Σαφώς και είμαστε ανώτερη ομάδα φίλος. Μου είναι λίγο δύσκολο να συγκρίνω την Χερενφέιν με τον ΠΑΟΚ.Μια ομάδα με τεράστια ιστορία και από την άλλη μια ομάδα ακαδημιών της Ολλανδίας.Pepermint έγραψε:στην Νεοελλαδική μαλακισμένη νοοτροπία μας
αν ο αντίπαλος δεν έχει όνομα Ρεάλ, Μπάρτσα, Γιουβε, Μίλαν, Μάντσεστερ και τα ρέστα
είμαστε ''ελα μωρέ ποιά είναι η έτσι και η γιουβέτσι και η χέρενφέιντ...θα τις κλείσουμε τις ωπές''
έχουμε δηλαδή την ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ότι είμαστε ανώτερη ομάδα
Ούτε εδώ συμφωνώ αδερφέ...τίποτα ο ΠΑΟΚ;;;Και δεν εννοώ ότι το λες απαξιωτικά για την ομάδα μας, αλλά ρε φίλος, είτε σ'αρέσει είτε όχι είμαστε ομάδα με μεγάλη ιστορία σε Ελλάδα και Ευρώπη.Μπορεί να μην έχουμε κατακτήσει ΤΟΥΣ τίλους, αλλά ανέκαθεν ήμασταν πρωταγωνιστές,γι'αυτό και οι Παοκτσήδες δεν ανέχονται επιδόσεις κάτω του μετρίου...Pepermint έγραψε:Αν ήσουν οπαδός της Χερενφέιν στο άκουσμα της κλήρωσης....το όνομα ΠΑΟΚ τι θα σου έλεγε ???
ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ
ΤΟ ΑΠΟΛΥΤO ΤΙΠΟΤΑ
αυτό θα σου έλεγε και μην κοροϊδευόμαστε
Ε πως το ίδιο;;;Έχεις έναν Γκαρσία, Μούσλι,Σέρτζιο,Κοντρέρας! Το ίδιο είναι;Pepermint έγραψε: το ίδιο και με τους παίκτες
Με το δικαίωμα αδερφέ το ότι τους είδα να παίζουν και μου αρκεί αυτό...Αυτοί ίσως θα έπρεπε να βρουν τα βιογραφικά των δικών μας παικτών και να καταλάβουν ότι από τύχη πήραν το βαθμό της ισοπαλίας...Pepermint έγραψε: Με τι δικαίωμα λοιπόν και πως χωρίς να ξέρεις τα βιογραφικά των παικτών της Χέρενφέιν και του κάθε πέρα μαχαλά
λες ότι έχουμε καλύτερες μονάδες ή μανάδες ή ομάδες
Σέβομαι την άποψη σου, αλλά ΔΙΑΦΩΝΩ!!!!!!Pepermint έγραψε: ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ
είμαστε ισοδύναμοι...και τυχεροί είμαστε
Η πρόκριση είναι δική μας...Στην τελική, όπως είπε ένας άλλος αδερφός,ίσως να είμαι πιο αισιόδοξος από κάποιους άλλους και δεν το κρύβω...
ΠΑΟΚ ΝΑ"ΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ!!!!