Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Re: Sergio Conceicao

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

xtbabis έγραψε:Ο Μπακα(πρωτος σκορερ) απειθαρχος τον τελειωσαμε...
Ο Βερον(mvp α΄γυρου) απειθαρχος τον τελειωσαμε...

Μηπως ηρθε η ωρα να κανουμε καμια εξαιρεση και να μην τιμωρουμε οσους δεν σεβονται τον ΠΑΟΚ και την ιστορια του;
Και οι 2 τελειωσαν για ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ..αποφαση του Ζηση και του Σαντος..Αρα η κριτικη για τους παικτες που τελειωνουν σε αυτους..Η απειθαρχια του Βερον ειναι παραμυθι.
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

ΔΑΑΤ η παράθεση πάει στον Κουτσιανικούλη και στο ότι πιστεύω ότι η συμπεριφορά του αρχηγού απέναντί του και η περιρέουσα ατμόσφαιρα γύρο από το αν μπορεί να βγει απ' την ομάδα ο Κονσεισάο και να τον αντικαταστήσει ο μικρός σε μεγάλο βαθμό κάνουν τον πιτσιρικά να μην ξέρει που πατάει και που πηγαίνει όταν μπαίνει στο γήπεδο. Αυτό είναι εγκληματικό και σημαντικότερο από το ότι πήγε στη φυσούνα.
Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά χτες τον είδα να μην μπορεί καν να τρέξει και είναι σίγουρο ότι δεν ξέχασε πως να τρέχει. Ακόμα και στα φιλικά που μπήκε έτρεχε περισσότερο. Χτές ήταν σαν να κουβαλούσε άλλα 100 κιλά και δεν νομίζω ότι είναι τυχαίο. Είμαι περίεργος να μάθω πως του συμπεριφέρεται στις προπονήσεις. Δυστυχώς αυτό που είδαμε όλοι χτες μας βάζει σε σκέψεις. Δε νομίζω ότι ο μικρός δεν είναι έτοιμος. Στήριξη από την ίδια την ομάδα χρειάζεται αλλά...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

ntinos έγραψε:
desperando έγραψε:δεν πιστευω οτι παιζει για τα λεφτα παρα μονο για την καυλα του
Και μετά ήρθαν τα τρία γουρουνάκια και συνάντησαν την Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων....
:shock:
φιλε αν ηταν ετσι οπως πιστευεις θα ηταν ακομα στην αλ αχλι και θα επαιρνε 3 κατομμυρια και οχι 3 κατοσταρικα στον ΠΑΟΚ. οκ μαλ@κια του αυτο που εκανε αλλα και εμεις ημαστε καλυτεροι που οταν σηκωθηκε η ταμπελα και εγραφε το νουμερο 7 πανηγηριζαμε λες και βαλαμε γκολ οταν ζηταμε να μαςσεβοντε πρεπει και εμεις να δειχνουμε σεβασμο ποσο μαλλον σε προσωπικοτητες σαν τον σερτζιο
breakdown88

Δημοσίευση από breakdown88 »

Συμφωνώ με valis και Lakistuta.

Αν το είχε κάνει ο Γκαρσία τι θα λέγαμε?? Η ο Μούσλι ή ο Κοντρέρας??
"Έλα μωρέ, τρελάθηκε πάνω στη στιγμή, ήθελε να βοηθήσει κλπ κλπ
Να ζητήσει συγγνώμη και όλα μέλι γάλα"

Αν το είχε κάνει ο Κούτσια η ο Βιειρίνια
"Δικαιολογούνται λόγω ηλικίας, βράζει το αίμα τους, έχουν όμως πολύ
μέλλον κλπ κλπ. Ζήτα συγγνώμη και συνεχίζουμε"

Αν το έκανε Σέρζιο, Ίβιτς, Μπαλάφας, Αραμπατζής κλπ
"Σέρζιο/Βλάντο/Μπαλάφα/Νικολάκη φύγε από τα όνειρά μας"

