Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Baldur

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023

Δημοσίευση από Baldur »

giliopoulos έγραψε:Δεν ειναι δικαιολογιες
Η ομαδα ειναι μειον 15 μυρια που καποιος πρεπει να βαλει απο την τσεπη του.
Από πού προκύπτει αυτό; Ειλικρινής απορία, γιατί τα τελευταία στοιχεία που βρίσκω δείχνουν άλλη εικόνα.

https://imgur.com/a/baf67fU

Υ.Γ. ξέρει κάποιος πώς ανεβάζω φωτό; Όταν προσπαθώ να βάλω με img με βγάζει "δεν ήταν δυνατόν να προσδιοριστούν οι διαστάσεις εικόνας". #τεχνολογικά_αναλφάβητος_4 :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Οταν διαβαζω αρθρα να λενε ,στην ομαδα δεν θελουν να διαταραξουν το κλιμα που υπαρχει και αφηνουν στην ακρη το θεμα των μεταγραφων τουλαχιστον επικοινωνιακα,τα νευρα μου χτυπάνε κόκκινο...Μακαρι να μεινουμε στα νευρα μου και να μην χρειαστει να βαραμε το κεφαλι μας στον τοιχο...
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

adman έγραψε:
FreeWatcher έγραψε:https://www.transfermarkt.com/lucas-joa ... ler/234787

https://youtu.be/Xkgw9CCcmCA

Στα μέτρα μας, κοντα σε αυτό που ψάχνουμε νομίζω...
Στα μέτρα μας είναι αυτός ο παίκτης; Σκόρερ ψάχνουμε. Στο ίδιο πρωτάθλημα ο Άκπομ έχει 15 γκολ και δεν μας έκανε, και θα μας κάνει αυτός;
Όπως είδα αργότερα είχε και τραυματισμό το 20-21, επομένως άκυρο.
Μη μου το παίζεις ομως και μαντσεστερ! Ποιος Άκπομ? Πρώτη του καλή χρονιά στην τσαμπιονσιπ στα 27. Μακαρι να την ολοκληρωσει κιολας το παληκαρι. Βασικα στις υπολοιπες δεν ειχε καν χρονιες. Δεν μπορουσε να παιξει ουτε βασικός. Ουτε 15 ουτε 5 γκολ που λες φιλε μου. Ο παιχτης που ανεφερα παραπανω σε συγκριση με τον ακπομ στο ιδιο πρωταθλημα κ σε βάθος χρόνου ειναι σαφώς καλυτερος, με παρομοιο στιλ, συν το οτι εχει κεφαλι.
Τζάμπα μιλαμε βεβαια, αλλά εχω τρελαθει που καποιοι εδω μεσα αναφερατε τον ακπομ πέρσι σαν τον καλυτερο φορ της ιστοριας μας. ΈΛΕΟΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Καλος εως πολυ καλος ηταν ο Τσουμπα..
Εκανε ομως τον κυκλο του στην ΠΑΟΚΑΡΑ..
Θελουμε πολυ καλυτερο και πιο γκολτζη..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ΑΙΡΕΤΙΚΟΝ

Η ομάδα δεν έχει επιθετικό πρόβλημα και δεν χρειάζεται τρίτο φορ. Αυτό είναι το μήνυμα που εκπέμπει από 1ης Νοεμβρίου και μετά. Αν εξαιρέσουμε έναν (και μόνον έναν) αγώνα που δεν σκόραρε ο ΠΑΟΚ, αυτόν με τον ΟΦΗ στην Τούμπα, η ομάδα όχι μόνο σκοράρει συνεχώς, αλλά δείχνει αναβαθμισμένη σε όλους τους τομείς. Πόσω μάλιστα όταν πρωτοκλασάτα χαφ όπως οι El Kaddouri και Kurtic απουσιάζουν σχεδόν όλο αυτό το διάστημα λόγω τραυματισμών.

