναν φορ που πηρανε απο βελγιο μηπως να κοιταξουμε προς τα εκει?
dimpaok4 έγραψε:edit εκλεισε γουοτφορντ ο ασομπαλονγκα και θελουν να δανεισουν αυτοι τωρα εναν φορ που πηρανε απο βελγιο μηπως να κοιταξουμε προς τα εκει?
Totem_pk έγραψε: Φεραν τον Μπραντον που εγω τον συμπαθω αλλα το παιδι δεν ειναι σεντερ φορ. Περιφεριακος επιθετικος ειναι. Καλως τον φεραν εαν θελανε να τον βαλουν να παιξει εκει αριστερα η γενικα σε κανα 4-4-2 αλλα για σεντερ μονο του οχι.
Επρεπε να εχουν κλεισει παικτες απο την εποχη του μουντιαλ και να ειναι ετοιμοι να μπουνε με την εναρξη της χρονιας.
Ναι ρε φιλε,φεραν το παιδι για 4-4-2 που δεν παιζει ποτε ο Λουτσος με 2 φορ
και εμεις τον βγαλαμε παλτο και μπεκρη !!!
Αυτα με το θα κανει και δεν κανει την διαφορα ειναι οι μεγαλυτες πιπες που μπορει να πει ενας δημοσιογραφος. Ο Χασαν του γαυρου δηλαδη που τον εβαζε καθε φορα οταν στραβωνε το ματς και πηγαινε η γιομα συννεφο ηταν ή δεν ηταν καδρονι; Τους ξελασπωνε; Αυτη ειναι η διαφορα.
κατόπιν ωρίμου σκέψεως...αποφάσισα οτι δεν θέλω σεντερ φορ.
Και εξηγώ... Υπαρχει ο Νέλσονας, ο Μπεβερλι χιλς, ο Τζίμας και ο Γκορτετζιάνης
θα μου πεις μόνο ο Νελσον μας κάνει.. οκ. Ο Τόμας σε ήσσονος δυσκολίας ή ειδικά παιχνίδια είναι μια χαρά. βλ. βαζελος κύπελο. Στο κάτω κάτω περιουσια της ομαδας είναι. πότε θα παίξει; Οι μικροί μπορούν να δώσουν ανάσες από το 60 και μετά π.χ , κι αν σου κάτσει;;;;;
Άντε και ηρθε κάποιος εμπειρος κλπ. Σε ποιανου τη θέση θα παίξει; ο Νελσον δεν κουνιέται. κι αν χρειαστεί να κουνηθεί εχεις τόμας. πότε θα παίξει αυτός δηλαδή; οι μικροί , ο Τζίμας δηλαδή, Κ19 πρεπει να παει παλι ή στην β' ομάδα.. Πισωγύρισμα ...
Ξέρω γω; Αν δεν έρθει παιχτης που γνωρίζει την Ελλαδα , ακόμα καλύτερα την ομάδα, που τον γνωρίζει ο Λουτσος , και αυτός τα χούγια του Λούτσου , δδεν βλεπω λόγο να έρθει τώρα
Το καλοκαίρι λέγαμε εδω μέσα ότι αν δεν πάρουμε στόπερ,10αρι και αριστερο χαφ θα παλεύουμε να μπούμε πλει ωχ. Και εγώ μέσα σε αυτούς όχι για πλει οφ αλλά έλεγα δεν πρόκειται να κανείς πρωταθλητισμο χωρίς 3 μεταγραφες.
Κουλιερακης κωνσταντελιας ήταν από τους καλύτερους και ο καλύτερος μας παίχτης αντίστοιχα μέχρι τώρα. Μακάρι να γίνει το ίδιο με τον Τζιμα ! Εγώ φυσικα και θέλω να πάρουμε αλλά αν δεν πάρουμε δεν θα πεσω σε καταθλιψη πλέον. Στηρίζω την ομάδα και έχω υπομονή ! Διδακτική αυτή η χρόνια και το βλέπω το έργο αλλιώς γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι η ομάδα με την Λέφσκι στην τούμπα είναι η ίδια ομάδα που έπαιξε με τον λαγό (0-3)
Ντιμ και Καρπούζα το κόβετε και δυο εδώ. Απαντήστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό. Αν δεν μπορείτε μην το συνεχίσετε. Αν το συνεχίσετε εγώ είμαι εδώ και θα σας βάλω σε τάξη.
DamoN έγραψε:Στηρίζω την ομάδα και έχω υπομονή ! Διδακτική αυτή η χρόνια και το βλέπω το έργο αλλιώς γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι η ομάδα με την Λέφσκι στην τούμπα είναι η ίδια ομάδα που έπαιξε με τον λαγό (0-3)
Φιλε damon ολοι στηριζουμε και θα στηριζουμε την ομαδα. Αλλα μονο να πω οτι η ομαδα δεν ηταν η ιδια που επαιξε με Λεφσκι και Λαγο. Ελειπε ο Νελσον και το παλικαρακι μας ο Ντελιας.
Εχω την εντυπωση πως το ποδοσφαιρο ειναι σαν την μαγειρικη. Μπορει να εχεις ολα τα τλικα αλλα αν σου λειπει το ενα τοτε δεν το πετυχαινεις με τιποτα. Στην προκειμενη η απουσια του Νελσον η ενος κανονικου σεντερ μας σκοτωσε.
Αδερφέ συμφωνώ και εγώ θέλω Σέντερ φορ και όχι όποιον ναναι σεφεροβιτς θέλω να κάνει την μισή ευκαιρία γκολ! Και για άλλους λόγους να δείξει για μια ακόμα φορά ο ιβαν ότι είναι εδω ζεστός και καυλωμενος αλλά επειδή βλέπω να πέφτει ανάθεμα αν δεν πάρουμε κανέναν και επειδή φέτος δεν πιστέψαμε την ομάδα όπως δείχνει να αξίζει προσπαθώ να προλάβω καταστασεις