Ευτυχώς έχουμε έμπειρο προπονητή που έχει δουλέψει με μεγάλες ομάδες και μεγάλους παίχτες... Και πρόεδρο που τα @@ ζυγίζουν οσο εγώ με κράνος, μπότες και ένα τσουβάλι πατάτες στα χέρια. Και ο οποίος μόλις πρόπερσι σταμάτησε τη μπάλα.. Άρα μάλλον ξέρουν καλύτερα από μας τι πρέπει να γίνει.
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

τελικά τι έγινε (δεν ήμουν Τούμπα), πανηγυρίστηκε η αλλαγή του ή χειροκροτήθηκε ο ίδιος?? Αν μπορεί ας απαντήσει κάποιος υπεύθυνα. Το ότι αποδοκιμάστηκε όταν αγνόησε το μικρό φάνηκε κι ακούστηκε καθαρά και στην τηλεόραση.

ps. όχι ότι η λεπτομέρεια αυτή δικαιολογεί τη συμπεριφορά του, από περιέργεια...
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

thrix έγραψε:ΔΑΑΤ η παράθεση πάει στον Κουτσιανικούλη και στο ότι πιστεύω ότι η συμπεριφορά του αρχηγού απέναντί του και η περιρέουσα ατμόσφαιρα γύρο από το αν μπορεί να βγει απ' την ομάδα ο Κονσεισάο και να τον αντικαταστήσει ο μικρός σε μεγάλο βαθμό κάνουν τον πιτσιρικά να μην ξέρει που πατάει και που πηγαίνει όταν μπαίνει στο γήπεδο. Αυτό είναι εγκληματικό και σημαντικότερο από το ότι πήγε στη φυσούνα.
Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά χτες τον είδα να μην μπορεί καν να τρέξει και είναι σίγουρο ότι δεν ξέχασε πως να τρέχει. Ακόμα και στα φιλικά που μπήκε έτρεχε περισσότερο. Χτές ήταν σαν να κουβαλούσε άλλα 100 κιλά και δεν νομίζω ότι είναι τυχαίο. Είμαι περίεργος να μάθω πως του συμπεριφέρεται στις προπονήσεις. Δυστυχώς αυτό που είδαμε όλοι χτες μας βάζει σε σκέψεις. Δε νομίζω ότι ο μικρός δεν είναι έτοιμος. Στήριξη από την ίδια την ομάδα χρειάζεται αλλά...
ο μικρος να ετοιμαστει..ο Κονσεισαο μια χαρα του φερεται..Ολοι θα χαρουμε οταν ετοιμαστει ο Κουτσιανικουλης αλλα απο τον ιδιο εξαρταται
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

8emis4 έγραψε:τελικά τι έγινε (δεν ήμουν Τούμπα), πανηγυρίστηκε η αλλαγή του ή χειροκροτήθηκε ο ίδιος?? Αν μπορεί ας απαντήσει κάποιος υπεύθυνα. Το ότι αποδοκιμάστηκε όταν αγνόησε το μικρό φάνηκε κι ακούστηκε καθαρά και στην τηλεόραση.

ps. όχι ότι η λεπτομέρεια αυτή δικαιολογεί τη συμπεριφορά του, από περιέργεια...
Όταν σηκώθηκε ο αριθμός με το 7 πολλοί ήταν που είπαν: Επιτέλους και άλλα τέτοια. Όμως οταν έφευγε οι περισσότεροι τον χειροκρότησαν. Βλέποντας όμως πως δεν δίνει το χέρι του στον μικρό και πάει να κάνει μαλακία αμέσω άρχισαν λίγο τα γιουχαρίσματα. Όταν δε μπήκε στα αποδητήρια αποδοκιμάστηκε έντονα. Πάντως οι προθέσεις του φάνηκαν όταν εμφανίστηκε ο αριθμός του στον πίνακα. Φαινόταν πως τα είχε πάρει...
Άβαταρ μέλους
Less

Δημοσίευση από Less »