Για τους δύσπιστους παραθέτω τα νούμερα που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση:

05-Νοε ΠΑΟΚ – ΠΑΣ 2-0
10-Νοε Ιωνικός - ΠΑΟΚ 0-3
13-Νοε ΠΑΟΚ - Βόλος ΝΠΣ 3-0
14-Δεκ Καλαμάτα - ΠΑΟΚ 0-2
22-Δεκ Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 0-2
28-Δεκ Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 1-1
04-Ιαν ΠΑΟΚ - Άρης 1-0
07-Ιαν Λαμία - ΠΑΟΚ 0-3
10-Ιαν ΠΑΟΚ - Καλαμάτα 2-0
14-Ιαν ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 0-0
18-Ιαν ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 2-0
22-Ιαν ΠΑΟ – ΠΑΟΚ 0-3
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

Dimg4 έγραψε:
Sera4 έγραψε:Εγώ θέλω τον Σπόραρ και τον Βέρμπιτς που κάποιοι σκίζανε τα σώβρακά τους, πως τον χάσαμε μέσα από μια αγορά που ελέγχαμε απόλυτα.

Αν μη τι άλλο και ανεξαρτήτως κατάληξης, ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει πως η ομάδα έκανε τελικά πρωταθλητισμό φέτος. Γιατί στην κατάρα πρώτοι είμαστε, αλλά όταν είναι να αναγνωρίσουμε και από κανένα λάθος μας κοιτάμε προς το υπερπέραν.

Μακάρι να μπορέσουμε να βρούμε και 2 δανεικούς τώρα για να αντέξουμε στην τελική ευθεία, γιατί με 3 χαφ και χωρίς ουσιαστική αλλαγή στα φορ, θα δυσκολευτούμε πολύ.
Ο Σποραρ ειναι παιχταρας. Μην ισοπεδωνετε τα παντα

Που από τη διακοπή και μετά αγνοείται....αλλά άμα ήταν στον ΠΑΟΚ αγαπητέ Γιώργο κάθε Τετάρτη και Κυριακή θα έκραζες Μπότους και Λούτσηδες που τον αγορασαν και τον βάζουνε....τι όχι?

Το ξένο το μο@νι είναι πάντα το καλύτερο....το δικό μας μια μας βρωμάει και μια μας ξινίζει...στο ξένο όλα συγχωρούνται...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

joshua έγραψε:Οταν διαβαζω αρθρα να λενε ,στην ομαδα δεν θελουν να διαταραξουν το κλιμα που υπαρχει και αφηνουν στην ακρη το θεμα των μεταγραφων τουλαχιστον επικοινωνιακα,τα νευρα μου χτυπάνε κόκκινο...Μακαρι να μεινουμε στα νευρα μου και να μην χρειαστει να βαραμε το κεφαλι μας στον τοιχο...
Ελπίζω να είναι απλά παραπληροφόρηση από το σκοτάδι που έχουν.
Δεν στέκει μια τέτοια απόφαση ειδικά στην θέση του φορ. Έρχεται απίστευτος Γολγοθάς από Φλεβάρη και ειδικά στα πλευ οφ που κάθε ματς θα είναι πόλεμος.
Δεν μπορεί να πιστεύουν ότι θα βγει με Ολιβέιρα μόνο
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

Sera4 έγραψε:Αν ο ΠΑΟΚ έδινε 4 εκατομμύρια σεντερ φορ μαζί με 1+ χαρτί συμβόλαιο και έκανε τις εμφανίσεις του Σπόραρ, τώρα εδώ μέσα θα γράφονταν άλλες ιστορίες.

Ε πες τα αδερφέ γιατί κάποιοι εδώ μέσα μας έχουν όλους για φυτά...μονά ζυγά κερδίζουν, τα δικά σου δικά μας και τα δικά μου δικά μου και να χαμε να λέγαμε να χαμε να πούμε που είπε και ο αυγολέμονος....Αυτοί που από Ιούλιο μας τα καναν νταούλια, γίνανε ξαφνικά από Τουμπιώτες στραβοστόμηδες του 80 που μοιράζανε αβέρτα μπούλα, μπον βιβέδες των ποδοσφαιρικών Παρισίων και του ποδοσφαιρικού σαβουάρ βιβρ....

