Sera4 έγραψε:Αν ο ΠΑΟΚ έδινε 4 εκατομμύρια σεντερ φορ μαζί με 1+ χαρτί συμβόλαιο και έκανε τις εμφανίσεις του Σπόραρ, τώρα εδώ μέσα θα γράφονταν άλλες ιστορίες.
Ε πες τα αδερφέ γιατί κάποιοι εδώ μέσα μας έχουν όλους για φυτά...μονά ζυγά κερδίζουν, τα δικά σου δικά μας και τα δικά μου δικά μου και να χαμε να λέγαμε να χαμε να πούμε που είπε και ο αυγολέμονος....Αυτοί που από Ιούλιο μας τα καναν νταούλια, γίνανε ξαφνικά από Τουμπιώτες στραβοστόμηδες του 80 που μοιράζανε αβέρτα μπούλα, μπον βιβέδες των ποδοσφαιρικών Παρισίων και του ποδοσφαιρικού σαβουάρ βιβρ....
Εγώ λέω άμα το ρίξει ο Ιβάναρος το γήπεδο να το κάνει αλλού και στη θέση του να κάνει ένα αχανές ταρτάν να μαζεύονται όλοι αυτοί να κάνουν φλικ φλακ και κωλοτούμπες....αλλά ούτε γι αυτά δεν είναι....ούτε γι αυτά...γιατί θέλει κολάν που παραπέμπει πάλι σε παντελόνι και το "πανταλόνι είναι ρούχο ζόρικο" που έλεγε και μια ψυχή.....
Βγείτε ρε ένας και πείτε "είμαι ρόμπας", "έριξα κράξιμο αλλά ήμουν λάθος"....ένας.......μην περιμένετε όλο στις γωνίες πότε θα ξαναβγείτε....σαν τα κουνάβια στην πρώτη στραβή, να ξεπατώσετε παίχτες, ΤΔ, προπονητή και διοίκηση....