Αδέρφια ας προσέξουμε λίγο την συμπεριφορά μας ως οπαδοί του ΠΑΟΚ. Πέρσι στο μάτς με τον Άρη ο Κονσεισάο έδειξε το στήθος του στους οπαδούς του αντιπάλου ''λέγοντάς '' τους βαράτε δεν με νοιάζει. Εμείς το μετατρέψαμε σε είμαι ΠΑΟΚ κοιτάτε τον δικέφαλο.
Χθες χειροκροτούσαμε σαδιστικά για την απόφαση της αλλαγής του πράγμα που φαινεται να είναι εξευτελιστικό όχι μόνο για τον Κονσεισάο αλλά για οποιονδήποτε παίχτη.
Η γνώμη μου είναι οτι δεν πάμε καλά ως οπαδοί. Δεν μου αρέσει αυτή η εξουσία που ασκούμε και δεν νομίζω οτι βοηθάμε έτσι να ανέβουμε σαν ομάδα.
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

αδερφε μεγαλες αληθειες λες.....
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

βαρεθηκα με τις βλαχομαγκιες που ξεκινησαν απο περσι οποιος ειναι μαγκας ας το δειξει στο γηπεδο κανοντας καλο παιχνδιδι.....

θελω να παμε μπροστα παιζοντας καλη μπαλλα κ αλλαζοντας επιπεδο....

φτανει ποια κουραστηκαμε...!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Ειλικρινα, απο την μια διαβαζω τοσους αφορισμους για τον Σερτζιο...και οπως ενας φιλος παραπανω, ημουν και εγω δυσαρεστημενος για να τον ψιλοκραξω (τι σκ@τ@ φημη εχουμε αλλωστε;) αλλα με ολα αυτα τα αρνητικά ,είμαι σχεδον υποχρεωμενος να πω εναν καλό λόγο, ή τουλαχιστον να τον υποστηριξω λίγο...

Αποδειχθηκε γιατί προτιμαει ο Σαντος ακομα τον γερο-Σερτζιο αντι του μικρού και γνωμη μου ειναι ότι η προσωπικοτητα του παίχτου θα μπορουσε να γυρισει το ματς...(για αυτο νευριασε και ο παππους) ...αλλα ο Σαντος προτιμησε (λογω τακτικής,φρεσκαδας;) να βαλει τον μικρό μέσα...

Οπως πολυ καλα ειδαμε, ο μονος που ετρεχε στο 80 για να αλλαξει το ματς με καθαρο μυαλό, ηταν η προσωπικοτητα που λεγεται Γκαρσια...Και εκει θελεις προσωπικοτητες με arkidi@ για να γυρισει το ματσακιον...

Ισως να μπορουσε ο γερο-Σερτζιο σαν μεγαλος παιχτης να βοηθησει αλλα μετα χριστον προφητες δεν ειμαστε και ο καθενας κρινεται απο τις επιλογες του...
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