Εγώ λέω άμα το ρίξει ο Ιβάναρος το γήπεδο να το κάνει αλλού και στη θέση του να κάνει ένα αχανές ταρτάν να μαζεύονται όλοι αυτοί να κάνουν φλικ φλακ και κωλοτούμπες....αλλά ούτε γι αυτά δεν είναι....ούτε γι αυτά...γιατί θέλει κολάν που παραπέμπει πάλι σε παντελόνι και το "πανταλόνι είναι ρούχο ζόρικο" που έλεγε και μια ψυχή.....

Βγείτε ρε ένας και πείτε "είμαι ρόμπας", "έριξα κράξιμο αλλά ήμουν λάθος"....ένας.......μην περιμένετε όλο στις γωνίες πότε θα ξαναβγείτε....σαν τα κουνάβια στην πρώτη στραβή, να ξεπατώσετε παίχτες, ΤΔ, προπονητή και διοίκηση....
Άβαταρ μέλους
Baldur

Δημοσίευση από Baldur »

ΑποστόληςΑ έγραψε:ΑΙΡΕΤΙΚΟΝ

Η ομάδα δεν έχει επιθετικό πρόβλημα και δεν χρειάζεται τρίτο φορ. Αυτό είναι το μήνυμα που εκπέμπει από 1ης Νοεμβρίου και μετά. Αν εξαιρέσουμε έναν (και μόνον έναν) αγώνα που δεν σκόραρε ο ΠΑΟΚ, αυτόν με τον ΟΦΗ στην Τούμπα, η ομάδα όχι μόνο σκοράρει συνεχώς, αλλά δείχνει αναβαθμισμένη σε όλους τους τομείς. Πόσω μάλιστα όταν πρωτοκλασάτα χαφ όπως οι El Kaddouri και Kurtic απουσιάζουν σχεδόν όλο αυτό το διάστημα λόγω τραυματισμών.

Για τους δύσπιστους παραθέτω τα νούμερα που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση:

05-Νοε ΠΑΟΚ – ΠΑΣ 2-0
10-Νοε Ιωνικός - ΠΑΟΚ 0-3
13-Νοε ΠΑΟΚ - Βόλος ΝΠΣ 3-0
14-Δεκ Καλαμάτα - ΠΑΟΚ 0-2
22-Δεκ Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 0-2
28-Δεκ Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 1-1
04-Ιαν ΠΑΟΚ - Άρης 1-0
07-Ιαν Λαμία - ΠΑΟΚ 0-3
10-Ιαν ΠΑΟΚ - Καλαμάτα 2-0
14-Ιαν ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 0-0
18-Ιαν ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 2-0
22-Ιαν ΠΑΟ – ΠΑΟΚ 0-3
Δεν διαφωνώ απαραίτητα με αυτό που λες, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι η σειρά των αγώνων στα play-off θα διαφέρει σε δυναμική / συνθήκες / απαιτήσεις από τους παραπάνω αγώνες. Πιο κλειστές και ποιοτικές άμυνες, κ.λπ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Η χρησιμοτητα του φορ,ειδικα δε σε μια ομαδα του Λουτσεσκου, δεν ειναι μονο στο σκοραρισμα,αλλα στη συνολικη λειτουργια της ομαδας.Ειτε βαζει γκολ ειτε οχι ο Ολιβειρα ειναι παρεα με τον μικρο οι δυο πιο επιδραστικοι παικτες,καθοριστικοι για το επιθετικο τρανζισιον, καθως χωρις τις μπαλες που κατεβαζει ο Πορτογαλος ειμαστε σχεδον ακινδυνοι και αυτο μπορει να το κανει μονο ο Ολιβειρα,οχι ο Μπραντον.ΠΑΟΚ με Ολιβειρα και ΠΑΟΚ με Μπραντον ειναι η μια ομαδα πρωταθλητισμου και η αλλη ομαδα που παλευει για την εξοδο στην Ευρωπη.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ΦΕΡΤΕ ΦΟΡ!
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Sardan έγραψε:
Sera4 έγραψε:Αν ο ΠΑΟΚ έδινε 4 εκατομμύρια σεντερ φορ μαζί με 1+ χαρτί συμβόλαιο και έκανε τις εμφανίσεις του Σπόραρ, τώρα εδώ μέσα θα γράφονταν άλλες ιστορίες.