Φίλε Less έχεις δίκαιο εμείς οι ίδιοι πέρσι τον αποθεώναμε που κολλούσε στα αριανά και το γουστάραμε..αλλά από την στιγμή που είναι αρχηγός του ΠΑΟΚ και έχει το περιβραχιόνιο στο μπράτσο του αυτήν η συμπεριφορά δεν μπορεί να περάσει στο ντούκου..ο μικρός που μπήκε αλλαγή στην θέση του και είδε αυτήν την συμπεριφορά από τον αρχηγό με τι ψυχολογία να μπει να παίξει μέσα?? Είναι απλά τα πράγματα.Αυτές οι βλαχομαγκιές πρέπει να κοπούν από τώρα.και τα λέμε αυτά τον Αύγουστο και όχι όπως τα λέγαμε πέρσι τον Φλεβάρη.Εδώ και τώρα τιμωρία σε όποιον πάει να διαταράξει την ηρεμία της ομάδας και ειδικά στον αρχηγό που πρέπει να είναι παράδειγμα σωστής συμπεριφοράς προς τους άλλους.
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Εγω παντως δεν διαβασα κανεναν να λεει οτι η αποδοση του Κουτσια επηρρεαστηκε απο τη συμπεριφορα του Κονσεισαο...αυτα δεν ειναι σοβαρα πραματα...σιγα μην επηρρεαστηκε ο Βασιλης απο αυτο...απλα δεν τραβηξε πολυ καλα οσο επαιξε...
Επαναλαμβανω,απαραδεκτη η συμπεριφορα του,ιδιως οταν εισαι αρχηγος...ας τον τιμωρησει αναλογα η διοικηση....ο κοσμος τη στιγμη της αλλαγης του τον χειροκροτησε και αυτος αντεδρασε ετσι.....
Να σας πω και μια προσωπικη εκτιμηση (δε ξερω αν το εχει σκεφτει ετσι κανεις αλλος..)....Μπορει να αντεδρασε ετσι ασχημα γιατι θεωρησε οτι ο κοσμος χειροκροτουσε τον Κουτσια και οχι τον ιδιο που εβγαινε...αυτο εχει να κανει με τα ΜΜΕ και τις επιρροες τους...
Για μενα μια συγγνωμη απο τον ιδιο και ενα προστιμο απο τη διοικηση και εκλεισε το θεμα....μη κλαψουριζουμε σαν τους βαζελους
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Maximus έγραψε:Ειλικρινα, απο την μια διαβαζω τοσους αφορισμους για τον Σερτζιο...και οπως ενας φιλος παραπανω, ημουν και εγω δυσαρεστημενος για να τον ψιλοκραξω (τι σκ@τ@ φημη εχουμε αλλωστε;) αλλα με ολα αυτα τα αρνητικά ,είμαι σχεδον υποχρεωμενος να πω εναν καλό λόγο, ή τουλαχιστον να τον υποστηριξω λίγο...

Αποδειχθηκε γιατί προτιμαει ο Σαντος ακομα τον γερο-Σερτζιο αντι του μικρού και γνωμη μου ειναι ότι η προσωπικοτητα του παίχτου θα μπορουσε να γυρισει το ματς...(για αυτο νευριασε και ο παππους) ...αλλα ο Σαντος προτιμησε (λογω τακτικής,φρεσκαδας;) να βαλει τον μικρό μέσα...

Οπως πολυ καλα ειδαμε, ο μονος που ετρεχε στο 80 για να αλλαξει το ματς με καθαρο μυαλό, ηταν η προσωπικοτητα που λεγεται Γκαρσια...Και εκει θελεις προσωπικοτητες με arkidi@ για να γυρισει το ματσακιον...

Ισως να μπορουσε ο γερο-Σερτζιο σαν μεγαλος παιχτης να βοηθησει αλλα μετα χριστον προφητες δεν ειμαστε και ο καθενας κρινεται απο τις επιλογες του...
+Λακιστουτα
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

Less έγραψε:Αδέρφια ας προσέξουμε λίγο την συμπεριφορά μας ως οπαδοί του ΠΑΟΚ. Πέρσι στο μάτς με τον Άρη ο Κονσεισάο έδειξε το στήθος του στους οπαδούς του αντιπάλου ''λέγοντάς '' τους βαράτε δεν με νοιάζει. Εμείς το μετατρέψαμε σε είμαι ΠΑΟΚ κοιτάτε τον δικέφαλο.
Χθες χειροκροτούσαμε σαδιστικά για την απόφαση της αλλαγής του πράγμα που φαινεται να είναι εξευτελιστικό όχι μόνο για τον Κονσεισάο αλλά για οποιονδήποτε παίχτη.
Η γνώμη μου είναι οτι δεν πάμε καλά ως οπαδοί. Δεν μου αρέσει αυτή η εξουσία που ασκούμε και δεν νομίζω οτι βοηθάμε έτσι να ανέβουμε σαν ομάδα.
Συμφωνω απολυτως μαζι σου φιλε μου.Το προβλημα νοοτροπιας παντα υπηρχε απλα τωρα που πραγματικα η ομαδα δειχνει οτι παει να ξεφυγει απ την μιζερια του παρελθοντος θα φανει εαν θα επικρατησει η λογικη του υγιους σκεπτομενου οπαδου η η σαπιλα και η βλακεια του οχλου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”