Ε πες τα αδερφέ γιατί κάποιοι εδώ μέσα μας έχουν όλους για φυτά...μονά ζυγά κερδίζουν, τα δικά σου δικά μας και τα δικά μου δικά μου και να χαμε να λέγαμε να χαμε να πούμε που είπε και ο αυγολέμονος....Αυτοί που από Ιούλιο μας τα καναν νταούλια, γίνανε ξαφνικά από Τουμπιώτες στραβοστόμηδες του 80 που μοιράζανε αβέρτα μπούλα, μπον βιβέδες των ποδοσφαιρικών Παρισίων και του ποδοσφαιρικού σαβουάρ βιβρ....

Εγώ λέω άμα το ρίξει ο Ιβάναρος το γήπεδο να το κάνει αλλού και στη θέση του να κάνει ένα αχανές ταρτάν να μαζεύονται όλοι αυτοί να κάνουν φλικ φλακ και κωλοτούμπες....αλλά ούτε γι αυτά δεν είναι....ούτε γι αυτά...γιατί θέλει κολάν που παραπέμπει πάλι σε παντελόνι και το "πανταλόνι είναι ρούχο ζόρικο" που έλεγε και μια ψυχή.....

Βγείτε ρε ένας και πείτε "είμαι ρόμπας", "έριξα κράξιμο αλλά ήμουν λάθος"....ένας.......μην περιμένετε όλο στις γωνίες πότε θα ξαναβγείτε....σαν τα κουνάβια στην πρώτη στραβή, να ξεπατώσετε παίχτες, ΤΔ, προπονητή και διοίκηση....
Αρρώστια, αγιάτρευτη...

Δεν είναι σίγουρο ότι είναι σε θέση να καταλάβουν αν επιβεβαιώνονται ή το αντίθετο.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Φερτε φορ. Για να μπουμε ομιλους το καλοκαιρι.
Φερτε τον μπακ που λετε και δειτε και κανα χαφ.
Για να μπουμε ομιλους το καλοκαιρι.

Τα ιδια λεγανε και το καλοκαιρι και περσυ τον χειμωνα και περσυ το καλοκαιρι εκει στο τελος. Θα δουμε ευκαιριες δεν εχει παικτες η αγορα κλπ κλπ.

Αν θελουμε ομιλους και εκατομυρια απο την Ευρωπη βαλτε κανα 2 εκατομυρια τωρα να τελειωνουμε.

Α και που ειστε μπορει να μην βρουμε Πριγιο αλλα δεν πειραζει. ΦΕΡΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΕΦΑΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. επιτελους. Ουτε με τον ωμο ουτε με την μυτη. Με το κεφαλι. Στην τελικη φερτε κανα σαν τον Μπαραλες να παιζει 10 λεπτα σε ματς οπως αυτο με Οφη και να μην καιγονται να παιξουν κιολας. Και δεν θα κοστιζει κιολας.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Αν δεν πάρουμε φορ τότε τι να πω;
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Εγώ την λογική να μην φέρουν κάποιον απλά για να φέρουν αυτή την στιγμή η να μην δώσουν ένα ακόμα υπέρογκο συμβόλαιο μέχρι να μετρήσουν τι μέλλει γενέσθαι με Ολιβέιρα και Μπράντον το καλοκαίρι την καταλαβαίνω.
Η αριθμητική και αγωνιστική ανάγκη (για παίκτη στυλ Ολιβέιρα) όμως υπάρχει.
Ας πάμε και σε 6μηνο δανεισμό.
Αλήθεια εκείνο το παιδί με την κοτσίδα ψήνεται να έρθει να βοηθήσει για ένα 4μηνο; :D
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”